-
Εμεις εχουμε προβλημα με την λεξη «Ομιλος»
Και το κυπελλο Ελλαδας να γινει με ομιλους βαζω στοιχημα οτι δεν θα κανουμε νικη
Περα απο την πλακα τωρα, πιστευω οτι του χρονου η ΑΕΚ θα κανει την 1η της νικη σε φαση ομιλων(ειτε ch l ειτε uefa)
Ειδωμεν...
-
Ελα, Αλμπερτοοο...
Ποιος ειπες οτι προτιμας να παιξει;;;;
Ο Μεσιιιι;;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
-
Παντως εγω πιστευω πως χθες η Μπαρτσελονα δεν κερδισε δικαια!!!
Εγω στη TV που το εβλεπα ειδα το γηπεδο ειδικα στο 1ο ημιχρονο οτι ειχε μια κληση δεξια,μπορει και 30 μοιρων.Ετσι μονο μπορουν να μας κερδισουν οι αμπαλοι.
Και για να σοβαρευτουμε.Μη ξεχνατε πως ομαδες πολυ μεγαλυτερες του Παναθηναικου εχουν φαει 7αρες και 8αρες (Ντεπορτιβο,Βερντερ) αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.Ειμαι σιγουρος πως ο φιλος red_army αλλα και αλλοι γαυροι στεναχωρεθηκαν που δεν περασαμε την 7αρα τους,που πραγματικα πιστευω πως αν η Μπαρτσα ηθελε να τα βαλει πραγματικα θα εφτανε και τα 10.Ομως ας σοβαρευτουμε,ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα μας απο τετοιες ομαδες.Ο Παναθηναικος δεν περνει αποτελεσματα στην ΕΥρωπη επειδη ειναι καλυτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο.Θεμα ψυχολογιας ειναι και το ποδοσφιαρο χρειαζεται πολυ απ'αυτην.Οταν οι παιχτες του γαυρου εχουν αγχος για να νικησουν στην Ευρωπη γιατι τοσα χρονια δεν καταφερνουν κατι λογικο ειναι να μην αποδιδουν,απο την αλλη οι παιχτες του βαζελου σου λενε,η ομαδα εχει παιξει και σε χειροτερα και τα καταφερε (Ajax 96,Juventus και τα λοιπα) οποτε ολα γινονται.Το θεμα ειναι και ξαναλεω πως ειμαστε πολυ πισω.Και οχι μονο απο πλευρας αξιας παιχτων.Χθες η Μπαρτσα ειχε 4-5 παιδια απο τις ακαδημιες της (Πουγιόλ,Τσαβι,Μοτα,Ινιεστα,Μεσι) που οι περισσοτεροι ειναι σε ηλικια που εδω θα τους θεωρουσαμε ταλεντα και με αυτους κυριολεκτικα εκανε πλακα στο Παναθηναικο.Αυτα να βλεπουμε και αφηστε τα υπολοιπα κατα μερος.Και για τον φιλο που 'πιαστηκε' απο προηγουμενο ποστ μου που ειπα ασε εξω τα οπαδικα και δες μπαλα,εγω φιλε μου το εχω κανει πριν χρονια αυτο,γι'αυτο δε βλεπω ελληνικο ποδοσφαιρο σοβαρα και παρακολουθω ξενο ποδοσφαιρο και CH.L. -
Mια τρυπα στο νερο και η εβδομαδα που περασε!!Καθε περυσι και καλυτερα!!!
Ευτυχως εχασαν και οι ακατανομαστοι με καλο σκορ . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ευτυχως εχασαν και οι ακατανομαστοι με καλο σκορ .Μεγάλε Βασίλη!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καρφωθηκα εε;;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καρφωθηκα εε;;
Οχι πολύ....είμαι μέντιουμ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καρφωθηκα εε;;
Κληρονομικό χάρισμα λέμε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καρφωθηκα εε;;
Κληρονομικό χάρισμα λέμε!
...εστι ετσι...κοίτα κι αλλο....χμμμ...χμμμ....κι εσυ εισαι γαύρος!!!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ο οσφπ θα νικησει ροζεμποργκ εκτος και την αδιαφορη ρεαλ μεσα.Φιλοι γαυροι ξεχαστετα αυτα. Δεν υπαρχουν αδιαφορες ομαδες. Στο CL για καθε νικη η ομαδα παιρνει κατι εκατομυρια. Λες να χασει η ρεαλ αυτα τα λεφτα επειδη θα ειναι αδιαφορη? Ξυπνατε ρεεεε!!
Τα αποτελεσματα αυτης (της εφιαλτικης) εβδομαδας δειχνουν ποσο μικρες φαινονται οι ελληνικες ομαδες.
-
-
Ο Μπασινας εχει ηδη υπογραψει στο Ολυμπιακο;
Το ακουσα πριν λιγο στην ΕραΣπορ,με καποια επιφυλλαξη μηπως δεν καταλαβα καλα και προκειται απλα για φημες. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο Μπασινας εχει ηδη υπογραψει στο Ολυμπιακο;
Το ακουσα πριν λιγο στην ΕραΣπορ,με καποια επιφυλλαξη μηπως δεν καταλαβα καλα και προκειται απλα για φημες....ο φερεντζές μας έλειπε...
-
Δεν νομιζω να υφισταται κατι τετοιο,αλλα αν οντως κατι τρεχει με τον Μπασινα(απο το κατι τρεχει με την Μαιρη) δεν βλεπω πουθενα κατι κακο υπο την ενοια οτι θα βοηθησει σε οποια ομαδα και αν παει..
Ειναι απο τους παικτες που τους εχω εκτιμηση....
Νικοοοοοοοοοο το Σαββατο παμε Αεκ-Καλλιθεα??? 19:15 ειναι ο αγωνας μου φαινεται....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν νομιζω να υφισταται κατι τετοιο,αλλα αν οντως κατι τρεχει με τον Μπασινα(απο το κατι τρεχει με την Μαιρη) δεν βλεπω πουθενα κατι κακο υπο την ενοια οτι θα βοηθησει σε οποια ομαδα και αν παει..Ειναι απο τους παικτες που τους εχω εκτιμηση....
Νικοοοοοοοοοο το Σαββατο παμε Αεκ-Καλλιθεα??? 19:15 ειναι ο αγωνας μου φαινεται....
Πέραν του ότι είμαι γρουσούζης....εχω υποχρεώσεις το Σάββατο!
-
Παίξαμε με τον Μέσι, μας έσπασε τη μέση.
Παίξαμε με τον Ετό και κάναμε εμετό.
Ήρθε και ο Ροναλντίνιο και πήραμε κινίνιο (άστο, κύριε διορθωτά), να 'τος και ο Βαν Μπόμελ που ήτανε για νόμπελ και έτρεχε και ο Τσάβι σαν να 'τανε κουτάβι.(Sportday / Μιχάλης Λεάνης)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν νομιζω να υφισταται κατι τετοιο,αλλα αν οντως κατι τρεχει με τον Μπασινα(απο το κατι τρεχει με την Μαιρη) δεν βλεπω πουθενα κατι κακο υπο την ενοια οτι θα βοηθησει σε οποια ομαδα και αν παει..
Ειναι απο τους παικτες που τους εχω εκτιμηση....
Πέραν του ότι είμαι γρουσούζης....εχω υποχρεώσεις το Σάββατο!
Εγω μαλλον δεν θα εχω υποχρεωσεις και θα παω οικογενειακως...
Δεν πειραζει next time
-
Η φετινη χρονια στην Ευρωπη ειναι η χειροτερη των τελευταιων χρονων..... απο ξεφτιλα σε ξεφτιλα παμε.
Ξεκινησε με την ΑΕΚ... και συνεχιζει με ΠΑΟ & ΟΣΦΠ.
Μονο η Ξανθη αποκλειστικε αξιοπρεπως.
-
Καταρχην, οτι και αν γινεται μα τις Ελληνικες ομαδες στο πρωταθλημα ή εξω, η ζωη ειναι ωραια οταν ριχνεις 3 και ο αντιπαλος σου στον ιδιο ομιλο χανει!!!
Για ΠΑΟ, ΟΣΦΠ θα πρεπει να συμφωνησω με το χθεσινο σχολιο του Σωτηρακοπουλου αν θυμαμαι, που μετεδιδε το ματς. 'Για να εχει ελπιδες οποιαδηποτε Ελληνικη ομαδα σε τετοια Ευρωπαικα παιχνιδια, θα πρεπει ο αντιπαλος να μην ειναι αυτος που μπορει να ειναι' -
Σωστος ο Σωτηρακοπουλος,αλλα ιδιως ο Παο εχει δειξει οτι μπορει να τα παει καλυτερα....
Τα τελευταια χρονια βλεπω μετα λυπης οτι η διαφορα μεταξυ του Ελληνικου ποδοσφαιρου και των καλων Ευρωπαϊκων πρωταθληματων εχει γινει τεραστια και δεν προκειται ποτε να κλεισει η ψαλιδα......
Ειμαστε ο καρπαζοεισπρακτορας της Ευρωπης κυριοι και αν δεν αλλαξει το πρωταθλημα μας αρδην,θα παραμεινουμε ετσι...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]