-
Αυτη την στιγμη εχω φτιαχτει πολυ...!
http://www.sport24.gr/html/ent/456/ent.101456.asp
Ειναι σχεδον σιγουρο...! -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν χάλια. ..................................................................................................
Στο γηπεδό τους παίζαμε .
Πολυ ταιριάζουμε εμείς στις ομάδες, μπας και είσαι βάζελος και δεν το έχεις ...ανακαλύψει;Για το εκτός έδρας 'γράψε λάθος', από τη τσατίλα μου είναι.
Ελικρινά δεν είμαι με καμμία από τις ομάδες του δικού μας πρωταθλήματος.
Δεν είναι θέμα σνομπισμού αλλά δε με γεμίζουν.
Κόλησα με τις Αγγλικές όταν το ΕΙΡΤ έδειχνε κάθε Σάββατο παιχνίδια από το πρωτάθλημα αυτό. Όταν έχεις δει αυτά που κάνουν μπορείς να συμβιβαστέις με το 'πράμα' που παίζουν οι εντός των τειχών ομάδες;Η Ατλέτικ 'ήρθε' μετά από το Ατλέτικ Μπιμπάο - Γιουβέντους. Όσοι την έχουν δεί στα 'επάνω της' αυτή την ομάδα (τοπική ουσιαστικά από αντιληψη και μόνο) δε μπορεί να μη την αγάπησαν.
-
Ο Εμερσον θα ανεβασει πολυ την ΑΕΚ-ποιοτικα...
Παιχτης με τετοια εμπειρια σε πρωταθληματικες ομαδες δεν μπορει παρα να κανει τη διαφορα....
Για να μην λεω πολλα,θα δουμε στη συνεχεια...
-
Μόνο να δουλέψει σωστά, μεθοδικά και σε συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα... Από βεντέτες που κάνουν ο καθένας ό,τι του κατέβει έχουμε χορτάσει.
-
Ε αν μη τι αλλο δεν εχει δειξει ιχνος βεντετισμου αυτος ο παικτης και θα μπορουσε ευκολα να το κανει
Κ αλλωστε η ΑΕΚ του Σαντος χαρακτηριζεται απο το γεγονος οτι το ατομικο συμφερον θυσιαζεται για το καλο της ΟΜΑΔΑΣ....
Μεγαλη μεταγραφη θα μαλιασει η γλωσσα μου να το λεω...
-
Μακάρι να βγει καλός ο παίκτης. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της προσέγγισης του Σάντος, η οποία ευνοεί τη συνεργασία και όχι τον βεντετισμό (προσέγγιση που είχε κι ο Μπάγεβιτς, προσέγγιση που έχει κι ο Ρεχάγκελ). Καλά, τον Μπάγεβιτς τον έφαγαν οι δημόσιες σχέσεις και το παραμύθιασμα που έκαναν στους οπαδούς (τι χυδαία λέξη!) κάτι ακριβοπληρωμένα παλτά.
-
Πολύ καλός παίκτης, αλλά λίγο μεγάλος. Κάτι σαν τον Καρεμπέ. Αν παίξει 1-2 χρόνια όπως τον ξέρουμε, θα προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ.
-
Καλα εκει στον Παο ειναι με τα καλα τους ;Ριχνει τετοιο χιονι και αυτοι διωχνουν τον Φλαβιο;Που θα ξαναβρεθει τετοιο παλτο;
Κοροιδευω τωρα αλλα σκεφτητε να ειχε γινει η πιτσικουλια και να τον ειχαμε παρει στον Ολυμπιακο το καλοκαιρι.Δεν θα ξεραμε σε ποιον καλογηρο να τον κρεμασουμε!!!
-
Εγω ειμαι της αποψης οτι δεν φταιει ο Κονσεϊσαο για ολα τα δεινα του ΠΑο....Πρωτα απο ολα την ευθυνη την εχουν οι διοικουντες κ μετα οι παικτες και ο προπονητης...
Απλα ειναι το εξιλαστηριο θυμα....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλα εκει στον Παο ειναι με τα καλα τους ;Ριχνει τετοιο χιονι και αυτοι διωχνουν τον Φλαβιο;Που θα ξαναβρεθει τετοιο παλτο;Πώς φαινονται οι φορουμιστες που ακουν πρωι πρωι αθλητικα ραδιοφωνα!!
Δωστε τον δανεικο στον ΟΦΗ γρηγορα
-
Έμερσον στην ΑΕΚάρα!!!!
Πολύ καλή μεταγραφή!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έμερσον στην ΑΕΚάρα!!!!Πολύ καλή μεταγραφή!
Πρόσεξε μη μας πάθεις τίποτα από τη συγκίνηση
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Έμερσον στην ΑΕΚάρα!!!!
Πολύ καλή μεταγραφή!
Αμυνα μπετόν αρμέ ....(αν πάρουμε και το δεξί μπακ της Ξάνθης)...!
Θα σας αφαλοκόψουμε εγκάθετε κοκκινιάρη!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Έμερσον στην ΑΕΚάρα!!!!
Πολύ καλή μεταγραφή!
Ο Εμερσον να λες να μην πάθει κατι από τη συγκίνηση
Είναι και κάποιας ηλικίας -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Έμερσον στην ΑΕΚάρα!!!!
Πολύ καλή μεταγραφή!
Ο Εμερσον να λες να μην πάθει κατι από τη συγκίνηση
Είναι και κάποιας ηλικίαςΤου έδωσες πάσα τώρα Χρήστο!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Του έδωσες πάσα τώρα Χρήστο!!Ασίστ
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μακάρι να βγει καλός ο παίκτης. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της προσέγγισης του Σάντος, η οποία ευνοεί τη συνεργασία και όχι τον βεντετισμό (προσέγγιση που είχε κι ο Μπάγεβιτς, προσέγγιση που έχει κι ο Ρεχάγκελ). Καλά, τον Μπάγεβιτς τον έφαγαν οι δημόσιες σχέσεις και το παραμύθιασμα που έκαναν στους οπαδούς (τι χυδαία λέξη!) κάτι ακριβοπληρωμένα παλτά.Για το Μπαγεβιτς δε θα συμφωνήσω..
ο άνθρωπος είναι κομπλεξάρα και δεν το θεωρώ και κανά προπονηταρα της προκοπής ( όχι ότι οι άλλοι στην Ελλάδα είναι καλύτεροι..)
Σύμφωνοι, ειδικά στον Ολυμπιακό είχε να αντιμετωπίσει τραγελαφικές καταστάσεις, αλλά ο άνθρωπος είναι ο όρος του κομπλεξ -
Προσεξτε οι γαυροι μονο μην του σηκωθει* απο την συγκινηση και σας κλεισει το σπιτι!!!!!!
- η ορεξη για μπαλα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Του έδωσες πάσα τώρα Χρήστο!!
Ασίστ
Μπα ο 'ακατονόμαστος' είναι χασογκόλης και θα το χάσει.
-
Μπααααααα...
Και αυτό το πρωτάθλημα στο θρήνο θα πάει, ικανοποιώντας το αίτημα των ευρωπαϊκών ομάδων. Πού θα βρουν καλύτερο ΠΕΛΑΤΗ;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]