-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν κάποιοι υπερασπιζόμαστε με τόσο πάθος (εώς μένος) πιο σοβαρά πράγματα με υπερπολαπλάσια αξία από την όποιαδήποτε κολωομαδούλα που μας την πασάρουν για 'ιδέα', θα είμαστε έτη φωτός μπροστά.Ποιός έχει πει ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού.
Απλά να το διορθώσει, το ποδόσφαιρο είναι. Μάλιστα στη χώρα μας κάκιστης ποιότητας (όπιο) που σε άλλες χώρες ούτε για ευθανασία δε θα το έδιναν.Να χαίρεστε τις μεγάλες ( ; ) ομάδες σας.
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο.Το ποδόσφαιρο αφορμή για εκτόνωση είναι..αυτό και μόνο.Εκτόνωση από τα άλλα τα σοβαρά πράγματα με υπερπολαπλάσια αξία από την όποιαδήποτε κολωομαδούλα,όπως πολύ σωστά λες κι εσύ.Δεν υπερασπίζομαι(τουλάχιστον εγώ)κανέναν Τσίγκερ και κανέναν Παναθηναικο.Υπερασπίζομαι τις απόψεις μου και μόνο αυτές.
Όχι και μένος...το έχεις παρεξηγήσει.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Υπερασπίζομαι τις απόψεις μου και μόνο αυτές.Άραγε τις υπερασπίζεσαι και σε άλλα θέματα με τέτοια ένταση;
Να ξεκαθαρίσω πως ότι έγραψα πρίν δεν ήταν για κάποιο συγκεκριμένα αλλά για αρκετούς.
Η ερώτηση αυτή που κάνω δεν είναι αποκλειστικά για εσένα, ας πούμε ότι σε 'χρησιμοποιώ' για να λύσω την απορία μου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Υπερασπίζομαι τις απόψεις μου και μόνο αυτές.
Άραγε τις υπερασπίζεσαι και σε άλλα θέματα με τέτοια ένταση;
Μα το είπα παραπάνω,το ποδόσφαιρο λόγω του ανάλαφρου περιεχομένου του αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκτόνωση από τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότας.
Έκτός αυτού όμως,το φόρουμ στον Αντίλογο για παράδειγμα περιλαμβάνει ευρεία γκάμα θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητάς μας και των προβλημάτων που μας επιφυλλάσσει.Έχεις δει κανέναν να μην υπερασπίζεται τις απόψεις του;Αυτονόητο δεν είναι;Όσο για την ένταση που λες,δηλαδή η ένταση στα σοβαρά ζητήματα επικροτείται από σένα;
Το θέμα είναι να μην υπάρχει ένταση πουθενά.Ίσως στα ποδοσφαιρικά βγαίνει ευκολότερα γιατί γνωρίζοντας το ανάλαφρο του πράγματος μπαίνουμε προκατειλημμένοι και με ανάλογη διάθεσηΠίστεψε με,αν δεν υπήρχε το ποδοσφαιράκι(έστω αυτό το ποδοσφαιράκι που έχουμε στην Ελλάδα)ο κόσμος θα διοχέτευε αλλού την ανάγκη του για εκτόνωση(αναγκαίο κακό)και τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα..
Υ.Γ:Πάντως φίλε Τάζιο κι εσύ που δεν ασχολείσαι με τα ποδοσφαιρικά δεν φαίνεται να έχεις απαλλαγεί από εντάσεις και μένη..
κολωομαδούλα
Να χαίρεστε τις μεγάλες ( ; ) ομάδες σας.
έτσι δεν είναι;
-
Οι απαξιοτικοί χαρακτηρισμοί γράφτηκαν επίτηδες για να δωθεί περισσότερη έμφαση στο χάλι που υπάρχει στο χώρο.
Μη λές ότι δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ασχολούμαι όμως με το (ανέκδοτο με δυο λέξεις) 'Ελληνικό ποδόσφαιρο'. Όχι από 'ψώνιο' αλλά γιατί δεν αξίζει.
'Ομολογώ' ότι έχω άλλο μέτρο σύγκρισης για το 'μέγεθος' μιας ομάδας. Με μέτρο σύγκρισης την ομάδα που συμπαθώ περισσότερο από τις υπόλοιπες.
-
Ηρακλής - Αλλοδαπός 1-0
Με το ζόρι οι «γριές»...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μη λές ότι δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, μου αρέσει πάρα πολύ.
Xάσαμε , μέσα-έξω από τη Ρεάλ στο Κύπελλο γμτ!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μη λές ότι δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, μου αρέσει πάρα πολύ.
Xάσαμε , μέσα-έξω από τη Ρεάλ στο Κύπελλο γμτ!
Άσε μη μου το θυμίζεις από τα νεύρα μου (μετά την ήττα μέσα στο Σαν Μαμέ) κόντεψα να πάθω 'ζαβλαμά'.
Οι 'πεθαμένοι' μας πέταξαν έξω ρε γαμώτο.
-
Σοβαρότατα επεισόδια σημειώθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν να επιτεθούν στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Γούβα, ως αντίποινα προηγούμενων «εχθροπραξιών», αλλά εκεί βρίσκονταν περίπου 150 «πράσινοι», έτοιμοι να αναχωρήσουν για τον αγώνα της ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού».
Αντηλλάγησαν βόμβες μολότοφ και η διαμάχη εξελίχθηκε σε ανθρωποκυνηγητό από το ύψος του Α’ νεκροταφείου έως τον Προφήτη Ηλία! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, ενώ φήμη περί μαχαιρωμένου οπαδού δεν έχει έως τώρα διασταυρωθεί.
Έρευνα διενεργεί το οικείο αστυνομικό τμήμα, ενώ η σχετικά έγκαιρη εμφάνιση περιπολικών στους χώρους που κινήθηκαν οι ταραξίες περιόρισε αισθητά την έκταση των εχθροπραξιών, αλλά και τις υλικές ζημιές.
Τι ζώα.....
Υπάρχουν βέβαια οι γνωστές ηλιθιότητες περί 'λαγών' και 'κοτόπουλων', και το σύνηθες επιχείρημα 'οι τάδε άρχισαν', 'ο τάδε προκαλεί', κλπ.
-
Ωχ ωχ 1-1 ΑΕΚ-Ατρόμητος...
-
Αν πήγαν στο νοσοκομείο ή στα θυμαράκια μερικοί είναι εφαρμογή του Νόμου της Φυσικής Επιλογής.
Οι ηλίθιοι δεν έχουν σωτηρία από τη φύση τους. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Από http://www.kontra.grΣοβαρότατα επεισόδια σημειώθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν να επιτεθούν στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Γούβα, ως αντίποινα προηγούμενων «εχθροπραξιών», αλλά εκεί βρίσκονταν περίπου 150 «πράσινοι», έτοιμοι να αναχωρήσουν για τον αγώνα της ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού».
Αντηλλάγησαν βόμβες μολότοφ και η διαμάχη εξελίχθηκε σε ανθρωποκυνηγητό από το ύψος του Α’ νεκροταφείου έως τον Προφήτη Ηλία! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, ενώ φήμη περί μαχαιρωμένου οπαδού δεν έχει έως τώρα διασταυρωθεί.
Έρευνα διενεργεί το οικείο αστυνομικό τμήμα, ενώ η σχετικά έγκαιρη εμφάνιση περιπολικών στους χώρους που κινήθηκαν οι ταραξίες περιόρισε αισθητά την έκταση των εχθροπραξιών, αλλά και τις υλικές ζημιές.
Τι ζώα.....
Υπάρχουν βέβαια οι γνωστές ηλιθιότητες περί 'λαγών' και 'κοτόπουλων', και το σύνηθες επιχείρημα 'οι τάδε άρχισαν', 'ο τάδε προκαλεί', κλπ.
contra.gr είναι το σωστό!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν πήγαν στο νοσοκομείο ή στα θυμαράκια μερικοί είναι εφαρμογή του Νόμου της Φυσικής Επιλογής.
Οι ηλίθιοι δεν έχουν σωτηρία από τη φύση τους.+1.
-
Πριν μια ώρα έγινε πόλεμος στο Παγκράτι ακριβώς έξω από το σπίτι μου...
Ο ΠΑΟ έπαιζε βόλλευ με το Παγκράτι και οι Ολυμπιακοί είχαν δώσει ραντεβού για να παίξουν ξύλο(αντίποινα για τον Τσουκαλά).Εγώ ήξερα από χθες τι θα γινόταν και είχα παρκάρει τα αυτοκίνητά μου 30 στενά πιο πάνω από το σπίτι. Οι υπόλοιποι 20-30 όμως που βρήκαν σπασμένα τα τζάμια, τι να πουν...Πρέπει να κάηκε και ένα αυτοκίνητο.
Πέσαμε σίγουρα 20 μολότοφ, εκατοντάδες πέτρες, τούβλα από τη διπλανή οικοδομή, σπάσανε ένα ψιλικατζήδικο γιατί είχε μέσα αφίσα του ΟΣΦΠ και στείλαν και 2 Ολυμπιακούς(τους άξιζε για μένα αν και Ολυμπιακός) στο νοσοκομείο.
Και τα Μ.Α.Τ είχανε πάει σε άλλο οικοδομικό τετράγωνο γιατί όπως άκουσα να λέει ο επικεφαλής τους στο τηλέφωνο: ''ΡΕ μαλάκα ΤΑΔΕ, πάλι ουίσκια έπινες και μας έστειλες σε λάθος δρόμο;;;''
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2006. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
+1.Ασε τα (+1) και τα (-1) και τα ax2+βχ+γ και έλα στο άλλο να ποσταρουμε κανένα ...τρένο,που δε μας κολλάει κανένας
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
+1.
Ασε τα (+1) και τα (-1) και τα ax2+βχ+γ **και έλα στο άλλο να ποσταρουμε κανένα ...τρένο,που δε μας κολλάει κανένας **:lol:
+1.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι ηλίθιοι δεν έχουν σωτηρία από τη φύση τους.Το άσχημο είναι πως την πληρώνουν και όσοι δε φταίνε, όπως μάλιστα αποδείχτηκε στην προκειμένη περίπτωση.
Απολογούμαι επίσης ταπεινά για το λάθος στην ιστοσελίδα!
Τόσο δύσκολο είναι πιο σ' αυτή τη ρημάδα τη χώρα να διαλυθούν οι σύνδεσμοι, η τουλάχιστον να μη δουλεύουν ως γκρουπ ταραξιών; Να μην παίρνουν εισητήρια ομαδικά και να φεύγουν 'πορείες' για το γήπεδο!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Όσο για τα τελευταία που είπες(διαμαρτυρίες,πορείες κλπ προς τις Τεχνικές Εκδόσεις)είναι δικές σου σκέψεις.Τις χρεώνεις σ'εμάς και τις σχολιάζεις και με μουτσούνα μάλιστα.Στο επιστρέφω λοιπόν προτείνοντάς σου αν έχεις πρόβλημα με τον οποιοδήποτε χρήστη να τον κάνεις ban(ίσως και μήνυση) επειδή ειρωνεύεται την ομάδα σου.Σου είπα τίποτα επειδή ειρωνεύτηκες την ομάδα μου? Δε νομίζω. Είπα μόνο να πέσουν οι τόνοι και μένω σε αυτό. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω.-
[moderator]
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Σχετικά με την πρόβλεψη σου σε ένα διαφωνώ,στο χρονικό διάστημα αποβολής του Μόρις.
Για μένα ο Μόρις θα αποβληθεί στο...24' και ο Στολτίδης στο 25'θα βρίσκεται στο φορείο με προορισμό τα ιατρεία του σταδίου..Συγγνώμη ρε Ιεροκλή..ΤΩΡΑ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ.Αν δεν διακοπεί εκείνη τη στιγμή ο αγώνας[αλήθεια ο (ανεμο)δαρμένος Τάκης που θα σουλατσάρει κατά τη διάρκεια του αγώνα..;;],ο Ριβάλντο στο 52'θα βάλει το δεύτερο με φάουλ κι ο Καφές στο 76'με πέναλτυ θα βάλει το τρίτο.Αν θέλεις και αποβολή μετά το πέναλτυ..(ο Μόρις ήδη έχει κάνει πατσαβούρι την φανέλα του από το 24')έχουμε και τον ΕΚΙ..κάτι θα σκεφτεί να κάνει..και να μην σκεφτεί υπάρχει η φαντασία του διαιτητή(ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει..)
Το καλύτερο όμως δεν μας το ειπες...συνέντευξη τύπου με τον Μαλεζάνι να απαντά/βρίζει/χτυπά τους κόκκινους/πράσινους δημοσιογράφους και να κερνάει τον καθηγητή Σόλιντ ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ''Παράγκα''..Έχεις δίκιο.
λέω να μη γίνει ο αγώνας και να κερδίσετε ανευ με 0-2.Θα ησυχάσουμε όλοι έτσι...
Γιατί σε **τσούζουν **τόσο πολύ αυτά που γράφω;
Δεν θυμάμαι να πέρασα από το σπίτι σου και να σε ξύπνησα κάνοντας φασαρία..
Αν δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω και το ύφος τους είναι δικο σου πρόβλημα συελε.Στα @@ μου κι αν λήξει με 10-0 και βάλει και γκολ κι ο Τσουκαλάς..μπορεί να γίνει αυτό;Μακάρι να γίνει..
Θα ησυχάσουμε όλοι έτσι..Γενικά επιτρέπεις στην ''άλλη''πλευρά από τη δική σου να έχει λόγο;Δεν την κατάλαβα την φτηνιάρικη ειρωνεία.Δες τα παραπάνω ποστς των ολυμπιακών και θα αντιληφθείς ότι όλα έχουν ύφος σαρκαστικό.Με το δικό μου ξύπνησες και θέλεις την ησυχία σου;
10-0 λοιπόν και όνειρα γλυκά πρωταθληταρά...
Είσαι και μοντεράκος έτσι;ΣΩΣΤΟΣ!
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.
Aπάντησα όπως ακριβώς άρμοζε στις επανειλημμένως ειρωνικές σου δημοσιεύσεις. Ούτε το ύφος σου, ούτε πολύ περισσότερο η γενικότερη παρουσία σου στο παρόν θέμα, σου επιτρέπουν να μου κάνεις και παρατήρηση επ' αυτού.
Ας μην επανέλθουμε...
[moderator]
-
Οχι ρε φούστη μου στο 89 ...2-1 η κ@λοφαρδη ΑΕΚ φέτος...
-
Παιδιά νομίζω ότι κι εγώ ήμουν αρκετά ξεκάθαρος στα όσα έγραψα.Ούτε εγώ έχω όρεξη να αναλωνόμαι σε τέτοιες ανούσιες διενέξεις.Το αν θα επανέλθεις(απειλή ήταν αυτό;] Κρουζ ή όχι δεν με απασχολεί.
Η γενικότερη παρουσία μου στο συγκεκριμένο θέμα ή σε άλλα δεν έχει κριτή εσένα συελε.Μοντερέιτορ υποτίθεται ότι γίνεσαι για να ρυθμίζεις κάποια τεχνικά του φόρουμ και για να επιβλέπεις διακριτικά.Δεν γίνεσαι ούτε για να βαθμολογείς παρουσίες άλλων ούτε για να βάζεις στη θέση του(έτσι νομίζεις) με τον ''αέρα''του μοντ όποιον δεν σου αρέσουν οι απόψεις του.**Καλό θα ήταν να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια. **
[Χρήστης]
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]