-
Αν προσεξεις, πριν σουταρει κοιταει το τερμα και βλεπει τον τερματοφυλακα εκτος. Ασε που σχεδον πανηγυριζει οσο ακομα ειναι η μπαλα στον αερα! Ο παικτης που ηταν στη μικρη περιοχη εμφανιστηκε στο πλανο μετα το σουτ. Εννοειται πως εκει που στελνει τη μπαλα θα μπορουσε να βρεθει καποιος αμυντικος να τη 'βγαλει' και γι' αυτο δινει υψος, ωστε να το δυσκολεψει και, στη χειροτερη, να τη σπρωξει μεσα καποιος επερχομενος ή και ο ιδιος ο αμυντικός.... Το σουτ ομως ηταν αψογα υπολογισμενο κι εκτελεσμενο.
-
Το σήκωμα του κεφαλιού του εγώ το ερμηνεύω ως προσπάθεια να δει αν έρχεται/υπάρχει συμπαίκτης για κεφαλιά στην μικρή περιοχή του ΟΦΗ (κι υπήρχε/ερχόταν... ποιος ήταν αλήθεια; ).
-
Ρε παιδιά τι ταλαιπωρείστε άδικα. Κι εμένα μου φάνηκε οτι το ήθελε αλλά μεσα στο μυαλό του δεν μπορούμε να είμαστε.
Το θέμα είναι οτι αυτός ο άνθρωπος έχει βάλει κατα καιρούς τόσα πολλά γκολ από αυτά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν το ήθελε άρα τελικά (έστω τα περισσότερα από αυτά) δεν ήταν τυχαία. Η κουβέντα για το αν στο συγκεκριμένο γκολ ήθελε να βγάλει σέντρα ή να το βάλει κατευθείαν έχει μόνο ακαδημαϊκό χαρακτήρα -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ρε παιδιά τι ταλαιπωρείστε άδικα. Κι εμένα μου φάνηκε οτι το ήθελε αλλά μεσα στο μυαλό του δεν μπορούμε να είμαστε.
Το θέμα είναι οτι αυτός ο άνθρωπος έχει βάλει κατα καιρούς τόσα πολλά γκολ από αυτά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν το ήθελε άρα τελικά (έστω τα περισσότερα από αυτά) δεν ήταν τυχαία. Η κουβέντα για το αν στο συγκεκριμένο γκολ ήθελε να βγάλει σέντρα ή να το βάλει κατευθείαν έχει μόνο ακαδημαϊκό χαρακτήραΕννοείται ρε Χρήστο!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Το θέμα είναι οτι αυτός ο άνθρωπος έχει βάλει κατα καιρούς τόσα πολλά γκολ από αυτά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν το ήθελε άρα τελικά (έστω τα περισσότερα από αυτά) δεν ήταν τυχαία. Η κουβέντα για το αν στο συγκεκριμένο γκολ ήθελε να βγάλει σέντρα ή να το βάλει κατευθείαν έχει μόνο ακαδημαϊκό χαρακτήραΣτην πρώτη κλωτσιά που έδωσε στη μπάλα (πώς σκατά λέγεται αυτό το χτύπημα?), προφανώς και ήθελε να βγάλει σέντρα. Δεν του βγήκε, του ξαναήρθε η μπάλα και λέει 'Οκ, ας το βάλω μόνος μου. Πάρτα!'.
-
Ό,τι είπε ο αποπάνω
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Και δυο αστεια απο τον δημοσιογραφο που μετεδιδε τον αγωνα Μπαρτσα - Τσελσυ. Τα λογια του δημοσιογραφου στο περιπου φυσικα.
'Ο Μεσι 18,5 χρονων εχει ευτυχως πολλα χρονια μπροστα του για να ομορφαινει το αθλημα.' Μερικα λεπτα εργοτερα τραυματιστηκε και αποχωρησε.
'Ο Ντεκο εχει τωρα την μπαλα, κανει πολυ δουλεια και ολο το παιχνιδι της Μπαρτσα, λαθος πασα τωρα'To θεϊκό ήταν όταν ο Κρέσπο διαμαρτυρήθηκε ότι τον σφύριξαν άδικα οφσάιντ, γυρίζοντας στον επόπτη χρησιμοποίησε το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του για να δείξει τα μάτια του, σα να λέει δηλαδή στον επόπτη 'Βλέπε, χρησιμοποίησε τα μάτια σου, μη δείχνεις ό,τι να ΄ναι' και λέει ο εκφωνητής (το θεοφιλόπουλο ήταν;) 'να! εδώ δείχνει πως ήταν δύο παίκτες που τον κάλυπταν'.
-
Ο Βερνικος ηταν.
Παντως εμενα αυτο το ασταματητο λιβανισμα στον Κουνελινιο εχει αρχισει να μου τη δινει απιστευτα στα νευρα.
Ενταξει εχουμε δει και καλυτερους παικτες απο τον Καστιγιο. Μπορουμε να κρινουμε το 'μαγικο', το 'ασυλληπτο', το 'εξωπραγματικο'. Χωρις να διαφωνω οτι ο Κουνελινιος μπορει να το πραγματοποιησει καλυτερα απο οποιονδηποτε αλλον ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ (και οχι γενικοτερα), χθες κατι τετοιο δε συνεβη. Εχουμε δει και εναν Μαραντονα, εναν Ζικο, ενα Ζινταν στα νιατα του, ενα Χατζηπαναγη στο τελος-τελος. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Βερνικος ηταν.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλοι εμείς πληρώνουμε την κρατική τηλεόραση για να ακούμε τον...Βερνίκο στις μεταδόσεις του cl.... Ο άνθρωπος είναι αλλού...Δεν γίνεται να πείς 'Ο Ετό άδειασε τον Γκουτγιονσεν'(που δεν έπαιξε(?) ) ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν ο φερέιρα....Ή ότι ο Φαν Μπρόχορστ χτύπησε τον ετό...ΠΟΣΗ σκέψη θέλει επιτέλους για να πείς κάτι τέτοιο;;;; Και άντε και το είπες...Ζήτα και μια συγνώμη....
Ο Μερκ από την άλλη δε μου φαίνεται ότι έπαιξε 50-50...αλλά με μια μικρή εύνοια προς την Τσέλσυ..Έστω 51-49..Το πέναλτυ ήταν ξεκάθαρο ότι το έδωσε για να μην κλείσει τα σπίτια των Bookers αλλά και το δικό του..Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο...Δεν μπορεί ένας διαιτητής σαν κι αυτόν να δώσει τέτοιο πέναλτυ έστω κι αν δεν είδε καθαρά τη φάση..
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
........ Κουνελινιο ..........Τον ροναλντινιο δεν εννοει?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Βερνικος ηταν.
Παντως εμενα αυτο το ασταματητο λιβανισμα στον Κουνελινιο εχει αρχισει να μου τη δινει απιστευτα στα νευρα.
Ενταξει εχουμε δει και καλυτερους παικτες απο τον Καστιγιο. Μπορουμε να κρινουμε το 'μαγικο', το 'ασυλληπτο', το 'εξωπραγματικο'. Χωρις να διαφωνω οτι ο Κουνελινιος μπορει να το πραγματοποιησει καλυτερα απο οποιονδηποτε αλλον ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ (και οχι γενικοτερα), χθες κατι τετοιο δε συνεβη. Εχουμε δει και εναν Μαραντονα, εναν Ζικο, ενα Ζινταν στα νιατα του, ενα Χατζηπαναγη στο τελος-τελος.Χτες ήταν παραπάνω από καλός, greo, και δεν εννοώ το γκολ. Το γκολ δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο για μένα (μη σου πω ότι ως σκέψη και κίνηση έμοιαζε αρκετά με εκείνο του Ολισαντέμπε στον Πανηλειακό, που έδωσε το πρωτάθλημα στον βάζελο). Έκανε όμως 3, 4 (ούτε που θυμάμαι) τακουνάκια/πάσες ακριβείας, 2,3 ντρίμπλες με την μπάλα δεμένη στα κορδόνια του και τέλος εκείνο το μαγικό που σήκωσε τη μπάλα, την περασε πάνω από το σώμα του και τον μαντουμανίστα του, έκανε μεταβολή, τη κατέβασε, του 'σκασε και μια κοφτή και μην τον είδατε.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Χτες ήταν παραπάνω από καλός, greo, και δεν εννοώ το γκολ. Το γκολ δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο για μένα (μη σου πω ότι ως σκέψη και κίνηση έμοιαζε αρκετά με εκείνο του Ολισαντέμπε στον Πανηλειακό, που έδωσε το πρωτάθλημα στον βάζελο). Έκανε όμως 3, 4 (ούτε που θυμάμαι) τακουνάκια/πάσες ακριβείας, 2,3 ντρίμπλες με την μπάλα δεμένη στα κορδόνια του και τέλος εκείνο το μαγικό που σήκωσε τη μπάλα, την περασε πάνω από το σώμα του και τον μαντουμανίστα του, έκανε μεταβολή, τη κατέβασε, του 'σκασε και μια κοφτή και μην τον είδατε.Παντα ειναι παραπανω απο καλος και η χθεσινη εμφανιση δεν ηταν για την κλαση του κατι ξεχωριστο, ΑΛΛΑ
μην ξεχναμε οτι αυτη τη στιγμη ο Ροναλντινιο ειναι επιχειρηση. Ουτε στην Μπαρτσελονα παιζει τυχαια ουτε η Μπαρτσελονα εχει τυχαια τοση προβολη οταν τα 2 χρονια που παιζει εκει ο Κουνελινιο εχει παρει μολις ενα πρωταθλημα Ισπανιας. Ο λογος ειναι απλος. Η φανελλα της Μπαρτσας ειναι σκοπιμως ανευ διαφημισης. Και αυτο γιατι αυτη η φανελλα με το συγκεκριμενο παικτη ειναι το 'προσωπο' της Νάικ που (προφανως) στην τεραστια παγκοσμια καμπάνια της δε γουσταρει να διαφημιζει παραπλευρα και αλλες εταιριες.
Το πραμα βεβαιως λειτουργει και αντιστροφα: Με το να διαφημιζεις εμμεσως το προσωπο σου (Ροναλντινιο) προβαλλεις το προϊον σου τζαμπα.Φυσικα οι ηλιθιοι ελληναρες δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να παιζουν στο παιχνιδι αυτο σκοπιμα, απλα επαναλαμβανουν οτι ακουνε.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παντα ειναι παραπανω απο καλος και η χθεσινη εμφανιση δεν ηταν για την κλαση του κατι ξεχωριστο, ΑΛΛΑ
μην ξεχναμε οτι αυτη τη στιγμη ο Ροναλντινιο ειναι επιχειρηση. Ουτε στην Μπαρτσελονα παιζει τυχαια ουτε η Μπαρτσελονα εχει τυχαια τοση προβολη οταν τα 2 χρονια που παιζει εκει ο Κουνελινιο εχει παρει μολις ενα πρωταθλημα Ισπανιας. Ο λογος ειναι απλος. Η φανελλα της Μπαρτσας ειναι σκοπιμως ανευ διαφημισης. Και αυτο γιατι αυτη η φανελλα με το συγκεκριμενο παικτη ειναι το 'προσωπο' της Νάικ που (προφανως) στην τεραστια παγκοσμια καμπάνια της δε γουσταρει να διαφημιζει παραπλευρα και αλλες εταιριες.
Το πραμα βεβαιως λειτουργει και αντιστροφα: Με το να διαφημιζεις εμμεσως το προσωπο σου (Ροναλντινιο) προβαλλεις το προϊον σου τζαμπα.Φυσικα οι ηλιθιοι ελληναρες δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να παιζουν στο παιχνιδι αυτο σκοπιμα, απλα επαναλαμβανουν οτι ακουνε.
Νομίζω είσαι άδικος. Ήταν πολύ καλύτερος εχτές από ότι ήταν π.χ. στον προηγούεμνο αγώνα με την Τσέλσι, κι αν δεν απατώμαι η Μπάρτσα δεν είχε ποτέ διαφήμιση στη φανέλα της (έτσι δεν είναι ή θυμάμαι λάθος; )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Το γκολ του Ρίμπο την Κυριακή είμαστε σίγουροι πως ήταν συνειδητό; Εμένα δεν με έπεισε πως ήταν.
Ούτε εμένα,αλλά δεν τρέχει τίποτα Ένα γκολ του Εκι στον...στον...Λέμαν της Άρσεναλ το θυμάται κανείς;Λέμε τώρα
Αφού λούμπαρε(άθελά του,επιμένω εγώ)τον Σηφάτση από τα 4-5 μέτρα ο Ρουμπος ''κλείσαμε''σαν φίλαθλοι
Για Ροναλντίνιο,αφού κατάφερε στη φάση του γκολ,να παίξει 4 αμυντικούς και στο καπάκι να ρίξει και κάτω εγγλέζο αμυντικό(και μάλιστα τον πολύ Τέρυ) για μένα κάτι λέει αυτό.Πανέμορφο γκολ..και το έκανε να φαίνεται τόσο εύκολο που απορείς γιατί δεν το έβαζε νωρίτερα..πριν στραβώσει το πηγούνι μας από το ροχαλητό =το ματς δεν μου άρεσε καθόλου.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
[snip]
Για Ροναλντίνιο,αφού κατάφερε στη φάση του γκολ,να παίξει 4 αμυντικούς και στο καπάκι να ρίξει και κάτω εγγλέζο αμυντικό(και μάλιστα τον πολύ Τέρυ) για μένα κάτι λέει αυτό.Πανέμορφο γκολ..και το έκανε να φαίνεται τόσο εύκολο που απορείς γιατί δεν το έβαζε νωρίτερα..πριν στραβώσει το πηγούνι μας από το ροχαλητό =το ματς δεν μου άρεσε καθόλου.3 ήταν ρε συ όχι 4, ο ένας εκ των οποίων δεν τον μάρκαρε απλά έφραζε το δρόμο. Και δεν τον έριξε κάτω με τον όγκο του τον Τέρι, αλλά με σπάσιμο της μέσης (αλλά Γκάλης ). Καλή κίνηση, καλή εκτέλεση, αλλά imho τίποτα το συνταρακτικό για την κλάση του.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο Μερκ από την άλλη δε μου φαίνεται ότι έπαιξε 50-50...αλλά με μια μικρή εύνοια προς την Τσέλσυ..Έστω 51-49..Το πέναλτυ ήταν ξεκάθαρο ότι το έδωσε για να μην κλείσει τα σπίτια των Bookers αλλά και το δικό του..Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο...Δεν μπορεί ένας διαιτητής σαν κι αυτόν να δώσει τέτοιο πέναλτυ έστω κι αν δεν είδε καθαρά τη φάση..
Αν μπαίνουν στη μέση λεφτά Πάσχε δεν αφήνεις να περάσουν 89 λεπτά για να δώσεις πέναλτυ στο 90' Μην βλέπουμε παντού συνομωσίες χωρίς λόγο.Μάλλον ''λυπήθηκε''την Τσέλσυ(με την έννοια να μην έχει μετά να μην λέει τίποτα κανείς από το νησί για διαιτησία ),γνώμη μου.
Εκτός αυτού παίζει πάντα και το ενδεχόμενο του λάθους χωρίς κανένα δόλο στην απόφασή του.Πάντως για στοιχήματα και τέτοια μου φαίνεται πολύ ακραίο.Θα το είχε μαγειρέψει νωρίτερα..εκτός αν του είχαν σφυρίξει νωρίτερα ότι θα βγει στην κόντρα η Τσέλσυ στο 90 και ότι η Μπάρτσα δεν θα βάλει 2ο γκολ νωρίτερα οπότε δεν θα προλάβαινε πια να ισορροπήσει το ματς
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
ΥΓ. Το γκολ του Ρίμπο την Κυριακή είμαστε σίγουροι πως ήταν συνειδητό; Εμένα δεν με έπεισε πως ήταν.
Ούτε εμένα,αλλά δεν τρέχει τίποτα Ένα γκολ του Εκι στον...στον...Λέμαν της Άρσεναλ το θυμάται κανείς;Λέμε τώρα
To θυμάμαι εγώ. Κατά λάθος τό 'κανε, σέντρα ήθελε να βγάλει στον Κωνσταντίνου.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
To θυμάμαι εγώ. Κατά λάθος τό 'κανε, σέντρα ήθελε να βγάλει στον Κωνσταντίνου.
Έετσι
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Νομίζω είσαι άδικος. Ήταν πολύ καλύτερος εχτές από ότι ήταν π.χ. στον προηγούεμνο αγώνα με την Τσέλσι, κι αν δεν απατώμαι η Μπάρτσα δεν είχε ποτέ διαφήμιση στη φανέλα της (έτσι δεν είναι ή θυμάμαι λάθος; )Οχι δε θυμασαι λαθος, αλλα το καλοκαιρι ειχε ανακοινωσει οτι πλεον θα εχει διαφημιση. Η αποφαση αυτη ξαναλλαξε αργοτερα για ευνοητους λογους.
-
Παρακαλώ να μου πείτε ποιος παίκτης είναι καλύτερος του Ροναλντίνιο τον τελευταίο χρόνο.
Από τον Ζιντάν είναι πιο θεαματικός, όχι τόσο καλός οργανωτής πάντως, αλλά του λείπουν τα τρόπαια του Γάλλου.
Από τον Μαραντόνα όχι (ακόμα).
Από τον Χ'Παναγή είναι καλύτερος γιατί εκτός από εξαιρετικός τεχνίτης είναι και ταχύτατος στο σπριντ με και χωρίς τη μπάλα στα πόδια.
Από Ρονάλντο είναι καλύτερος γιατί εκτός από σκόρερ είναι και άριστος οργανωτής/πασέρ.Δηλώνω οπαδός του παίκτου.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]