-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το έχω ξαναγράψει.
Τελικά αυτό το thread έχει πολύ πλάκα. Μιλάμε για πάρα πολύ πλάκα :eusa_dance:
Να που θα συμφωνήσω και σε κάτι με τον αγνό φίλαθλο του Ολυμπιακού.
Μόνο μια θερμή παράκληση προς τους γαύρους,αγνούς και πρόστυχους,σοβαρούς και ασόβαρους,γνώστες και άσχετους...
**ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΕΣ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ... **:
Υ.Γ:Κρουζεστερν είπες ότι ειδικά για φέτος δεν πρέπει να μιλάμε για διαιτησία.Δηλαδή άλλες χρονιές χωράει συζήτηση το πράμα,έτσι;;;
Υ.Γ2:Με γεια οι καινούριες μουτσούνες,χρειάζονταν(ειδικά σ'αυτό το τόπικ)
Υ.Γ3:Μάνο χαλάς την πιάτσα με το παραπάνω ποστ.**ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΕΣ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ... **
-
Δεν τα ξέρετε καλά. Το 80% των Ελλήνων φιλάθλων είναι Ολυμπιακοί και το υπόλοιπο 20% είναι όλες οι υπόλοιπες ομάδες μαζί.
Ως γνωστόν υπάρχουν 7.000.000 Ολυμπιακοί στην Ελλάδα, με πληθυσμό 11.000.000. Που φυσικά σημαίνει πως τα υπόλοιπα (11-7=) 4.000.000 ανθρώπων αποτελούνται από τους φιλάθλους όλων των υπόλοιπων ομάδων + όλους όσους ΔΕΝ ασχολούνται με ποδόσφαιρο.
Όσοι δε έχουν μάτια και έστω μια πιθαμή λογική γνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός παίζει και κερδίζει πάντα κόντρα σε διαιτητές, Τύπο, αντίπαλες εξέδρες και προπαγάνδες και πάντα με το σταυρό στο χέρι, εντός κι εκτός γηπέδων.
Το δε μεγάλύτερο γνώρισμα των αγνών φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι πως ασχολούνται ΜΟΝΟ με την ομάδα τους και ΠΟΤΕ ειδικά με τον Παναθηναϊκό. Και τέλος, είναι πασίγνωστο σε όλη την Ευρώπη πως ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος και διαχρονικός πρεσβευτής του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΥΓ. Γεια σου αγνέ φίλαθλε Ρεντ, στατιστικολόγε, αδικημένε, ΜΗ προπαγανδιστή.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν τα ξέρετε καλά. Το 80% των Ελλήνων φιλάθλων είναι Ολυμπιακοί και το υπόλοιπο 20% είναι όλες οι υπόλοιπες ομάδες μαζί.Ως γνωστόν υπάρχουν 7.000.000 Ολυμπιακοί στην Ελλάδα, με πληθυσμό 11.000.000. Που φυσικά σημαίνει πως τα υπόλοιπα (11-7=) 4.000.000 ανθρώπων αποτελούνται από τους φιλάθλους όλων των υπόλοιπων ομάδων + όλους όσους ΔΕΝ ασχολούνται με ποδόσφαιρο.
Όσοι δε έχουν μάτια και έστω μια πιθαμή λογική γνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός παίζει και κερδίζει πάντα κόντρα σε διαιτητές, Τύπο, αντίπαλες εξέδρες και προπαγάνδες και πάντα με το σταυρό στο χέρι, εντός κι εκτός γηπέδων.
Το δε μεγάλύτερο γνώρισμα των αγνών φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι πως ασχολούνται ΜΟΝΟ με την ομάδα τους και ΠΟΤΕ ειδικά με τον Παναθηναϊκό. Και τέλος, είναι πασίγνωστο σε όλη την Ευρώπη πως ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος και διαχρονικός πρεσβευτής του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Φιλε μου καλε καλε μου φιλε. Μιλαω με στοιχεια. Δεν ειπα 7.000.000. Την ερευνα την εκανε στατιστικη υπηρεσια. Αν σε πονανε τα αποτελεσματα δεν σου φταιω εγω.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Φιλε μου καλε καλε μου φιλε. Μιλαω με στοιχεια. Δεν ειπα 7.000.000. Την ερευνα την εκανε στατιστικη υπηρεσια. Αν σε πονανε τα αποτελεσματα δεν σου φταιω εγω.Γιατί, είπα πουθενα πως είπες εσύ; Ενα φιλικό χαιρετισμό σου απεύθυνα, σε υστερόγραφο
-
Αστα αυτά εσύ...γιορτάζεις σήμερα; Χρονια πολλά!
-
Ως πότε η Original και οι άλλες ''δημοκρατικές δυνάμεις'' θα θεωρούν ότι είναι οι μόνοι γνήσιοι εκφραστές των συμφερόντων της AEK ενώ οι άλλοι τα επιβουλεύονται;Μέχρι να μείνουν οι μοναδικοί που θα ασχολούνται μ 'αυτήν αφου όλοι οι υπόλοιποι θα έχουμε αποστασιοποιηθεί(όπως πολλοί έχουμε ήδη κάνει)
Άσχετο αλλά ήθελα κάπου να εκτονωθώ και πάντως όχι έτσι ούτε έτσι -
Κατι πρεπει να κανουμε ολοι οι αγνοι ΟλυμπιακοιΥπάρχουν και Ολυμπιακοί που δεν είναι...αγνοί δηλαδή;;;
Από το πόστ σου κρατάω το τελευταίο περί αγνότητας που μου άρεσε δεόντως και θα συνφωνήσω βεβαίως με τον επιστημονικά τεκμηριωμένο ισχυρισμό ότι οι οπαδοί των άλλων ομάδων είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση (τυρρανοσαυροι ενα πράγμα..) καθώς τα πρωταθλήματα τα παίρνει ο γαύρος.Γι αυτό δε θα βρείς πλέον στον κόσμο έναν οπαδό της Mtd Utd που έκανε κάποτε 30 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα... Αλλά για κάτσε....Αν θυμάμαι καλά κι εσύ έκανες μια μαύρη δεκαετία να δεις πρωτάθλημα...Πως ξαναβρεθήκατε και γίνατε τόσοι πολλοί;;;Χμμμ... Κάπου δεν μας τα λες καλά red...Εκτός αν έγινες γαύρος από το 97 και μετά,οπότε πάω πάσο και υποκλίνομαι στη λογική σου!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν τα ξέρετε καλά. Το 80% των Ελλήνων φιλάθλων είναι Ολυμπιακοί και το υπόλοιπο 20% είναι όλες οι υπόλοιπες ομάδες μαζί.Ως γνωστόν υπάρχουν 7.000.000 Ολυμπιακοί στην Ελλάδα, με πληθυσμό 11.000.000. Που φυσικά σημαίνει πως τα υπόλοιπα (11-7=) 4.000.000 ανθρώπων αποτελούνται από τους φιλάθλους όλων των υπόλοιπων ομάδων + όλους όσους ΔΕΝ ασχολούνται με ποδόσφαιρο.
Ε εντάξει,μπορεί να μην είμαστε 7 εκατομ , αλλά σίγουρα είμαστε ΠΟΛΥ περισσότεροι...! Και αυτό δεν το έβγαλα από το μυαλό μου αλλά από στατιστικές που έχουν γίνει παλαιότερα...Μη ξεχνάς ότι στο σύνολο των ατόμων προσμετρούν και γυναίκες οι οποίες ως επί το πλείστον διαλέγουν ομάδα σύμφωνα με το ποιός είναι πρώτος και ποιός έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα...Οπότε λογικό μου φαίνεται..!!
Αν θυμάμαι καλά κι εσύ έκανες μια μαύρη δεκαετία να δεις πρωτάθλημα...Πως ξαναβρεθήκατε και γίνατε τόσοι πολλοί;;;Χμμμ... Κάπου δεν μας τα λες καλά red...Εκτός αν έγινες γαύρος από το 97 και μετά,οπότε πάω πάσο και υποκλίνομαι στη λογική σου!
Έκανα μια 10ετία ναι, αλλά ήρθε και η σειρά σου..!!! Και απ'ό,τι φαίνεται αυτό το χρονικό διάστημα θα μεγαλώσει κι άλλο..Οπότε το ρεκόρ (αν όλα πάνε καλά ) θα το κρατάς (γερά!!!) εσύ.. Άρα έχουμε και λέμε:9 + 4=13 χρόνια...
Σημείωση: Στον υπολογισμό λαμβάνω υπ'όψιν μου τον 1 χρόνο που ήδη έχει περάσει από το .... γνωστό 5ετές πλάνο...!!
Υγ:Χρόνια πολλά και καλά mig !!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Κατι πρεπει να κανουμε ολοι οι αγνοι Ολυμπιακοι
Υπάρχουν και Ολυμπιακοί που δεν είναι...αγνοί δηλαδή;;;
Από το πόστ σου κρατάω το τελευταίο περί αγνότητας που μου άρεσε δεόντως και θα συνφωνήσω βεβαίως με τον επιστημονικά τεκμηριωμένο ισχυρισμό ότι οι οπαδοί των άλλων ομάδων είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση (τυρρανοσαυροι ενα πράγμα..) καθώς τα πρωταθλήματα τα παίρνει ο γαύρος.Γι αυτό δε θα βρείς πλέον στον κόσμο έναν οπαδό της Mtd Utd που έκανε κάποτε 30 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα... Αλλά για κάτσε....Αν θυμάμαι καλά κι εσύ έκανες μια μαύρη δεκαετία να δεις πρωτάθλημα...Πως ξαναβρεθήκατε και γίνατε τόσοι πολλοί;;;Χμμμ... Κάπου δεν μας τα λες καλά red...Εκτός αν έγινες γαύρος από το 97 και μετά,οπότε πάω πάσο και υποκλίνομαι στη λογική σου!
Ανεκαθεν ημασταν περισσοτεροι και σε αυτη την 9ΕΤΙΑ που δεν πηραμε πρωταθληματα οντως πολλα παιδακια εγιναν Παναθηναικοι και Αεκτζηδες.
Πολλα παιδια διαλεγουν την ομαδα που υποστηριζουν οι γονεις τους, αλλα υπαρχουν και πολλα παιδια που την διαλεγουν απο την πορεια της ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ -
Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά! Να΄στε καλά!
Ευχές και στον συνονόματο charmak66 !!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε εντάξει,μπορεί να μην είμαστε 7 εκατομ , αλλά σίγουρα είμαστε ΠΟΛΥ περισσότεροι...! Και αυτό δεν το έβγαλα από το μυαλό μου αλλά από στατιστικές που έχουν γίνει παλαιότερα...Μη ξεχνάς ότι στο σύνολο των ατόμων προσμετρούν και γυναίκες οι οποίες ως επί το πλείστον διαλέγουν ομάδα σύμφωνα με το ποιός είναι πρώτος και ποιός έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα...Οπότε λογικό μου φαίνεται..!!Προς το παρόν εγώ βλέπω ένα +5% υπερ του γάβρου συγκριτικά με τον βάζελο... αυτό μου φαίνεται λογικό εμένα
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Δεν ειμαι στατιστικη υπηρεσια ρε παιδια.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 609#514609
Eυχαριστω που με επιβεβαιωνεις. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ. ΚΙΚΙΡΙΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ -
Απολαυστικη η ανακοινωση του Γαυρου στα περι διαιτησιας.
Απολαυστικος και ο Γεωργατος 'παντα υπαρχει ενα 10% υπερ των μεγαλων ομαδων απο τους διαιτητες.'Και για λεει ενας παιχτης του Ολυμπιακου περι 10%, θα πρεπει να ειναι πολυ μεγαλυτερο απλα δε θελει να αμαυρωσει την εικονα του πρωταθληματος.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ε εντάξει,μπορεί να μην είμαστε 7 εκατομ , αλλά σίγουρα είμαστε ΠΟΛΥ περισσότεροι...! Και αυτό δεν το έβγαλα από το μυαλό μου αλλά από στατιστικές που έχουν γίνει παλαιότερα...Μη ξεχνάς ότι στο σύνολο των ατόμων προσμετρούν και γυναίκες οι οποίες ως επί το πλείστον διαλέγουν ομάδα σύμφωνα με το ποιός είναι πρώτος και ποιός έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα...Οπότε λογικό μου φαίνεται..!!
Προς το παρόν εγώ βλέπω ένα +5% υπερ του γάβρου συγκριτικά με τον βάζελο... αυτό μου φαίνεται λογικό εμένα
Εγω αναφερω ερευνες που κανουν στατιστικες υπηρεσιες και κανεις δεν μπορει να αμφιβαλλει για τα αποτελεσματα. Μαλιστα σε λιγα χρονια σχεδον το 50% θα ειναι Ολυμπιακοι αφου στις τωρινες ερευνες δεν υπολογιζονται οι ανηλικοι. Τα μικρα παιδακια σαφως υποστηριζουν τον Ολυμπιακο μετα τα διαδοχικα πρωταθληματα.
Αυτο που βλεπω εγω ειναι να κοκκινιζει η Ελλαδα. Εμ βεβαια. Σιγα μην υποστηριζουν τα παιδακια τις ομαδες της μιζεριας και της κακομοιριας -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Απολαυστικη η ανακοινωση του Γαυρου στα περι διαιτησιας.
Απολαυστικος και ο Γεωργατος 'παντα υπαρχει ενα 10% υπερ των μεγαλων ομαδων απο τους διαιτητες.'Και για λεει ενας παιχτης του Ολυμπιακου περι 10%, θα πρεπει να ειναι πολυ μεγαλυτερο απλα δε θελει να αμαυρωσει την εικονα του πρωταθληματος.
Γιατί λίγες φορές έχουν ευννοηθεί μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες σε παχνίδια με ελληνικές...;
-
Μιντλεσμπρο - Τσέλσι 3-0
Να τα μας και η τσέλσι... Το ευχαριστήθηκα όπως ευχαριστήθηκα και την 6αρα της ρεαλ... Αντε γιατί πολύ αέρα έχει πάρει ο Πορτογάλος...
-
Εγω αναφερω ερευνες που κανουν στατιστικες υπηρεσιες και κανεις δεν μπορει να αμφιβαλλει για τα αποτελεσματα.
Γιατί δεν μπορεί να αμφιβάλλει κανείς;;; Σου έχω ξαναγράψει πως ο Φιλιπίδης λίγο μετά αφού ανέλαβε στον ΠΑΟ ανάθεσε σε μια από τις εταρείες δημοσκοπήσεων να διεξάγει έρευνα κι έβγαλε πως οι βάζελοι είναι περισσότεροι από τους γάβρους.
Όπως σου έχω ξαναγράψει πως το εδώ δείγμα είναι ικανότατο και σίγουρα ανόθευτο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον !
Μαλιστα σε λιγα χρονια σχεδον το 50% θα ειναι Ολυμπιακοι αφου στις τωρινες ερευνες δεν υπολογιζονται οι ανηλικοι. Τα μικρα παιδακια σαφως υποστηριζουν τον Ολυμπιακο μετα τα διαδοχικα πρωταθληματα.
Αυτο που βλεπω εγω ειναι να κοκκινιζει η Ελλαδα. Εμ βεβαια. Σιγα μην υποστηριζουν τα παιδακια τις ομαδες της μιζεριας και της κακομοιριαςΕγώ σε διαβεβαιώνω πως τουλάχιστον 4 παιδάκια του φιλικού μου κύκλου μεγαλώνουν με τον Πανάθα και τον ύμνο του ΠΑΟ (κάνενα δεν είναι μεγαλύτερο από 4 ετών). Αν γίνει έστω κι ένα από αυτά Ολυμπιακός να μου τρυπήσεις τη μύτη που λέει και η παροιμία
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μιντλεσμπρο - Τσέλσι 3-0Να τα μας και η τσέλσι... Το ευχαριστήθηκα όπως ευχαριστήθηκα και την 6αρα της ρεαλ... Αντε γιατί πολύ αέρα έχει πάρει ο Πορτογάλος...
Και σε λίγο καιρό παίζουν με την Μπαρτελόνα :eusa_dance:
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγω αναφερω ερευνες που κανουν στατιστικες υπηρεσιες και κανεις δεν μπορει να αμφιβαλλει για τα αποτελεσματα.
Γιατί δεν μπορεί να αμφιβάλλει κανείς;;; Σου έχω ξαναγράψει πως ο Φιλιπίδης λίγο μετά αφού ανέλαβε στον ΠΑΟ ανάθεσε σε μια από τις εταρείες δημοσκοπήσεων να διεξάγει έρευνα κι έβγαλε πως οι βάζελοι είναι περισσότεροι από τους γάβρους.
Όπως σου έχω ξαναγράψει πως το εδώ δείγμα είναι ικανότατο και σίγουρα ανόθευτο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον !
Μαλιστα σε λιγα χρονια σχεδον το 50% θα ειναι Ολυμπιακοι αφου στις τωρινες ερευνες δεν υπολογιζονται οι ανηλικοι. Τα μικρα παιδακια σαφως υποστηριζουν τον Ολυμπιακο μετα τα διαδοχικα πρωταθληματα.
Αυτο που βλεπω εγω ειναι να κοκκινιζει η Ελλαδα. Εμ βεβαια. Σιγα μην υποστηριζουν τα παιδακια τις ομαδες της μιζεριας και της κακομοιριαςΕγώ σε διαβεβαιώνω πως τουλάχιστον 4 παιδάκια του φιλικού μου κύκλου μεγαλώνουν με τον Πανάθα και τον ύμνο του ΠΑΟ (κάνενα δεν είναι μεγαλύτερο από 4 ετών). Αν γίνει έστω κι ένα από αυτά Ολυμπιακός να μου τρυπήσεις τη μύτη που λέει και η παροιμία
Δεν ξερω τι εκανε ο Φιλιπιδης πριν 5 χρονια. ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Εγω σου μιλαω για προσφατη ερευνουλα που καιει σαν ζεστο καρβελακι και εσυ μιλας για περσινα ξινα σταφυλια. -
Δεν ξερω τι εκανε ο Φιλιπιδης πριν 5 χρονια. ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Εγω σου μιλαω για προσφατη ερευνουλα που καιει σαν ζεστο καρβελακι και εσυ μιλας για περσινα ξινα σταφυλια.Προφανώς ΔΕΝ εννοήσες πως η απάντησή μου αναφερόταν στην αξιοπιστία αυτών των δημοσκοπήσεων (την οποία btw θεωρείς δεδομένη ΜΟΝΟ όταν ευνοεί το γάβρο) και όχι στο αποτέλεσμά τους. Ή μπορεί να το εννοήσες αλλά να μην σου άρεσε, οπότε αποφάσισες να το ρίξεις στα... σταφύλια.
ΥΓ. Btw, πιο φρέσκο από το αποτέλεσμα της τρέχουσας ψηφοφρίας δεν υπάρχει (μέχρι στιγμής).
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]