-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί,αλλά ο Παύλος Ψωμιάδης είναι ο μεγαλομέτοχος του ομίλου ΑΣΠΙΣ.Δεν έχει σχέση με τον Μάκη!!!Οκ τότε δικό μου ήταν το λάθος και παρερμηνεύτηκε από τον hrdoukas...Kοίτα να δεις μπέρδεμα........
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οκ τότε δικό μου ήταν το λάθος και παρερμηνεύτηκε από τον hrdoukas...Kοίτα να δεις μπέρδεμα........
Νο worries mate
-
Ο αγαπουλας εχει βρει την ομαδα στα Λιοσια κ δεν προκειται να φυγει για κανεναν Παοκ
-
ασε ειχαμε και γιδοπουλο και τα δαμε τα χαιρια!
-
χθές το βράδι βλέποντας τον αγώνα Inter - Ajax σκεφτόμουν ακούγοντας τον παρουσιαστή (Θεοφιλόπουλος) ότι τελικά κάτι πρέπει να γίνει με τη μονιμότητα στο δημόσιο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
χθές το βράδι βλέποντας τον αγώνα Inter - Ajax σκεφτόμουν ακούγοντας τον παρουσιαστή (Θεοφιλόπουλος) ότι τελικά κάτι πρέπει να γίνει με τη μονιμότητα στο δημόσιο.Συμφωνω.
Κανει ο Στανκοβιτς ενα αδυναμο σουτ και η μπαλα ισα που φτανει στο τερμα. Πως περιεγραψε την φαση?
''Ο Στανκοβιτς σουταρει ενα κεραυνο και αποκρουει την μπαλα ο τερματοφυλακας''
Ξαναδειχνει η τηλεοραση την φαση και εκεινος τον χαβα του.
΄'Εδω ξαναβλεπουμε το δυνατο σουτ του Στανκοβιτς''
Καποιος να του κλεισει το στομα -
Ωσάν τον Βερνίκο ουδείς...... Ό,τι πρέπει για να ξενερώσει κανείς βλέποντας έναν αγώνα και να του γίνουν τα νεύρα σφουγγάρι....Τα λάθη βέβαια με τα ονόματα παικτών αφήνουν ιστορία...Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένα ολόκληρο έθνος πληρώνει αυτόν και κάτι όμοιούς του στην ΕΡΤ....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ωσάν τον Βερνίκο ουδείς...... Ό,τι πρέπει για να ξενερώσει κανείς βλέποντας έναν αγώνα και να του γίνουν τα νεύρα σφουγγάρι....Τα λάθη βέβαια με τα ονόματα παικτών αφήνουν ιστορία...Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένα ολόκληρο έθνος πληρώνει αυτόν και κάτι όμοιούς του στην ΕΡΤ....Λεπτομέρειες...
Γερακάρης και τα μυαλά στα κάγκελα
Όποτε έβλεπα ματς και μετέδιδε ο Παυλάρας με έπαιρνε ο ύπνος
-
Συμφωνώ. Συν το μεγαλοπρεπες ρεψιμο που εριξε κατα τη διαρκεια του βολευ (το οποίο ειναι η 'ειδικότητά' του ) Ελλάδα-ΗΠΑ στους Ολυμπιακους.
-
Το ρέψιμο είναι ανθρώπινη λειτουργία και συγχωρείται, η ασχετοσύνη όχι.
-
Τώρα θα σας φτιάξω εγώ!
-
-
Εγω αλλο δεν καταλαβαινω:
πως γινεται ενα σουτ να ειναι πολύ καλο, μια πασα ωραία οταν δεν βρισκει στοχο?
Προσεξτε ποσες φορες ακουγονται τετοια σχολια σε τετοιες φασεις... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Γερακάρης και τα μυαλά στα κάγκελα
Όποτε έβλεπα ματς και μετέδιδε ο Παυλάρας με έπαιρνε ο ύπνος
Μάλλον δε θα θυμάσαι τον Γιάννη Αργυρίου.
Χθες βράδι έγινε ένα παιχνίδι μεταξύ των Μίλαν και Μπατρσελόνα, προς τιμή του Αλμπερτίνι. Συμμετείχαν παλιότερες δόξες των δύο ομάδων ('Κόλησα' στον τεράστιο Μπαρέζι και τον κορυφαίο σκόρερ Φαν Μπάστεν. Τι να γίνει αγάπες είναι αυτές) παρουσιαστής ο Θεοφιλόπουλος.
Αποτέλεσμα, ενώ μπορούσε με αφορμή αυτούς τους παίκτες να πει λίγα πράγματα για την ιστορία τους, για να θυμηθούμε λίγο κι όσοι δεν είχαμε δει κάποιους από αυτούς να μάθουμε κάτι. Κατάφερε το 'αστροπελέκι' να κάνει τον αγώνα 'ύπνο'.
Μόνο όταν μπήκαν οι τωρινοί παίκτες των ομάδων κάτι άρχισε να λέει (μαλακίες) μια και μάλλον μέχρι εκεί θυμάται - γνωρίζει.Άτιμη μονιμότητα.
-
Gia όνομα!!!
Σκάουτερ της Τσέλσι, θα έλθουν στο 'Ελ Πάσο' για να δουν τον Κουτσοσπύρο.Δεν είναι πλάκα!!!!
-
What is Koutsospiros?
-
'Κουτσοσπύρος μαινόμενος'
-
Για τον Katsouranis ερχονται ρεεεε
-
Στην εκπομπή του Ασημακόπουλου για τον Κουτσοσπύρο είπαν
-
Σιγά μην ήρθαν και για τον ΣΟΥΛΟΓΑΝΗ !!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]