-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Θέλω στα τρία χρόνια να πάρω τρία πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό και τα έξι ντέρμπι με τον Ολυμπιακό', είπε.Καλά από δηλώσεις γενικα σκιζουμε...
-
Ρε krus , whatever λέει το μπαρμπαδάκι!Κακό είναι;;;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μιλησε κανεις απο τους οπαδους της λιβερπουλ για τη προκριση μας επι του μισητου καφενε και δευτερης ομαδας του μαντσεστερ?Σιγά μην ασχοληθούμε με 'φυσιολγικά' αποτελέσματα.
Όσο για το 'δεύτερη' πάρα πολύ σωστό, οι 'φυσιολογικοί' το Μάντσεστερ είναι με τους 'αλλουνούς'.
-
Θέλω στα τρία χρόνια να πάρω τρία πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό και τα έξι ντέρμπι με τον Ολυμπιακό', είπε.
Εκει ειναι ολο το ζουμι...οτι απλα ειπε Και εγω θελω να πεταξω δεν παει να πει οτι θα το κανω κιολας
Και για να μην ξεχνιομαστε------------------>
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
edit [Krusenstern]
είπαμε, τα emoticons τα χρησιμοποιούμε με ΣΥΝΕΣΗ!!!balo παίζω σε μια ομάδα στο Κερατσίνι, την Ολυμπιάδα..
είμαστε πρώτη κατηγορία ερασιτεχνικού.
θέλω να γίνεις οπαδός μαςΆστο ρε φίλε...σας έχω δει...δεν σώζεστε με τίποτα!
φέτος ναι.. θα πέσουμε.
ο πρόεδρος φταίει που πούλησε όλους τους καλούς παίχτες
βασικά έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα..
πάντως κάτι άμπαλους σαν τον τυπο στην υπογραφή σου τους παιζουμε για πλάκα -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
μιλησε κανεις απο τους οπαδους της λιβερπουλ για τη προκριση μας επι του μισητου καφενε και δευτερης ομαδας του μαντσεστερ?
Σιγά μην ασχοληθούμε με 'φυσιολγικά' αποτελέσματα.
Όσο για το 'δεύτερη' πάρα πολύ σωστό, οι 'φυσιολογικοί' το Μάντσεστερ είναι με τους 'αλλουνούς'.
+1000
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
κάτι άμπαλους σαν τον τυπο στην υπογραφή σου τους παιζουμε για πλάκαΤον Δομάζο ή τον Κροιφ μπορεί...Τον Έκι όμως...dream on!!!
-
Φέτος έχει φύγει δυο φορές τσαντισμένος από το γήπεδο.
-
93': Τέλος του ματς.
92': Ο αγώνας άρχισε ξανά.
88': **Το ματς διακόπτεται ξανά. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πετούν πέτρες. **
86': Ύστερα από διακοπή τεσσάρων λεπτών ο αγώνας ξαναρχίζει.
82': Ο αγώνας έχει διακοπεί, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν βάλει φωτιά στις εξέδρες.
82': Ο Γιασεμάκης αντικατέστησε τον Χαραλάμπους.
81': Ο Ριβάλντο εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.
78': Ο Ντάνι πήρε τη θέση του Οκκά.
76': ΓΚΟΛ! ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2! Ο Κωνσταντίνου 'χόρεψε' τον Καρυπίδη και με αριστερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 2-1.
..........................
* -
Kαλα αυτοι οι ζουλου τι κανουν παλι? ΕΛΕΟΣ. Δεν φτανει που εκαναν φαουλ στον Μπουλουτ και προηγηθηκαν (με αποτελεσμα να αποδιοργανωθουν οι παικτες μας) τα σπανε κιολας.
-
Δεν το είδα, μόνο τις φάσεις είδα και δεν έχω άποψη..
ωραίο το γκολ του Μιχαλάκη και η προσπάθεια του Τζολε στο πρώτοτελικά πήγαν στο γήπεδο; γιατι λέγαν ότι θα κάνουν αποχή, αλλά είδα κόσμο
-
ειναι πολυ στραβο το κλιμα στον παοκ το τελευταιο καιρο, τα χουμε ξαναπει...αγωνιστικα, η ηττα ηταν σχεδον δεδομενη!
-
Προς τους 'οπαδούς'μας keep ....
-
Ρε παιδια ο Παο παιζει με την Μπαρτσελονα? ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ. 4 τετ-α-τετ εχει ο Ακρατητος και παιζει τρομερη μπαλα. Αυτος ο Σκουφαλης ο Μεσι ειναι?
GTI_ πως την βλεπεις την ομαδαρα σου? -
έπαιξα ένα πολύ ριψοκίνδυνο κουπόνι:
( είπαμε, λείπει η κοπέλα μου στο χωριό και )το διπλό της Λα Κορούνια ( έμπνευση της στιγμής )
τον άσσο της Μαρσέιγ
και τον άσσο της Μπενφίκα.πώς με βλέπετε, θα πάω ταμείο;
-
Eλα ρε ΑΕΚάρα στο 96΄
-
Πάρτον κάτω τον GTI_ στο 96!
-
Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων λοιπόν...Δεν είδα το μάτς αλλά αναρωτιέμαι...τι στο δ@#$λο έγινε και κράτησε 7 λεπτα καθυστηρήσεις;Τραυματισμός παίκτη και επιτόπου χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό του γηπέδου πάνω στο χόρτο;;;Δεν εξηγείται αλλιώς!!!Τελειώνουν όμως τα ψέματα όπου να ναι...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων λοιπόν...Δεν είδα το μάτς αλλά αναρωτιέμαι...τι στο δ@#$λο έγινε και κράτησε 7 λεπτα καθυστηρήσεις;Τραυματισμός παίκτη και επιτόπου χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό του γηπέδου πάνω στο χόρτο;;;Δεν εξηγείται αλλιώς!!!Τελειώνουν όμως τα ψέματα όπου να ναι...μαλλον ηταν απο το δικο μας ματς με τον οσφπ...κατι λεπτα που δεν παιχθηκαν!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων λοιπόν...Δεν είδα το μάτς αλλά αναρωτιέμαι...τι στο δ@#$λο έγινε και κράτησε 7 λεπτα καθυστηρήσεις;**Τραυματισμός παίκτη και επιτόπου χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό του γηπέδου πάνω στο χόρτο;;;**Δεν εξηγείται αλλιώς!!!Τελειώνουν όμως τα ψέματα όπου να ναι...Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά, αλλά έτσι έγινε(κατά το ημισύ) και μάλιστα στον χρόνο των καθυστερήσεων...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]