-
Με αυτή την 11άδα σε βλέπω να το παίρνεις 3 χρόνια σερί το CL
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τι έχει χάσει η Μπάρτσα;
Παίζει έξυπνα η Benfica πάντως. Καλύτερη ομάδα από όσο νόμιζα, αν και ομολογώ πως πρώτη φορά τη βλέπω φέτος.
Και την οποία την έσφαξαν και διαιτητής και επόπτες Απίστευτο ματς,στο πρώτο ημίχρονο η Μπάρτσα όντως έχασε απίστευτες κλασικές ευκαιρίες,στο δεύτερο όμως η Μπενφίκα το έφερε στα μέτρα της το ματσάκι και δικαιούται να φωνάζει
pasxosΦίλε μου όπως λες κι εσύ και παραδέχομαι κι εγώ ο ίδιος(παροτι δεν δηλώνω αντικειμενικός παναθηναικος)και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναικός ευνοήθηκαν.Το θέμα είναι σε πόσα και ποια ματς ευνοήθηκε ο καθένας.Αλλά και αυτό να μην ψάξουμε και μόνο που παραδεχόμαστε ότι υπάρχει εύνοια δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να αποδείξεις ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και πώς από αυτό συνάγεις ότι το πρωτάθλημα του είναι δίκαιο.
Εφόσον ο Ολυμπιακός ευνοείται το πρωτάθλημά του δεν μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο.Απλό δεν είναι;Το ίδιο θα ίσχυε αν ο Παναθηναικος ήταν πρώτος.Το αν είναι καλύτερη ομάδα(το οποίο και αυτό δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα,από την στιγμή που βάζουν τρίτοι τα χεράκια τους..) ο Ολυμπιακός δεν σημαίνει τίποτα.Η Ελλάδα επειδή ακριβώς η διαιτησία την έπαιξε στα ίσα στην Πορτογαλία κατάφερε να πάρει την κούπα μολονότι ήταν χειρότερη από πάρα πολλές άλλες ομάδες.
Αν την Ελλάδα την είχαν σφάξει οι διαιτητές,εκριβώς επειδή είναι χειρότερη,και έχανε τα ματς ξέρεις τί θα έλεγαν όλοι;Έλα μωρέ και τί θα κατάφερνε η Ελλαδίτσα;Είδες τί κατάφερε.Θέλω να σου πω με λίγα λόγια ότι από τη στιγμή που τα ματς κρίνονται ΚΑΙ από άλλους παράγοντες δεν μπορείς να μιλάς για δίκαιο πρωτάθλημα.Κανείς δεν σου είπε ότι δεν θα είσαι πρωταθλητής.Θα είσαι,όχι όμως με την αξία σου.Μπορεί και χωρίς τη διαιτησία να έβγαινες πρώτος,μπορεί και όχι.Το ξέρεις;Εγώ όχι.
Για κάνε μια προσπάθεια(γιατί είσαι και ο μοναδικός γαύρος που κάθεται να συζητήσει,κι αυτό στο αναγνωρίζω)να εξηγήσεις γιατί τόσα χρόνια(και μιλάμε για πολλές χρονιές)ο Παναθηναικός έκανε καλύτερες πορείες από εσένα στην Ευρώπη;Γιατί αφού είσαι καλύτερη ομάδα από τον βάζελο δεν έχεις καταφέρει να πάρεις ΜΙΑ νίκη εκτός έδρας στην Ευρώπη;Δεν δικαιούμαι βάσει των παραπάνω γεγονότων να απορώ με την ''μεταμόρφωσή σου''εντός συνόρων;
Και για να δεις πόσο άδικο έχετε να μιλάτε για καραμέλες,ένα πρωτάθλημα πήρε ο παο και το ρίξατε στον Δούρο,του απειλήσατε σπίτι,οικογένεια κλπ μέχρι που ο άνθρωπος αναγκάστηκε να βγει κλαίγοντας και γονατιστός στον λαό του θρύλου και να ζητήσει συγγνώμη Φαντάσου ο Παναθηναικός να έπαιρνε πρωταθλήματα με παπουτσέληδες,Παπαδάκους,Ευθυμιάδηδες,Τσαγκαράκηδες και ουκ έστιν αριθμός τί θα γινόταν
Αν και δεν λέγομαι Mesi και του χρόνου πρώτος θα είσαι,θα το δεις. Και να σου πω και την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει πια.Και το πρωτάθλημα που τολμήσαμε και πήραμε δεν το ευχαριστήθηκα όσο παλαιότερα.Έχω ξενερώσει με το Τεπελένι(ελληνικό ποδόσφαιρο)ρε Πασχάλη,ελπίζω να είδες σήμερα μπαλίτσα ευρωπαική και να κατάλαβες γιατί και του χρόνου θα επιστρέψεις γρήγορα στον καναπέ να μου κάνεις παρέα:
Στο ST θα μπεις μόνο αν παραδεχτείς ότι ο Έκι είναι ίσος με **13 **Ριβάλντο
Όταν έρθει θα το κανονίσουμε!Πες και κανένα καλό λόγο για την ΑΕΚ μπας και σε αφήσει και ο Βαγγέλης να μπεις στο δικό του -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
τι έχει χάσει η Μπάρτσα;
Παίζει έξυπνα η Benfica πάντως. Καλύτερη ομάδα από όσο νόμιζα, αν και ομολογώ πως πρώτη φορά τη βλέπω φέτος.
Και την οποία την έσφαξαν και διαιτητής και επόπτες Απίστευτο ματς,στο πρώτο ημίχρονο η Μπάρτσα όντως έχασε απίστευτες κλασικές ευκαιρίες,στο δεύτερο όμως η Μπενφίκα το έφερε στα μέτρα της το ματσάκι και δικαιούται να φωνάζει
pasxosΦίλε μου όπως λες κι εσύ και παραδέχομαι κι εγώ ο ίδιος(παροτι δεν δηλώνω αντικειμενικός παναθηναικος)και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναικός ευνοήθηκαν.Το θέμα είναι σε πόσα και ποια ματς ευνοήθηκε ο καθένας.Αλλά και αυτό να μην ψάξουμε και μόνο που παραδεχόμαστε ότι υπάρχει εύνοια δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να αποδείξεις ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και πώς από αυτό συνάγεις ότι το πρωτάθλημα του είναι δίκαιο.
Εφόσον ο Ολυμπιακός ευνοείται το πρωτάθλημά του δεν μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο.Απλό δεν είναι;Το ίδιο θα ίσχυε αν ο Παναθηναικος ήταν πρώτος.Το αν είναι καλύτερη ομάδα(το οποίο και αυτό δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα,από την στιγμή που βάζουν τρίτοι τα χεράκια τους..) ο Ολυμπιακός δεν σημαίνει τίποτα.Η Ελλάδα επειδή ακριβώς η διαιτησία την έπαιξε στα ίσα στην Πορτογαλία κατάφερε να πάρει την κούπα μολονότι ήταν χειρότερη από πάρα πολλές άλλες ομάδες.
Αν την Ελλάδα την είχαν σφάξει οι διαιτητές,εκριβώς επειδή είναι χειρότερη,και έχανε τα ματς ξέρεις τί θα έλεγαν όλοι;Έλα μωρέ και τί θα κατάφερνε η Ελλαδίτσα;Είδες τί κατάφερε.Θέλω να σου πω με λίγα λόγια ότι από τη στιγμή που τα ματς κρίνονται ΚΑΙ από άλλους παράγοντες δεν μπορείς να μιλάς για δίκαιο πρωτάθλημα.Κανείς δεν σου είπε ότι δεν θα είσαι πρωταθλητής.Θα είσαι,όχι όμως με την αξία σου.Μπορεί και χωρίς τη διαιτησία να έβγαινες πρώτος,μπορεί και όχι.Το ξέρεις;Εγώ όχι.
Για κάνε μια προσπάθεια(γιατί είσαι και ο μοναδικός γαύρος που κάθεται να συζητήσει,κι αυτό στο αναγνωρίζω)να εξηγήσεις γιατί τόσα χρόνια(και μιλάμε για πολλές χρονιές)ο Παναθηναικός έκανε καλύτερες πορείες από εσένα στην Ευρώπη;Γιατί αφού είσαι καλύτερη ομάδα από τον βάζελο δεν έχεις καταφέρει να πάρεις ΜΙΑ νίκη εκτός έδρας στην Ευρώπη;Δεν δικαιούμαι βάσει των παραπάνω γεγονότων να απορώ με την ''μεταμόρφωσή σου''εντός συνόρων;
Και για να δεις πόσο άδικο έχετε να μιλάτε για καραμέλες,ένα πρωτάθλημα πήρε ο παο και το ρίξατε στον Δούρο,του απειλήσατε σπίτι,οικογένεια κλπ μέχρι που ο άνθρωπος αναγκάστηκε να βγει κλαίγοντας και γονατιστός στον λαό του θρύλου και να ζητήσει συγγνώμη Φαντάσου ο Παναθηναικός να έπαιρνε πρωταθλήματα με παπουτσέληδες,Παπαδάκους,Ευθυμιάδηδες,Τσαγκαράκηδες και ουκ έστιν αριθμός τί θα γινόταν
Αν και δεν λέγομαι Mesi και του χρόνου πρώτος θα είσαι,θα το δεις. Και να σου πω και την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει πια.Και το πρωτάθλημα που τολμήσαμε και πήραμε δεν το ευχαριστήθηκα όσο παλαιότερα.Έχω ξενερώσει με το Τεπελένι(ελληνικό ποδόσφαιρο)ρε Πασχάλη,ελπίζω να είδες σήμερα μπαλίτσα ευρωπαική και να κατάλαβες γιατί και του χρόνου θα επιστρέψεις γρήγορα στον καναπέ να μου κάνεις παρέα:
Όταν έρθει θα το κανονίσουμε!Πες και κανένα καλό λόγο για την ΑΕΚ μπας και σε αφήσει και ο Βαγγέλης να μπεις στο δικό τουΘα σου απαντησω εγω. Εχουμε περιπου τις ιδιες νικες ,ισοπαλιες και ηττες στο c.l Εχεις περασει καποιες φορες παραπανω στον επομενο γυρο .
ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. Η Αρσεναλ ειναι ετοιμη να παει στους 4 ενω ειναι τεταρτη στην Αγγλια και η Τσελσι αποκλειστηκε ενω εχει ηδη κατακτησει το πρωταθλημα. Συμφωνα με το σκεπτικο σου η Αγγλικη παραγκα δεν αφηνει την Αρσεναλ να παρει το πρωταθλημα και το δινει στην Τσελσι
Ειπα και πιο πανω οτι το ιδιο εγινε και περυσι. Η Λιβερποολ πηρε το Ευρωπαικο.
Συνεχιζω. Εχεις κανει 1-2 καλυτερες πορειες γιατι επαιζες αμυντικο και καταστροφικο ποδοσφαιρο. Απλα να σου θυμισω οτι οταν ο Ολυμπιακος πηγε στους 8 επαιζε τρομερη μπαλα και ειχε κανει 15 κλασικες ευκαιριες στην Γιουβεντους. Π.χ οταν ο Παο επαιζε με την Μπαρτσα στους 8 δεν ειχε περασει την σεντρα και με ενα καλπικο πεναλτυ πηρε την νικη ,αλλα μετα βεβαια εφαγε 3 γκολακια και αποκλειστηκε. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
-
Το αν είναι καλύτερη ομάδα(το οποίο και αυτό δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα,από την στιγμή που βάζουν τρίτοι τα χεράκια τους..) ο Ολυμπιακός δεν σημαίνει τίποτα.Η Ελλάδα επειδή ακριβώς η διαιτησία την έπαιξε στα ίσα στην Πορτογαλία κατάφερε να πάρει την κούπα μολονότι ήταν χειρότερη από πάρα πολλές άλλες ομάδες.
Αν την Ελλάδα την είχαν σφάξει οι διαιτητές,εκριβώς επειδή είναι χειρότερη,και έχανε τα ματς ξέρεις τί θα έλεγαν όλοι;Έλα μωρέ και τί θα κατάφερνε η Ελλαδίτσα;Είδες τί κατάφερε. -
Για κάνε μια προσπάθεια(γιατί είσαι και ο μοναδικός γαύρος που κάθεται να συζητήσει,κι αυτό στο αναγνωρίζω)να εξηγήσεις γιατί τόσα χρόνια(και μιλάμε για πολλές χρονιές)**ο Παναθηναικός έκανε καλύτερες πορείες από εσένα στην Ευρώπη;**Γιατί αφού είσαι καλύτερη ομάδα από τον βάζελο δεν έχεις καταφέρει να πάρεις ΜΙΑ νίκη εκτός έδρας στην Ευρώπη;Δεν δικαιούμαι βάσει των παραπάνω γεγονότων να απορώ με την ''μεταμόρφωσή σου''εντός συνόρων;
-
-
.Έχω ξενερώσει με το Τεπελένι(ελληνικό ποδόσφαιρο)ρε Πασχάλη,ελπίζω να είδες σήμερα μπαλίτσα ευρωπαική και να κατάλαβες γιατί και του χρόνου θα επιστρέψεις γρήγορα στον καναπέ να μου κάνεις παρέα:
Όταν έρθει θα το κανονίσουμε!Πες και κανένα καλό λόγο για την ΑΕΚ μπας και σε αφήσει και ο Βαγγέλης να μπεις στο δικό του-
Βρε συ γιάννη,όταν λέω πως θεωρώ τον Ολυμπιακό καλύτερο αναφέρομαι στην αγωνιστική του παρουσία και μόνο..Έδειξε σε πολλά παιχνίδια πως έχει τη θέληση και μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα..Το έκανε με τσαμπουκά του στυλ 'ξέρω ότι θα τα πάρω όλα και θα φύγω' και αυτό είναι που με ανησυχεί για του χρόνου και για το μέλλον...Δεν μπορείς να κερδίζεις συνεχώς και ας είσαι ελαφρά καλύτερος από τους άλλους γιατί δείχνουν από τώρα να επαναπάυονται σε αυτό οι παίκτες..Δε διαφωνώ ότι σε αρκετές περιπτώσεις είχα την τύχη (και το Ριβάλντο) με το μέρος μου,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός ήταν και άτυχος...
-
Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σταυρώσει μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη με έχει βάλει σε σκέψεις αρκετές φορές..Ακόμα όμως δεν μπορώ να εξηγήσω το τι φταίει. Τα τελευταία χρόνια έχω την εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε λες και ήταν ευχαριστημένος με το ελληνικό πρωτάθλημα και πήγαινε απλά σαν αγκαρία στα ευρωπαϊκά παιχνίδια..Ποτέ τους δεν το πίστεψαν στ αλήθεια (εκτός του 98-99) και εφησυχάζονταν σ αυτό..Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έβλεπα ότι πήγαινε με μια νοοτροπία τελείως διαφορετική..Έγραφε το ελληνικό πρωτάθλημα στα τέτοια του και προχωρούσε με μοναδικό στόχο την Ευρώπη και μάλιστα από την αρχή..Έπαιζε ωραία παιχνίδια έξω και ερχόταν εδώ και χανόταν...Εγώ αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω..Οι δικαιολογίες του στυλ 'Ε αφού στην ευρώπη μας παίζουν 50-50,πάμε καλά..Στην Ελλάδα κάθε Κυριακή μας σφάζουν...' θεωρώ πως είναι παιδικές το λιγότερο.
-
Διαφωνώ γιατί πλέον όλα αυτά που γίνονταν φόρα παρτίδα παλιά ΔΕΝ γινονται ή τουλάχιστον γίνονται σε πάρα πολύ μικρό βαθμό.Είναι σαν να κατηγορούμε εσαεί τους Γερμανούς για τις πράξεις του Χιτλερ...Πάει ο Χίτλερ πέθανε....Δεν μπορεί να γυρίσει κάποιος και να πει σε γερμανό ότι για το πετρέλαιο π.χ φταίει ο Χιτλερ...Ακριβώς γιατί είναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
-
Γιάνναρε μπαλίτσα είδα όπως είδα και τις μ@λ@κιες των ευρωπαίων διαιτητών...για ακόμα μια φορά...Όσο για τον καναπέ...θυμάσαι τί έγινε με την Ελλάδα στο γιουρο ε;;;;!! Ποτέ μη λες ποτέ...!! *
*Μια φορά μόνο μπορείς να το πείς: Ο Εκι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να φτάσει ούτε στο 1/2 σε αξία τον Ρίμπο!!!!
Αν από αυτό κρίνεται η βόλτα πες πως δεν το έγραψα....!!!!
-
-
red_army7 '2)Bagus εχω παει στους 8 του c.l αλλα αυτο δεν λεει και τιποτα. Δεν υποστηριξα οτι ο Ολυμπιακος ειναι η ΟΜΑΔΑΡΑ στην Ευρωπη. Τουλαχιστον ρε αδερφε εχω κανει και καμια 20αρια νικες. Εσυ σε 3 συμμετοχες δεν εχεις νικη και μαλιστα εχεις αποκλειστει αλλες 2 απο τα προκριματικα.'
Εγω σε 9 εντος εδρας αγωνες δεν εχω νικη...Οκ δεκτον.Μην ξεχνας ομως οτι ειμαι και η μοναδικη Ελληνικη ομαδα που δεν εχω χασει σε φαση ομιλων(6 ισοπαλιες εντος-εκτος εδρας μεταξυ των οποιων Ρεαλ-Ρομα)
Επισης την ιδια χρονια που εφαγες εσυ 3-0 απο την Μακαμπι στο ch l εγω στη συνεχεια στο uefa(Αεκ-Μακαμπι προκριθηκαν σαν 3ες απο το ch l) την διεσυρα μεσα εξω με 1-4 εκτος κ 3-0 εντος..Τεσπα η ουσια ειναι οτι για να κανεις νικες στο ch l πρεπει να παιζεις σε αυτο...Με το να παιζεις 1 φορα καθε 3 χρονια δεν μου λεει τιποτα... και οι λογοι συνηθως δεν ειναι αγωνιστικοι if u know what I mean...
-
H Arsenal θα προκριθει κ μου φαινεται οτι φετος ειναι η χρονια της....
Η «μισητη» Μπαρτσα τα βρηκε σκουρα χθες,αλλα θα περασει ευκολα....
Πως τον ειδατε τον Καραγκουνη ?Νομιζω οτι επαιξε καλα στο διαστημα που αγωνιστηκε παντως..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
[snip]2. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σταυρώσει μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη με έχει βάλει σε σκέψεις αρκετές φορές..Ακόμα όμως δεν μπορώ να εξηγήσω το τι φταίει. Τα τελευταία χρόνια έχω την εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε λες και ήταν ευχαριστημένος με το ελληνικό πρωτάθλημα και πήγαινε απλά σαν αγκαρία στα ευρωπαϊκά παιχνίδια..Ποτέ τους δεν το πίστεψαν στ αλήθεια (εκτός του 98-99) και εφησυχάζονταν σ αυτό..Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έβλεπα ότι πήγαινε με μια νοοτροπία τελείως διαφορετική..Έγραφε το ελληνικό πρωτάθλημα στα τέτοια του και προχωρούσε με μοναδικό στόχο την Ευρώπη και μάλιστα από την αρχή..Έπαιζε ωραία παιχνίδια έξω και ερχόταν εδώ και χανόταν...Εγώ αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω...
Πασχάλη καλημέρα,
η εξήγηση είναι απλή, ειπωμένη αρκετές φορές και έχει δυο σκέλη: το διαιτητικό και το αγωνιστικό. Διαιτητικά λοιπόν ο γάβρος έχει συνηθίσει να παίζει στην Ελλάδα με διαιτητική εύνοιά, αλλά στην Ευρώπη δεν υπάρχουν αυτά. Με 50-50 ή/και δυσμενή διαιτησία ΔΕΝ μπορεί.
Αγωνιστικά, έχει να κάνει με την χιλιοειπωμενη επίσης αλαζονία διοίκησης, προπονητών, ορισμένων παικτων και κόσμου του γάβρου. Θεωρούν ότι είναι μεγάλη ομάδα γενικώς και αορίστως και μπαίνουν να παίξουν π.χ. τη Μόλντε, τη Χέερενφεν, τη Μακάμπι, κλπ, κλπ θεωρώντας ότι θα τους ρίξουν 3-4 μπαλάκια χαλαρά, με αποτέλεσμα να τους έρχεται ο ουρανός σφοντήλι.
Τρανό παράδειγμα του υπογραμμισμένου παραπάνω ο ρεντ, που όντως πιστεύει ότι θα πάρει το CL. Να σου θυμίσω παραπλήσιες δηλώσεις του Πετράκη (του Κόκκαλη ντε), πριν από 5-6 χρόνια.Τέλος σε ότι αφορά την εγχώρια αγωνιστική διαφορά των δυο αιωνίων. Οι ελληνικές ομάδες ΔΕΝ μπορούν με τίποτα (όχι ακόμα τουλάχστον και ούτε προβλέπεται για το κοντινό μέλλον) να αντέξουν αγωνιστικά και Ελλάδα και Ευρώπη. Fact! Όταν λοιπόν ο γάβρος τελειώνει νωρίς-νωρίς τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και ο βάζελος συνεχίζει να παίζει Κυριακή-Τετάρτη αγώνες για πόσους μήνες παραπάνω, φυσικό κι επόμενο είναι να έχει εγχώριο μειονέκτημα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
- Διαφωνώ **γιατί πλέον όλα αυτά που γίνονταν φόρα παρτίδα παλιά ΔΕΝ γινονται ή τουλάχιστον γίνονται σε πάρα πολύ μικρό βαθμό.**Είναι σαν να κατηγορούμε εσαεί τους Γερμανούς για τις πράξεις του Χιτλερ...Πάει ο Χίτλερ πέθανε....Δεν μπορεί να γυρίσει κάποιος και να πει σε γερμανό ότι για το πετρέλαιο π.χ φταίει ο Χιτλερ...Ακριβώς γιατί είναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Χαίρομαι που το διαβάζω αυτό από σένα Τουλάχιστον ξεκινάμε από μια βάση.Τώρα στα υπόλοιπα που γράφεις η αλήθεια όπως και στα περισσότερα ζητήματα βρίσκεται κάπου στη μέση.
Σαν συμπέρασμα μόνο θα γράψω αυτό και κλείνει(προς το παρόν )το μυθιστόρημα:Κόκκινη Αυτοκρατορία
Πρωτάθλημα δεν παίρνει
1.ούτε αυτός που έχει τσαμπουκά
2.ούτε αυτός που έχει θέληση
3.ούτε αυτός που έχει τύχη
4.ούτε αυτός που έχει τον Ριβάλντο ή τον Γκονζάλες ή τον Τσιρίλο.
5.ούτε αυτός που έχει κερδίσει μέσα-έξω,πάνω-κάτω τον αιώνιο αντίπαλο.
6.ούτε αυτός που έχει καλύτερο γήπεδο
7.ούτε αυτός που έχει περισσότερους οπαδούς
8.ούτε αυτός που έχει δικό του κανάλι στην τηλέοραση.Πρωτάθλημα παίρνει
1.αυτός που θα συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τον δεύτερο.-
Για να το πετύχεις αυτό(αφού είσαι πρώτος αυτή τη στιγμή)έχεις ευνοηθεί(de facto),λιγότερο από παλαιότερα,περισσότερο όμως από όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να αμφισβητώ το δίκαιο του πράγματος.
Το ότι ευνοείται και ο Παναθηναικός(εγώ το παραδέχομαι)για την δεύτερη θέση όμως επίσης σημαίνει ότι και ο Παναθηναικός αν βγει τελικά δεύτερος δεν θα την έχει κερδίσει με το σπαθί του.
Δεν λέω τίποτα παράλογο,πιστεύω...Αυτό που ενοχλεί τον φίλαθλο κόσμο είναι η αλαζονεία ορισμένων γαύρων,τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
- Γιάνναρε μπαλίτσα είδα όπως είδα και τις μ@λ@κιες των ευρωπαίων διαιτητών...για ακόμα μια φορά...Όσο για τον καναπέ...θυμάσαι τί έγινε με την Ελλάδα στο γιουρο ε;;;;!! Ποτέ μη λες ποτέ...!! *
*Μια φορά μόνο μπορείς να το πείς: Ο Εκι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να φτάσει ούτε στο 1/2 σε αξία τον Ρίμπο!!!!
Αν από αυτό κρίνεται η βόλτα πες πως δεν το έγραψα....!!!!
Δυστυχώς για σένα και του χρόνου μια από τα ίδια θα έχει ο μπουφές,κοινώς τέταρτος ελλείψει πέμπτου
Αν ο Κόκκαλης επέτρεπε να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα έβλεπε τις πραγματικές του αδυναμίες και θα εμφανιζόταν πιο δυνατός στην Ευρώπη.Έλα όμως που το εφεντικό δεν ρισκάρει το μπαγιόκο(λεφτά cl)της πρώτης θέσης για να τα αφήσει στην τύχη τους τα πράγματα
Με το να σας χρυσώνει το χάπι στην Ελλάδα με ''κάλπικους''θριάμβους δεν γίνεται σοβαρή δουλειά Πασχάλη.Μην είσαι σίγουρος ότι αν ο Ατρόμητος ή η Ξάνθη βρισκόταν με το ίδιο δυναμικό σε ξένο πρωτάθλημα και πετύχαινε Ολυμπιακό,Παναθηναικο,ΑΕΚ με ξένους διαιτητές,θα έχαναν όπως χάνουν τώρα.Για μένα και η Ξάνθη και ο Ηρακλής μπορούν χαλαρά να πάρουν πρωτάθλημα στην Ελλάδα,έλα όμως που τα αφεντικά πάνω έχουν άλλη γνώμη.
Και γι'αυτό δεν μπαίνουν και άλλοι σοβαροί επιχειρηματίες στο κόλπο.Να κάνουν τί;Να χάσουν αποδεδειγμένα λεφτά όταν η πρώτη θέση είναι καπαρωμένη;
Το πρόβλημα με τον Κόκκαλη είναι ότι δεν μπορεί/δεν θέλει να κρύψει την δύναμη που έχει εντός συνόρων και απροκάλυπτα(τουλάχιστον παλαιότερα)αποφάσιζε και διέταζε.Αυτό ωστόσο πιστεύω του γύρισε μπούμερανγκ(βλέπε Ευρώπη),εξού και ο χλευασμός από τους άλλους οπαδούς ελληνικών ομάδων.Τέλος,όλα αυτά για ευρωκούπες και τσαγιέρες είναι για να τα λέμε στις καφετέριες πίνοντας φραπόγαλο και κάνοντας ηλιοθεραπεία.
Όταν το μπάτζετ σας είναι 25 φορές μικρότερο από της Λυόν,η οποία είναι μια μεσαία ομάδα στην Ευρώπη,όταν ακόμα δεν έχετε σταυρώσει νίκη εκτός έδρας,όταν έχετε χάσει από τις περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη(τα είχε γράψει πολύ εύστοχα ο Δούκας κάποτε)το να σας λέει ο πρόεδρας ότι θα κατακτήσετε την κούπα(με τί;με τον τσαμπουκά του Γεωργάτου,το θράσος του Ανατολάκη και το πάθος του Μαστίγιο)
είναι καθαρή κοροιδία φίλε μου.Κοροιδία για εσάς,για κανέναν άλλο.Ο Παναθηναικός για να πετύχει αυτά τα λίγα(κατά τον Ρεντ Άρμυ)στην Ευρώπη(πλέον ούτε αυτός μπορεί με τέτοιο προπονητή και δευτεράτζες παίκτες)είχε συνοχή,συνέχεια και συνέπεια ως ομάδα την οποία εσύ,λυπάμαι,δεν την είχες ποτέ.Παιδιά από τις ακαδημίες του,παιδιά με όρεξη για δουλειά στο γήπεδο και όχι μεγάλη ζωή και φιγούρα,όπως έκαναν οι νεόπλουτοι σας,προπονητές(μακαρίτης Κυράστας,ο οποίος σάπισε από το κακό του ,Μαρκαριάν )μακράν καλύτεροι από τον παππού Κόλια ,τον καλο καγαθόΠροτάσοφ,τον δάσκαλο Μπιγκόν και ότι μπορούσε να φανταστεί ο Κόκκαλης και σύστημα που εφαρμοζόταν με πειθαρχία.
Μην ψάχνεις πολύ να βρεις τίς πταίει.
Εγώ αυτές που θα χαρακτήριζα παιδικές είναι τις δικαιολογίες περί ψυχολογικών προβλημάτων σας στα ευρωπαικά ματς,περί κατάρας και άλλες τέτοιες μπαρούφες.
Και μόνο που έγραψες αυτό>γιατί πλέον όλα αυτά που γίνονταν φόρα παρτίδα παλιά ΔΕΝ γινονται ή τουλάχιστον γίνονται σε πάρα πολύ μικρό βαθμό.
δεν την χάνεις την βόλτα
@bagusΛείπει πολύ ο Καραγκούνης από τον Παναθηναικό.. Για να γυρίσει όμως θέλει χρήματα ανάλογα της αξίας του,και φυσικά ο σοβαρός επιχειρηματίας και παράγοντας του ποδοσφαίρου που ακούει στο όνομα Τζίγγερ δεν γουστάρει να τα δώσει.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]2. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σταυρώσει μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη με έχει βάλει σε σκέψεις αρκετές φορές..Ακόμα όμως δεν μπορώ να εξηγήσω το τι φταίει. Τα τελευταία χρόνια έχω την εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε λες και ήταν ευχαριστημένος με το ελληνικό πρωτάθλημα και πήγαινε απλά σαν αγκαρία στα ευρωπαϊκά παιχνίδια..Ποτέ τους δεν το πίστεψαν στ αλήθεια (εκτός του 98-99) και εφησυχάζονταν σ αυτό..Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έβλεπα ότι πήγαινε με μια νοοτροπία τελείως διαφορετική..Έγραφε το ελληνικό πρωτάθλημα στα τέτοια του και προχωρούσε με μοναδικό στόχο την Ευρώπη και μάλιστα από την αρχή..Έπαιζε ωραία παιχνίδια έξω και ερχόταν εδώ και χανόταν...Εγώ αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω...
Πασχάλη καλημέρα,
η εξήγηση είναι απλή, ειπωμένη αρκετές φορές και έχει δυο σκέλη: το διαιτητικό και το αγωνιστικό. Διαιτητικά λοιπόν ο γάβρος έχει συνηθίσει να παίζει στην Ελλάδα με διαιτητική εύνοιά, αλλά στην Ευρώπη δεν υπάρχουν αυτά. Με 50-50 ή/και δυσμενή διαιτησία ΔΕΝ μπορεί.
Αγωνιστικά, έχει να κάνει με την χιλιοειπωμενη επίσης αλαζονία διοίκησης, προπονητών, ορισμένων παικτων και κόσμου του γάβρου. Θεωρούν ότι είναι μεγάλη ομάδα γενικώς και αορίστως και μπαίνουν να παίξουν π.χ. τη Μόλντε, τη Χέερενφεν, τη Μακάμπι, κλπ, κλπ θεωρώντας ότι θα τους ρίξουν 3-4 μπαλάκια χαλαρά, με αποτέλεσμα να τους έρχεται ο ουρανός σφοντήλι.
Τρανό παράδειγμα του υπογραμμισμένου παραπάνω ο ρεντ, που όντως πιστεύει ότι θα πάρει το CL. Να σου θυμίσω παραπλήσιες δηλώσεις του Πετράκη (του Κόκκαλη ντε), πριν από 5-6 χρόνια.Τέλος σε ότι αφορά την εγχώρια αγωνιστική διαφορά των δυο αιωνίων. Οι ελληνικές ομάδες ΔΕΝ μπορούν με τίποτα (όχι ακόμα τουλάχστον και ούτε προβλέπεται για το κοντινό μέλλον) να αντέξουν αγωνιστικά και Ελλάδα και Ευρώπη. Fact! Όταν λοιπόν ο γάβρος τελειώνει νωρίς-νωρίς τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και ο βάζελος συνεχίζει να παίζει Κυριακή-Τετάρτη αγώνες για πόσους μήνες παραπάνω, φυσικό κι επόμενο είναι να έχει εγχώριο μειονέκτημα.
Αλλο ενα μεγαλο παραμυθακι. Τον Ολυμπιακο δεν τον παιζουν 50-50 αλλα 0-100. Απλα θα σου θυμισω μερικα παιχνιδια. Κανει χερι ο Ρομπερτο Καρλος στο 0-0 και αντι να δωσει κοκκινη καρτα και πεναλτυ δεν δινει τιποτα. Το σκορ εληξε 3-0 αλλα αν γινοταν το 0-1 και επαιζε με 10 παικτες η Ρεαλ κανεις δεν ξερει τι θα γινοταν.
Την πρωτη χρονια στο 5-1 δινει 2 παραμυθενια πεναλτυ οταν εγινε το ΛΑΘΟΣ να προηγηθει ο Ολυμπιακος με κεφαλια του Νταμπιζα.
Παιζουμε την τελευταια αγωνιστικη με την Λυον την προκριση. Δεν δινονται 2 πεναλτυ του Αλβες και μενουμε εξω με 9 βαθμους ενω ο Παο περναει με 8 εχοντας και την αβαντα της διαιτησιας. Με την Μονακο στο 2-1 βαζει κανονικο γκολ ο Οκκας και ακυρωνεται.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ο Παο παντα ειχε και εχει την ευνοια της διαιτησιας της Ευρωπης. Να αφηνει ολοκληρη Γιουβεντους με 9 παικτες,να παιρνει καλπικα πεναλτυ με Μπαρτσελονα,Βερντερ κ.τ.λ. Φυσικα για τα κακεκτυπα του Κεμπελ αν δολοφονεις τις ομαδες του εξωτερικου ειναι καλα ,γιατι ετσι εξυψωνεται το ηθικο του καθε κακομοιρη οπαδου και των εθνικιστων ρουφιανων δημοσιογραφων. Δεν παιζει ρολο που δολοφονειται το ποδοσφαιρο.
Επισης τα ιδια κακεκτυπα του Κεμπελ ξεχνουν, οτι πολλες φορες ο Ολυμπιακος με παραπανω βαθμους απο τον Παο, εμεινε εξω.Υ.Γ Τωρα που το θυμηθηκα στο 0-0 με την Μακαμπι δινει καλπικο πεναλτυ σε μια φαση που ο Ανατολακης δεν τον ακουμπησε. Τον εχουν κατασφαξει τον Ολυμπιακο ,αλλα σε πολλους αρεσει αυτο και το θεωρουν ηθικη δικαιωση. Δεν πειραζει ομως. Αυτα τελειωνουν του χρονου. ΤΟ C.L ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
-
Συνεχιζω γιατι καποιοι εξακολουθουν να λενε τα ιδια ψεμματα.
Παο 195 ευρωπαικα παιχνιδια. 67 νικες και 80 ηττες
Οσφπ 165 ευρωπαικα παιχνιδια 60 νικες και 71 ηττεςΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ. Δεν υπαρχει ευρωπαιος Παναθηναικος οπως και Ευρωπαιος Ολυμπιακος.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.Ωχ Παναγια μου... Δεν γλυτωνουμε με τιποτα ετσι?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.
Ωχ Παναγια μου... Δεν γλυτωνουμε με τιποτα ετσι?
-
Συνεχιζω γιατι καποιοι εξακολουθουν να λενε τα ιδια ψεμματα.
Παο 195 ευρωπαικα παιχνιδια. 67 νικες και 80 ηττες
Οσφπ 165 ευρωπαικα παιχνιδια 60 νικες και 71 ηττεςΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ. Δεν υπαρχει ευρωπαιος Παναθηναικος οπως και Ευρωπαιος Ολυμπιακος.
Επειδή ενδέχεται να πεθάνω νωρίτερα από σένα άκου αυτό και μετά τραγούδα όποιο μοιρολόι γουστάρεις..
**Μιλάμε **για ματς του cl(κυπέλου πρωταθλητριών ομάδων) την τελευταία 10ετία.Απ'οτι βλέπεις στην ξεφλούδισα την χούντα του 70 ,σου άφησα την ψίχα των τελευταίων 10 χρόνων
**Δεν μιλάμε **για βαλκανικές και βλακανικές νίκες,βαλκανικούς πολέμους,Α'παγκόσμιο πόλεμο,Β΄παγκόσμιο πόλεμο,παιχνίδια στο subuteo,playstation,sega που έχεις παίξει...και κυρίως δεν μιλάμε για παιχνίδια σε κύπελα ουέφα και κυπελούχων.
Έτσι κι αλλιώς το cl το έχεις κλειδωμένο,αυτό σε καίει,σ'αυτό ξεφτιλίζεσαι κάθε χρονιά,αυτό θα σηκώσεις του χρόνου(στον ύπνο σου)
Για το cl μιλάμε Red army.
-
. ΤΟ C.L ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.Επειδή άκουσα ότι το cl θα πιάσει πειραιά με την ''Δημητρούλα'' του Καπετάν Αγούδημου,μην ανησυχήσεις αν καθυστερήσει λίγο...τα κάνει αυτά η Δημητρούλα..
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
. ΤΟ C.L ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
Επειδή άκουσα ότι το cl θα πιάσει πειραιά με την ''Δημητρούλα'' του Καπετάν Αγούδημου,μην ανησυχήσεις αν καθυστερήσει λίγο...τα κάνει αυτά η Δημητρούλα..
Θεικοοοοοοοοοοοοοοοοοο
-
Εγω ξερω οτι οι ομαδες μας ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ποδοσφαιρικα στην Ευρωπη.....
Τι να το κανω αν μια φορα η Αεκ πηγε στους 4 του ουεφα,2-3 πηγε στους 8 του κυπελλουχων και αλλη μια πηγε στους 8 του πρωταθλητριων???
Τι να το κανω αν ο Οσφπ πηγε μια φορα στους 16 του ch l ??( δεν βρισκω αλλη διακριση περα του Βαλκανικου )πλακα κανω Ρεντ μην αγχωνεσαι
Τι να το κανω αν ο Παο πηγε μια φορα στον τελικο(πριν απο 35 χρονια) μια φορα στους 4 του ch l του ουφα κ αλλες 2-3 στους 8 του πρωταθλητριων???
Ειμαστε πολυ πισω και οσο το Ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι σε αυτα τα χαλια τοσο χειροτερες θα ειναι οι ομαδες μας...
Οποτε για να αλλαξει αυτη η κατασταση,θα πρεπει να γινουν τεραστιες αλλαγες σε ολα τα επιπεδα του ποδοσφαιρου,αρχιζοντας απο τους παραγοντες,συνεχιζοντας με τα γηπεδα,απο εκει στους διαιτητες και τελικα στις ομαδες...
Εως τοτε το εχω πει πολλες φορες,καληνυχτα μας...
-
Εφυγε για funniest
-
Στους 8 ηταν bagus αλλα δεν εχει σημασια. Η ευρωκουπα δεν θα ξεχαστει ποτε.
GTI σου ειπα οτι εχουμε περιπου ιδιες νικες,ισοπαλιες ηττες. Απλα οταν προκρινεσαι παιρνεις παραπανω βαθμους. Αν κοιταξεις λιγο την βαθμολογια σου στο c.l του χρονου σου αφαιρουνται 22.000 βαθμοι και με μια απλα καλη πορεια θα τον περασει ο Ολυμπιακος. Αλλα εδω σου λεω σηκωνω ευρωκουπα. Μα τωρα για να λεμε την αληθεια τι παραπανω εχει ο 'ΔΟΝΤΙΑΣ' απο τον Τουρε? Μιλαω για ποιοτητα,γιατι παιζουν σε διαφορετικες θεσεις. Ο Ροναλντινιο παιζει μια δεξια και μια επιτελικο χαφ και ο Τουρε αμυντικο χαφ. Εγω ειμαι σιγουρος για την πορεια του Ολυμπιακου. Ο Σολιντ ξερει οτι με Ανταλοκη-Σουρερ και Μπουλουτ δεν πας πουθενα και γι'αυτο εχει ηδη κανει καποιες μεταγραφες. Οποτε με καλη αμυνα και με κεντρο-επιθεση ΦΩΤΙΑ θα γινει χαμος. Θα σπανε τα τσιμεντα με αυτα που θα γινονται. Θα χανεται το τοπι.
-
Βρε συ red_army7 σε ζηλεύω!
Τέτοια σιγουριά ούτε ο Δράμαλης στα Δερβενάκια! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπα! Θα την καθαρισει ο Αρνης. Γυαλιζει το ματι του
Ο Αρνής μπορεί να θέλει αλλά η Άρσεναλ μπορεί;
Μη ξεχνάμε ότι είναι η πλέον αναξιόπιστη ομάδα του νησιού όταν περνά τη Μάγχη.
Δεν ξερω τι θα κανει οταν περασει Μαγχη (που εχει μονο νικες φετος) αλλα χωρις Βιειρα - Καμορανεζι 3 γκολ στο Τορινο δεν τρωει.
Αιντε γερά!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]