Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]
    • 1
    • 2
    • 50
    • 51
    • 52
    • 53
    • 54
    • 74
    • 75
    • 52 / 75
    Αντίλογος
    73
    1486
    1475
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • O
      og2002gr last edited by

Γυρολογος των γηπεδων εχω γινει!!

Στις 4:30 Πιερικος - Δοξα Δραμας 1-3 στην Κατερινη (ποσο αμπαλοι μπορει να ειναι ποδοσφαιριστες 3ης Εθνικης Κατηγορίας?? )

Αμεσως μετα Καλαμαρια - Παναθηναικος 0-1..δεν περιμενα τοσο φανατιλα απο τους Απολλωνιστες!!
      Οσον αφορα τα πεναλτι:
      Ενταξει το πρωτο με Παπ δεν το συζηταω καν..πεναλταρα
      Το δευτερο με Γκουμα: ποσο πιο καθαρα δηλαδη επρεπε να ειναι το σπρωξιμο για να το παραδεχτειτε? Εκτος και αν γενικα δεν προβλεπεται να σφυριζονται πεναλτι σε διεκδικηση στον αερα..(στεκει η λογικη: ναι φαουλ ηταν, αλλα τετοια γινονται 50 σε καθε ματς???Αν ναι τοτε δεν ηταν)
      Το τριτο: παντα ειχα την απορια: αν ο αμυντικος βρει πρωτα την μπαλα, μετα ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ κανει δεν ειναι πεναλτι??

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        gti_ last edited by

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:

edit: GTI_ , ακόμα αυτήν την καραμέλα περί αγορασμένου πρωταθλήματος? ΠΟΣΟΥΣ βαθμούς διαφορά πρέπει να δείτε για να την φτύσεις επιτέλους?

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά Krusenstern Δεν έχει αλλάξει τίποτα.Έχουμε συμβιβαστεί όλοι με το ''καθεστώς'',από κει και πέρα δεν βλέπω κανένα λόγο να δεχτώ κάτι που δεν ισχύει.

• R
          red_army7 last edited by

Δυστυχως για σενα GTI_ το ειδα το παιχνιδι. Ο Γκονζαλες εχει κανει 3 δολοφονικα μαρκαρισματα και δεν πηρε 1 κιτρινη.

• P
            pasxos last edited by

Φιλε GTI_,

Συνεχίζω εδώ και καιρό να μην καταλαβαίνω γιατί αδυνατείς να καταλάβεις ορισμένα πράγματα...Το πιθανότερο που μπορώ να σκεφτώ...είναι ότι απλά ΔΕΝ θέλεις γιατί έτσι έχεις μάθει...Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο με οδηγεί στο συμπέρασμα πως εδώ έχουμε κόμπλεξ κατωτερότητας... Για να δηλώνεις την άποψή σου σύμφωνα με την οποία κερδίζουμε το φετινό πρωτάθλημα μαϊμουδιάρικα....ένας σχετικά λογικός άνθρωπος το μόνο που σκέφτεται πως μπορεί να συμβαίνει είναι αυτό...
            Ποιά ομάδα είπαμε ότι υποστηρίζεις;;Α! Μάλιστα τον Βάζελο...Ωραία..!Εννοείς την ομάδα που ΜΕΣΑ στο Καραϊσκάκη είχε την τύχη (εύνοια το λένε μερικοί... ) να πάρει ένα πέναλτυ που πιθανότατα κάποιος ευρωπαίος διαιτητής θα έδινε κίτρινη για θέατρο;;;Και μετά από αυτό (αλλά και ΠΟΛΛΕΣ άλλες περιπτώσεις που έχουμε κατά καιρούς συζητήσει εδώ μέσα) συνεχίζεις να γλύφεις το ξυλάκι από το γλυγιντζούρι(αφού προφανώς μόνο αυτό έχει μείνει...)Με συγχωρείς αλλά αν πιστεύεις ότι παίρνουμε πρωτάθλημα επειδή το πληρώσαμε.... ΟΚ! Θα σου θυμήσω κάτι....Όταν δύο άνθρωποι έχουν μια διαφωνία για κάτι τη λύνουν μεταξύ τους...Ωραία;Μπορεί στην τελική να παίξουν και ξύλο...Έχουμε λοιπόν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που έχουν 1002 διαφωνίες....ΠΩΣ θα τις λύσουν;;;Στο γήπεδο....ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΑΣΕΣ(κοινώς πάτωσες..) ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.-ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.-
            Βέβαια έχεις και ένα δίκιο...Ο πρόεδρός μας όποιος κι αν είναι αυτός,πλήρωσε κατιτίς για το πρωτάθλημα...έφερε μερικούς παίκτες(όταν λέμε πρόεδρος εννοούμε ίσως Γλου κλπ κλπ...).Γι αυτό ΝΑΙ πήρε το πρωτάθλημα.Ο δικός σου ο προεδράρας τι έκανε;ΓΙΑ πες και σε μας τους αδαείς...ΤΙΠΟΤΕ φίλε μου...ΘΑ ξέρεις φαντάζομαι την περίπτωση του Γιανακόπουλου στον Παναθηναϊκό πριν μερικά χρόνια...Όλως τυχαίως την προηγούμενη Παρασκευή γνώρισα τον ξάδερφο του Γιαννακόπουλου...και μου άφησε να καταλάβω(να επιβεβαιώσω μάλλον την άποψή μου για το περιστατικό) ότι όταν ήταν στα πρόθυρα μεταγραφής του στον βάζελο(που σημειωτέον από μικρός ο STELIOS ήταν φανατικός βάζελος) ο πρόεδρας του πρόσφερε σε αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του.....ΧΩΡΑΦΙΑ φίλε GTI_.....Ε τράβα εσύ να πάρεις πρωτάθλημα,cl και διηπειρωτικό άμα λάχει με αυτόν τον πρόεδρο...ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ και να συνεχίζεις να μασάς τα παραμύθια που σου πουλάει...Όχι ότι και ο δικός μου δε μου πουλάει...ΑΛΛΑ τουλάχιστον ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ και ΚΡΙΝΩ..

Και κάτι τελευταίο γιατί δεν ξέρω αν έχει νόημα η όλη 'συζήτηση':

Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
            Έχουμε συμβιβαστεί όλοι με το ''καθεστώς'',από κει και πέρα δεν βλέπω κανένα λόγο να δεχτώ κάτι που δεν ισχύει.

Όταν λες όλοι τι εννοείς;;Τους φιλάθλους της ΑΕΚ τους έχεις ρωτήσει που ίσως έχουν αδικηθεί περισσότερο από τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό;;;Είναι και αυτοί μέσα στους όλους;;Γιατί δεν θυμάμαι κάποιον ΑΕΚτζή εδώ μέσα να δηλώνει,όπως εσύ,ότι ο Ολυμπιακός το πλήρωσε το πρωτάθλημα και είναι ανάξιος γι αυτό;;;;

• B
              bagus last edited by

Εγω βλεπω οτι το κακο με τους διαιτητες και τους εποπτες κυριως δεν προκειται να διορθωθει ποτε των ποτων.....

Και ειμαι βεβαιος οτι στο 1ο λαθος-ηθελημενο η μη- σφυριγμα η super λιγκα θα καταρευσει σαν χαρτινος πυργος...Το εχουμε δει και στο παρελθον αυτο...

Ειδα το πεναλτυ του Παο κ λεω με σιγουρια οτι δεν ηταν....Τετοιες φασεις γινονται παρα πολλες σε καθε παιχνιδι κ αν ηταν ετσι θα επρεπε οι διαιτητες να σφυριζουν 100 πεναλτυ σε καθε αγωνα...Ηταν πεναλτυ ομως μια προηγουμενη φαση του Παπαδοπουλου για να ειμαι δικαιος...

Η μαχη για την 2η θεση συνεχιζεται....Η Αεκ θα παιξει στη γεματη Τουμπα(ειπαμε μειωθηκε η ποινη του Παοκ ) και με Καλαμαρια εκτος κ εχει 3 παιχνιδια στην εδρα της κατα τα αλλα...
              Ο Παο εχει Ξανθη,Ηρακλη,Λαρισα εκτος κ 2 εντος με Ατρομητο και Αιγαλεω.

Προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι αν περασει απο Ξανθη ο Παο τοτε θα βγει ch l...Η Αεκ παροτι εχει φορτσαρει εχω την εντυπωση οτι εκει που θα χρειαστει θα χασει βαθμους...

• A
                asimov last edited by

Κορυφαιο πεναλτι αυτη την αγωνιστικη ηταν το πρωτο που εδωσε στον ΠΑΟΚ
                Γενικα τεινω να πιστεψω οτι το προβλημα των ελλήνων διαιτητων δεν ειναι τοσο η διάθεσή τους να προστατεψουν ή να αδικήσουν αλλά η ανικανότητά τους. Αυτό το πεναλτι πχ ηταν ζωγραφια (οχι οτι ο ΠΑΟΚ δεν αδικηθηκε σε αλλα παιχνιδια, κυρίως βεβαια από τους οπαδούς του...)

• G
                  gti_ last edited by

Φίλε Pasxos

Στο παρελθόν έχω γράψει σε αντίστοιχο ύφος με το δικό σου μεγαλύτερα κείμενα με πολύ περισσότερα επιχειρήματα και απέσπασα κακές κριτικές ,οπότε σκέφτηκα ότι δεν αξίζει να προσπαθώ να κάνω διάλογο για κάτι για το οποίο δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ.

Αφού όμως μπήκες στον κόπο να (μου)γράψεις ας στο ανταποδώσω

1)Με κατηγορείς για κόμπλεξ κατωτερότητας.Όχι δα Σε αντίθεση με τους περισσότερους ολυμπιακούς στο φόρουμ αναγνωρίζω τα κακώς κείμενα και της ομάδας μου και της διοίκησης η οποία την κουμαντάρει.
                  Όσο για το αγωνιστικό μέρος του πράματος,αν εξαιρέσεις την φετινή χρονιά(όπου περισσότερο εμείς βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας)ΟΛΕΣ τις προηγούμενες ούτε πολύ καλύτερη μπάλα έπαιξες,ΟΥΤΕ καλύτερη ομάδα είχες και το σπουδαιότερο once upon a time έπαιρνες το πρωταθλημα ΣΠΡΩΧΤΟΣ.-
                  Είτε σου αρέσει είτε όχι έτσι είναι.
                  Και μόνο ότι θέλετε να εντάξετε στο δυναμικό σας ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ του παναθηναικου της ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ,τους οποίους τοτε κατηγορούσατε ως άμπαλους(το ίδιο λέτε και για τους τωρινους )και ούτε καν το γόητρο σας δεν σκέφτεστε(περόπτωση Κυριάκου )εμένα αυτό μου λέει κάτι.Αν εσένα δεν σου λέει...
                  Και τουλάχιστον η απόδοσή σου ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ στο cl(που υποτίθεται ότι σε καίει )θα έπρεπε να είναι αρκετή ώστε να μην μιλάς για κόμπλεξ κατωτερότητας και τέτοια

2)Όσον αφορά την φετινή χρονιά το έχω πει αρκετές φορές,το ότι παίρνεις το πρωτάθλημα με πολύ λιγότερο σπρώξιμο από τις προηγούμενες φορές δεν αναιρεί την ''Επταετία'' ,άλλο το ένα άλλο το άλλο,ελπίζω να το καταλαβαίνεις.Τώρα για το ποιος έχει καλύτερη ομάδα από τον άλλο φαίνεται στο ποιους παίκτες θέλετε ,δεν σε παίρνει.Αν εξαιρέσεις τον παππού Ριβάλντο,ο οποίος τελικά σας χρησίμευσε για να κατατροπώνει τους Σηφάκηδες των ελληνικών γηπέδων και έναν Στολτίδη όλοι οι υπόλοιποι φίλε μου αν θέλεις να κάνεις τίποτα της προκοπής σε εκείνο το ρημαδο cl που το έχεις καταντήσει ανέκδοτο πρέπει να τους πετάξεις στο Πασαλιμάνι.Προσωπική,ταπεινή μου άποψη.

3)Το τι κάνουν οι Αεκτζήδες δεν με ενδιαφέρει.Σου θυμίζω μόνο ότι τα τελευταία πρωταθλήματα της η ΑΕΚ τα έζησε υπο την τυραννεία του Καπετάνιου ,ο οποίος στα 21 χρόνια καταδυνάστευσης του ελληνικού ποδοσφαίρου προσέφερε στον παναθηναικο ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ 6 πρωταθλήματα

Τελειώνοντας,ο Ολυμπιακός σαν αξία τα τελευταία χρόνια αποτελεί φούσκα χειρότερη από του χρηματιστηρίου.Αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς,είναι δικό σου θέμα.Πιστεύω όμως ότι το γνωρίζεις κι εσύ ο ίδιος,όπως και οι περισσότεροι,και αυτό μου αρκεί.

Ο πρόεδρός μας όποιος κι αν είναι αυτός,πλήρωσε κατιτίς για το πρωτάθλημα...έφερε μερικούς παίκτες(όταν λέμε πρόεδρος εννοούμε ίσως Γλου κλπ κλπ...).Γι αυτό ΝΑΙ πήρε το πρωτάθλημα.Ο δικός σου ο προεδράρας τι έκανε;ΓΙΑ πες και σε μας τους αδαείς...ΤΙΠΟΤΕ φίλε μου...ΘΑ ξέρεις φαντάζομαι την περίπτωση του Γιανακόπουλου στον Παναθηναϊκό πριν μερικά χρόνια...Όλως τυχαίως την προηγούμενη Παρασκευή γνώρισα τον ξάδερφο του Γιαννακόπουλου...και μου άφησε να καταλάβω(να επιβεβαιώσω μάλλον την άποψή μου για το περιστατικό) ότι όταν ήταν στα πρόθυρα μεταγραφής του στον βάζελο(που σημειωτέον από μικρός ο STELIOS ήταν φανατικός βάζελος) ο πρόεδρας του πρόσφερε σε αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του.....ΧΩΡΑΦΙΑ φίλε GTI_.....Ε τράβα εσύ να πάρεις πρωτάθλημα,**cl και διηπειρωτικό **άμα λάχει με αυτόν τον πρόεδρο...

Εδώ μου τα χαλάς τελείως όμως Πρωτάθλημα αγαπητέ φίλε δεν παίρνει ούτε ο Gλου ούτε η υπερκοστολόγιση των παικτών σου.Το ότι εσύ κοστολογείς τον κάθε Καφέ.Κωστούλα,Ντάνι τόσο,δεν σημαίνει ότι το αξίζει κιόλας,μην τρελαθούμε.
                  Τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι παίκτες,οι ομάδες και ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν είχες καλύτερη ομάδα από τη δική μου.-
                  Για τον Γιαννακόπουλο δεν ξέρω αν του προσέφερε χωράφια ο πρόεδρος,αυτό που ξέρω είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναικός διέθετε τμήμα σκάουτινγκ το οποίο εσείς δεν το βλέπετε ούτε στον ύπνο σας,και για μένα αυτό μετράει.

Όσο για το τί κάναμε(έστω και με αυτόν τον πρόεδρο)σου θυμίζω αν παρ'ελπίδα το έχεις ξεχάσει..

1)Στους 4 του κυπέλου πρωταθλητριών το 1985(είχαμε δημοκρατικο πολίτευμα τότε )
                  2)Στους 4 του Τσάμπιονς λίγκ το 1996(επίσης δημοκρατία )
                  3)Διαχρονικά ο βασικός αιμοδότης της Εθνικής Ελλάδας.Θύμισε μου στο έπος της πορτογαλίας πόσοι παίκτες από την ομαδάρα σου βρίσκονταν στην εθνική
                  4)Ο Εμάνουελ Ολιζαντέμπε είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής από το ελληνικό πρωτάθλημα που συμπεριελήφθη στη λίστα των 50 υποψηφίων για τη ''Χρυσή μπάλα'' που απονέμει το ''FRANCE FOOTBALL''για το 2002(ματαξαναεπίσης δημοκρατία )
                  5)Ομάδα του μήνα παγκοσμίως τον Σεπτέμβρη του 2001.Θυμίζω νίκες εκτος με Σάλκε εντός με Άρσεναλ,εντός με Μαγιόρκα Θυμίζω ότι εκείνη την χρονιά το πρωτάθλημα Ελλάδος(ευλόγησον)το πήρε..ο...ο...ο...ΟΣΦΠ
                  6)κλπ
                  Όταν κάνεις μια νίκη εκτός έδρας στο cl τα ξαναλέμε για κύπελα,ευρώπες και διακρίσεις
                  Ως τότε καλά...πρωταθλήματα

• R
                    red_army7 last edited by

Μπα asimov μην ασχολεισαι. Δεν καταλαβαινουν οι ανθρωποι. Ειμαι 100% σιγουρος οτι ο GTI πιστευει οτι τις χρονιες που ο Ολυμπιακος πηρε τα πρωταθληματα ο Παο ηταν σε αποσταση 1 βαθμου και η διαιτησια εκρινε τα πρωταθληματα. Δυστυχως για αυτον η πραγματικοτητα ειναι τελειως μα τελειως διαφορετικη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1996-1997

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 84 ΒΑΘΜΟΙ
                    2. ΑΕΚ 72 ΒΑΘΜΟΙ
                      3).....
                      4).....
                      5)ΠΑΝΑΘΑ 64 ΒΑΘΜΟΙ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1997-1998

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 88 ΒΑΘΜΟΥΣ
                    2. ΠΑΟ 85 ΒΑΘΜΟΥΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1998-1999
                    1)ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 85 ΒΑΘΜΟΥΣ
                    2)ΑΕΚ 75 ΒΑΘΜΟΥΣ
                    3)ΠΑΝΑΘΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ
                    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1999-2000
                    1)ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 92 ΒΑΘΜΟΥΣ
                    2)ΠΑΟ 88 ΒΑΘΜΟΥΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2000-2001

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 78 ΒΑΘΜΟΥΣ
                      2)ΠΑΝΑΘΑ 66 ΒΑΘΜΟΥΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2001-2002

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 58 ΒΑΘΜΟΥΣ
                    2. ΑΕΚ 58 ΒΑΘΜΟΥΣ
                      3)ΠΑΟ 55 ΒΑΘΜΟΥΣ
                      ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΕΔΩΣΕ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΖΙΟΒΑΝΙ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2002-2003

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 70 ΒΑΘΜΟΥΣ
                      2)ΠΑΟ 70 ΒΑΘΜΟΥΣ
                      ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕ 3-0 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 10-0 ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΑΝ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2003-2004 ( ΤΟ ΔΟΥΡΕΙΟ)

1. ΠΑΟ 77 ΒΑΘΜΟΥΣ
                    2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 75 ΒΑΘΜΟΥΣ
                      ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΤΖΙΟΒΑΝΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΝΧΙΔΙ ΑΠΟ 1-2 ΓΙΝΕΤΑΙ 2-2. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Οπως βλεπεις GTI η ομαδα σου τις περισσοτερες φορες ηταν και 20 βαθμους πισω και 11 βαθμους αλλα και αλλες φορες δεν διεκδικησε το πρωταθλημα γιατι του πηρε την δευτερη θεση η ΑΕΚ
                    Δεν λες παλι καλα που ηταν και ο Δουρος και σου εδωσε ενα πρωταθλημα?

Και παμε τωρα στο αγαπημενο παραμυθι των Παναθηναικων . ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

C.l
                    Oλυμπιακος 20 νικες 6 ισοπαλιες 18 ηττες σε 44 παιχνιδια
                    Παο 19 νικες 7 ισοπαλιες 20 ηττες σε 46 παιχνιδια

Τωρα τι το εκανε ο Παο το με την Χουντα πριν απο 200 χρονια η το αν περασει την κωλοπετινιτσα λιγη σημασια εχει.
                    Τα τροπαια μετρανε και η μοναδικη ομαδα που εχει κατακτησει κυπελλο εκτος Ελλαδος ειναι ο Ολυμπιακος αφου εχει κατακτησει το βαλκανικο κυπελλο.
                    Μην στεναχωριεστε ομως γιατι του χρονου σηκωνει κουπα και στο c.l

Aλλα αφου μερικοι ειναι χουντικοι θα σας κανω την χαρη να βαλω ολες τις νικες,τις ισοπαλιες και τις ηττες των ελληνικων ομαδων σε ολες τις ευρωπαικες διοργανωσεις.

Oλυμπιακος 60 νικες , 31 ισοπαλιες, 74 ηττες σε 165 παιχνιδια
                    Παο 67 νικες, 48 ισοπαλιες, 80 ηττες σε 195 παιχνιδια.

ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΦΟΒΗΤΡΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ.........

• R
                      red_army7 last edited by

A και κατι αλλο. Ο Ολυμπιακος οτι εχει κανει το εχει κανει προσπαθωντας να παιξει επιθετικο ποδοσφαιρο και οχι αντιποδοσφαιρο οπως ο Παο. Αυτο του στοιχισε του Ολυμπιακου. Εχει φαει 7αρα αλλα εχει ριξει και 6αρα. Οταν παιζεις επιθετικα εκτιθεσαι καποιες φορες. Ειδαμε φετος οτι στην Μπαρτσελονα και στην Βερντερ επαιξε με ζωνη ο Παο και εφαγε 10 γκολ.

• R
                        red_army7 last edited by

GTI με στοιχεια αν θελεις απαντησε.

Πες ρε παιδι μου οτι ο Παο με τις 200 νικες που εχει εκτος εδρας στο c.l εχει 300 νικες και ο Ολυμπιακος που δεν εχει νικησει εκτος εδρας εχει 5 νικες συνολικα.
                        Δυστυχως τελειωσε το παραμυθακι. Το οτι εχεις κανει 4-5 νικες εκτος εδρας δεν μου λεει απολυτως τιποτα. Και ο Ολυμπιακος εντος εδρας εχει περισσοτερες νικες απο εσενα. Αυτο ομως δεν το λεει κανεις

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

• B
                          balo last edited by

Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
                          Τα τροπαια μετρανε και η μοναδικη ομαδα που εχει κατακτησει κυπελλο εκτος Ελλαδος ειναι ο Ολυμπιακος αφου εχει κατακτησει το βαλκανικο κυπελλο.
                          Μην στεναχωριεστε ομως γιατι του χρονου σηκωνει κουπα και στο c.l

OXI ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!

• R
                            red_army7 last edited by

Υπαρχει καποιος Παναθηναικος με επιχειρηματα ? Τα δεν συνιστουν επιχειρημα.

Επισης ενα αλλο ενδιαφερον στοιχειο. Θεωρητικα αν ο Ολυμπιακος ειχε 195 συνολικα ευρωπαικα παιχνιδια θα ειχε περισσοτερες νικες απο τον Παο. Βγαλτε τον μεσο ορο και δειτε το.
                            Οποτε πρεπει να λεμε να βγαινει παντα ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη και οχι ο Παο.

• A
                              adis4gr last edited by

bagus αμα εχει παλι 20 ευρω το εισητηριο ο γουμενος μονο γεματη δε θα ειναι η τουμπα...

• P
                                pasxos last edited by

Αγαπητέ GTI_,

-Στο πρώτο μέρος του ποστ σου θα συμφωνήσω στα περισσότερα...ξέρεις σε ποιο σημείο διαφωνώ....
                                -Τώρα για το δεύτερο μέρος:

Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
                                (α)**Όσον αφορά την φετινή χρονιά το έχω πει αρκετές φορές,το ότι παίρνεις το πρωτάθλημα με πολύ λιγότερο σπρώξιμο από τις προηγούμενες φορές **δεν αναιρεί την ''Επταετία'' ,άλλο το ένα άλλο το άλλο,ελπίζω να το καταλαβαίνεις. (β)Τώρα για το ποιος έχει καλύτερη ομάδα από τον άλλο φαίνεται στο ποιους παίκτες θέλετε ,δεν σε παίρνει. (γ) **Αν εξαιρέσεις τον παππού Ριβάλντο,ο οποίος τελικά σας χρησίμευσε για να κατατροπώνει τους Σηφάκηδες των ελληνικών γηπέδων και έναν Στολτίδη όλοι οι υπόλοιποι φίλε μου αν θέλεις να κάνεις τίποτα της προκοπής σε εκείνο το ρημαδο cl που το έχεις καταντήσει ανέκδοτο πρέπει να τους πετάξεις στο Πασαλιμάνι.**Προσωπική,ταπεινή μου άποψη.

(α) Δηλαδή εσύ είδες σπρώξιμο στο καραϊσκάκη με το πέναλτύ σας;Ή στο 3-2 με τον πανιώνιο και τα υπόλοιπα παιχνίδια που ενώ χάναμε το γυρίσαμε;; Να πώ ότι σε μερικά μπορεί και να σπρωχτήκαμε με 1-2 ανύπαρκτα πέναλτυ αλλά με εσάς αυτό ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ και μάλιστα σε πιο κρίσιμους αγώνες...Μη σου θυμίζω τώρα το ΠΑΟ-Ηρακλής αμέσως μετά την πεντάρα της Βέρντερ που ΧΑΛΑΡΑ θα μπορούσαμε να έχουμε τη νεα 'γενιά της Ριζούπολης' και απομάκρυνση του Mr.cazzo...
                                (β) Περιμένω πιο ισχυρά επιχειρήματα από εσένα...Δεν βγαίνει νόημα ούτε καν στην πρότασή σου..Αν θες ξαναδιάβασέ το...Ή μάλλον για cazze:εννοείς ότι αυτή τη στιγμή έχεις καλύτερους παίκτες και καλύτερη ομάδα; Πιπέρι....
                                (γ) Τον Τουρέ δηλαδή να τον πετάξω κι αυτόν απόξω;;;; Ή τον Πατσατζόγλου;; Ή τον Τζόρτζεβιτς Ή τον Καφέ;;

Τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι παίκτες,οι ομάδες και ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν είχες καλύτερη ομάδα από τη δική μου.-
                                Για τον Γιαννακόπουλο δεν ξέρω αν του προσέφερε χωράφια ο πρόεδρος,αυτό που ξέρω είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναικός διέθετε τμήμα σκάουτινγκ το οποίο εσείς δεν το βλέπετε ούτε στον ύπνο σας,και για μένα αυτό μετράει.

Τί να πώ;;;Εδώ μου τα χαλάς κι εσύ...Αν θες ρίξε μια ματιά στα στατιστικά που παρέθεσε ο ρεντ (αδιάψευστοι μάρτυρες..) και πες μου αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι οι 20 και οι 11 βαθμοί διαφοράς υπερκαλύπτονται από την μεροληψία των διαιτητών..Τώρα όσο για το σκάουτινγκ...νταξ....είπαμε..Πήγες πολύ παρακάτω βρε συ...! Ααααα! Το σκάουτινγκ εννοείς.... Δηλαδή τον μέχρι πέρσυ γενικό διευθυντή σας.. Αυτόν που έφερε τη μισή Σερβία τον παιχταρά τόργκελε που παίρνει πόδι σε 2 μήνες και τον για-να-πείτε-το-όνομά-του-πλύντε-το-στόμα-σας Κονσεϊσάο..Μάλιστα....Έχεις δίκιο..Αφού ένα τμήμα σκάουτινγκ όπως του Ολυμπιακού που έδωσε τη συγκατάθεσή του για τον Τουρέ (με πρόταση του Σολιντ) θα πρέπει να ονειρεύεται το αντίστοιχο τμήμα που έφερε Δάρλα,Λεοντίου και άλλα φυντάνια...Μάιστα!! Τί καφέ είπαμε ήπιες το πρωί;;;Ελπίζω να μην ήταν χαλασμένος!

Υγ:Εγώ από του χρόνου κιόλας ΜΠΟΡΕΙ να σου μιλήσω για Ευρώπη...αν όλα πάνε κατ ευχήν και έχουμε και λίγη τύχη...Εσύ από την άλλη,κάτσε και παρακολούθα την πορεία προς την πενταετία,(το παραμύθι που σας πουλάνε οι δικοί σας...) και μετά έλα να μου πεις για το ποιός έχει καλύτερη ομάδα και παίρνει τα πρωταθλήματα...!

• M
                                  manosk last edited by

Δηλαδή ούτε φέτος άξιζε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός;

• B
                                    balo last edited by

ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΥΠΑ

OLYMPIAKOS
                                    BALCAN CUP HOLDERS 1931

• B
                                      balo last edited by

KI ENA IΣTOΡIKO NTOKOYMENTO.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ CSKA BANJALUKA.ΣΚΟΡΕΡ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΡΙΔΗΣ!

• R
                                        red_army7 last edited by

Αστον pasxos. Σε 3 πρωταθληματα ημασταν 20 ,11 και 12 βαθμους αντιστοιχα. Μιλαμε για τρομακτικες διαφορες

• B
                                          bagus last edited by

Τρομερο τοπικ δεν συμφωνειτε????

• P
                                            pasxos last edited by

Κορυφή είναι Βαγγέλη (Χρόνια σου πολλά...) :redface:γιατί έχει πλάκα και μαθαίνουμε στοιχεία ενδιαφέροντα συνήθως...!Κάνουμε και την απαραίτητη καζούρα μας στους βάζελους και λοιπούς αντιολυμπιακούς....!!!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 50
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 74
                                            • 75