-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
AΡχιζει
Τελείωσε..
'Άκρα του τάφου σιωπή στο φόρουμ βασιλεύει.Λαλεί γαβρί,τρώει γκολί κι ο ρεντ αρμης το ζηλεύει..'
απόσπασμα από το ποίημα του Διονύσιου Γάβρου,ελεύθεροι κι ωραίοι.
Μην μασάτε,το cl είναι δικό σας φέτος.
Παίζατε και χωρίς τον Μπουλούτ,μην το ξεχνάμε.Όλα καλά.Keep dreaming.
1)H ομαδα πριν 2 μερες ετρεξε 500 χμ εναντιον της Μπλακμπερν και ηταν κουρασμενη
2)Η Στουτγκαρδη το Σαββατο παιζει αγωνα πρωταθληματος
3)Ακομα και στα φιλικα οι οπαδοι του Ολυμπιακου ειδαν μπαλα σε αντιθεση με τους οπαδους της τσουκνιδας που δεν ειδαν μπαλα ουτε με την Σαουθαμπτον
4)Πλακα πλακα ο Μπουλουτ δεν ειναι παικταρας ,αλλα στην αμυνα σκιζεται. Ο Γεωργατος δεν κοβει ουτε με βαλε -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
δεν κοβει ουτε με βαλεκαιρό είχα να το ακούσω αυτό
-
Περ' απ' την πλακα, ειναι πολυ ενθαρρυντικα το πρωτα φετινα μηνυματα.
Η ομαδα ενισχυθηκε στην αμυνα που πονουσε και τωρα πλεον εχει πολλες επιλογες σε ολες σχεδον τις θεσεις (με μια επιφυλαξη στον αριστερο πλαγιο μπακ) κι απ' οτι φαινεται ο Σολιντ αρχισε να περναει τη νοοτροπια του με εμφανη τα σημαδια βελτιωσης της ομαδικης λειτουργιας (αμα βλεπεις στον Ολυμπιακο να πεφτουνε τρεις στη μπαλα, καταλαβαινεις αμεσως οτι η ομαδα ειναι σουπερ ). Τα φιλικα δεν ειναι παντα κριτηριο αλλα με εξαιρεση το τελευταιο που η ομαδα ηταν εμφανως κλαταρισμενη (γι' αυτο και οι παγκιτες ηταν κλασεις ανωτεροι!) τα πραγματα εδειχναν να πηγαινουν απο το καλο στο καλυτερο.Στην Ελλαδα, οπως εχουν τα πραγματα, δεν εχουμε αξιολογο, εστω, αντιπαλο - το ζητουμενο ειναι να παιξουμε τη μπαλιτσα μας και εξω...
-
Μολις γυρισα απο το ΑΕΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Πολυ καλη η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο 3-1 με γκολ του Καπετανου,Λυμπε,Καπετανου για να μειωσει στο 45 η Μπενφικα...,στο 2ο επαιξε με σβηστες μηχανες,αλλα δεν απειληθηκε ιδιαιτερα......
Πρεπει να ειχε γυρω στις 30.000 στο γηπεδο!!!!
-
Αρκετός κόσμος...Αντε να δούμε τι θα δούμε και με την ΑΕΚ...Ελπίζω να περάσει στο cl...Σε πολύ καλύτερη μοίρα φαίνεται απ τον ΠΑΟ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σε πολύ καλύτερη μοίρα φαίνεται απ τον ΠΑΟ...Θα παίξουμε κι εμείς με την Μπενφίκα Πασχάλη,μην βιάζεσαι
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
4)Πλακα πλακα ο Μπουλουτ δεν ειναι παικταρας ,αλλα στην αμυνα σκιζεται. Ο Γεωργατος δεν κοβει ουτε με βαλε
ο μπουλουτ καπως την παλευει, αλλα
αν βρεθει απεναντι σε κανεναν που ξερει τοπι, δε λεω να'ναι κανας παιχταρας, σκεψου πχ το Μερινο, τον εκανε ο,τι ηθελε
ο Γεωργατος ειναι for the dick.. δε μου αρεσει καθολου
θα προτιμουσα να ειχε φυγει, να ειχε μεινει μονο ο μπουλουτ κ αυτος για αλλαγηθα δεις οτι στο chl θα'χουμε προβλημα αν παιζουμε με αντιπαλο που ξερει να αναπυσσεται απ'τα δεξια οπως επιτιθεται
-
Τελικά όχι και 30 χιλιάδες οι φίλαθλοι της Αεκ...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
4)Πλακα πλακα ο Μπουλουτ δεν ειναι παικταρας ,αλλα στην αμυνα σκιζεται. Ο Γεωργατος δεν κοβει ουτε με βαλε
ο μπουλουτ καπως την παλευει, αλλα
αν βρεθει απεναντι σε κανεναν που ξερει τοπι, δε λεω να'ναι κανας παιχταρας, σκεψου πχ το Μερινο, τον εκανε ο,τι ηθελε
ο Γεωργατος ειναι for the dick.. δε μου αρεσει καθολου
θα προτιμουσα να ειχε φυγει, να ειχε μεινει μονο ο μπουλουτ κ αυτος για αλλαγηθα δεις οτι στο chl θα'χουμε προβλημα αν παιζουμε με αντιπαλο που ξερει να αναπυσσεται απ'τα δεξια οπως επιτιθεται
Βγηκε βρωμα οτι θα παρει κι αλλο παικτη στη θεση του Μπουλουτ Μην ξεχναμε οτι για κει πηρε και τον Ντομι που προς το παρον δεν εχει ενσωματωθει αλλα οσο ζουμε ελπιζουμε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τελικά όχι και 30 χιλιάδες οι φίλαθλοι της Αεκ...Eνταξει δεν ηταν 30.000 αλλα ηταν 23+
Μην πιστευεις παντως οτι δηλωνουν
-
Πήγα....Είδα...Νικήσαμε!!!
Εσπασε το ρόδιιιι!!!!
Η ΑΕΚ του 1ου ημιχρόνου μου άρεσε πάρα πολύ. Είχα να δω την ΑΕΚ να παίζει τέτοια μπάλα (αλληλοκάλυψη, έξυπνες κάθετες μπαλιές, κίνηση χωρίς την μπάλα, ψυχραιμία) από την εποχή Μπάγιεβιτς.
Στο 2ο έπεσε η απόδοση αλλά δεν χάλασε η απόδοση της άμυνας. Καλό αυτό.
Αντε να δούμε τι θα δούμε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πήγα....Είδα...Νικήσαμε!!!Εσπασε το ρόδιιιι!!!!
Ε, αυτο ειναι απ'τα αγραφα!! Παει, χαλασε ο κόσμος!!
Τα συγχαρητηρια μου... Ωραια η ΑΕΚ εχτες (για ΑΕΚ ) και ευχομαι τα καλυτερα για την συνεχεια!!
-
Νικο λογικοτατο να πεσει ο ρυθμος στο 2ο....Πολλες αλλαγες,σκοπιμοτητα απο τον προπονητη(ηταν κ ο κατασκοπος της Χαρτς στο γηπεδο).....
-
-
πηγα κ εγω εχθες,
απο περσι καμια σχεση !!!
ειδα καιουργια πραγματα στην ομαδα κ δειχνει οτι ειναι σε καλο δρομο !!!!
μου αρεσε !!!!
η Μπενφικα ηταν, σαν να εβλεπα την ΑΕΚ περσι
-
Το εγκαθετο σχολιο της ημερας:
Δεν πιστευω το χθεσινο 3-1 να ειχε προβλεφθει στα ψιλα γραμματα της συμφωνιας για Κατσουρανη, για να σπρωξουμε κανα διαρκειας παραπανω...
-
Η ΑΕΚ αυτή την περίοδο είναι δικαίως η 2η ομάδα της Ελλάδας. Ο ΠΑΟ είναι τρίτος με τάση για παρακάτω - ας δούλευε σωστά ο ΠΑΟΚ και θα θα βλέπαμε μάχη για το ΟΥΕΦΑ μεταξύ ΠΑΟ-Ξάνθης-Ηρακλή.
Τραυματίστηκε κι ο ηγέτης-σημαιοφόρος-2 Ριβάλντο 'Έκι', βρέθηκε η αιτία για τα χάλια που θα παρουσιάσει φέτος ο βάζελος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η ΑΕΚ αυτή την περίοδο είναι δικαίως η 2η ομάδα της Ελλάδας. Ο ΠΑΟ είναι τρίτος με τάση για παρακάτω - ας δούλευε σωστά ο ΠΑΟΚ και θα θα βλέπαμε μάχη για το ΟΥΕΦΑ μεταξύ ΠΑΟ-Ξάνθης-Ηρακλή.Τραυματίστηκε κι ο ηγέτης-σημαιοφόρος-2 Ριβάλντο 'Έκι', βρέθηκε η αιτία για τα χάλια που θα παρουσιάσει φέτος ο βάζελος.
-
Ποιος είναι αυτός; Ο αντικαταστάτης του;
Φτερωτός, αέρινος, κλωτσάει γερά, τρώει σανό, αντέχει σαν γαϊδούρι, καλός φαίνεται.
-
Πολύ το σκέφτεται ο Ζε
και δε μου αρέσει καθόλου...
Μάλλον περιμένει για κάτι άλλο...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]