-
Για το μουντιάλ που ξεκινάσει τον άλλο μήνα θα γράφουμε εδώ ή νέο τόπικ με ψηφορορίες; Bagus;
-
Δεν ξερω..Λετε να ανοιξουμε νεο θεμα ???
Αν επαιζε η Ελλαδα θα το ειχα κανει ηδη αλλα ατυχησαμε...
-
Ενα ξεχωριστό θέμα νομίζω οτι το σηκώνει η περίσταση...
MOOOOOOOOOOODS!
-
Το ανοιγω,αλλα να ξερετε οτι υποστηριζω ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ενα ξεχωριστό θέμα νομίζω οτι το σηκώνει η περίσταση...MOOOOOOOOOOODS!
ΟΚ!
Το ανοιγω,αλλα να ξερετε οτι υποστηριζω ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Άνοιξε, άνοιξε! Έχουμε πολλά να πουμε. Βάλε και ψηφοφορία πρόβλεψης.
-
Argentinaaaaa! Τους Βραζιλιάνους, εξαιρουμένου του δόντια, δεν τους συμπαθώ τα τελευταία χρόνια. Σαν Ευρωπαίοι παίζουν.
-
Ετοιμοοοο
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 090#585090
-
Χαζα χαζα και χωρις προβολη απο τα ελληνικα μεσα, που ουδεποτε εμαθαν να προβαλουν το πεισμα και τη δουλεια εις βαρος της αρπαχτης, απο χθες κατα 99% η ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΗ Φιορεντινα βρισκεται στα προκριματικα του επομενου CL. Υπαρχει μονο η πιθανοτης να παρει η Ρομα 2πλο στο Μεατσα με την Μιλαν να παιζει το τελευταιο της χαρτι και να χασει απο την Κιέβο.
Και το καταφερε παιζοντας σαν Φιορεντινα. Κακη αμυνα, επιθεση φωτια και αστερι εναν Μιστερ-Γκολ οπως παλια. Δεν εχουν συμπληρωθει ουτε 4 χρονια απο τη στιγμη της διαλυσης του συλλογου τη διαγραφη του ονοματος Φιορεντινα απο τον χαρτη και την ιδρυση της Φλωρεντια Βιολα στη C2. -
red_army7 Στο έχω ξαναγράψει.
Το να μη ξέρεις μπάλα είναι δικαίωμά σου. Αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζεις και λίγη έστω ποδοσφαιρική ιστορία (ειδικά όταν το 99% των δημοσιεύσεών σου είναι σε αυτό το θέμα).Ο Εθνικός είναι μέρος αυτής της ιστορίας όσο κι αν δε σου αρέσει. Αν θελήσεις θα μάθεις και για τα περί 'μίσους' (δικός σου όρος) και γιατί υπάρχει.
Αλλά μάλλον δε θέλεις ή δε ψάχνεις.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν εχουν συμπληρωθει ουτε 4 χρονια απο τη στιγμη της διαλυσης του συλλογου τη διαγραφη του ονοματος Φιορεντινα απο τον χαρτη και την ιδρυση της Φλωρεντια Βιολα στη C2.Κορόιδα Ιταλοί που δε ρωτήσατε τον (Μπερνα)Μπέο για το πως θα κολήσετε ένα 'νεός' και θα 'καθαρίσετε'.
-
Ομορφες σκηνες πριν λιγο στο αεροδρομιο Ηρακλειου με την αφιξη της ΑΕΚ. Οι τουριστες κοιτουσαν σαν χαζοι αλλα το διασκεδαζαν. Μολις βγηκε η ομαδα εγινε της μουρλης απο το κοσμο!!!
Παιδια ομορφα, να γινει ενα ωραιο παιχνιδι χωρις παρατραγουδα και ο καλυτερος ας κερδισει.
-
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΠάμε....χαλαρά ρε ΘΡΥΛΑΡΑ!!!!!!!!!
Πού πάς βρε Βαγγέλη με τον Γεωργέα;;;;;;;Εεεεε;;;;;
-
Ο Γεωργεας ειναι φτιαγμενος για τετοια ματς σας πληροφορω.....
Θα το παρει μονος του....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο Γεωργεας ειναι φτιαγμενος για τετοια ματς σας πληροφορω.....** Θα το παρει μονος του**....
( ) Χ 1000000000000000000........
-
Για τους γαύρους που θεωρούν οτι θα το πάρουν το κύπελο αέρα επειδή έχουν καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ (που έχουν) να τους θυμίσω ένα ανοιξιάτικο βράδυ του 2001 που οι Αντικ έβγαιναν 3οι στη Γιουροβίζιον και ο Ολυμπιακός έχανε το κύπελο από έναν καφενέ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
** Θα το παρει μονος του**....
Διορθώνω:
( ) ^ 1000000000000000000........ -
Σιγουρα hrdoukas , αλλά ντάξει δεν πιστεύω ότι επειδή είναι τελικός θα αλλάξουν πολλά στην αγωνιστική εικόνα...Θα μου πεις δεν έχεις τον Ριβάλδο που θα στο παιρνε απο τα αποδυτήρια....Ε,τώρα θα το πάρουμε από το 15' !!!!! 3 έφαγαν στο Οακα 3 και στο ναό ( 6 δηλαδή σύνολο ε;;;;Κάτι μου θυμίζει,κάτι μου θυμίζει αυτό το 6 και θα το βρώ!!!) και έχουν το θράσος να θέλουν το κύπελλο από αυτή την ομάδα;;;Μόνο αν ο Ολυμπιακός ΘΕΛΕΙ να το δώσει,θα κερδίσει αυτή η αγέλη....
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
** Θα το παρει μονος του**....
Διορθώνω:
( ) ^ 1000000000000000000........Thanx lokatzis!! Aπό τα κλάμματα (από τα γέλια ) μπερδεύτηκα..!!! Α! Βagus,αν ο Γεωργέας είναι ικανός να το πάρει μόνος του,ο Ανατολάκης είμαι σίγουρος ότι θα κάνει χατρικ!!!
-
Κι όμως η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει γιατί είναι τελικός κυπέλου. Και το Αιγάλεω θα μπορούσε να κερδίσει, είναι διαφορετική η νοοτροπία των ομάδων σε τέτοιους αγώνες. Όμως μάλλον θα τη σκίσει τη γάτα ο γαύρος γιατί θα πέσει παντόφλα μετά και τις απανωτές ξεφτιλοαποτυχίες στο πρωτάθλημα.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]