-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Να φανώ κακούλης?
Post απο το thread του Μπάσκετ.
Ειμαι σιγουρος οτι θα προσπαθησουν να σταματησουν τον Ολυμπιακο ακομα και στα παιχνιδια με την Αεκ (αν τελικα την συναντησουμε). Ομως δεν θα το καταφερουν γιατι ο κοσμος του Ολυμπιακου θα ειναι στο γηπεδο και θα το κανει κολαση αν κανουν τα γνωστα τους κολπα. Θελετε δεν θελετε το πρωταθλημα φετος ανηκει στην ομαδα που παιζει το καλυτερο μπασκετ. ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ελπιζω να καταλαβες greo ποια ειναι η πιο βρωμικη ομαδα. Νομιζεις οτι ο Παο επαιζε για την ιστορια του? (εδω που τα λεμε ποια ιστορια. Μεσα στην βρωμια ειναι). Επαιζε για την Λαρισα. Τα ειχε παρει.
Ο παικταρας σου ο Διαμαντιδης με μεσο ορο 1.8 ποντους ξεσκιστηκε για να σας νικησει. Μην φοβασαι ομως. Θα παρει εκδικηση ο θρυλος και για σενα.Κακούλης;;Δε θα το λεγα...
Ο παο
έσωνε μια ομάδα με την οποία ουσιαστικά έπαιζε τα οικογενειακά διπλά...Ο Ολυμπιακός έχασε από μια ομάδα ακριβώς για να φύγει αυτή η αγέλη
ο Οφις,μπας και ο βάζελος δεν ξεκινά κάθε σαιζόν με +6 τη στιγμή που οι άλλοι ξεκινουν με +-0...!!! Κι όλα αυτά γιατί;;;Μα γιατί το Μαη (ή και τον Απρίλη ) θέλουμε να έχουμε όχι +12 αλλά +18 από τον
βάζελο...Απλά είναι τα πράγματα...
Μόνο ως χιούμορ μπορώ να εκλάβω τον συνειρμό σου. Αν είχες αποδείξεις ότι στήνονται τα παιχνίδα έχεις καλώς, από εκεί και πέρα όμως όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.
Για τα παιχνίδια αναφέρομαι κυρίως στο μπάσκετ γιατί στο ποδόσφαιρο το ότι τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο 'αυθεντικά' είναι ας το πούμε γνωστό.. -
Μεταξύ σοβαρού και αστείου μιλάω...Να έχω αποδείξεις για το ότι ο βάζελος έκατσε και έχασε από τον ΟΦΗ για να μην υποβιβαστεί;;Αν ψάξεις λίγο θα τις βρεις μόνος σου...Ή επίσης να έχω αποδείξεις περί οικογενειακών διπλών;;Ποιός βάζελος το αρνείται;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μεταξύ σοβαρού και αστείου μιλάω...Να έχω αποδείξεις για το ότι ο βάζελος έκατσε και έχασε από τον ΟΦΗ για να μην υποβιβαστεί;;Αν ψάξεις λίγο θα τις βρεις μόνος σου...Ή επίσης να έχω αποδείξεις περί οικογενειακών διπλών;;Ποιός βάζελος το αρνείται;;Για το ποδόσφαιρο συμφωνώ. Νόμιζα ότι αναφερόσουν στο χθεσινό αποτέλεσμα στο μπάσκετ με τον Ηρακλη και τον ΠΑΟ. Το ποδόσφαιρο είναι σάπιο.
-
ΞΕΦΤΙΛΑAAAAAA ΜΠΟΧΑΑΑΑΑ και ΔΥΣΩΔΙΑΑΑΑΑ ο γαύρος
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ΞΕΦΤΙΛΑAAAAAA ΜΠΟΧΑΑΑΑΑ και ΔΥΣΩΔΙΑΑΑΑΑ ο γαύρος -
'Όχι ρε π@#στη μου, φεύγει από την Α' Εθνική ο μικρός;
Ποιος θα μου δίνει εμένα πόντους τώρα;'*** -
ρε αφού δεν θα πέσει ο ΟΦΗ.τζαμπα γίνεστε ρομπες ξεκούμποτες (όχι πως δεν είσασταν πριν...) αλλα και να πέσει δεν τρέχει μια μάγκες.στα @@ μου τον γράφω τον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό.και μάλιστα πιο πολύ συμπαθώ την Λειβαδιά παρά τους βρακαδες.αλλά η ΞΕΦΤΙΛΑ είναι ΞΕΦΤΙΛΑ και ότι και να λέτε μισογελώντας ότι και καλά είναι 'οκ ρε παιδί μου,δεν τρέχει και τιποτα που πούλησα ένα ματσάκι' δεν αλλάζει τα πράγματα.
-
βρήκες πάτημα εσύ ε;
-
• Μετά το ματς με τον Ηρακλή (2-2), ο Έκι Γκονζάλες είχε δηλώσει πως ο κόσμος, ο οποίος στο ματς είχε αποδοκιμάσει την αγαπημένη ομάδα του, θα ζητούσε συγνώμη επειδή εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κατακτούσαν το πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και το ειρωνικό πανό 'Συγνώμη Έκι' δεν έλειψε από τις εξέδρες. Υπήρχε κι άλλο ένα στο οποίο αναγραφόταν: 'Ευχαριστούμε για όλα Αλμπέρτο'. Με τις τόσες... πιπεράτες εκδηλώσεις στις οποίες έχουν προβεί εφέτος οι φίλοι του 'τριφυλλιού', θα ήταν επικίνδυνο να γράψουμε αν το περιεχόμενο και αυτό του πανό είναι ειρωνικό ή όχι.
Πού το χάνει που το βρίσκει ο Εκις...πάντα τη μπαρούφα θα την πετάξει...
-
Μάλιστα!
Κερδίσαμε και τώρα, ακόμα και με ισοπαλία, πάμε CL!
Για να δούμε...!! Θα πάμε?!!
Επιμένω ότι η ΑΕΚ (και κάθε ομάδα) πρώτα πρέπει να φτιάχνει ομάδα και μετά να επιδιώνει αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη!
Αλλοιώς κινδυνεύει με διασυρμό. Ο διασυρμός αποτρέπει καλούς νέους ξένους παίκτες να αποφασίσουν να πάρουν μεταγραφή σε αυτή. Και η ομάδα πάει τελικά από το κακό στο χειρότερο!Και η ομάδα -για μια ακόμα φορά- έπαιξε αντιποδόσφαιρο!!!
-
Αφού έβαλε γκολ ο Λάκης
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αφού έβαλε γκολ ο ΛάκηςΟντως απίστευτο!
-
kouk
Σε μερικα παιχνιδια(αν οχι σε ολα) παιζει ρολο το αποτελεσμα και ουχι η εμφανιση η οποια ηταν ομολογουμενως αθλια,ιδιως στο α ημιχρονο(μου το ειπαν δεν τον ειδα τον αγωνα δυστυχως εξαιτιας ενος γαμου)
Ετσι,σημασια εχει το τριποντο της νικης κ το κλειδωμα του ch l. και η εμφανιση ερχεται σε 2η μοιρα σε αυτο το ματς....
Μην ξεχναμε Νικο οτι και οι γαυροι-βαζελοι με το ιδιο σκορ περασαν απο την Καλαμαρια η οποια ειναι μια αρκετα καλη ομαδα στην εδρα της.
Ο γαυρος το εδωσε το ματς η μου φανηκε ???
-
Ρε συ Βαγγέλη! Θα φτιάξουμε ομάδα δηλαδή αν μπούμε CL?!
Θα ξεφτιλιστούμε Βαγγέληηηηηηη!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε συ Βαγγέλη! Θα φτιάξουμε ομάδα δηλαδή αν μπούμε CL?!Θα ξεφτιλιστούμε Βαγγέληηηηηηη!!!!
άστα να παν
θα κάνετε παρέα σε εμάς στις επιτυχίες...πέρσι κούπα CL φέτος διηπειρωτικό.
-
kouk
αν καταφέρετε να μπείτε στους ομίλους, υπάρχει μια περίπτωση με τα λεφτά που θα πάρετε να αγοράσετε μερικούς παίκτες της προκοπής και να ξεκινήσετε τα μπετά για το γήπεδο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
kouk
αν καταφέρετε να μπείτε στους ομίλους, υπάρχει μια περίπτωση με τα λεφτά που θα πάρετε να αγοράσετε μερικούς παίκτες της προκοπής και να ξεκινήσετε τα μπετά για το γήπεδο.Βρε Μάνο αυτό για εμένα δεν έχει νόημα.
Και να πάρουμε παίκτες δεν θα προλάβουν να δέσουν με την ομάδα!Πρώτα έπρεπε να φτιαξουμε ομάδα και μετά να κυνηγήσουμε Ευρώπη.
Φοβάμαι -όπως είπα και πριν- ότι μόνο κακό θα μας κάνει το CL τώρα! -
Φυσικά δεν θα δέσουν τώρα, αλλά μπορεί να δέσουν του χρόνου. Θα φάτε μερικές φάπες (σε διαβεβαιώνω ότι δεν αφήνουν κουσούρια, δες τους γαύρους ), αλλά σταδιακά θα γίνετε πιο γνωστή ομάδα και θα έρχονται ευκολότερα παίκτες που σήμερα δεν ξέρουν καθόλου την ΑΕΚ.
-
Μάνο, οι σφαλιάρες έχουν ένα κακό. Κανένας δεν θέλει να τις τρώει!
Κανείς παίκτης (ειδικά νέος) δεν θα θέλει να πάει σε μια ομάδα που δεν έχει προοπτικές!
-
Εμ κι εσείς μην περιμένετε να κάνετε παπάδες με πενταροδεκάρες...αυτό ο πρόεδρος σας ευραίους δεν θα βάλει; Γιατί με τις χορηγίες και τις διαφημίσεις κι εγώ γίνομαι πρόεδρος.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]