-
Θα γίνουν κι αυτοί μέλη του Θρύλου Πεκίνου μόλις πάρει το CL ο γαύρος!
-
Τι τραβάνε κι αυτές οι χορεύτριες καλή μου...
Υ.Γ:Red army άκουσα ότι ο Τσουκαλάς δέχτηκε πρόταση από τους scorpions για παγκόσμια περιοδεία,αληθεύει;
Τώρα που έγινες κώλος και βρακί με τον Κλάους κάτι θα ξέρεις περισσότερο. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ετσι ετσι. ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ. Μονο ο Traveller ,o GTI kai o Kid μενουν. 60 ευρω ειναι ρε παιδια μονο.
τον τραβελερ τον εχω αποκοντα για να αλλαξοπιστησει
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αμα το δω κι αυτο........
-
'red' Ο Μαϊν είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος. 'Ιδρυτής' αν μπορούμε να τον πούμε έτσι είναι ο Σένκερ.
Το να μη ξέρεις την ιστρορία του Εθνικού π.χ. δε πειράζει (καλό στον Εθνικό κάνεις) αλλά την ιστορία των 'μελών' της ομάδας σου πρέπει να τη μάθεις. -
Από τον Φρέντο:
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αμα το δω κι αυτο........
ναι, ξερω, δε θα φαω εχουμε γλαροσουπα
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τι τραβάνε κι αυτές οι χορεύτριες καλή μου...Υ.Γ:Red army άκουσα ότι ο Τσουκαλάς δέχτηκε πρόταση από τους scorpions για παγκόσμια περιοδεία,αληθεύει;
Τώρα που έγινες κώλος και βρακί με τον Κλάους κάτι θα ξέρεις περισσότερο.Σκεφτειτε ποσες μυγες βαρανε στο λιμανι για να κυνηγουν να κανουν τους scorpions μελη
Ο Τακης μπορει καλλιστα να κανει την groopie
-
Τι μέσο όρο ηλικίας έχουν τα μέλη του γαύρου; τώρα με τους Scorpions αυξήθηκε
-
Οι Whitesnake πως σας ξεφυγαν???
Η συναυλία της JLO μηπως ακυρωθηκε επειδη δεν ηθελε να γινει μέλος?
-
Να ρωτησω κατι?
Ολοι αυτοι που τους κανει μελη ο Ολυμπιακος αλλα δεν πληρωνουν ποτε, μετρανε για τον στοχο που εχει θεσει ο Κωκκαλης?
Γιατι με αυτον τον ρυθμο θα τα φτασουν ευκολα τα 100.000 μελη, μονο οι επιτιμες βραβευσεις μελων που εχω δει ειναι τριψηφιος αριθμος και οι τετραψηφιοι δεν αργουν!Θα σκεφτω σοβαρα να συνεισφερω και εγω οικονομικα στον Κωκκαλη οταν ξεπερασει τη φαση του με τους αξυριστους ροκαδες και αρχισει να προσυλητιζει μελη σε αλλους χωρους.
Περα απο την πλακα, ξερει κανεις πραγματικα στατιστικα για τον αριθμο των μελων?
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Να ρωτησω κατι?
Ολοι αυτοι που τους κανει μελη ο Ολυμπιακος αλλα δεν πληρωνουν ποτε, μετρανε για τον στοχο που εχει θεσει ο Κωκκαλης?
Γιατι με αυτον τον ρυθμο θα τα φτασουν ευκολα τα 100.000 μελη, μονο οι επιτιμες βραβευσεις μελων που εχω δει ειναι τριψηφιος αριθμος και οι τετραψηφιοι δεν αργουν!Θα σκεφτω σοβαρα να συνεισφερω και εγω οικονομικα στον Κωκκαλη οταν ξεπερασει τη φαση του με τους αξυριστους ροκαδες και αρχισει να προσυλητιζει μελη σε αλλους χωρους.
Περα απο την πλακα, ξερει κανεις πραγματικα στατιστικα για τον αριθμο των μελων?
Γιατι σε ενδιαφερουν τα μελη του Ολυμπιακου? Μην φοβασαι δεν προκειται να κανουμε μελη τους οπαδους του Εθνικου. Αλλωστε ειναι ανουσιο. Αν μαζευτειτε ολοι μαζι δεν γεμιζετε ταξι ,οποτε τι να σας κανουμε.
Παντως αφου σε καιει τοσο πολυ να σου πω. Περυσι εφτασε τις 80.000 μελη ο Ολυμπιακος αλλα πολλοι δεν εκαναν ανανεωσεις. Τωρα πρεπει να ειναι καπου στις 60.000
-
Πρωταγωνιστές ήταν ο Eκι Γκονζάλες και ο Φάνης Γκέκας. O Aργεντινός άσος είχε όρεξη για αστεία και έκανε διαρκώς πλάκες στους συμπαίκτες του, απλώς σε κάποια στιγμή προφανώς το τράβηξε λίγο παραπάνω και προκάλεσε την αντίδραση του Eλληνα επιθετικού. O Γκέκας δεν δέχθηκε τα πειράγματα του Eκι και ο Γκονζάλες τα... πήρε στο κρανίο, σηκώθηκε από το τραπέζι και άρχισε να βρίζει (στα ελληνικά!) τον Γκέκα, που με τη σειρά του δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια.
«Eλα έξω τώρα! Oι δυο μας, εγώ και εσύ. Θα σε γ...» είπε μεταξύ άλλων ο Γκονζάλες στον Γκέκα, που απάντησε στο ίδιο μήκος κύματος, όντας «άλλος» άνθρωπος (πολλοί υποστήριζαν ότι πρώτη φορά είδαν τον Γκέκα να βρίσκεται τόσο εκτός εαυτού). «Eγώ θα σε γ... Σε εμένα αυτά δεν περνάνε»!
Δώσανε τα χέρια
Eν μέσω... γαλλικών, που συνεχίστηκαν για λίγα δευτερόλεπτα και από τις δύο πλευρές, άπαντες στο τραπέζι είχαν «παγώσει», ενώ ο Xανς Mπάκε ήταν μακριά από το γεγονός και δεν το αντιλήφθηκε. O μοναδικός που λειτούργησε με άμεσα αντανακλαστικά, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια του, ήταν ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Γκούμας. «Tι είναι αυτά που κάνετε, ρε! Kαθίστε κάτω!» είπε ο Γκούμας, που ως άλλος πυροσβέστης κατάφερε να σβήσει τη «φωτιά». O Γκούμας χώρισε τους δύο συμπαίκτες του και εν συνεχεία κατάφερε να τους συμφιλιώσει. Mάλιστα, ο Γκέκας με τον Γκονζάλες έδωσαν τα χέρια, συνομίλησαν για λίγα λεπτά και θεώρησαν αμφότεροι ότι το θέμα θεωρείται λήξαν, όπως και είναι. -
double post
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Να ρωτησω κατι?
Γιατι σε ενδιαφερουν τα μελη του Ολυμπιακου? Μην φοβασαι δεν προκειται να κανουμε μελη τους οπαδους του Εθνικου. Αλλωστε ειναι ανουσιο. Αν μαζευτειτε ολοι μαζι δεν γεμιζετε ταξι ,οποτε τι να σας κανουμε.
Παντως αφου σε καιει τοσο πολυ να σου πω. Περυσι εφτασε τις 80.000 μελη ο Ολυμπιακος αλλα πολλοι δεν εκαναν ανανεωσεις. Τωρα πρεπει να ειναι καπου στις 60.000
Πνευματώδες για μια ακομα φορα το χιουμορ σου. Να προειδοποιεις τουλαχιστον την επομενη φορα μην χαλαμε και τζαμπα ρευμα για air-condition.
Αντε και καθε χρονο μερικοι απο εσας βαζετε μυαλο, του χρονου με το καλο 40.000 μονο να τα σπρωχνετε στον Κωκκαλη. -
Μετά τον Σέζαρ, υπάρχει το θέμα με τον Γιάγια Τουρέ με την επίσημη πρόταση της Μονακό. Διάφορα ακούγονται και λέγονται και δεν αποκλείεται μέσα στα ανταλλάγματα να είναι και ο Ακης Ζήκος. Μέχρι και αυτό ακούστηκε και αυτό είναι ενδιαφέρον, αν κρίνει κανείς ότι ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει αντικαταστάτη του Τουρέ. Αρχικά πάντως η πρόταση των 5 εκ. ευρώ φαίνεται χαμηλή και αναμένουν κάτι καλύτερο στο λιμάνι.
-
Πάντως δε βλέπω να γίνεται πρόταση στα ύψη που θέλει ο Ολυμπιακός. Ή θα πρέπει να το χειρισούν αλλιώς ή να δεχθούν μια πρόταση στα επίπεδα των 6-7εκ με παίκτη...
-
για να δουμε
τί θα δουμε σημερα με βερντερ
θυμαστε τί ωρα παιζουμε; -
Το Βρέντερ - Ολυμπιακός είναι στις 19:00 στη ΝΕΤ.
-
O Ακης Ζηκος το ξερει αυτο για τα ανταλλαγματα ?????
Ουτε με σφαιρες.....
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]