-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε ξεκολλατε με το μπασκετπαντε στο καλαθοσφαιριση
ups sorry man εχεις δικιο.. αλλα παρασυρθηκα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
**Γράφτε κι άλλα, άχτι είναι αυτό, πρέπει να βγει! **
Μάλιστα. Περιμενω τα αντιστοιχα σχόλια σε αντιστοιχες καταστασεις.
Αμα ψαξεις θα βρεις και θα γλυτωσεις και την αναμονη
Θ' απογοητευτεις απ' τ' αποτελεσματα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αμα ψαξεις θα βρεις και θα γλυτωσεις και την αναμονη
Θ' απογοητευτεις απ' τ' αποτελεσματαΔεν το νομίζω.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Όπως?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν το νομίζω.Θα εψαχνα για παρτη σου αλλα νυσταζω
Παω για υπνο να ονειρευτω ευρωκουπες -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν το νομίζω.
Θα εψαχνα για παρτη σου αλλα νυσταζω
Παω για υπνο να ονειρευτω ευρωκουπεςκαληνυχτα και καλα ονειρα.
εγω θα ονειρευτω προκριση επι του γιγαντα παποριζια -
να επιστρεψουμε λιγο στην πραγματικοτητα.
δεν εχω δει κανενα παιχνιδι του ολυμπιακου - ειμαι στο εξωτερικο.αλλα, πιστευω οτι ο ολυμπιακος εχει ολα τα προσοντα να παρει την 4η θεση.
αν ΔΕΝ παρουμε παιχτες, ΔΕΝ προκειται να αλλαξει κατι ως δια μαγειας
-
καληνυχτα παιδες
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όπως?
Μήπως(προσφατα παραδειγματα):
α) Ηττα ΠΑΟ απο Ιωνικο?
β) Ισοπαλια ΠΑΟ για Ουεφα? -
γτπ ημασταν γαμωτο κριμα δεν το περιμενα Πολυ καλοστημενη η Σαχταρ αξιζε τη νικη... Τελικα με το χερι το'βαλε ο Καστιγιο ή οχι? (ωστε να δικαιολογειται και το προσωνυμιο νεος Μαραντονα )
-
**Για τα παλικαράκια που περίμεναν πίσω από το πληκτρολόγιο να ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο γαύρος για να μπούν να κράξουν: χθες έπαιξε η ΑΕΚ. Τα σχόλια μετά το ματς δεν ξεπέρασαν μια σελίδα ποστς. Σήμερα, 45' λεπτά μετά που τελείωσε ο γάβρος, έχετε γράψει 3 σελίδες. Γράφτε κι άλλα, άχτι είναι αυτό, πρέπει να βγει! **Το 'χουμε ξαναγράψει: Δεν υπάρχουν δηλώσεις ΟΠΑΔΩΝ για κατάκτηση CL, σκίσιμο κάθε άλλης ομάδας -και πολλών καλσόν- κατάκτηση 1ης θέσης στον όμιλο κλπ
Όταν κάνεις δηλώσεις να περιμένεις και την πλάκα
-
Ανοιγω το ποδοσφαιρο topic κ διαβαζω για το μπασκετ...Ελεος ρε παιδια..Κ στην τελικη ανοιξτε ενα τοπικ Gavroi vs Vazeloi κ πλακωθειτε με την ησυχια σας....
Στα του παιχνιδιου τωρα: Ο ΟΣΦΠ φανηκε μικρη ομαδα στο 1ο ημιχρονο,ενω στο 2ο επαιξε σαφως καλυτερα.
Μεγαλη εμφανιση απο τον Καστιγιο κ τον Νικοπολιδη,αλλα το ποσο κωλοπαιδο ειναι φανηκε ακομα μια φορα στη φαση που δεν εφαρμοζει fair play μετα απο τραυματισμο παικτη της Σαχταρ...Αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος θα ημουν καλοπροαιρετος.Οχι ομως με αυτον τον κωλοπαιδαρα.Κριμα τετοιο ταλεντο να χαραμιζεται σε τετοιο χαρακτηρα.Ο ΟΣΦΠ ετσι οπως εξελιχθηκε ο αγωνας μπορουσε να ειχε παρει τη νικη.Φυσικα στο 1ο ημιχρονο επρεπε να ειχε φαει αλλο 1 γκολ τουλαχιστον κ αλλο ενα στο 2ο,αλλα εφοσον δεν μπαινει το γκολ κ εσυ ανεβαινεις,μπορουσες να κανεις τη ζημια.Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα.
Αλλος ενας βαθμος για τις Ελληνικες ομαδες,αντεχουμε συνεχιζουμε
-
**Για τα παλικαράκια που περίμεναν πίσω από το πληκτρολόγιο να ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο γαύρος για να μπούν να κράξουν: χθες έπαιξε η ΑΕΚ. Τα σχόλια μετά το ματς δεν ξεπέρασαν μια σελίδα ποστς. Σήμερα, 45' λεπτά μετά που τελείωσε ο γάβρος, έχετε γράψει 3 σελίδες. Γράφτε κι άλλα, άχτι είναι αυτό, πρέπει να βγει! **+1...
Είπαμε... στην Ελλάδα οι μισοί είναι Ολυμπιακοί και οι άλλοι μισοί αντιολυμπιακοί...
BTW, έχω να πω στον γείτονα που πανυγήριζε τα γκολ της Σαχταρ, να του καεί το DVD, ο αποκωδικοποιητής και να πάει η γυναίκα του με άλλον, όσο αυτός βλέπει την ομαδάρα του στο cl...
-
Ταυρε κ στη γειτονια μου το ιδιο γινεται
Οι γαυροι πανηγυριζουν τα γκολ κατα του ΠΑΟ κ οι βαζελοι αυτα κατα του ΟΣΦΠ...
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
γτπ ημασταν γαμωτο κριμα δεν το περιμενα Πολυ καλοστημενη η Σαχταρ αξιζε τη νικη... Τελικα με το χερι το'βαλε ο Καστιγιο ή οχι? (ωστε να δικαιολογειται και το προσωνυμιο νεος Μαραντονα )Αυτός που έκανε την περιγραφή στη ΝΕΤ τι μάτι έχει ρε παιδί μου; από το πρώτο κουνημένο ριπλέι αποφάνθηκε οτι Καστίγιο έβαλε το γκολ καθαρα με το σώμα. Μπορεί όντως να το έβαλε με το σώμα (4 ρεπλέι έδειξαν οι Ουκρανοι, το ένα χειρότερο από το άλλο) αλλά αυτός που το είδε;
Ιδια περίπτωση, ίδιος σχολιαστής, ίδια σιγουρια και στο 2ο γκολ του Ολυμπιακου με τον ΠΑΟΚ που μπορεί κι εκεινο να ηταν γκολ αλλα δε φανηκε ξεκάθαρα σε κανένα ριπλέι.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]