-
Kολλησε γμ το κερατο του
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ειπα κατι που δεν το προσεξες (περαν του οτι εστω και λιγο τα πρωταθληματα αυτα υπερτερουν). Ο Ολυμπιακος δεν μπορει να γινει Αγιαξ ή Πορτο γιατι λειπει το εγχωριο ταλεντο. Καλως ή κακώς μονο με αγορασμενες ομαδες μπορουμε να προχωραμε....
...και να φανταστείς ότι αυτή τη φορά είχα πάρει την...καφεϊνη μου
οκ, πάντως -
-
-
Εντάξει Bagus το εμπεδώσαμε
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Πρωτα απ'ολα θυμαμαι το 1-4 οπου 13.000 λαγοκοτες κλαιγανε με μαυρο δακρυ. Θυμαμαι που κανατε το 1-2 με μουφα πεναλτυ ,αλλα μετα φαγατε αλλα 2 και αυτοκτονησατε.
Θυμαμαι το 3-0 οπου οι παικτες σας ηταν χεσμενοι πριν μπουν καν στον αγωνιστικο χωρο. Θυμαμαι την αστεια φατσα του Μαρκαριαν και θυμαμαι οτι σε εκεινο το παιχνιδι επρεπε να φατε 10 γκολ αλλα φαγατε μονο 3
Θυμαμαι το 2-4 μεσα στο Οακα με μια γκολαρα του Καραπιαλη που ομοια της δεν εχει βαλει κανενας ποδοσφαιριστης
Θυμαμαι το 0-2 στο κυπελλο με 10 παικτες απο το 20 λεπτο.
Θυμαμαι οτι ο Ολυμπιακος εχει 70 νικες εναντι του Παο και ο Παο μολις 49.
Θυμαμαι τον Ανδριανοπουλο που σας εσωσε απο την β εθνικη (ως συνηθως ειχατε δωσει λεφτα σε διαιτητη)
ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
Θυμαμαι την 5αρα που σας εριξε η Μπαρτσελονα
Θυμαμαι την 5αρα που σας εριξε η Βερντερ
Θυμαμαι την 3αρα που σας εριξε η Ουντινεζε (πρωταρα στο c.l)
Θυμαμαι τις ηττες μεσα-εξω απο την ανυπαρκτη Στουρμ Γκρατς
Θυμαμαι την Ευρωπη να γελαει το 71 επειδη ειχατε δωροδοκησει διαιτητες
Θυμαμαι οτι επι Μαλεζανι φαγατε 17 γκολ συνολικα(ποκυ περισσοτερα απ'οσα εχει δεχτει ο Ολυμπιακος)
Θυμαμαι απειρες βρωμιες σας στην Ευρωπη (ψευτικα πεναλτυ,αδικες κοκκινες καρτες για τους αντιπαλους κ.τ.λ)
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ
Εγώ πάλι θυμήθηκα ένα τραγουδάκι του Καζατζίδη
ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ κι ΑΡΑΧΝΕΣ γλυκειά μου
-
Ρε βαγγέλη θα μας ξεθωριάσεις τα χρωματιστά!
Ασε που θα γεμίσουν τα ρούχα μας κόμπους... -
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ κι ΑΡΑΧΝΕΣ γλυκειά μου
Για πες και την συνεχεια.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάτι άλλοι που νομίζουν ότι θα πάρουν Πρωτάθλημα (CL...F1 το ίδιο είναι) να τα κλείνουν!Eσυ ετοιμάσου! Ελπιζω να εχεις μπαταρια! Μη νομιζεις δεν το προσεξα αυτο!! Nα δω αν θα χεις ανοιχτο το κινητο, το σταθερο, το mail μεχρι και fax θα σου στειλω ρε!
-
αφηστε τα αυτα, να παιξω 1 την ΑΕΚ με 1,15???
-
1,20 δεν ειχε; Εγω εδωσα πάντως 50 ευρωπουλάκια..
-
εγω παιζω στο eurobet.com 1.15 την εχει...
-
Htan ανάγκη από αυτό το ΑΧΩΝΕΥΤΟ?
-
Άσχετο. Είδα στη ΝΕΤ τα γκόλ και τις φάσεις από το παιχνίδι του Ολυμπιακού χθές.
Αυτός ο παρουσιαστής είναι βλαμένος;
Τι ουρλιαχτά ήταν αυτά στα γκόλ του Ολυμπιακού; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τι ουρλιαχτά ήταν αυτά στα γκόλ του Ολυμπιακού;Ντάξει..
2-0 η ΑΕΚ στο ημίχρονο.Θα μπορούσε να έχει πετύχει ένα γκολ με την κεφαλιά του -ιτς,έχει κάνει και άλλες 2-3 ευκαιρίες.Γενικά δεν στέκεται άσχημα στο χόρτο.Την περίμενα πιο πελαγωμένη.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
2-0 η ΑΕΚ στο ημίχρονο.Θα μπορούσε να έχει πετύχει ένα γκολ με την κεφαλιά του -ιτς,έχει κάνει και άλλες 2-3 ευκαιρίες.Γενικά δεν στέκεται άσχημα στο χόρτο.Την περίμενα πιο πελαγωμένη.
Mια χαρα στεκεται ,γιατι ο προπονητης της ειναι εξυπνος. Και οι 11 πισω απο την σεντρα ειναι. Ο δικος μας ο Σολιντ θα επαιζε με 11 μπροστα και 0 πισω. Στην Ευρωπη πρεπει να παιζεις αμυντικα. Δεν λεω αντιποδοσφαιρο ,αλλα αμυντικα με αντεπιθεσεις.
-
Mια χαρα στεκεται ,γιατι ο προπονητης της ειναι εξυπνος. Και οι 11 πισω απο την σεντρα ειναι. Ο δικος μας ο Σολιντ θα επαιζε με 11 μπροστα και 0 πισω. Στην Ευρωπη πρεπει να παιζεις αμυντικα. Δεν λεω αντιποδοσφαιρο ,αλλα αμυντικα με αντεπιθεσεις.
Κάποτε το κατηγορούσες αυτό. Τελικά το κατάλαβες ότι όταν μια ομάδα είναι μικρή μόνο έτσι μπορεί να προσπαθήσει να σταθεί.
-
Στην Ευρωπη πρεπει να παιζεις αμυντικα. Δεν λεω αντιποδοσφαιρο ,αλλα αμυντικα με αντεπιθεσεις.Κάτι φεγγάρια άλλα έλεγες..
Ακούστηκε στην πιάτσα ότι χθες ήσουν σε μεζεδοπωλείο στο Μικρολίμανο με την καλή σου κι ενώ περίμενες πυγολαμπίδα από το Καραισκάκι σου σκασε νυχτερίδα,αληθεύει;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάποτε το κατηγορούσες αυτό. Τελικά το κατάλαβες ότι όταν μια ομάδα είναι μικρή μόνο έτσι μπορεί να προσπαθήσει να σταθεί.
Aλλο αμυντικα ,αλλο αντιποδοσφαιρο. Εγω κατηγορουσα τον Παο για αντιποδοσφαιρο. Αντιποδοσφαιρο παιζεις οταν πεφτεις συνεχεια κατω ,οταν κανεις υπουλα φαουλ κ.τ.λ
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]