-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
http://www.sport-fm.gr/news.jsp;jsessionid=0B07CE65136D2DCF383E37A53E8EABB9?newsID=54860
δε θελω να γινω κακος, αλλα λεφτα που βρηκε η ΑΕΚ;
Όταν λες ΑΕΚ εννοείς...τη δημόσια ΑΕΚ;;
Αλλη ειναι ομαδα του δημοσιου και παντως οχι η ΑΕΚ
Στην ερωτηση του φιλτατου Skye: Η ΑΕΚ φυσικα κ εχει λεφτα...Μην κοιτατε μονο το ονομα του Ντεμη,αλλα κ των υπολοιπων....
Φυσικα το πρωτο μελημα ηταν να γινει η ΑΕΚ καθαρη οικονομικα..Ετσι η τακτικη που ακολουθηθηκε(44,low budget,προσεκτικες κινησεις,χορηγοι) και η τρελα του κοσμου(πρωτη χρονια 17000 διαρκειας,δευτερη 16500,φετος ειμαστε στα 18 και θα φτασουμε ευκολα στα 20.000) απεδωσε καρπους...Περισσοτερα τον Δεκεμβριο στον οικονομικο απολογισμο της ομαδας....
Παμε τωρα στο κυριως πιατο.... Επαιζε η ΑΕΚ προκριματικα ch l. Δεν θα πω οτι επαιξε μπαλαρα,αλλα οπως κ να εχει η νικη(εκτος εδρας ε Pasxos ??? ) ηταν περα για περα δικαιη,ασχετα αν επρεπε να καρδιοκτυπησουμε για να την παρουμε....
Με το 1 ποδι στους ομιλους λοιπον εχουμε με εναν πολυ προχειρο απολογισμο το λιγοτερο 6,5 εκ/ρια Ευρω (χωρις να μετραμε τα εισιτηρια των αγωνων κ τα μπονους των χορηγων)
Ολα τα λεφτα θα πεσουν στην ομαδα και οχι σε τσεπες αλλων....Αυτη ειναι η διαφορα του τωρα(Ντεμης) με το πριν(Ψωμιαδης,Νετμεντ etc etc)
Θα γινει σιγουρα μια πολυ καλη μεταγραφη κ αλλες 1-2 βοηθητικες(σαν του Ουντεζε πχ) για να θωρακιστει η ομαδα και στον παγκο(εκει που πασχει ΙΜΟ )
Αυτα τα ολιγα απο εμενα...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αλλη ειναι ομαδα του δημοσιου και παντως οχι η ΑΕΚ
Από πότε δεν είναι ΚΑΙ η ΑΕΚ?
Τόσα χρόνια μας το χώνατε στην μούρη...βλέπετε πόσο τσούζει τώρα ε?
-
Τσουζει το αλατι στις πληγες αγαπητε Σαββα και οχι τα γραφομενα σε ενα φορουμ
Μην αρχισουμε την συζητηση γιατι θα γελασουμε παλι.....Ουτε γηπεδο εχει η ΑΕΚ(εστω νοικιασμενο για 50 χρονια βρε αδερφε) ουτε χορηγιες απο Οπαπ,Οτε,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ κ αλλες κρατικες εταιριες εχει παρει ποτε,ουτε στην ΕΡΤ ειμαστε(ειναι πολλα τα λεφτα 'Σωκρατη')
Παω να δω τον ΟΣΦΠ τωρα...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τσουζει το αλατι στις πληγες αγαπητε Σαββα και οχι τα γραφομενα σε ενα φορουμΜην αρχισουμε την συζητηση γιατι θα γελασουμε παλι.....Ουτε γηπεδο εχει η ΑΕΚ(εστω νοικιασμενο για 50 χρονια βρε αδερφε) ουτε χορηγιες απο Οπαπ,Οτε,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ κ αλλες κρατικες εταιριες εχει παρει ποτε,ουτε στην ΕΡΤ ειμαστε(ειναι πολλα τα λεφτα 'Σωκρατη')
Παω να δω τον ΟΣΦΠ τωρα...
ππσσττ κύριος δεν με διαβάζεις...
δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι. Αλλά ωφελήθηκε ΚΑΙ η ΑΕΚ. Νομίζω?
-
Σάββα πάω να πουλήσω κανα χαρτομάντηλο γιατί έχω να πληρώσω κάτι ευρώ στο λογαριασμό αυτού του μήνα... Μη ρωτάς σε ποιόν...σε αρκετούς...έχουμε και μια ΑΕΚ να θρέψουμε...
Αυτά λοιπόν....καλοί χρυσοί οι οπαδοί της ΑΕΚ αλλά σε κάποιο σημείο....να ξέρουμε να κάνουμε και τουμπεκί...
Πάμε τώρα να δούμε το Θρύλο...Υγ:Ποιό συνδυασμό θα υποστηρίξει το ζεύγος Βανδή-Νικολαίδη στις προσεχείς εκλογές;; Απαντήστε και κερδίστε πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί της κυρίας ΚΑΙ ΔΩΡΟ λουλούδια για να πετάξετε αξίας 444 ευρώ....
-
Παλι κερδισε αυτη η Liverpool;
Αμαν πια!!!!! -
Ρε οτι και να λενε ολοι τους ολα ΚΟΚΚΙΝΑ θα ειναι και φετος
-
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
Ρε οτι και να λενε ολοι τους ολα ΚΟΚΚΙΝΑ θα ειναι και φετος -
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
Ρε οτι και να λενε ολοι τους ολα ΚΟΚΚΙΝΑ θα ειναι και φετοςεκτός τη F1...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Υ.Γ funis αν με ακους ειναι και ομορφοπαιδο. Ψηλο σαν κυπαρισσι οχι νανος σαν τον ΚιμιΤωρα το είδα αυτο red Να αφησεις τον Κιμι ησυχο!!
Αν και δεν ασχολείται με άλλους η Ηλέκτρα... Είναι πιστή...
Το χω αυτο! Απλα ενημερωνομαι!
Η μόνη παρατηρηση που εχω να κάνω βλέποντας το φιλικο του Παο με την Αντερλεχτ είναι ότι αυτός ο Μπόβιο δεν θα αφήσει πόδι για πόδι φέτος.. Και ήταν και άρρωστο το πουλάκι μου, φαντάσου να είναι και καλά...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Η μόνη παρατηρηση που εχω να κάνω βλέποντας το φιλικο του Παο με την Αντερλεχτ είναι ότι αυτός ο Μπόβιο δεν θα αφήσει πόδι για πόδι φέτος.. Και ήταν και άρρωστο το πουλάκι μου, φαντάσου να είναι και καλά...Ωραία..
-
O Giovanni πήγε στον Εθνικό!
-
Ζιοβάνι Ζιοβάνι για πάντα στο λιμάνι
-
Πάει και ο Πουρές...Μονακό.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Η μόνη παρατηρηση που εχω να κάνω βλέποντας το φιλικο του Παο με την Αντερλεχτ είναι ότι αυτός ο Μπόβιο δεν θα αφήσει πόδι για πόδι φέτος.. Και ήταν και άρρωστο το πουλάκι μου, φαντάσου να είναι και καλά...Κι αμα τον συνδυασετε και με το αλλο το 'καλοπαιδο' τον Μορις........ Μπαλα μπορει να μην βλεπετε (ουτε) φετος, αλλά από πολεμικές τεχνες δεν θα εχετε παραπονο
Παντως ειναι ομορφαντρας ο ατιμος Σαν Ορκ ενα πραμαΑυτοι οι Κυπριοι που αγορασαν τον Εθνικο δε μου ακουγονται πολύ σοι
-
Η Εθνικαρα παει βουρ για Α' εθνικη..... Πολυ μεγαλη μεταγραφη για το επιπεδο της Β' αλλα δεν εχω πειστει κατα ποσο θα παιξει μπαλα ο Τζιοβανις....
Γυρισε και ο Ακης Ζηκος πισω στην ΑΕΚ(Pasxos τι λεγαμε καποια στιγμη ?? )
ο ΠΑΟ οπως λεγεται απο στιγμη σε στιγμη ανακοινωνει Σαλπιγγιδη.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Η Εθνικαρα παει βουρ για Α' εθνικη..... Πολυ μεγαλη μεταγραφη για το επιπεδο της Β' αλλα δεν εχω πειστει κατα ποσο θα παιξει μπαλα ο Τζιοβανις....Του χρόνου που θα φέρει Ανατολάκη και Ριβάλδο θα χτυπήσει cl στάνταρ κι αυτός
Τρεις μουτσούνες(εμότικονς),χίλιες λέξεις
-
Ψήστε τον κι απ' τις δυο πλευρές. Αν δεν τον κάψετε, θα τον πάρουμε σ' 1-2 χρόνια.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τρεις μουτσούνες(εμότικονς),χίλιες λέξεις
Κοίτα χαρά για τον Σαλπιγγίδη...
Μόνο τέτοιο αστέρι μην δώσετε μόνο τον Γκέκα (πάει αυτός) δώστε την μισή ομάδα...τώρα που βρήκε μαλάκες ο ΠΑΟΚ...
ΥΓ κάτω τα χέρια από την ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΡΕ!
-
Παντως οπως λεγεται τα λεφτα ειναι 1,6+ και 3 παικτες (ο παγκοσμιος Τοργκελε,το καμαρι της Κυπρου «Μπιδης» εκ του Χαραλαμπιδης και ο Τσιγκας στον οποιο πιστευουν οι του ΠΑΟ πολυ κ θα δοθει δανεικος....)
Παρα πολλα λεφτα ΙΜΟ (παροτι ειναι ο Σαλπι απο τους καλυτερους Ελληνες επιθετικους )
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]