-
-
-
Προσωπικά προτιμώ τους Γκέκα και Μπίδη από ένα Σαλπιγγίδη... Δεν νομίζω ότι θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό περισσότερα απ'ότι οι δύο προϊγούμενοι!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=26645Το σχολιασα πιο πανω
ΟΛΕΕΕ.
-
Παρτε οποιν θελετε!
Παλι την πλατη μας θα κοιτατε...Ειναι ωραια στην μοναξια της κορυφης
-
αντε παρτε το σαλπιγγιδη καποιος τωρα που γυρναει....
-
ο εθνικος την εχει δει οσφπ?
-
καποια λαμογια παιζεται με τους κυπριους του Εθνικου
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
καποια λαμογια παιζεται με τους κυπριους του Εθνικουο ελληνας οπαδος δε νοιαζεται...μεταγραφες θελει...
-
Φιλικο Αγγλια-Ελλαδα τωρα στον Αλφα. Για να δουμε τι θα δουμε...
-
τι παίζουμε τέτοια φιλικά;
-
ti na doyme.....
3-0 παιζουμε χωρις χαφ και μπακ. Ο Ζαγορακης, ο Βυντρα, ο Δελλας κι ο Φυσσας βλεπουνε τοματς χωρις εισιτηριο... Α! μπηκε κι ο Λαγος και δεν πρεπει να εκανε μια (1) σωστη μπαλια
-
ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΙ (ΔΕΛΛΑΣ),ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΑΡΙ (ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ),ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ (ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ),ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ (ΦΥΣΣΑΣ) ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. ΟΞΩ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.
-
αυτη ειναι ομαδα....
-
Ωραίος αγώνας.
-
έχω λιώσει στο γέλιο...
-
έλα στοιχηματάκια τώρα που κληρώνειειειειει.....το κοντερ σταματάει στα 6 δίνει 1,40.
-
ΚΟΟΟΟΡΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ελα ρε ομαδαρααααααααααααα
-
Τι δραμα ηταν αυτο;;; Για λυπηση Δελλας, Ζαγορακης, Αντζας, Φυσσας, Βύντρα, Λαγός.
Κι ομως ηταν πολύ χρησιμο το φιλικό. Ελπιζω να μην δωσει αλλη ευκαιρια ο Οτο στους γερους.. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Κι ομως ηταν πολύ χρησιμο το φιλικό. Ελπιζω να μην δωσει αλλη ευκαιρια ο Οτο στους γερους..Δεν πρεπει να απαξιωσουμε τους παικτες που μας εκαναν τοσο υπερηφανους πριν απο 2 χρονια.
Απο την αλλη ομως αυτη η ομαδα εκλεισε τον κυκλο της. Ας μπουν νεα παιδια με οραμα και φιλοδοξιες.
Ας τιμησουμε αυτους τους παικτες και ας κρατησουμε μονο καλες αναμνησεις απο αυτους...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]