-
Ο Βικτορ που μας παρουσιαζουν ως παικταρα ειναι περιπτωση Ντανι η μου φαινεται ??
-
εγώ προσωπικά τώρα τον ακούω...'έκανε λέει το ΜΠΑΜ ο τριφυλιακός...'
-
Tί ασχολείστε μωρέ τώρα με τον πεθαμένο το Βάζελο....; Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε για τις 3άρες που του ρίχναμε... Πάει αυτός..δεν έχει στον ήλιο μοίρα..Α!Και μην ακούτε αυτά περί Γκονζάλεθ και μεγάλο πλήγμα...Να μου το θυμηθείτε...θα παίξει (λίγο ) καλύτερα χωρίς τον αχώνευτο αυτό μπαγλαμά..!!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ο Βικτορ που μας παρουσιαζουν ως παικταρα ειναι περιπτωση Ντανι η μου φαινεται ??Σου φαινεται. Απλα ήταν τραυματισμενος και εκει υπάρχει και το ρίσκο (που αξιζει να το πάρεις που λέει και ο Σωτηρακόπουλος Το ότι συμφωνει και ο Καρπετόπουλος είναι που μου δίνει τις πραγματικες ελπίδες )
Το τι θα βγει κανεις δεν ξέρει. Το μόνο που με ικανοποιει είναι ότι πήραν παικτη που η θέση του είναι αυτη που εψαχνε η ομάδα και όχι καποιον που απλά θα τον βάζουν εκει.. Ψαχνουν (λέει) και μεσοεπιθετικο μετα τον τραυματισμο του Εκι.. Αιντε να δουμε...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ο Βικτορ που μας παρουσιαζουν ως παικταρα ειναι περιπτωση Ντανι η μου φαινεται ??
Σου φαινεται. Απλα ήταν τραυματισμενος και εκει υπάρχει και το ρίσκο (που αξιζει να το πάρεις που λέει και ο Σωτηρακόπουλος Το ότι συμφωνει και ο Καρπετόπουλος είναι που μου δίνει τις πραγματικες ελπίδες )
Το τι θα βγει κανεις δεν ξέρει. Το μόνο που με ικανοποιει είναι ότι πήραν παικτη που η θέση του είναι αυτη που εψαχνε η ομάδα και όχι καποιον που απλά θα τον βάζουν εκει.. Ψαχνουν (λέει) και μεσοεπιθετικο μετα τον τραυματισμο του Εκι.. Αιντε να δουμε...
Πηγατε κι εσεις και πηρατε παικτη απο την μοναδικη ομαδα-πελατη του Θρυλου στην Ευρωπη
Τωρα φταιω να κανω συνειρμους; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πηγατε κι εσεις και πηρατε παικτη απο την μοναδικη ομαδα-πελατη του Θρυλου στην Ευρωπη
Τωρα φταιω να κανω συνειρμους;υπάρχει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ω ναι. Λα Κορουνια τη λενε.
-
Επ! Ο καλύτερος πελάτης του Θρύλου στην Ευρώπη είναι ένας:
η ΕΥΡΩΠΑΝΑΘΑ !
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
α ναι, απλώς ξέχασα πότε τη νικήσατε τελευταία φορά στην έδρα της
-
Ψάχνω προσφορές για σαλόνι-τραπεζαρία...Παρακαλούνται οι γνώστες του θέματος Βαζελίστι να προτείνουν καναπέδες αναπαυτικούς (και με μασάζ αν είναι δυνατόν..),καρέκλες ανατομικές ή και πουφ...Κάθε προσφορά θα εκτιμηθεί...Δίδεται αμοιβή 13 εισιτήρια για τη θύρα 13 στο ματς της 13ης αγωνιστικής...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
α ναι, απλώς ξέχασα πότε τη νικήσατε τελευταία φορά στην έδρα της
αυτη ψαχνει να δει ποτε μας νικησε τελευταια φορα γενικως
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ προσωπικά τώρα τον ακούω...'έκανε λέει το ΜΠΑΜ ο τριφυλιακός...'Είπαμε ρε παιδιά, αλλά όχι κι έτσι.
Ο Βίκτορ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Όποιος έχει ασχοληθεί λίγο με το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τον ξέρει και μάλιστα πολύ καλά.
Εξαιρετική μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι αν έχει επηρεαστεί από τον τραυματισμό του, εξ ου και η μη ανανέωση του συμβολαίου του από την Λα Κορούνια.
Θα δούμε
-
syele
πρωτοκλασάτος τύπου Ριβάλντο και σία ΔΕΝ είναι...για αυτό καυτηριάζω το ΜΠΑΜ που γράφουν οι εφημερίδες.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τωρα φταιω να κανω συνειρμους;Ασε μας ρε Σολων τωρα που θα μιλησεις κιολας...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τωρα φταιω να κανω συνειρμους;Ασε μας ρε Σολων τωρα που θα μιλησεις κιολας...
Κατσε να βγαλω κανα νομο να μη μου το προσαπτεις αδικα...
Επί του θεματος;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επί του θεματος;
Η ξαδέρφη δε μας τα λέει καλά... Πρέπει να ψήνει άλλον Χρήστοοοο.......
Σορρυ για το οφφ τοπικ...
-
Δωρεάν ψυχαγωγία από τον παγκοσμίως άγνωστο Μπόβιο,νέο 'κράχτη' του Βαζελιακού... :
Ο χρήστης Bovio o 'εγώ θα σταματήσω τον μιση φορά Γκονζάλες έγραψε:
Το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ είναι μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην οποία παίζει ο Παναθηναϊκός'.Δεν θα τον έχουν πληροφορήσει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν ΜΜΕ και τηλεόραση από τα οποία ενημερώνεται ο κόσμος...
Όπως είπα, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα κι έχει τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες για το καλύτερο. Και αυτός που πρέπει να είναι ο στόχος ο δικός μου και της ομάδας.
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα
Ούτε το Φερεντίνο να χαν πάρει....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η ξαδέρφη δε μας τα λέει καλά... Πρέπει να ψήνει άλλον Χρήστοοοο.......Πεσ' της να τον ψησει καλα μονο, να φυγουν τα μικροβια
Ακουγεται εντονα οτι ο Ζε ειναι κοντα σε συμφωνια. Για να δουμε.....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
syeleπρωτοκλασάτος τύπου Ριβάλντο και σία ΔΕΝ είναι...για αυτό καυτηριάζω το ΜΠΑΜ που γράφουν οι εφημερίδες.
Σαφώς δεν είναι Ριβάλντο, αλλά έγραψες ότι δεν τον έχεις ακούσει
Επίσης, νομίζω ότι όντως, μέχρι στιγμής, είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή από πλευράς ονόματος.
Μέχρι νεωτέρας = ΖΕ...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
syele
πρωτοκλασάτος τύπου Ριβάλντο και σία ΔΕΝ είναι...για αυτό καυτηριάζω το ΜΠΑΜ που γράφουν οι εφημερίδες.
Σαφώς δεν είναι Ριβάλντο, αλλά έγραψες ότι δεν τον έχεις ακούσει
Επίσης, νομίζω ότι όντως, μέχρι στιγμής, είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή από πλευράς ονόματος.
Μέχρι νεωτέρας = ΖΕ...
Τι ήρθε ;;;; Γιατι το έχει παρατραβήξει ο μαλάκας ....
Ας πεί δεν θέλω και περιμένω καμια ομάδα τσάμπιονς λίγκ από πχ την Ισπανία για να συνεχίσω την καριέρα μου .
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]