-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλα μωρε εκεί θα τα χαλάσουμε;Στα λογια μου ερχεσαι.Ελα τωρα απο το μαγαζι.
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Καλα μωρε εκεί θα τα χαλάσουμε;
Στα λογια μου ερχεσαι.Ελα τωρα απο το μαγαζι.
Για τον φιλο μου τον Πατρινό έγραφα..
-
Φέτος το Μάιο λέγαν κάποιοι καλύτερα να μην παίξουμε CHL και τους λέγαν τρελούς. Τώρα ελπίζω όλοι οι Παναθηναϊκοί να συμφωνούν ότι καλύτερα που είμαστε uefa.
Καλώς ή κακώς αυτή την πως τη λένε θα την περάσουμε και μετά στους ομίλους του uefa όλο και κάτι θα τσιμπήσουμε αναλόγως με ποιές θα παίζου,ε. ΑΕΚ 44 και Γαύρος θα τρώνε γερές φάπες μέχρι και τα Χριστούγεννα.
Με την ίδια λογική ίσως θα είναι καλύτερο να μας αποκλείσει η πως την λένε ουτως ώστε είτε να ξυπνήσει από νωρίς ο Μπάκε είτε να ξεκουμπιστεί από νωρίς και να μην έχουμε τα περσυνά. -
Ο χρήστης EDDIE_147 στις 14/08/2006 και ωρα 01 έγραψε:
Καλώς ή κακώς αυτή την πως τη λένε θα την περάσουμε και μετά στους ομίλους του uefa όλο και κάτι θα τσιμπήσουμε αναλόγως με ποιές θα παίζουμε.Το κρατάω αυτό.. Σε λίγες μέρες θα δεχθείς πμ.
-
Αυτος θα δεχτει πμ.Εσυ προσεξε μην δεχτεις αλλες 5 ηττες!!
-
Ξαναδιάβασε τι γράφω στην τελευταία πρόταση...
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Αυτος θα δεχτει πμ.Εσυ προσεξε μην δεχτεις αλλες 5 ηττες!!Τουλάχιστον θα ξερω να πω από ποιόν εχασα...
Βλέπεις...άλλο Ευρώπη κι άλλο...'ευρωπη'
-
'παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρεία, αλλιώς θα παίξει μπάλα η θύρα 13'
-
adis4gr
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ωχωχωχωχαχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχ
μπουχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχα
-
ο χανς μπακε τα κανε σαλατα...
-
χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Νταξει είπαμε..τί περιμένε δηλαδή κι αυτός;Ασσο;
Απορία εγκάθετου: Μα πού πήγαν όλοι οι βάζελοι;Στο γήπεδο ήταν;
-
ουτε παρελαση δε κανει ο μπακε...μη πω ουτε σκ...
-
pasxos αν στον Ολυμπιακο τραγουδουσαν το ''νυχτεριδες και αραχνες'' επειδη εχασε απο μια ομαδα 100 εκ ευρο ,για τον Παο ποιο τραγουδι ταιριαζει που ξεφτιλιστηκε απο την Σαποριτσα?
-
Βάλτε και στον κ**ο μπεταντίν, γιατί έρχεται ο Γκοντίν!
Έσκασε κι η ευρωπαία φούσκα, μέχρι κι απ' τον Καραμούσκα!Μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις τον 3 κατα τεκμήριο καλύτερων Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη μπορούμε να γράψουμε και το τελευταίο ανεκδοτάκι που κυκλοφόρησε:
Ελληνικό ποδόσφαιρο. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ουτε παρελαση δε κανει ο μπακε...μη πω ουτε σκ...Πφφφφφφφφ...βασικά θα λεμε οτι πέρασε και δεν ακούμπησε..
Εγω ούτε θα τον θυμάμαι..
pasxos αν στον Ολυμπιακο τραγουδουσαν το ''νυχτεριδες και αραχνες'' επειδη εχασε απο μια ομαδα 100 εκ ευρο ,για τον Παο ποιο τραγουδι ταιριαζει που ξεφτιλιστηκε απο την Σαποριτσα?
Δε μου ρχεται.. Για πεστο..
-
μπραβο στον κληκλη του κωφιδη για το διπλο!
-
Mαλλον ενα τραγουδι της Μαρινελας,γιατι αυτο τραγουδουσαν σημερα ολοι οι βαζελοι. Παει καπως ετσι.
''Για σενα μπορω τις φλεβες μου να κοψω,για σενα μπορω λεπρο να φιλησω κ.τ.λ''
-
Ωραία όλα αυτά.
Η ειδοποιός διαφορά είναι μία,
οι χαρές που μας έχετε προσφέρει στην Ευρώπη είναι ΑΠΕΙΡΩΣ μεγαλύτερες,ΑΠΕΙΡΩΣ περισσότερες από αυτές που σας έχουμε προσφέρει εμείς.Γεγονός.
Και αυτό θα τσούζει...στον αιώνα των αιώνων,αμήν.Πάμε και στο σήμερα.
Σοβαρή διοίκηση δεν υπάρχει.Αυτό το ξέρουμε.Έχει αποδειχθεί πολλάκις.
Εφόσον δεν υπάρχει σοβαρή διοίκηση είναι κομμάτι απίθανο να μας φέρει σοβαρό προπονητή.Κι αυτό το ξέρουμε,απλά ελπίζουμε ότι ο θεούλης είναι βάζελος και θα το κάνει το θάμα του.Μάλλον δεν είναι.
Χωρίς σοβαρή διοίκηση και σοβαρό προπονητή όσο καλές μονάδες και να διαθέτεις δεν μπορεί να φτουρίσει κάτι καλό.Ο Παναθηναικός διαθέτει πολύ καλές μονάδες,μόνο που βοσκάνε ανέμελα στο χόρτο.
Όταν ο κύριος Μπάκε δηλώνει ότι νίκη και με ένα γκολ(ακόμα και 4-3 είπε ο ανίδεος)εναντίον της βαπορίσιε είναι ποθητή,κι όταν τα παραπάνω τα δηλώνει με βάση την...ευρωπαική(δανική)του εμπειρία τότε δεν περιμένεις και πολλά πράγματα.Βλέπεις 10 λεπτά(για να έχεις ήσυχη την συνείδησή σου)και ή το βάζεις στο star για να δεις τον συνήγορο του διαβόλου ή την κάνεις για ποτάκι όξω,μακρυά εκεί που δεν υπάρχουν τιβι.Προτίμησα το δεύτερο,αφού τον συνήγορο τον έχω δει.Μπράβο στον Ηρακλή για την νίκη και στην Ξάνθη για την απόδοση στα δικά τους ματσάκια.Αποδεικνύουν απλά ότι αν υπήρχε στην Ελλάδα διαιτησία που σέβεται τον εαυτό της και το άθλημα που υπηρετεί,οι 3 μεγάλοι θα είχαν φάει πόδι από το ρετιρέ προ πολλού.Αλλά ας όψονται οι κατασκευασμένοι κυρίαρχοι και τα μαγαζιά γωνία.
Κι επειδή,όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Traveller,ποδόσφαιρο(όταν παίζει ελληνική ομάδα)παρακολουθούμε για να γελάμε,ραντεβού στις 27 του μηνός στην Ουκρανία.
Στις 28 δεν νομίζω ότι θα βγάλει τα ίδια γούστα το ματσάκι για να γελάσουν λιγουλάκι κι οι πικραμένοι,αλλά με το δίδυμο Τζίγγερ-μοντέλο απίθανου προπονηταρά από το πουθενά,όλα είναι πιθανά.Υ.Γ:Ο Γκούμας πλάκα πλάκα μέσα σ'αυτά τα 10 χρόνια έχει φάει το ξύλο της αρκούδας στα γήπεδα...από τους οπαδούς του.Ειλικρινά το λυπάμαι το παλικάρι.Κρίμα.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ωραία όλα αυτά.Η ειδοποιός διαφορά είναι μία,
οι χαρές που μας έχετε προσφέρει στην Ευρώπη είναι ΑΠΕΙΡΩΣ μεγαλύτερες,ΑΠΕΙΡΩΣ περισσότερες από αυτές που σας έχουμε προσφέρει εμείς.Γεγονός.
Και αυτό θα τσούζει...στον αιώνα των αιώνων,αμήν.Πάμε και στο σήμερα.
Σοβαρή διοίκηση δεν υπάρχει.Αυτό το ξέρουμε.Έχει αποδειχθεί πολλάκις.
Εφόσον δεν υπάρχει σοβαρή διοίκηση είναι κομμάτι απίθανο να μας φέρει σοβαρό προπονητή.Κι αυτό το ξέρουμε,απλά ελπίζουμε ότι ο θεούλης είναι βάζελος και θα το κάνει το θάμα του.Μάλλον δεν είναι.
Χωρίς σοβαρή διοίκηση και σοβαρό προπονητή όσο καλές μονάδες και να διαθέτεις δεν μπορεί να φτουρίσει κάτι καλό.Ο Παναθηναικός διαθέτει πολύ καλές μονάδες,μόνο που βοσκάνε ανέμελα στο χόρτο.
Όταν ο κύριος Μπάκε δηλώνει ότι νίκη και με ένα γκολ(ακόμα και 4-3 είπε ο ανίδεος)εναντίον της βαπορίσιε είναι ποθητή,κι όταν τα παραπάνω τα δηλώνει με βάση την...ευρωπαική(δανική)του εμπειρία τότε δεν περιμένεις και πολλά πράγματα.Βλέπεις 10 λεπτά(για να έχεις ήσυχη την συνείδησή σου)και ή το βάζεις στο star για να δεις τον συνήγορο του διαβόλου ή την κάνεις για ποτάκι όξω,μακρυά εκεί που δεν υπάρχουν τιβι.Προτίμησα το δεύτερο,αφού τον συνήγορο τον έχω δει.Μπράβο στον Ηρακλή για την νίκη και στην Ξάνθη για την απόδοση στα δικά τους ματσάκια.Αποδεικνύουν απλά ότι αν υπήρχε στην Ελλάδα διαιτησία που σέβεται τον εαυτό της και το άθλημα που υπηρετεί,οι 3 μεγάλοι θα είχαν φάει πόδι από το ρετιρέ προ πολλού.Αλλά ας όψονται οι κατασκευασμένοι κυρίαρχοι και τα μαγαζιά γωνία.
Κι επειδή,όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Traveller,ποδόσφαιρο(όταν παίζει ελληνική ομάδα)παρακολουθούμε για να γελάμε,ραντεβού στις 27 του μηνός στην Ουκρανία.
Στις 28 δεν νομίζω ότι θα βγάλει τα ίδια γούστα το ματσάκι για να γελάσουν λιγουλάκι κι οι πικραμένοι,αλλά με το δίδυμο Τζίγγερ-μοντέλο απίθανου προπονηταρά από το πουθενά,όλα είναι πιθανά.Υ.Γ:Ο Γκούμας πλάκα πλάκα μέσα σ'αυτά τα 10 χρόνια έχει φάει το ξύλο της αρκούδας στα γήπεδα...από τους οπαδούς του.Ειλικρινά το λυπάμαι το παλικάρι.Κρίμα.
E Houston we have a problem. Ποιος σου ειπε οτι χαιρομαστε με τα χαλια σας? Απλα σας λυπομαστε. Θα χαρουμε σε λιγες βδομαδουλες που θα φατε την γνωστη 4αρα. Σιγα μην κατσω να χαρω επειδη εχασες απο τον Ιωνικο της Ουκρανιας ή επειδη εφαγες 5αρες περυσυ. Θα χαρω οταν θα σε ξεσκισω παλι.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
'παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρεία, αλλιώς θα παίξει μπάλα η θύρα 13'με ποιον παίζατε χτες είπαμε;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]