-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω παιδια ειδα πριν εβδομαδα ειδα το 'Σε βλεπω 1' και μετα απο 2 μερες το 2.Καλα περιττο να σας πω οτι στο 1 επαθα πλακα.Ειδικα στο τελος.Οσον αφορα για το 2 δεν με εντυπωσιασε οσο το προηγουμενο.Καλο μεν αλλα οχι ανταξιο.Παρατηρησα οτι κορυφωνεται η αγωνια και το σασπενς στο φιναλε.Ακουσα οτι θα γινει τριλογια οπως ο Αρχοντας.Αναμονη για το 3.
Με τι θέμα ασχολείται αυτό;; Θρίλερ είναι;;
Σπλατερ της κακιας ωρας
Τωρα εχει ενα καλο στο Σταρ. 'Πιασε με αν μπορεις' του Σπιλμπεργκ
Εχει μουντιάλ ρε!!!!!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
To οποίο είναι σαν τρέιλερ του βιβλίου
-
Κοιτα, μουντιαλ ειναι Αργεντινη, Βραζιλια, Ιταλια, Ισπανια και κανα δυο αλλες. Σουηδια-Παραγουαη, προσωπικα, αρνουμαι!
Ασε που εμεις ειμαστε της μπαλας με τα σπυριαΠροτιμω Σπιλμπεργκ σημερα να ξεχαρμανιασω κι οταν ξαναεχει σοβαρη μπαλα ειδοποία
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
To οποίο είναι σαν τρέιλερ του βιβλίου
Τα πιο πολλα ετσι ειναι
-
Δεν ξερω αν μπορει να θεωρηται θριλερ.Μαλλον πιο πολυ για ψυχολογικο κλινει.
-
Είδα το τελευταίο X-Men σήμερα. Πολύ ωραίο αν σας αρέσουν αυτές οι ταινίες, και κατά τη γνώμη μου καλύτερα κι από τα δύο πρώτα.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μπραβο δικιο εχεις. Το 2 ειναι με το διαστημοπλοιο Τα εχω μπερδεμενα στο μυαλο μου Κορυφαια σκηνη (στο 1, 2, δε θυμαμαι) που η παρθενα λεει οτι θελεινα κανει σεχ πριν πεθανει και καποια στιγμη στην... ουρα περιμενουν κατι γαιδουριαΚορυφή και οι 2 ταινίες Ειδικά η 1η
Επίσης απίστευτη κωμωδία-παρωδία ειναι 'Οι τρελοι πιλοτοι στα F16'
Έχω και μία συμπάθεια στον 'παρανοικό' Τσαρλι Σιν οπότε καταλαβαίνετε -
Βασικα εχω την περιεργεια και θελω να ρωτησω:
ειμαι ο μονος που ειδε το hostel που παιζοταν πριν μερικες εβδομαδες και μαλιστα του αρεσε?
Δεν εχω βρει κανεναν να εχει ασχοληθει -
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
ειμαι ο μονος που ειδε το hostel που παιζοταν πριν μερικες εβδομαδες και μαλιστα του αρεσε?
Δεν εχω βρει κανεναν να εχει ασχοληθειΕχει συζητηθεί αλλά αρκετές σελίδες πιο πριν.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μπραβο δικιο εχεις. Το 2 ειναι με το διαστημοπλοιο Τα εχω μπερδεμενα στο μυαλο μου Κορυφαια σκηνη (στο 1, 2, δε θυμαμαι) που η παρθενα λεει οτι θελεινα κανει σεχ πριν πεθανει και καποια στιγμη στην... ουρα περιμενουν κατι γαιδουρια
Κορυφή και οι 2 ταινίες Ειδικά η 1η
Επίσης απίστευτη κωμωδία-παρωδία ειναι 'Οι τρελοι πιλοτοι στα F16'
Έχω και μία συμπάθεια στον 'παρανοικό' Τσαρλι Σιν οπότε καταλαβαίνετεκαι γω..ο ανθρωπος δεν εχει ορια σε αυτες τις ταινιες...
χθες ειδα και το top secret...ειναι λιγο πιο μαλακο αλλα εξισου κουφο!!!
σε μια φαση που ριχνει ο μαυρος μια ριπη με το πολυβολο σε καμια δεκαρια ατομα και σκοτωνονται μονο οι αντιπαλοι....
αυτες οι ταινιες τελικα με εκφραζουν........
-
ξεχασα...το ειδα για να ξεπερασω τον 'αγνωστο κοσμο' με τον κολιν φαρελ...
δε λεει βεβαια να το δεις μισοκοιμισμενος...εχει ωραιες εικονες της αμερικης πριν πανε οι μαμελουκοι και αρχισουν τις γενοκτονιες...
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Δεν εχω βρει κανεναν να εχει ασχοληθειΚι εγώ το έχω δει, μερικές σελίδες πριν είχε συζητηθεί αρκετά.
-
Για το 'Ο επίμονος κηπουρός' τι ξέρουμε
Λέει τίποτα ή τσάμπα ο Φάινς;; -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Λέει τίποτα ή τσάμπα ο Φάινς;;δε ξερω...αρκετες μπουρδες εχω δει παντως τελευταια...τιτλος ειναι αυτος????
-
Ξέρω κι εγώ γμτ σε μια αφίσα το είδα σε ένα DVDclub ki επειδή μου αρέσει ο αυτός ο ηθοποιός είπα να δω μην ξέρει κανείς κάτι
-
εχει παιξει κατι καλο αυτος τελευταια?
-
Το σενάριο είναι βασισμένο στο τελευταίο βιβλίο του John le Carre.
Tην είχα δεί στο σινεμά και μου είχε αρέσει πολύ.
Δες εδώ για πολλές πληροφορίες.
http://imdb.com/title/tt0387131/ -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχει παιξει κατι καλο αυτος τελευταια?Τον θυμάμαι από Λίστα του Σίντλερ , Αγγλο ασθενή και Το τέλος μια σχέσης . Προσφατα δεν τον έχω δει
Το σενάριο είναι βασισμένο στο τελευταίο βιβλίο του John le Carre.
Tην είχα δεί στο σινεμά και μου είχε αρέσει πολύ.
Δες εδώ για πολλές πληροφορίες.
http://imdb.com/title/tt0387131/Ευχαριστώ
-
Λέει τίποτα ή τσάμπα ο Φάινς;;Εμένα προσωπικά μου άρεσε αρκετά η ταινία!
-
Λέει τίποτα ή τσάμπα ο Φάινς;;Από τις καλύτερες ταινίες που είδα την προηγούμενη χρονιά (ενδεχομένως η καλύτερη). Μην το χάσεις (ΙΜΗΟ)!
Σενάριο-Σκηνοθεσία-Φωτογραφία πρώτης γραμμής (αν και η σκηνοθεσία κάπως επιτειδευμένη) και εξαιρετικοί και ο Φάινς αλλά κυρίως η Γουάιζ (νομίζω ήταν και υποψήφια για Οσκαρ).
Από τις ταινίες που δε βγαίνουν συχνά...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]