-
ΜΗ δειτε το 'Μη το πεις ούτε ούτε του παπά'. Υποτίθεται πως είναι μαύρη κωμωδία με καλό αγγλικό χιούμορ...Ούτε χιούμορ βρήκα, ούτε μαύρη κωμωδία. Μεγάλη και βαρετή!
Αντιθέτως, δείτε το About Schmidt. Ο Jack Nickolson στον ρόλο ενός συνταξιούχου που βιώνει την απώλεια και την μοναξιά. Πολύ καλό!
Είδα και το Όνομα του Ρόδου (λίγο παλιό, ε; ), αλλά φαντάζομαι το 'χετε δει και δεν γραφω τίποτα...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Επίσης έχω έτοιμο το V for Vendetta. Για να δούμε τι θα δούμε.
Pas mal, pas mal du tout Λίγο κοινότυπο το μήνυμα και το ηθικόν δίδαγμα αλλά βλέπεται ευχάριστα....
Ακριβώς. Έως ΠΟΛΥ ευχάριστα
Kατ'εμε, η καλυτερη ταινία της χρονιας! Υποψιαζομαι θα χανει λιγο εκτος σινεμα, αλλά και πάλι ταινιάρα!
+1 (φαίνεται και στην υπογραφή αυτό!)
-
ειδα τον 'επιμονο κηπουρο' και μπορω να πω οτι ο τιλτος το αδικει το εργο...
πολυ καλη ταινια...
-
Μου άρεσε πααααρα πολύ το My life without me. Περιγράφει τη στάση μιας νεαρής γυναίκας μπροστά στον επερχόμενο θάνατο. Φοβερή ερμηνεία από την πρωταγωνίστρια Sarah Polley.
-
'Τρούμαν Σοου' τωρα στο Star
(Ευτυχως υπάρχει το βαζελοκαναλο και βλεπουμε καμια ταινια )Από τις σημαντικοτερες στιγμες του αμερικανικου κινηματογραφου (μερικοι-μερικοι θα επρεπε να ριξουν μια ματια )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
'Τρούμαν Σοου' τωρα στο Star
(Ευτυχως υπάρχει το βαζελοκαναλο και βλεπουμε καμια ταινια )Από τις σημαντικοτερες στιγμες του αμερικανικου κινηματογραφου (μερικοι-μερικοι θα επρεπε να ριξουν μια ματια )
Νομίζω αμέσως μετά έχει Εξορκιστή. Μια χαρά
-
Ναι, μετα εχει Εξορκιστη...
Θα τους τελειωσανε οι ταινιες με τον Τσακ Νορις κι ειπαν να βαλουν κατι σε κουλτουρα
Το μονο που με χαλαει ειναι που μας πηζουν στη διαφημιση για το 'Παναθηναικο τριφυλλι' -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειδα τον 'επιμονο κηπουρο' και μπορω να πω οτι ο τιλτος το αδικει το εργο...πολυ καλη ταινια...
Τα έλεγα εγώ και ο nass ο Charmak και η Funis αλλά εσύ μου έβαζες κατι τετοια
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To 'Mean Machine' στο STAR τώρα
Καλό ήταν. Δεν το είχα ξανακούσει.
Κατέβασα και είδα το Da Vinci. Καλό - όχι εξαιρετικό πάντως.
Επίσης έχω έτοιμο το V for Vendetta. Για να δούμε τι θα δούμε.Vinnie Jones
-
Ο τύπος μου θύμισε έντονα τον πρωταγωνιστή των διαφημίσεων ενός ποτού με τον κακομοίρη που του καταστρέφουν το αυτοκίνητο στη μία, την ανθοδέσμη στην άλλη και στο τέλος 'Table six and get a tip'. Έχει σχέση;
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο τύπος μου θύμισε έντονα τον πρωταγωνιστή των διαφημίσεων ενός ποτού με τον κακομοίρη που του καταστρέφουν το αυτοκίνητο στη μία, την ανθοδέσμη στην άλλη και στο τέλος 'Table six and get a tip'. Έχει σχέση;Αυτός της διαφήμισης του Bacardi είναι ηθοποιός (τον έχω δει σε ταινία) και πρώην ποδοσφαιριστής της Μίντλεσμπρο αν δεν κάνω λάθος.
-
Του Bacardi λοιπόν. Ατακτούλης!
-
Krusenstern
http://en.wikipedia.org/wiki/Vinnie_Jones -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
.....πρώην ποδοσφαιριστής της Μίντλεσμπρο αν δεν κάνω λάθος.Γουϊμπλτον
-
Λοιπόν, το όνομά του ειναι όντως Vinnie Jones και έπαιξε μπάλα διαδοχικά σε Wimbledon FC, Leeds United, Sheffield United, Chelsea, Wimbledon FC και τέλος έπαιξε ενώ κοουτσάριζε ταυτόχρονα στην Queens Park Rangers.
Θεωρούνται κλασικές οι μάχες του (ξύλο) με τον Γκασκόιν. Σε μία από αυτές, τον γράπωσε... άσχημα:
Στο σινεμά, οι πιο γνωστές ταινίες που έχει παίξει είναι 'Δυο καπνισμένες κάννες', 'Κωδικός Swordfish', 'The Snatch' (Η Αρπαχτή), και 'Gone in 60 seconds'.
-
-
Και μετά σου λένε...για το μάτι...και το όνομα
-
-
Πριν είδα το Half Light με τη Demi Moore..Πολύ καλό.. Το συνιστώ δηλαδή....
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]