-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
'Defragmentation of (C: ) has been aborted due to inconsistencies that were detected in the filesystem. Please run CHKDSK or SCANDISK on (C: ) to repair these inconsistencies, then run Disk Defragmenter again.'
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και τι πρέπει να κάνω?
αυτό που σου λέει, δλδ θα κάνεις αυτό που πολύ σωστά ανέφερε ο gvala παραπάνω, chkdsk
/f και αν έχεις XP θα πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση για να γίνει το τσεκ
Δηλαδή πρέπει να κάνω φόρματ?
Burn-out κάν'του , ξέρεις εσύ
-
Smiley Xtra 4 is available για τις «αλεπούδες».
-
Ok παίδες, δούλεψε! Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Smiley Xtra 4 is available για τις «αλεπούδες».Εγκαταστάθηκε πριν μια βδομάδα μετά από το format. Έχει ενδιαφέρουσες προσθήκες
-
Θέλω να αλλάξω HDD στον Τoshiba μου (laptop). Εχω έναν 20GB 4200rpm από τον οποί δεν είμαι ευχαριστημένος περισσότερο ως προς την ταχύτητά του.
Βρήκα από online shop έναν συμβατό Toshiba στα 60GB (μέχρι τόσα υποστηρίζει) στις 5400rpm.Η ερώτηση μετά την 'σάλτσα' :
πώς εγκαθίσταται; δεν εννοώ μέσα στο laptop αλλά με τα software και τα 2 Ghost cds της Τοshiba με τα Xp τι κάνω;
χρειάζεται να του κάνω αρχικό format και αν ναι πώς γίνεται;
έχει κάποιος υπόψιν του έτοιμα kit για να κάνω τον 20άρη παλιό μου εξωτερικό; (μην τον φάει η μαρμάγκα, κρίμα είναι)
-
Πρόβλημα.. Κατέβασα το ISO του Suse και όταν παώ να κάνω install μου λέει ότι δεν βρέθηκαν τα source files.. Πρέπει να ξανακατεβάσω το iso ή κάποια άλλα συγκεκριμένα αρχεία?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πρόβλημα.. Κατέβασα το ISO του Suse και όταν παώ να κάνω install μου λέει ότι δεν βρέθηκαν τα source files.. Πρέπει να ξανακατεβάσω το iso ή κάποια άλλα συγκεκριμένα αρχεία?Καλημέρα!
Δεν πιστεύω να το πέρασες από κανένα winrar πριν το γράψεις στο δισκάκι, ε; -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πρόβλημα.. Κατέβασα το ISO του Suse και όταν παώ να κάνω install μου λέει ότι δεν βρέθηκαν τα source files.. Πρέπει να ξανακατεβάσω το iso ή κάποια άλλα συγκεκριμένα αρχεία?
Καλημέρα!
Δεν πιστεύω να το πέρασες από κανένα winrar πριν το γράψεις στο δισκάκι, ε;Όχι, όπως κατέβηκε το iso το άνοιξα με το Nero και το έγραψα.
-
Δεν ξέρω τι άλλο, έχω και κάτι αιώνες να ξεκινήσω pc με cd εγκατάστασης (οποιουδήποτε) λειτουργικού
Πάνω στο θέμα πάντως, υπάρχουν fora εκεί έξω πιο εξειδικευμένα, και (συνήθως) τέτοιου είδους απορίες και προβλήματα έχουν απαντηθεί παραπάνω απο μια φορά. Γιατί δεν ρίχνεις και προς τα εκεί μια ματια; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλω να αλλάξω HDD στον Τoshiba μου (laptop). Εχω έναν 20GB 4200rpm από τον οποί δεν είμαι ευχαριστημένος περισσότερο ως προς την ταχύτητά του.
Βρήκα από online shop έναν συμβατό Toshiba στα 60GB (μέχρι τόσα υποστηρίζει) στις 5400rpm.Η ερώτηση μετά την 'σάλτσα' :
πώς εγκαθίσταται; δεν εννοώ μέσα στο laptop αλλά με τα software και τα 2 Ghost cds της Τοshiba με τα Xp τι κάνω;
έχει κάποιος υπόψιν του έτοιμα kit για να κάνω τον 20άρη παλιό μου εξωτερικό; (μην τον φάει η μαρμάγκα, κρίμα είναι)
Σάββα απλά μετά την εγκατάσταση του μέσα στο λάπτοπ κάνε boot απο τα cd και θα ξεκινήσει κανονικά.
Αν όχι (μερικές φορές αυτά τα ghost Cd τα τρώει η μαμακια και δεν ξεκινούν) κάνε φορμάτ με ένα boot cd winxp η 2000, κανονικά δεν θα χρειαστεί.Σχετικά με κιτ για εξωτερικό εγώ πριν μία εβδομάδα που έκανα το ιδιο πείρα αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802241
P.S: Γιατί δεν βλέπεις και τους Ηitαchi?? Έχουν φτάσει στις 7200RPM που είναι μια σημαντίκη διαφορά για την ταχύτητα.
Πρόβλημα ασυμβατότητας δεν νομίζω να έχεις. -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Σάββα απλά μετά την εγκατάσταση του μέσα στο λάπτοπ κάνε boot απο τα cd και θα ξεκινήσει κανονικά.
Αν όχι (μερικές φορές αυτά τα ghost Cd τα τρώει η μαμακια και δεν ξεκινούν) κάνε φορμάτ με ένα boot cd winxp η 2000, κανονικά δεν θα χρειαστεί.Σχετικά με κιτ για εξωτερικό εγώ πριν μία εβδομάδα που έκανα το ιδιο πείρα αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802241
P.S: Γιατί δεν βλέπεις και τους Ηitαchi?? Έχουν φτάσει στις 7200RPM που είναι μια σημαντίκη διαφορά για την ταχύτητα.
Πρόβλημα ασυμβατότητας δεν νομίζω να έχεις.δεν μπορώ να το ξέρω...για ασυμβατότητα!
μετά δεν θέλω να ανέβει το κόστος πάνω από τα 100 ευρώ.
αυτός που βρήκα έχει 98 ευρώedit : στον παλιό δίσκο θα αφήσω το λειτουργικό όπως είναι και απλά θα τον συνδέω εξωτερικά όποτε τον θέλω...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρόβλημα ασυμβατότητας δεν νομίζω να έχεις.δεν μπορώ να το ξέρω...για ασυμβατότητα!
αυτός που βρήκα έχει 98 ευρώΑ αυτό δεν το υπολόγισα
Ο Ηitachi είναι στα 160 ευρόπουλα.
-
Εγκατέστησα τον Firefox στον υπολογιστή της κοπέλας μου και αυτή επειδή το θεώρησε πρόγραμμα του Σατανά το απεγκατέστησε. Κάποια file asosciations όμως δεν άλλαξαν με αποτέλεσμα να προσπαθεί να ανοίξει ένα .html αρχείο και να της λέει 'νόου φάιαρφοξ φάουντ'
Τηλεφωνικώς (ανάθεμα την ώρα) της είπα να πάει στις επιλογές φακέλων και να αλλάξει το file asosciation για τα htm και html αρχεία και αφού το έκανε την επόμενη φορά που πήγε να ανοίξει το pc αδυνατούσε να φορτώσει τα windows (2000) και έκανε συνεχώς restart στο σημείο που πήγαινει να τα φορτώσει.Αυτή η φάση με τον firefox ίσως και να είναι συμπτωματική απλά αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που έκανε (απ'οτι μου είπε) πριν κλείσει για τελευταία φορά τον υπολογιστή
Καμιά καλή ιδέα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτός που βρήκα έχει 98 ευρώedit : στον παλιό δίσκο θα αφήσω το λειτουργικό όπως είναι και απλά θα τον συνδέω εξωτερικά όποτε τον θέλω...;
Ναι, αλλά μην περιμένεις να bootάρεις με τον εξωτερικό δίσκο. Στη θέση σου θα περνούσα μια manual φρέσκια εγκατάσταση των XP και στη συνέχεια θα πέρναγα τα drivers manually απ'το cd του laptop (να υποθέσω ότι τα διαθέτει ε)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εγκατέστησα τον Firefox στον υπολογιστή της κοπέλας μου και αυτή επειδή το θεώρησε πρόγραμμα του Σατανά το απεγκατέστησε. Κάποια file asosciations όμως δεν άλλαξαν με αποτέλεσμα να προσπαθεί να ανοίξει ένα .html αρχείο και να της λέει 'νόου φάιαρφοξ φάουντ'
Τηλεφωνικώς (ανάθεμα την ώρα) της είπα να πάει στις επιλογές φακέλων και να αλλάξει το file asosciation για τα htm και html αρχεία και αφού το έκανε την επόμενη φορά που πήγε να ανοίξει το pc αδυνατούσε να φορτώσει τα windows (2000) και έκανε συνεχώς restart στο σημείο που πήγαινει να τα φορτώσει.Αυτή η φάση με τον firefox ίσως και να είναι συμπτωματική απλά αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που έκανε (απ'οτι μου είπε) πριν κλείσει για τελευταία φορά τον υπολογιστή
Καμιά καλή ιδέα;
win2000 ε? χμμμ
Λοιπόν, αν φταίει αυτό τότε να ξεκινήσει σε Safe Mode, να πάει Control Panel->Internet Options->Programs κι εκεί να checkάρει αυτό που λέει κάτω κάτω Internet Explorer should check to see bla bla bla. Μετά ΟΚ και τρέχει τον IE και λογικά θα βγάλει το παραθυράκι. Τρέξε μια σελίδα .htm μετά να δεις αν θ'ανοίξει στον IE και αν όλα ΟΚ τότε επανεκκίνηση κανονική
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ναι, αλλά μην περιμένεις να bootάρεις με τον εξωτερικό δίσκο. Στη θέση σου θα περνούσα μια manual φρέσκια εγκατάσταση των XP και στη συνέχεια θα πέρναγα τα drivers manually απ'το cd του laptop (να υποθέσω ότι τα διαθέτει ε)
τα έχει ναι, το θέμα όμως είναι ότι δεν έχω ΧP οriginal. τα έχω μόνο μεσω του Ghost τα οποία πλήρωσα με το laptop.
πειρατικό δεν παίζει, καινούρια δεν παίζουν οπότε...δεν θέλω ούτως ή αλλως να bootάρω με τον εξωτερικό, απλά αποθηκευτικό όργανο θα το έχω (ότι μπορούν να χωρέσουν τα 18,5GB καθαρά).
-
ας ρωτήσω κι εγώ κάτι:
στο doom3 όταν πάω να βάλω surround ήχο μου λέει ότι η κάρτα μου δεν υποστηρίζει και ότι δεν είναι multichannel `Εχω μια onboard Realtek HD 8ch και το τελευταίο update της κατέβασα, καθώς και το doom3 v1.3 update αλλά ακόμα τα ίδια ακόμα και στα windows έχω σετάρει στα speakers ότι είναι 7.1
ακόμα και manually να γράψω στην κονσόλα s_numberofspeakers 6 δε λύνεται, γιατί με s_restart πάλι τα ίδια μου λέει
κοτζάμ 7.1 ηχεία έχω και δε μπορώ να φχαριστηθώ το παιχνίδι
ελπίζω να έχει κανείς παρόμοιο (λυμένο) πρόβλημα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και αλλάζω πάλι το θέμα σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Η Fujifilm απορίφθηκε. Καταλήγω στην Cyber-shot DSC-P200. Αν κάποιος την έχει ας γράψει εντυπώσεις. Ο προβληματισμός μου είναι τι Memory stick να αγοράσω γιατί δεν το κατέχω το σπορ των μνημών της Sony
Καμιά Olympus έχει κοιτάξει; Συνήθως προσφέρουν περισσότερα από ότι κοστίζουν.
Olympus κοίταξα την Mju 800 αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη άμεσσα οπότε απορίφθηκε.
Thanks Σάββα για την διευκρίνιση. Θα παραγγείλω έαν 512Mb μαζί με την μηχανή και μια θήκη.Θανάση πόσο την βρήκες;
Εγώ την παρήγγειλα από τον Κατερέλο στα [url=http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=292] -
H pixmania την έχει στα 278 ευρώ.
Σκέφτομαι να πάρω μια ψηφιακή.
Είμαι ανάμεσα στην sony cyber-shot DCS-P200 kai sthn canon power shot s70
Αν εξερέσουμε τη διαφορά στην τιμή. Εσείς τι λέτε?? -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
H pixmania την έχει στα 278 ευρώ.Σκέφτομαι να πάρω μια ψηφιακή.
Είμαι ανάμεσα στην sony cyber-shot DCS-P200 kai sthn canon power shot s70
Αν εξερέσουμε τη διαφορά στην τιμή. Εσείς τι λέτε??την Sony παρήγγειλα μετά από πολύ ψάξιμο...για μένα σε αυτά λεφτά είναι η καλύτερη λύση.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]