-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Καμιά φορά μου το κάνει κι εμένα.
Για να ξεμπερδεύεις με το πρόβλημα, ρύθμισε το Thunderbird ( ) να κατεβάζει τα μηνύματά σου (παραμένουν στον server).thanks Mano... για πες μου pop3 και smtp servers (να υποθέσω mail.google.com ? )
Όχι, pop.gmail.com
smtp βάζεις όποιον σου αρέσει, εγώ χρησιμοποιώ της forthnet (smtp.forthnet.gr)
-
Παιδιά thanks για το info (servers και ssl connection), αλλά για να δουλέψει θέλει να ενεργοποιήσω το POP mode, το οποίο γίνεται μόνο αν κάνω login στον λογαριασμό μου... κι εμένα ΔΕΝ μου ανοίγει η κωλοσελίδα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδιά thanks για το info (servers και ssl connection), αλλά για να δουλέψει θέλει να ενεργοποιήσω το POP mode, το οποίο γίνεται μόνο αν κάνω login στον λογαριασμό μου... κι εμένα ΔΕΝ μου ανοίγει η κωλοσελίδαμήπως δεν περιμένεις αρκετά στην σελίδα που λέει 'loading'??? Με 56k ( ) αργεί πολύ σ'αυτό το σημείο καμιά φορά και σε μένα.
-
Δοκίμασε με ΙΕ εναλλακτικά, αντί για FF. Το πρόβλημα εμφανίζεται ακανόνιστα, εγώ τώρα μπαίνω χωρίς πρόβλημα. Πρέπει να είσαι logged in για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία από Settings>Forwarding and POP>POP Download και Save Changes. Για τις ρυθμίσεις του mail client που χρησιμοποιείς, πατάς 'Configuration instructions'.
-
Ούτε με ΙΕ ανοίγει, ούτε με FF η μαλακία
(ούτε καν data δεν γίνονται transfer Σπύρο, όσο και να περιμένω)Θα δοκιμάσω στο σπίτι με Maxthon...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Mπορείτε να μου προτείνετε ένα λογισμικό free ή 'free' για δημιουργία .pdf ;
ειναι ολοκληρωμενο office πακετο
και αξίζει
(με ενα κλικ απο word ή οποιοδηποτε fomat υποστηριζει φτιαχνεις .PDF)Σε ευχαριστώ πολύ, το κατεβάζω...
-
βάλτε yahoo να σωθείτε..
ερώτηση: ποιο είναι το τηλέφωνο της ΟΤΕΝΕΤ για adsl για να πάρω από κινητό επειδή το 801 μπλα μπλα δε λειτουργεί
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βάλτε yahoo να σωθείτε..ερώτηση: ποιο είναι το τηλέφωνο της ΟΤΕΝΕΤ για adsl για να πάρω από κινητό επειδή το 801 μπλα μπλα δε λειτουργεί
ελληνικό yahoo έχουμε ... ...από τα καλύτερα mail servers.
-
ερώτηση: ποιο είναι το τηλέφωνο της ΟΤΕΝΕΤ για adsl για να πάρω από κινητό επειδή το 801 μπλα μπλα δε λειτουργεί
-
είναι εύκολο να πάρει κάποιος στο 801 11 35 555 και να ρωτήσει ποιο τηλέφωνο είναι για να πάρει κανείς από κινητό;Εδώ στη δουλειά είναι κλειδωμένο το σταθερό
-
Yatabaza! Καλά μου είχε πει φίλος να την αποφύγω.
Περίμενα (από περιέργεια) τουλάχιστον 5' να μου απαντήσει κάποιος στο Support (χαχαχα), κάποιος το σήκωσε και το έκλεισε αμέσως και αργότερα η γραμμή έκλεισε τελείως.
Όταν όμως αμέσως μετά ξαναπήρα και επέλεξα '1' για νέα σύνδεση, μέσα σε 10' απάντησαν. Όχι παίζουμε.
210-6798000 -
Το καινούριο μου laptop έχει δυνατότηρα wireless connection. Μάλιστα στο σπίτι 'βρίσκει' και δύο δίκτυα εκ των οποίων στο ένα κάνω connect. Τι είναι αυτό?
-
Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται με το gmail??
Κάποια δικαστική απόφαση βγήκε εναντίον του στα δικαιώματα του ονόματος.
Αλλά δεν ξέρω περισσότερα.Τα νέα μαιλ είναι @googlemail.com
-
Εχει βάλει κανείς το Fasterfox Extension;
Αξίζει; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Yatabaza! Καλά μου είχε πει φίλος να την αποφύγω.Περίμενα (από περιέργεια) τουλάχιστον 5' να μου απαντήσει κάποιος στο Support (χαχαχα), κάποιος το σήκωσε και το έκλεισε αμέσως και αργότερα η γραμμή έκλεισε τελείως.
Όταν όμως αμέσως μετά ξαναπήρα και επέλεξα '1' για νέα σύνδεση, μέσα σε 10' απάντησαν. Όχι παίζουμε.
210-6798000σ'ευχαριστώ πολύ Μάνο!
Η γραμμή adsl 'ήρθε' χθες και ακόμα λένε ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί, ότι είναι σε πειραματικό στάδιο κ τέτοια. Βλακείες κατά τη γνώμη μου.Ισχύει ότι η forthnet δίνει demo ?
-
Σήμερα έβγαλα το MS Office και έβαλα το OpenOffice από το openoffice.org και μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα... ...πολύ καλό, πρακτικό και μικρό (69mb) θα έλεγα και πάνω από όλα free!
Η χαρά του επαγγελματία και το αντίδοτο για την ΒSA.
-
Yatabaza! Καλά μου είχε πει φίλος να την αποφύγω.
Περίμενα (από περιέργεια) τουλάχιστον 5' να μου απαντήσει κάποιος στο Support (χαχαχα), κάποιος το σήκωσε και το έκλεισε αμέσως και αργότερα η γραμμή έκλεισε τελείως.
210-6798000σ'ευχαριστώ πολύ Μάνο!
Η γραμμή adsl 'ήρθε' χθες και ακόμα λένε ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί, ότι είναι σε πειραματικό στάδιο κ τέτοια. Βλακείες κατά τη γνώμη μου.Ισχύει ότι η forthnet δίνει demo ?
Nαι πάρε τηλ και θα σου τα δώσουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σήμερα έβγαλα το MS Office και έβαλα το OpenOffice από το openoffice.org και μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα... ...πολύ καλό, πρακτικό και μικρό (69mb) θα έλεγα και πάνω από όλα free!Η χαρά του επαγγελματία και το αντίδοτο για την ΒSA.
To open office είναι μια χαρά, αλλά βγάζει κάποια προβλήματα στο άνοιγμα εγγράφων του word που έχουν ορισμένες μορφοποιήσεις. Γενικά είναι καλό πάντως.
Κανονικά θα έπρεπε να το χρησιμοποιούν ΟΛΕΣ οι δημόσιες υπηρεσίες ως τζαμπέ. Αλλά πως θα φάνε οι προμηθευτές; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σήμερα έβγαλα το MS Office και έβαλα το OpenOffice από το openoffice.org και μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα... ...πολύ καλό, πρακτικό και μικρό (69mb) θα έλεγα και πάνω από όλα free!
Η χαρά του επαγγελματία και το αντίδοτο για την ΒSA.
To open office είναι μια χαρά, αλλά βγάζει κάποια προβλήματα στο άνοιγμα εγγράφων του word που έχουν ορισμένες μορφοποιήσεις. Γενικά είναι καλό πάντως.
Κανονικά θα έπρεπε να το χρησιμοποιούν ΟΛΕΣ οι δημόσιες υπηρεσίες ως τζαμπέ. Αλλά πως θα φάνε οι προμηθευτές;και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις...εάν δεν το χρησιμοποιούν ήδη!
Το Ελληνικό Δημόσιο γενικά είναι ... ...είχα διαβάσει για χώρες όπως η Βραζιλία αν θυμάμαι καλά αλλά όχι μόνο αυτή ότι έχουν υιοθετήσει το Linux μιας και η M$ ζητά τον ουρανό με τα άστρα.
Εάν ισχύουν αυτά, μπράβο τους! ΟΧΙ στο μονοπώλειο! -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Το καινούριο μου laptop έχει δυνατότηρα wireless connection. Μάλιστα στο σπίτι 'βρίσκει' και δύο δίκτυα εκ των οποίων στο ένα κάνω connect. Τι είναι αυτό?Κάποια διαφώτιση?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]