-
Mιας και μιλάμε για service και αντιπροσωπείες...Intersys ( δηλ Cannon ) sucks. Ταλαιπωρήθηκα σχεδόν 2 μήνες για να επισκευαστεί ένας Pixma IP4000 που αγόρασα και οποίος δεν δούλεψε από την πρώτη στιγμή.
Σκηνή 1: Service τοπικού αντιπροσώπου και παράδοση του εκτυπωτή.2 μέρες μετά μου λέει μια κυρία 'ο εκτυπωτής πάει Αθήνα' ποιο είναι το πρόβλημα ρωτάω 'δεν ξέρω μου απαντά' ναι αλλά θέλω να μάθω 'σας συνδεώ με τεχνικό' μετά απο 2λέπτο βαριεστημένη φωνή'τι θέλεις( )' λέω το story μου λέει καμμένο τροφοδοτικό ή πλακέτα πάει Αθήνα δεν μπορούμε να τον φτάξουμε...
Μετά από 15 μέρες και χωρίς να με έχει ειδοποιήσει κανείς μέχρι τότε τηλεφωνώ στην Intersys η κοπέλα δεν ξέρει τι ακριβώς μου λέει θα ρωτήσω και θα σας πάρω τηλέφωνο εγώ.
7 μέρες μετά και αφού δεν είχε πάρει κανείς τηλέφωνο ξαναπαίρνω εγώ. Μου λέει θα σας συνδέσω με το τμήμα service και τον υπεύθυνο...ο οποίος μου λέει θα πάρω Θεσσαλονίκη να μάθω το serial number ( δεν το είχα κρατήσει ) και θα σας πάρω αύριο εγώ...Φυσικά δεν πήρε, ξαναπήρα εγώ μετά από 2-3 μέρες αρχικά απάντησε ένας αγενέστατος τεχνικός ( ενικός, δεν ξέρω φιλαράκι, και τι θές δηλαδή τώρα...) τελικά τον βρήκα μου λέει έχει καεί τροαφοδοτικό πλακέτα θα αλλαχτούν στην εγγύηση περιμένουμε ανταλλακτικό...
Μετά από δεν θυμάμαι και εγώ πόσα τηλέφωνα ( για να μάθω πότε θα ήταν έτοιμος στα οποία δεν έπαιρνα ουσιαστική απάντηση ) και κανα 2 mail τελικά ο εκτυπωτής φτάνει στα χέρια μου...
Το αποκορύφωμα χρεώθηκα 10 ευρώ μεταφορικά για την μεταφορά του εκτυπωτή στην Αθήνα επειδή η εδώ αντιπροσωπεία ήταν ανίκανη να τον επισκευάσει...Όταν τα ζήτησα πήρα την απάντηση αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας. Κρίμα που δεν μου είπε το όνομα του ο τύπος στ τηλέφωνο...Αν το κυνήγησα όχι γιατί βαρέθηκα, πάντως έχασαν 1 ( και όχι μόνο ) πελάτη, ήδη προτίμησα την Sony από την Cannon για ψηφιακή μηχανή... -
Το θέμα της διάρκειας ζωής της λάμπας του βιντεοπροβολέα δεν είναι καθόλου αμελητέο. Επίσης σε φωτεινό δωμάτιο δεν αποδίδει τόσο καλά. Άριστος για ιδιωτικό σινεμά, αλλά όχι για παρακολούθηση κοινών προγραμμάτων.
-
@ Mirage: Και ο δικος μου ip3000 δουλευε λαθος απο την πρωτη στιγμη...
αλλα
επειδη δεν μου αρεσουν τα τηλεφωνικα, πηγα ο ιδιος στην αντιπροσωπεια (στην Εγνατια) και μου τον επισκευασαν σε λιγη ωρα.
Το οτι τον στειλαν στην Αθηνα για μια απλη πλακετα με παραξενευει, το οτι σε χρεωσαν κιολας ακομα ποιο περιεργο/απιστευτο. Δεν χανεις τιποτα απολυτως να στειλεις μερικα mail διαμαρτυριας σε περιοδικα, ετσι για το γαμωτο της υποθεσης.
-
Τι να σου πώ οτι μου είπαν σου λέω....Η ουσία είναι οτι ταλαιπωρήθηκα ένα δίμηνο και το χειρότερο αντιμετώπισα απαράδεκτη συμπεριφορά.
Στο τελευταίο mail πήρα μια 'μη απάντηση' στα ερωτήματα μου.
Ο εκτυπωτής δεν άναβε καν...δεν μιλάμε για ένα απλό προβληματάκι -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tι δωμάτιο θέλεις για να παρακολουθείς...τα village cinemas;
Ένα σαλόνι 25 τετραγωνικών μέτρων είναι αρκετό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το θέμα της διάρκειας ζωής της λάμπας του βιντεοπροβολέα δεν είναι καθόλου αμελητέο. Επίσης σε φωτεινό δωμάτιο δεν αποδίδει τόσο καλά. Άριστος για ιδιωτικό σινεμά, αλλά όχι για παρακολούθηση κοινών προγραμμάτων.Γι αυτό και έγραψα ότι πρέπει να υπάρχει και μια τηλεόραση στο χώρο.
Τέλος πάντων δε το έγραψα για να μπλέξω περισσότερο τον φίλο 'CAP DIM', αλλά για να τον κάνω να ρίξει μια ματιά και προς τα εκεί.
-
Φίλε mirage μην περιμένεις βέβαια το service της Sony να είναι καλύτερο... Τουλάχιστον τα VAIO τα στέλνουν εξωτερικό για επισκευή.
-
Ο χρήστης yeoryiosb έγραψε:
Γνωρίζετε κανά καλό βιβλίο για Access (κατά προτίμηση αγγλικό);
Χτες που ήμουν στο γνωστό βιβλιοπωλείο της Στουρνάρα είχε ένα ράφι αφιερωμένο στην access. Πάντως προχτές κατέβασα από το bearshare 4 .pdf (από 2,5 μέχρι 16 ΜΒ) με θέμα την εκμάθηση access αν θέλεις μπορώ να σου στείλω κάποιο (αλλά όχι όλα έχω PSTN!!!)
Ευχαριστώ πολύ, προς το παρόν καλύφθηκα χάρη στο Νάσο (nasos79) και χάρη σε αυτό το απίθανο site.
Δώσε όμως αν τα θυμάσαι και τα links των .pdf που ανάφερες. -
`Εχει ένα Nokia 3330 η μάνα μου και δε ξέρει τι του έκανε ίσως κάπως πιεζόταν στην τσάντα της ή δε ξέρω τι, αλλά τώρα όταν ανοίγει βγάζει μήνυμα Contact Service. Τι κάνουμε τώρα? Εγώ έχω καλώδιο για 3330, μπορώ με κάποιο πρόγραμμα να του αφαιρέσω τον κωδικό λάθους ή να βρω τι έχει χωρίς να το τρέχω σε service?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Mιας και μιλάμε για service και αντιπροσωπείες...Intersys ( δηλ Cannon ) sucks. Ταλαιπωρήθηκα σχεδόν 2 μήνες για να επισκευαστεί ένας Pixma IP4000 που αγόρασα και οποίος δεν δούλεψε από την πρώτη στιγμή.Eπρεπε να το κάνεις πακέτο RMA και πίσω με αλλαγή καινούριου. Δικαιούσαι αλλαγή εάν παρουσιάσει πρόβλημα τις πρώτες ημέρες και όχι επισκευή.
**Άρθρο 540 -Δικαιώματα του αγοραστή:**Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ' επιλογήν του: 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες. 2. να μειώσει το τίμημα. 3. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή.
Αν το κυνήγησα όχι γιατί βαρέθηκα, πάντως έχασαν 1 ( και όχι μόνο ) πελάτη, ήδη προτίμησα την Sony από την Canon **(με ένα n βρε)**για ψηφιακή μηχανή...
Τι κάνει η p200; Tην δικιά μου την έχω καταβολευτεί.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mιας και μιλάμε για service και αντιπροσωπείες...Intersys ( δηλ Cannon ) sucks. Ταλαιπωρήθηκα σχεδόν 2 μήνες για να επισκευαστεί ένας Pixma IP4000 που αγόρασα και οποίος δεν δούλεψε από την πρώτη στιγμή.
Eπρεπε να το κάνεις πακέτο RMA και πίσω με αλλαγή καινούριου. Δικαιούσαι αλλαγή εάν παρουσιάσει πρόβλημα τις πρώτες ημέρες και όχι επισκευή.
**Άρθρο 540 -Δικαιώματα του αγοραστή:**Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ' επιλογήν του: 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες. 2. να μειώσει το τίμημα. 3. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή.
Αν το κυνήγησα όχι γιατί βαρέθηκα, πάντως έχασαν 1 ( και όχι μόνο ) πελάτη, ήδη προτίμησα την Sony από την Canon **(με ένα n βρε)**για ψηφιακή μηχανή...
Τι κάνει η p200; Tην δικιά μου την έχω καταβολευτεί.
Αρχικά μου είπαν ή αλλαγή ή επισκευή. Μετά μου είπαν επισκευή η οποία θα γινόταν σύντομα...Τέλος πάντων είχα πολλά τρεχάματα τότε και δεν το κυνήγησα όσο έπρεπε...
Για τους VAIO της SONY γνωρίζω αλλά τα υπόλοιπα επισκευάζονται εδώ και μάλιστα γρήγορα, τουλάχιστον αυτό λέει η μέχρι τώρα εμπειρία μου.
Σάββα για την P200 επιφυλάσομαι για αναλυτικό review μετά το τέλος της εξεταστικής. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι έχω μέχρις στιγμής τραβήξει πάνω από 1300 φωτογραφίες και video -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το θέμα της διάρκειας ζωής της λάμπας του βιντεοπροβολέα δεν είναι καθόλου αμελητέο. Επίσης σε φωτεινό δωμάτιο δεν αποδίδει τόσο καλά. Άριστος για ιδιωτικό σινεμά, αλλά όχι για παρακολούθηση κοινών προγραμμάτων.
Γι αυτό και έγραψα ότι πρέπει να υπάρχει και μια τηλεόραση στο χώρο.
Τέλος πάντων δε το έγραψα για να μπλέξω περισσότερο τον φίλο 'CAP DIM', αλλά για να τον κάνω να ρίξει μια ματιά και προς τα εκεί.
Παιδες το σαλονι μου ειναι αρκετα μεγαλο, γυρο στα 50 τετρ μετρα αλλα η αποσταση απο το καναπε προς τον τοιχο που θα μπει η τηλ ειναι γυρο στα 6 μετρα ουτε πολυ ουτε λιγο
Ο βιντεοπροβολεας νομιζω οτι ειναι υπερβολη, επισης χανει πολυ σε αποδωση την μερα με φως. Κ τελος εχει ωρες λειτουργιας κ μετα αλλαγη λαμπας (ποσο εχει μια λαμπα ?????)!
τι λετε να παω να δω κ για κανενα βιντεοπροβολεα
-
Πιστεύω ότι θα βρεις όλες τις πληροφορίες που ζητάς εδώ.
-
Ερώτηση:
Με το Thunderbird μπορεί να γίνει synchronization με το κινητό? (6600)
Η ντε και καλά πρέπει να έχουμε Outlook? -
To προηγούμενό μου antivirus το Kaspersky κάποια στιγμή απενεργοποίησε το οnline έλεγχο. Δεν με προστάτευε δηλ όσο ήμουν στο νετ. Τότε είχα το Κaspersky AntiHacker ως firewall. Οσο κι αν το έψαξα δεν έβγαλα άκρη.
Τώρα που έβαλα το Antivir Classic Edition σήμερα μου έκανε το ίδιο. Μου απενεργοποίησε το Antivir Guard. Εχω το Zone Alarm Pro ως firewall. Το έχω ρυθμισμένο για να μην μου το μπλοκάρει.
Αναγκάστηκα να απεγκαταστήσω το Αntivir και να το ξανα-εγκαταστήσω για να δουλέψει το Guard. Τι συμβαίνει; Στοιχειωμένα είναι τα AVs που βάζω στον Η/Υ ή έχω κάποιον ιό που δεν μου εμφανίζεται στον έλεγχο όμως;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πιστεύω ότι θα βρεις όλες τις πληροφορίες που ζητάς εδώ.πολυ καλο
ευχαριστω
-
Πηρα λιγο πιο σοβαρα το προβλημα μου και κοιταξα τις τεχνικες πληροφοριες που μου βγαζει η μπλε οθονη.
μου βγαζει αυτο :
***STOP : 0x00000050 (0x80FED1C0, 0x00000001, 0x80550669, 0x00000000)
ξερει κανεις πως μεταφραζεται αυτο ?
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Πηρα λιγο πιο σοβαρα το προβλημα μου και κοιταξα τις τεχνικες πληροφοριες που μου βγαζει η μπλε οθονη.μου βγαζει αυτο :
Windows XP
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Πηρα λιγο πιο σοβαρα το προβλημα μου και κοιταξα τις τεχνικες πληροφοριες που μου βγαζει η μπλε οθονη.μου βγαζει αυτο :
Μην είσαι... περίεργος
Δεν είπαμε να τσεκάρεις τις μνήμες σου;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To προηγούμενό μου antivirus το Kaspersky κάποια στιγμή απενεργοποίησε το οnline έλεγχο. Δεν με προστάτευε δηλ όσο ήμουν στο νετ. Τότε είχα το Κaspersky AntiHacker ως firewall. Οσο κι αν το έψαξα δεν έβγαλα άκρη.Τώρα που έβαλα το Antivir Classic Edition σήμερα μου έκανε το ίδιο. Μου απενεργοποίησε το Antivir Guard. Εχω το Zone Alarm Pro ως firewall. Το έχω ρυθμισμένο για να μην μου το μπλοκάρει.
Αναγκάστηκα να απεγκαταστήσω το Αntivir και να το ξανα-εγκαταστήσω για να δουλέψει το Guard. Τι συμβαίνει; Στοιχειωμένα είναι τα AVs που βάζω στον Η/Υ ή έχω κάποιον ιό που δεν μου εμφανίζεται στον έλεγχο όμως;
Τελικά πρέπει όντως να είσαι... φαρμακόγλωσσας Σάββα
Άρχισε να μου το κάνεi και μένα (απενεργοποιήθηκε 1-2 φορές από μόνο του, στην εκκίνηση των XP) και στο PC και στο λάπτοπ. Ψυλλιάζομαι πως φταίει κάποιο update της Microsoft για τα Xp (μάλλον τo τελευταίο που έβαλα, αυτό για το WMF).
ΥΓ1. Όμως, με δεξί κλικ στην ομπρέλα και Activate Antivir Guard επανέρχεται.
ΥΓ2. Με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση διορθώνεται λες το πρόβλημα;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]