-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νάσο, είναι ακόμα στην εγγύηση? Αν ναι, εκμεταλλεύσου το!Ερώτηση: Το πράσινο και το μαύρο δεν βραχυκυκλώνεις σ'ένα τροφοδοτικό ATX για να ξεκινήσει? `Ελα όμως που δεν ξεκινάει? Εν τω μεταξύ έχω τάση περίπου 4.32V στο πράσινο και 5 στο μωβ(το μωβ είναι για τροφοδοσία της motherboard?)
Υπάρχου μερικά που πρέπει να υπάρχει φορτίο για να ξεκινήσουν δοκίμασε να το κάνεις έχοντας συνδεδεμένο κάτι. Π.Χ ενα cdrom.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Ερώτηση: Το πράσινο και το μαύρο δεν βραχυκυκλώνεις σ'ένα τροφοδοτικό ATX για να ξεκινήσει? `Ελα όμως που δεν ξεκινάει? Εν τω μεταξύ έχω τάση περίπου 4.32V στο πράσινο και 5 στο μωβ(το μωβ είναι για τροφοδοσία της motherboard?)
Υπάρχου μερικά που πρέπει να υπάρχει φορτίο για να ξεκινήσουν δοκίμασε να το κάνεις έχοντας συνδεδεμένο κάτι. Π.Χ ενα cdrom.
Χμμ έχεις δίκιο δε το ήξερα αυτό
-
Λοιπόν?
Sony k300i ή Siemens C-75?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Λοιπόν?Sony k300i ή Siemens C-75?
Το πρώτο! Και δεν είναι Sony αλλά Sony Ericsson.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λοιπόν?
Σωστά...Sony Ericsson
Και γιατί το 1ο?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Λοιπόν?
Σωστά...Sony Ericsson
Και γιατί το 1ο?
Πολλά ζητάς πρόεδρε...
Η Siemens εδώ και πολύ καιρό έχει μείνει πίσω στις εξελίξεις ενώ εάν δεν το γνωρίζεις πουλήθηκε το τμήμα της κινητής τηλεφωνίας της πλέον στην Benq.
-
take a look http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=1186
εγώ προτείνω το Κ300 γιατί μου αρέσει αλλά νομίζω ότι το C75 είναι λιγάκι καλύτερο.
-
Ξέρει κανείς απο wifi networks?
Έχω στήσει ενα δίκτυο σπίτι μου το οποίο όμως ειναι απροστάτευτο, χωρίς καμία προστασία.
Ενώ το το internet sharing λειτουργεί κανονικότατα χωρίς WEP, όταν το ενεργοποιώ δεν λειτουργεί το δίκτυο... Ούτε ping ούτε τίποτα...
Έχει κανείς καμιά ιδέα;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ξέρει κανείς απο wifi networks?Έχω στήσει ενα δίκτυο σπίτι μου το οποίο όμως ειναι απροστάτευτο, χωρίς καμία προστασία.
Ενώ το το internet sharing λειτουργεί κανονικότατα χωρίς WEP, όταν το ενεργοποιώ δεν λειτουργεί το δίκτυο... Ούτε ping ούτε τίποτα...
Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Για εξηγησε λίγο περισσότερο πως και τί!
Τοπολογία δικτύου; Ποσες συσκευες συνδεονται; Τι mode παίζει; Αccess point ή adhoc;Πάντως όταν ενεργοποιείς Wep πρέπει να ορίσεις και encryption key, το οποίο πρέπει να ορίσεις και στον client.
Πρώτα βήματα για ασφάλεια:
- Άλλαξε το password του administrator στην Wifi συσκευή
- Άλλαξε το default SSID
- Kόψε το SSID broadcast.
- Ενεργοποίησε το MAC filtering, αν εχεις τη δυνατότητα, επιτρέποντας πρόσβαση ΜΟΝΟ στις MAC που θα ορίσεις.
-
Έχω στήσει ενα δίκτυο σπίτι μου το οποίο όμως ειναι απροστάτευτο, χωρίς καμία προστασία.Ευχαριστούμε για το καλό που κάνεις και παρέχεις υπηρεσίες broadband στους γύρω σου. Σού είμαστε υπόχρεοι.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πρόκειται για ένα Sony Vaio VGN-A275HP
Νάσο, είναι ακόμα στην εγγύηση? Αν ναι, εκμεταλλεύσου το!
Να ξέρεις όμως ότι η sony δεν έχει service για τα φορητά στην Ελλάδα και πάνε Δανία. Έρχονται βέβαια στο παίρνουν και σε καμιά 20 μέρες επιστρέφει. Στο τηλέφωνο θα σου πουν σε 1 βδομάδα.
-
Ευχαριστούμε για το καλό που κάνεις και παρέχεις υπηρεσίες broadband στους γύρω σου. Σού είμαστε υπόχρεοι.
No problem!
Σήμερα άρχισα το wardriving, εγώ οδηγούσα και ενας φίλος μου στο κάθισμα του συνοδηγού έψαχνε για waps! Εννοείται οτι το 90% αυτών ήταν απροστάτευτα... Τα περισσότερα ηταν στο Patras Wirelless Network...
Τεσπα, ορίστε πληροφορίες για το setup μου:
Στο desktop έχω μια TP-Link κάρτα 802.11g ρυμθισμένη στα 2,4GHz και σε b mode (δεν με ενδιαφέρει η μεγαλύτερη εμβέλεια του g).
Στο notebook εχω μια NetGear PCMCIA 802.11g κάρτα με τις ίδιες ρυθμίσεις.
Εννοείται οτι ειναι και στα 2 μηχανήματα το δίκτυο σεταρισμένο ως AdHoc.
Το ADSL router μου έχει IP 192.168.1.1. To desktop στο router συνδεδεμένο έχει ip 192.168.1.21.
Η κάρτα WiFi στο desktop έχει τις εξής ρυθμίσεις:
IP: 192.168.0.1
Subnet Mask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1και DNS: 192.168.1.1
Στο laptop:
IP: 192.168.0.2
Subnet: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1DNS: 192.168.1.1
Με ενεργοποιημένο το Internet sharing των Windows έχω κανονικά πρόσβαση απο το laptop.
Αλλα αν ενεργοποιήσω και στα 2 μηχανήματα το WEP, ενώ βάζω το ίδιο key και στα 2, το δίκτυο ναί μεν συνδέεται αλλα ουτε το ping λειτουργεί (timeout) ούτε φυσικά το internet sharing.
Κάποια ιδέα;
-
Ευχαριστούμε για το καλό που κάνεις και παρέχεις υπηρεσίες broadband στους γύρω σου. Σού είμαστε υπόχρεοι.
No problem!
Σήμερα άρχισα το wardriving, εγώ οδηγούσα και ενας φίλος μου στο κάθισμα του συνοδηγού έψαχνε για waps! Εννοείται οτι το 90% αυτών ήταν απροστάτευτα... Τα περισσότερα ηταν στο Patras Wirelless Network...
Τεσπα, ορίστε πληροφορίες για το setup μου:
Στο desktop έχω μια TP-Link κάρτα 802.11g ρυμθισμένη στα 2,4GHz και σε b mode (δεν με ενδιαφέρει η μεγαλύτερη εμβέλεια του g).
Στο notebook εχω μια NetGear PCMCIA 802.11g κάρτα με τις ίδιες ρυθμίσεις.
Εννοείται οτι ειναι και στα 2 μηχανήματα το δίκτυο σεταρισμένο ως AdHoc.
Το ADSL router μου έχει IP 192.168.1.1. To desktop στο router συνδεδεμένο έχει ip 192.168.1.21.
Η κάρτα WiFi στο desktop έχει τις εξής ρυθμίσεις:
IP: 192.168.0.1
Subnet Mask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1και DNS: 192.168.1.1
Στο laptop:
IP: 192.168.0.2
Subnet: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1DNS: 192.168.1.1
Με ενεργοποιημένο το Internet sharing των Windows έχω κανονικά πρόσβαση απο το laptop.
Αλλα αν ενεργοποιήσω και στα 2 μηχανήματα το WEP, ενώ βάζω το ίδιο key και στα 2, το δίκτυο ναί μεν συνδέεται αλλα ουτε το ping λειτουργεί (timeout) ούτε φυσικά το internet sharing.
Κάποια ιδέα;
Γιατί βάζεις DNS την IP του router? Είναι κι αυτό ασύρματο?? `Οσο για το ping, μήπως έχεις καλό firewall και το μπλοκάρει?
Επίσης, το ασύρματο δίκτυο διαχειρίζεται στους 2 υπολογιστές από τα windows ή από πρόσθετα προγράμματα των καρτών? To ICS λογικά είναι σεταρισμένο over της WiFi έτσι?
εδιτ: που 'σαι, στο desktop δεν βάζεις gateway ούτε DNS
στο laptop θα βάλεις dns: 192.168.0.1 και το gateway τ'αφήνεις ως έχει -
Τελικά δούλεψε!
Είχα κάνει βλακεία με τα WEP keys...
Y.Γ. Φίλε dmitspan, το δίκτυο δουλεύει αυτή τη στιγμή κανονικότατα με τις ρυθμίσεις που πόσταρα...
Για την Wifi Connection gateway ειναι η ΙΡ του desktop στο ρούτερ (192.168.1.21)
Και φυσικά DNS ειναι η ΙΡ του ρούτερ (192.168.1.1)
Για το λάπτοπ, gateway είναι η IP που έχω ορίσει στη Wifi κάρτα του desktop (192.168.0.1 - για να λειτουργεί και το internet sharing που απαιτεί range 192.168.xxx.xxx) και φυσικά DNS πάλι η internal IP του ρούτερ, 192.168.1.1
-
Τι γνώμη έχετε για το NAV 2005?
(Κανένα σπάσιμο έχετε?)
-
Δουλεύετε με το http://www.mycosmos.gr ?
Έχω πάρει emails από εκεί....(από άλλο account με POP mail) και δεν μπορώ να τα επιλέξω όλα για να τα σβήσω..
πρέπει να διαλέγω ένα ένα?Δουλεύει με βάση το Outlook web access
-
Μου είπαν σήμερα πως το ΡΑΜ ανέδειξε τον Maxthon καλύτερο browser (δεύτερος -και καταϊδρωμένος- ο Firefox )... έγραφε μου είπαν πως όποιος μάθει τα κόλπα του Maxthon δεν ξανγυρίζει ποτέ σε άλλο browser (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει; )
Άσχετο: μετά από διάφορους windows-skining πειραματισμούς, κατέληξα στο παρακάτω desktop...
Το ημερολόγιο με τις εργασίες και τις υπενθυμίσεις ονομάζεται Rainlendar, έχει διάφορα skins και μένει μόνιμα στην επιφάνεια εργασίας (έχει και ελληνικα). Ομοίως και το ρολόι, που ονομάζεται ClocX. Και τα δυο freeware!
Η α-λα Mac OS X γραμμή εργασιών και οι καρτέλες (tabs) στην επάνω και κάτω μεριά της οθόνης είναι δημιούργημα του Objectdock Plus ($19,0) της Stardock (διατίθεται και free, ως Objectdock χωρίς όμως να υποστηρίζει tabs και μερικές αλλες δυνατότητες... όπως π.χ. τα flyout menus που φαίνονται στην 2η εικόνα με τις εφαρμογές του Office).
-
Πραγματικά εντυπωσιακό
Μήπως υπάρχει κάποιο βιβλίο που να αναφέρεται στον Maxthon (όχι απαραίτητα στα ελληνικά) να διαβάσω κι εγώ μερικά πραγματάκια που είμαι καρά-άσχετος; -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πραγματικά εντυπωσιακό
Μήπως υπάρχει κάποιο βιβλίο που να αναφέρεται στον Maxthon (όχι απαραίτητα στα ελληνικά) να διαβάσω κι εγώ μερικά πραγματάκια που είμαι καρά-άσχετος;Ο Maxthon είναι ένας browser που χρησιμοποιεί τον Internet Explorer (τη μηχανή του) για την εμφάνιση των σελίδων. Έχει οδηγίες στο site του.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μου είπαν σήμερα πως το ΡΑΜ ανέδειξε τον Maxthon καλύτερο browser (δεύτερος -και καταϊδρωμένος- ο Firefox )... έγραφε μου είπαν πως όποιος μάθει τα κόλπα του Maxthon δεν ξανγυρίζει ποτέ σε άλλο browser (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει; )Άσχετο: μετά από διάφορους windows-skining πειραματισμούς, κατέληξα στο παρακάτω desktop...
Το ημερολόγιο με τις εργασίες και τις υπενθυμίσεις ονομάζεται Rainlendar, έχει διάφορα skins και μένει μόνιμα στην επιφάνεια εργασίας (έχει και ελληνικα). Ομοίως και το ρολόι, που ονομάζεται ClocX. Και τα δυο freeware!
Η α-λα Mac OS X γραμμή εργασιών και οι καρτέλες (tabs) στην επάνω και κάτω μεριά της οθόνης είναι δημιούργημα του Objectdock Plus ($19,0) της Stardock (διατίθεται και free, ως Objectdock χωρίς όμως να υποστηρίζει tabs και μερικές αλλες δυνατότητες... όπως π.χ. τα flyout menus που φαίνονται στην 2η εικόνα με τις εφαρμογές του Office).
Χάρη πώς τα κάνεις αυτά; Δώσε εάν θες εδώ ή με pm έναν οδηγό προς ναυτιλομένους και τι εργαλεία χρησιμοποιείς. Με ενδιαφέρει...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]