-
thanx manosk για την απάντηση. Το TCO 03 είναι κάτι που δεν είχα δώσει σημασία Υποθέτουμε λοιπόν ότι η διαφορά 15pin D-Sub/DVI είναι αμελητέα στο επίπεδο κόστους που με ενδιαφέρει, οπότε δεν μας δεσμεύει αυτό. Σημαντικό θεωρώ και την zero pixel εγγύηση, οπότε και καταλήγω στην LG μιας και οι eizo είναι out of my league
Τι λέτε για αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168256 (τα έχει όλα και συμφέρει? )
-
Σας ήρθε το mail περί νέου ιού με το θέμα 'μια κάρτα για σας'; Αν όχι, να το ποστάρω.
-
Όχι, αλλά σιγά μην άνοιγα 'κάρτα' με εκτελέσιμο αρχείο. Μόνο για να ελέγξω την αξιοπιστία του αντιβιοτικού μου θα το έκανα.
Οι LG είναι καλές και φθηνές. Όμως στην πράξη κάπου χάνουν σε ποιότητα εικόνας, μολονότι οι αριθμοί τις κολακεύουν. Εγώ ήμουν έτοιμος να πάρω την 1750, όμως τελικά διάβασα κάτι πράγματα και πήγα σε μια φθηνή και καλή EIZO. Η ουσία είναι να πας να τη δεις πλάι σε άλλες σε κάποιο κατάστημα, μόνο έτσι θα έχει πλήρη εικόνα.
-
Πάμε για EIZO FlexScan L551 17' δηλαδη?
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Πάμε για EIZO FlexScan L551 17' δηλαδη?τις iiyama τις κοίταξες?
-
Εγώ με την ΕΙΖΟ L550 είμαι ικανοποιημένος. Αλλά και οι LG δεν έχουν πρόβλημα. Επαναλαμβάνω: δες τις ζωντανά για να καταλήξεις.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Καινούργιο πρόβλημα με τον υπολογιστή.
Όταν βάλω το azureus για κατέβασμα χάνεται η σύνδεση, δεν υπάρχει καθόλου internet στον υπολογιστή (ούτε το azureus κατεβάζει.).
Έχω μειώση την ταχύτητα κατεβάσματος, και τον αριθμό τον τορεντ που συνδέεται αλλά τίποτα.Με βλέπω πάλi για φορμάτ με τόσα προβλήματα που βγάζει και ας έχει 15 ημέρες που το έκανα
να υποθέσω ότι έχεις dsl 384? το azureus καμιά φορά γονατίζει το router. Αν το κλείσεις και ξανανοίξεις δε λύνεται το πρόβλημα? (δεξί κλικ->exit στο system tray icon). Στα Azureus options βάλε στο Transfer 10kb/s global max upload, 20 max number of connections per torrent και 200 globally. Να θεωρήσω δεδομένο ότι έχεις ανοίξει πόρτες στο router
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σας ήρθε το mail περί νέου ιού με το θέμα 'μια κάρτα για σας'; Αν όχι, να το ποστάρω.Please don't.
-
Στο putfile έχει γίνει κάποια αλλαγή και πρέπει πλέον να κάνει εγγραφή για να 'ανεβάσει' κάνείς κάποια αρχεία, (ή έχω κάνει καμμία βλακεία) ;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στο putfile έχει γίνει κάποια αλλαγή και πρέπει πλέον να κάνει εγγραφή για να 'ανεβάσει' κάνείς κάποια αρχεία, (ή έχω κάνει καμμία βλακεία) ;Από όσο ξέρω θέλει εγγραφή.
@dazed: πάρε οθόνη με DVI κι ας μην τη χρησιμοποιήσεις άμεσα.
-
Ο ΙΕ7 πότε βγαίνει, ξέρει κανείς;
-
Σημασία έχει το πότε θα βγει το πρώτο Service Pack του.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Please don't.Στην πλάτη σου θα το κουβαλήσεις και με παρακαλείς;
ΟΚ, πάντως, δεν το ποστάρω!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σημασία έχει το πότε θα βγει το πρώτο Service Pack του.Ότι και να λέτε Μάνο, η ταχύτητα φόρτωσης σελίδων με IE/Maxthon είναι δραματικά ταχύτερες από ότι στον FFox (στο desktop ξανάβαλα Maxthon).
-
Εγώ τους μέτρησα στα ίδια με λίγο πιο ταχύτερο τον FF (εκτός του http://www.microsoft.com ) - μπορεί και να κάνω λάθος. Νομίζω όμως ότι αυτό που ζητάμε πλέον είναι όχι η ταχύτητα (που είναι λίγο πολύ ίδια), αλλά οι δυνατότητες. Με υπολογιστές των 3 GHz το πόσο βαρύς είναι ένας browser έχει μικρή σημασία, με ταχύτητες 25++ KB/sec η διαφορά ταχύτητας είναι επίσης μικρής αξίας ζήτημα.
Θέλω όμως να παραμετροποιώ τον browser όπως μου αρέσει.
Πχ είδα χθες το extension gTranslate, με το οποίο γίνονται σε επιλεγμένο κείμενο μεταφράσεις από διάφορες γλώσσες στα αγγλικά με δεξί κλικ και επιλογή της λειτουργίας. Τέτοια και πολλά ακόμα δεν τα κάνουν 'κλειστοί' browser, εκτός αν αποφασίσει ο προγραμματιστής τους να τα προσθέσει (θες δε θες) στο πρόγραμμα. Γι'αυτό δεν αλλάζω τον FF εδώ κι ένα χρόνο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ τους μέτρησα στα ίδια με λίγο πιο ταχύτερο τον FF (εκτός του http://www.microsoft.com ) - μπορεί και να κάνω λάθος. Νομίζω όμως ότι αυτό που ζητάμε πλέον είναι όχι η ταχύτητα (που είναι λίγο πολύ ίδια), αλλά οι δυνατότητες. Με υπολογιστές των 3 GHz το πόσο βαρύς είναι ένας browser έχει μικρή σημασία, με ταχύτητες 25++ KB/sec η διαφορά ταχύτητας είναι επίσης μικρής αξίας ζήτημα.
Θέλω όμως να παραμετροποιώ τον browser όπως μου αρέσει.
Πχ είδα χθες το extension gTranslate, με το οποίο γίνονται σε επιλεγμένο κείμενο μεταφράσεις από διάφορες γλώσσες στα αγγλικά με δεξί κλικ και επιλογή της λειτουργίας. Τέτοια και πολλά ακόμα δεν τα κάνουν 'κλειστοί' browser, εκτός αν αποφασίσει ο προγραμματιστής τους να τα προσθέσει (θες δε θες) στο πρόγραμμα. Γι'αυτό δεν αλλάζω τον FF εδώ κι ένα χρόνο.Μάνο δεν υπάρχουν πολλά άλλα που ΔΕΝ κάνει ο Maxthon συγκριτικά με τον FFox και μάλιστα ταχύτερα (το αντίθετο συμβαίνει). Προφανώς ουδέποτε ασχολήθηκες σοβαρά με τον Maxthon!
-
Μπορεί να έχεις δίκιο. Αλλά ως χρήστης του ΙΕ για κάμποσα χρόνια, βρήκα την υγειά μου με τον FF. Όσο μάλιστα κατασταλάζω στα extension που μ' ενδιαφέρουν τόσο δεν ξεκολλάω από αυτόν.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Στα Azureus options βάλε στο Transfer 10kb/s global max upload, 20 max number of connections per torrent και 200 globally. Να θεωρήσω δεδομένο ότι έχεις ανοίξει πόρτες στο routerπως το κανουμε αυτο και ποιες πορτες πρεπει να ανοιξουμε?
-
Windows XP SP2 and tcpip.sys patch
Windows XP SP2 limits the number of TCP connection attempts to 10 (quite small ). If there are more concurrent TCP connection attempts, Windows generates a warning: EventID 4226: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Since XP SP2 there are only 10 concurrent TCP connection attempts possible, while in SP1 this number has not been limited. (A connection attempt is a query to a computer about whether it accepts the TCP connection or not. If the computer is, for example, no longer available, the requestor will wait for a few seconds, after which a timeout occurs and the connection attempt gets canceled.)
For those behind a NAT or firewall, the thrid-party patch Download here for tcpip.sys to fix that SP2 issue is still recommended. Read here: http://www.bitcomet.com/news/20040908_xp2_4226.htm After you installed that patch, you may need to change the Max Simultaneous TCP connection attempts in the BitComet Options - Advanced - Connections Dialog. -
Επισης το pc τις τελευταιες μερες αργει πολυ να ξεκινησει και να κλεισει. Οταν μαλιστα ξεκιναει και εχει φορτωσει τα παντα, αν ξεκινησεις καποια εφαρμογη αυτη ανοιγει μετα απο 1-2' .
Απο εκει και μετα ολα ανοιγουν κανονικα!
Καμια ιδεα του τι μπορει να φταει και πως να το διορθωσω? [/img]
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]