-
Από τι τιμή αρχίζει ένα DVD Writer?
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
elteo: βρες μια σωστή κόπια του NOD32 και ξεμπέρδεψες. Η δική μου λήγει σε 1 εκατομμύριο ημέρες.
μανοςκκκκ το Antivir έχει μια διαφορά που σίγουρα ξέρεις...είναι δωρεάν.
Εάν το καταργήσουν ξέρω κι εγώ μονοπάτια που βγάζουν στις 1 δις ημέρες.
Το Nod32 στα αποτελέσματα του virus.gr δεν τα πήγε τόσο καλά όσο μας έχουν πρήξει για την αποτελεσματικότητά του οι διάφοροι φανς στα διάφορα tec-fora που διαβάζω.Σάββα δεν βλέπει το δίσκο σε USB γιατί μάλλον δεν υποστηρίζει USB boot to bios σου.
Να ρωτήσω κάτι, στο ένα παρτίτιον είναι τα windows, τα άλλα 2 είναι καθαρά η έχουν αρχεία μέσα???Καλά με το NOD32 μην είστε και τόσο σίγοyροι πως είστε καθαροί.
Σε υπολογιστή που το antivir είχε βρει wοrm το NOD δεν τον έβρισκε καθόλου
Λουκά είναι καθαρά.
Εφαγα μια ταλαιπωρία σήμερα. Κατέβασα μετά κόπων και βασάνων το Partition Magic 8. Κάνω merge τα partitions. Τελειώνει μετά από κάμποση ώρα. Και όταν ξεκινά μου είχε χάσει τα πάντα στα έγγραφά μου που είχα όλα τα downloads μου. Και όσα τα είχα κάνει εγκατάσταση τα είχε κάνει μπάχαλο.Οχι θεέ μου λέω και πάλι από την αρχή. Ξανά εγκατάσταση τα ghost cds και βέβαια ξανά 2 extra partitions.
Tα παρατώ...2 partitions θέλει 2 θα έχει. Εχασα και το partition magic (50mb με isdn χαμένα... )...θα το πετάξω από το παράθυρο γμ την τεχνολογία και τις π@παρίες μου γμ...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Από τι τιμή αρχίζει ένα DVD Writer?Από περίπου 45 ευρώ.
http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?c ... 20RECORDER -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
@Koyk: αυτά παθαίνει όποιος ακολουθεί τυφλά τον Κρουςthen, don't!
@ (δεν θυμάμαι με το Spybot ή με το msconfig απενεργοποίησε το ένα αντιϊκό από την εκκίνηση των Windows κι εγκατέστησε το άλλο (αντίθετα με οτι πιστεύει ο Σπύρος, μπορείς να έχεις όσα αντιϊκά θέλεις εγκατεστημένα στο σύστημά σου, αρκεί στην εκκίνηση των Windows να ξεκινάει o guard ενός μόνο (ακούει ο koyk; )
Αυτό εννοούσα. Εκτός αν με έχεις για ΤΟΣΟ άσχετο
Χρήστες msn messenger τα φώτα σας:
- Παίρνω το νέο λάπτοπ. Windows XP SP2 ελληνικά (δυστυχώς)
- Του περνάω μέσα όλα τα προγράμματα, του msn 7.5 συμπεριλαμβανομένου.
- Δουλευουν όλα άψογα.
- Τρέχω windows update, μου βγάζει ίσαμε 30 αναβαθμίσεις που πρέπει να κατεβάσω. Τις κατεβάζω, εγκαθίστανται, οκ.
Από τότε, το msn 7.5 δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Ξεκινάει, και όταν πάω να συμπληρώσω την e-mail address και το password για να συνδεθώ, κολλάει για 1-2 λεπτά πάνω στην πληκτρολόγηση. Μόλις ξεκολλήσει, πατάω sign-in για να πάρω μήνυμα 'service is unavailable'.
Δοκίμασα να:
- εγκαταστήσω πρώτα το 7.0 και από πάνω το 7.5. Τζίφος.
- εγκαταστήσω το ελληνικό msn 7.5, μπας και έφταιγαν τα ελληνικά ΧΡ. Τζίφος.
- Εγκαταστήσω το msn 8.0beta. Τζίφος, έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια.
Τώρα, παιζω με αγγλικό msn 7.0. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
Κατα 200% εχεις βαλει τον IE σε offline mode γι αυτο δεν μπαινει και ο MSN. Πανε στο Tools --> Options --> connections και τρεξε τον troubleshooter.... πατα repair... θα στο φτιαξει. Ποιο απλη λυση... ανοιξε με τον IE καποια σελιδα... να δει internet... και δοκιμασε μετα να ανοιξεις το MSN.
Εαν δεν φταιει το offline mode.... τοτε βλεπουμε...
Το δοκίμασα Κουρσάρε, τζίφος
Σπύρο χρησιμοποίησε το restore των xp και απενεργοποίησε το αυτόματο κατέβασμα των updates
Τα έκανα όλα αυτά. Τζίφος. Μόλις εγκατέστησα manually τα windows upadates, έκανε κακά του πάλι ο msn
AΛΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ?
-
Να βρεις το ASHAMPOO UNINSTALLER SUITE και στο εξής να εγκαθιστάς ΟΛΑ σου τα προγράμματα με αυτό. Αν κάτι πάει στραβά, απεγκατάσταση με τον κανονικό Uninstaller των Windows και μετά με το Ashampoo. Δεν μένει τίποτα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να βρεις το ASHAMPOO UNINSTALLER SUITE και στο εξής να εγκαθιστάς ΟΛΑ σου τα προγράμματα με αυτό. Αν κάτι πάει στραβά, απεγκατάσταση με τον κανονικό Uninstaller των Windows και μετά με το Ashampoo. Δεν μένει τίποτα.Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει, θενξ
Να απεγκαταστήσω με αυτό το msn 7.0 λες? Άντε και το έκανα. Μετά? Περνάω κατευθείαν το 7.5? Το 8.0beta? Ή το 7.0 και από πάνω κάποιο από τα άλλα δύο?
-
Κατόπιν εορτής δεν θα σε βοηθήσει ο Uninstaller. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί πριν την πρώτη εγκατάσταση.
Ίσως κάτι κάνει το 'Your Uninstaller! 2006'.
'# Having trouble uninstalling a program? Is your computer getting slower and slower? Get the best uninstaller software - Your Uninstaller! 2006 now to Make Your Computer Fast and Clean!
Your Uninstaller! 2006 uninstaller software is the industry's leading uninstaller. It comes with SmartUninstall which helps you completely remove applications.
This is the only program i use to uninstall programs, it uninstalls, scans and removes files and registry entries that weren't removed by the normal uninstaller. It also has a startup manager so you can get rid of startup applications and a temporary files remover. It is a fantastic program!'
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να βρεις το ASHAMPOO UNINSTALLER SUITE και στο εξής να εγκαθιστάς ΟΛΑ σου τα προγράμματα με αυτό. Αν κάτι πάει στραβά, απεγκατάσταση με τον κανονικό Uninstaller των Windows και μετά με το Ashampoo. Δεν μένει τίποτα.Δηλαδή αν ήταν SHAMPOO θα έμενε;
πυτιρίδα τα πι σι;
-
Αν κάποιο πρόγραμμα σου κάνει το PC μπουρδέλο και αρνείται να βγει, θα δεις τι καλό κάνει το λούσιμο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη ωραίο το Antivir 7 ...πλέον και με σύγχρονο γραφικό περιβάλλον.Τρώω τέτοιο πήξιμο αυτές τις μέρες Σάββα, που το μόνο που έχω καταφέρει είναι απλά να κατεβάσω το εξέ του Αντιβιρ 7 στον σκληρό του ΠιΣι. Δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα.
Αλλά αυτό valid until 31-5-2006 δεν μου άρεσε...δηλ μετά θέλουν πληρωμή;
Δεν νομίζω. Μάλλον λίγο πριν εκείνη την ημερομηνία θα βγάλουν έκδοση με ανανεωμένο deadline. Μέχρι σήμερα πάντως, έβγαζαν νέο εξέ περίπου 1 φορά το μήνα.
Εκτός πια κι αν σταματήσουν να το παρέχουν δωρεάν (οπότε, ΤΟΤΕ, βλεπουμε τι θα κάνουμε).ΥΓ. Για το Antivir6 ήξερα από ιδία πείρα και ήμουν σίγουρος πως ήταν ελαφρύ, λιτό κι αποτελεσματικό. Το Antivir7 ούτε καν το έχω δει ακόμα... δεν ξέρω δλδ αν εξακολουθεί να έχει τα προτερήματα αυτά, μιας και νομίζω άλλαξαν εκ θεμελίων το scanning engine του προγράμματος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν κάποιο πρόγραμμα σου κάνει το PC μπουρδέλο και αρνείται να βγει, θα δεις τι καλό κάνει το λούσιμο.ντεν έκω πι σι
-
Ψάχνω έναν compiler για fortran...
Έχω κάποια αρχεία .f και δεν μπορώ να τα διαβάσω...
Δώστε και σώστε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
@Koyk: αυτά παθαίνει όποιος ακολουθεί τυφλά τον Κρους
then, don't!
@ (δεν θυμάμαι με το Spybot ή με το msconfig απενεργοποίησε το ένα αντιϊκό από την εκκίνηση των Windows κι εγκατέστησε το άλλο (αντίθετα με οτι πιστεύει ο Σπύρος, μπορείς να έχεις όσα αντιϊκά θέλεις εγκατεστημένα στο σύστημά σου, αρκεί στην εκκίνηση των Windows να ξεκινάει o guard ενός μόνο (ακούει ο koyk; )
Αυτό εννοούσα. Εκτός αν με έχεις για ΤΟΣΟ άσχετο
Ελπίζω να διέγνωσες τη χιουμοριστική μου διάθεση. Αν όχι, απολογούμαι
AΛΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ?
Πως κι έχεις πάθει τόσο μεγάλη εξάρτηση από προϊόν της Microsoft;
Το δοκίμασες το MirandaIM; (πάνμικρο, πανάλαφρο, portable, skinnable και all-in-one [msn, yahoo, aol, icq, irc, aim, jabber] ) -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ψάχνω έναν compiler για fortran...Έχω κάποια αρχεία .f και δεν μπορώ να τα διαβάσω...
Δώστε και σώστε!
Στοιχηματίζω πως αν το γκουκλάρεις θα βρεις δωρεάν Fortran compiler σε λιγότερο από 10 λεπτά!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν κάποιο πρόγραμμα σου κάνει το PC μπουρδέλο και αρνείται να βγει, θα δεις τι καλό κάνει το λούσιμο.
ντεν έκω πι σι
Πυτιρίδα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
elteo: βρες μια σωστή κόπια του NOD32 και ξεμπέρδεψες. Η δική μου λήγει σε 1 εκατομμύριο ημέρες.
μανοςκκκκ το Antivir έχει μια διαφορά που σίγουρα ξέρεις...είναι δωρεάν.
Εάν το καταργήσουν ξέρω κι εγώ μονοπάτια που βγάζουν στις 1 δις ημέρες.
Το Nod32 στα αποτελέσματα του virus.gr δεν τα πήγε τόσο καλά όσο μας έχουν πρήξει για την αποτελεσματικότητά του οι διάφοροι φανς στα διάφορα tec-fora που διαβάζω.Σάββα δεν βλέπει το δίσκο σε USB γιατί μάλλον δεν υποστηρίζει USB boot to bios σου.
Να ρωτήσω κάτι, στο ένα παρτίτιον είναι τα windows, τα άλλα 2 είναι καθαρά η έχουν αρχεία μέσα???Καλά με το NOD32 μην είστε και τόσο σίγοyροι πως είστε καθαροί.
Σε υπολογιστή που το antivir είχε βρει wοrm το NOD δεν τον έβρισκε καθόλου
Λουκά είναι καθαρά.
Εφαγα μια ταλαιπωρία σήμερα. Κατέβασα μετά κόπων και βασάνων το Partition Magic 8. Κάνω merge τα partitions. Τελειώνει μετά από κάμποση ώρα. Και όταν ξεκινά μου είχε χάσει τα πάντα στα έγγραφά μου που είχα όλα τα downloads μου. Και όσα τα είχα κάνει εγκατάσταση τα είχε κάνει μπάχαλο.Οχι θεέ μου λέω και πάλι από την αρχή. Ξανά εγκατάσταση τα ghost cds και βέβαια ξανά 2 extra partitions.
Tα παρατώ...2 partitions θέλει 2 θα έχει. Εχασα και το partition magic (50mb με isdn χαμένα... )...θα το πετάξω από το παράθυρο γμ την τεχνολογία και τις π@παρίες μου γμ...
Πλέον ακολουθώ την χρυσή συμβουλή...'Όσο δουλεύουν τα win δεν πειράζουμε τίποτα!'
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Πλέον ακολουθώ την χρυσή συμβουλή...'Όσο δουλεύουν τα win δεν πειράζουμε τίποτα!'
Πως να μην τα πειράξω ρε πρόεδρε αφού έβαλα καινούριο δίσκο...;
-
-
Ευτυχώς εμένα στο laptop το Partition Magic δούλεψε καλά, αν κι έκανα αρκετές ζεϊμπεκιές (νέο partition, δημιουργία 3ου ανάμεσα στα δύο πρώτα, διαγραφή του μετά ). Μάλλον σου έκατσε κάποια στραβή της στιγμής.
-
Ποια θεωρείτε ότι είναι η πιο 'σωστή' μεθοδος? Partition κατά το φορμάρισμα του δίσκου ή μετά με κάποιο προγραμμα?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]