-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
To προηγούμενό μου antivirus το Kaspersky κάποια στιγμή απενεργοποίησε το οnline έλεγχο. Δεν με προστάτευε δηλ όσο ήμουν στο νετ. Τότε είχα το Κaspersky AntiHacker ως firewall. Οσο κι αν το έψαξα δεν έβγαλα άκρη.
Τώρα που έβαλα το Antivir Classic Edition σήμερα μου έκανε το ίδιο. Μου απενεργοποίησε το Antivir Guard. Εχω το Zone Alarm Pro ως firewall. Το έχω ρυθμισμένο για να μην μου το μπλοκάρει.
Αναγκάστηκα να απεγκαταστήσω το Αntivir και να το ξανα-εγκαταστήσω για να δουλέψει το Guard. Τι συμβαίνει; Στοιχειωμένα είναι τα AVs που βάζω στον Η/Υ ή έχω κάποιον ιό που δεν μου εμφανίζεται στον έλεγχο όμως;
Τελικά πρέπει όντως να είσαι... φαρμακόγλωσσας Σάββα
Άρχισε να μου το κάνεi και μένα (απενεργοποιήθηκε 1-2 φορές από μόνο του, στην εκκίνηση των XP) και στο PC και στο λάπτοπ. Ψυλλιάζομαι πως φταίει κάποιο update της Microsoft για τα Xp (μάλλον τo τελευταίο που έβαλα, αυτό για το WMF).
ΥΓ1. Όμως, με δεξί κλικ στην ομπρέλα και Activate Antivir Guard επανέρχεται.
ΥΓ2. Με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση διορθώνεται λες το πρόβλημα;Xάρη εμένα δεν ήταν τόσο απλό μιας και μου τα είχε κ αυτά απενεργοποιημένα και δεν με άφηνε να τα τσεκάρω.
Μέχρι στιγμής η «ομπρέλα» δουλεύει...κάτι πρέπει να παίζει με τα Xp γιατί ιούς δεν έχω και μου το έκανε και στο Kaspersky.
-
-
-
Μα... Linux είναι!
Kernel 2.4.18 και Matchbox Window Manager (κανονικά X-Windows!)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xάρη εμένα δεν ήταν τόσο απλό μιας και μου τα είχε κ αυτά απενεργοποιημένα και δεν με άφηνε να τα τσεκάρω.
Μέχρι στιγμής η «ομπρέλα» δουλεύει...κάτι πρέπει να παίζει με τα Xp γιατί ιούς δεν έχω και μου το έκανε και στο Kaspersky.
Για δώσε λίστα με τα προγράμματα που τρέχουν στην εκκίνηση των XP στο σύστημά σου.
Παραθέτω τη δική μου:
(μερικά από αυτά τα έχω απενεργοποιημένα, όπως φαίνεται και στην εικόνα). -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Xάρη εμένα δεν ήταν τόσο απλό μιας και μου τα είχε κ αυτά απενεργοποιημένα και δεν με άφηνε να τα τσεκάρω.
Για δώσε λίστα με τα προγράμματα που τρέχουν στην εκκίνηση των XP στο σύστημά σου.
Παραθέτω τη δική μου:
(μερικά από αυτά τα έχω απενεργοποιημένα, όπως φαίνεται και στην εικόνα).και η δεύτερη μιας και δεν χώραγε το screenshot
έτρεξα το hijackthis και μου τα έβγαλε όλα ok και safe.
-
Αντιγράφω από άλλο site:
**Bγήκε νέα εκδοση IE 7 Beta 2 preview (7.0.5299.0)
Μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδω. (1)
Οποιος εχει αυθεντικά windows τον εγκαθιστα με τις οδηγίες του nfo που υπάρχει μέσα στο rar.
Όποιος δεν εχει αυθεντικά κατεβάζει και αυτό.(2)
- Unrar τα αρχεία του rar no1.
- Install το certificate του rar no1.
- Extract τα αρχεία του .exe του rar no1.
- Aντικατάσταση με το dll που υπάρχει στο rar no2, του αντίστοιχου dll που υπάρχει στο φάκελο update στα αρχεια που προέκυψαν από το βήμα 3.
- Τρεχετε το update.exe στο ιδιο φάκελο και γινεται η εγκατασταση.
Θεικό το εικονίδιο με τη κιτρινη γραμμή.
Kαι εχει και αρκετες αλλαγές σε σχέση με τον beta1.**Oσοι θέλετε δοκιμάζετε!
Μέχρι στιγμής εμφανίζεται το να μην μπορείς να αλλάξεις γλώσσα στα ελληνικά με το alt+shift. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και η δεύτερη μιας και δεν χώραγε το screenshot
έτρεξα το hijackthis και μου τα έβγαλε όλα ok και safe.
Σάββα, αυτή είναι η λίστα με ΟΛΑ τα προγράμματα που τρέχεις αυτή τη στιγμή. Εγώ θέλω μόνο όσα ξεκινάνε μαζί με τα XP στην εκκίνηση, για να κάνω σύγκριση με τα δικά μου.
Αν έχεις το Spybot, πήγαινε Εργαλεία->Εκκίνηση συστήματος. Αν δεν το έχεις, τότε Έναρξη->Εκτέλεση->msconfig->Startup
ΥΓ. Η λίστα του Spybot είναι σαφώς αναλυτικότερη και πιο ευέλικτη στις ρυθμίσεις που επιδέχεται!
-
-
Μισό, να τα κοιτάξω...
-
Ξανα-μανα-ρωτάω!
Ερώτηση:
Με το Thunderbird μπορεί να γίνει synchronization με το κινητό? (6600)
Η ντε και καλά πρέπει να έχουμε Outlook? -
Σάββα δεν μπορώ να βρω άκρη (btw, πολύ πράμα του φορτώνεις ρε συ). Θα ψάξω στον Γκούγκλη μπας και βρω τίποτα σχετικό.
Με το Spybot μπορείς να απενεργοποιείς (όχι να σβήνεις) τα προγράμματα που ξεκινάνε μαζί με τα XP, ξετσεκάροντας τα αντίστοιχα κουτάκια. Έτσι μπορείς να δοκιμάσεις αν όλα πάνε οκ και κατόπιν να τα σβήσεις οριστικά από την εκκίνηση.
@kouk: εμ, Thunderbird δεν ήθελες;
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με το Outlook Express δουλεύει;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξανα-μανα-ρωτάω!Ερώτηση:
Η ντε και καλά πρέπει να έχουμε Outlook?Εσύ θα μας πεις που τα έχεις και τα δύο...
Χάρη πώς μπορώ να δω τι φορτώνω; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ξανα-μανα-ρωτάω!
Ερώτηση:
Η ντε και καλά πρέπει να έχουμε Outlook?Εσύ θα μας πεις που τα έχεις και τα δύο...
Χάρη πώς μπορώ να δω τι φορτώνω;Φορτώνεις όλα αυτά που σου δείχνει το Spybot. Μερικά χρειάζονται (είναι των Windows), άλλα όμως μπορείς και να μην τα φορτώνεις (π.χ. το update της Java 5, που είδα πως το φορτώνεις).
Στο Spybot, αν κλικάρεις στη λίστα ένα πρόγραμμα, τότε δεξιά σου γράφει περιγραφή του τι είναι, αν χρειάζεται, κλπ (πρόσεχε όμως γιατί δεν είναι πάντα αξιόπιστες οι πληροφορίες... π.χ. το ctfmon σου το βγάζει ως spyware, ενώ στην πραγματικότητα είναι νομίζω η ένδειξη της γλώσσας στα XP). βασικά μην σβήνεις τίποτα, απλά ξετσεκάριζε κουτάκια καί δοκίμαζε επανεκκινήσεις (για να σβήσεις οριστικά μια εγγραφή από τη λίστα του Spybot (και άρα από την εκκίνηση των Windows) πρέπει πρώτα να την κλικάρεις (να διαλεχτεί δλδ) και μετά να πατήσεις το κουμπί 'Διαγραφή' (στην επάνω μεριά του Spybot).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Με το Outlook Express δουλεύει;
Οχι γιατι το Express δεν έχει Contacts folder!
Απο Δευτέρα θα φορτώσω το Office 2003 αλλά ήθελα να κρατήσω το TB! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απο Δευτέρα θα φορτώσω το Office 2003 αλλά ήθελα να κρατήσω το TB!Ε και δεν το κρατάς! Θα τα έχεις και τα δυο
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Απο Δευτέρα θα φορτώσω το Office 2003 αλλά ήθελα να κρατήσω το TB!
Ε και δεν το κρατάς! Θα τα έχεις και τα δυο
Αν δεν κάνει sync δεν βολεύει...
-
παιδια ξερετε κανα site να ανεβασω ενα αρχειο ηχου 1.19mb ?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]