-
Χάρη το AVRep.dll που μου αναβαθμίζει τι ακριβώς είναι; (Αntivir)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Να ευχαριστείς τα παιδιά παραπάνω που μου θύμισαν τους οδηγούς ASPI.
Παιδια άκυρο!
Νεο προβλημα! Το νερο γραφει κανονικα δισκακια που φτιαχνω εγω, αλλά μόλις το βαλω να κανει αντιγραφη δισκων, επανεκκινει το Pc...
Μπας και έχεις βάλει κανένα ΓΝΗΣΙΟ δισκάκι της Σόνυ μέσα από το φορμάτ και μετά;;
Τι εννοείς;;;;;
Δε διάβασες πως κάποια (νέας κοπής) σόνι εγκαθιστούν spyware και trojan horse στον υπολογιστή σου για να μην μπορείς να αντιγράψεις τα δισκάκια ήχου τους; Σάλος έγινε...
Οπότε για να μιλάς για πρόβλημα στην αντιγραφή δίσκων, εμένα το μυαλό μου εκεί πάει, και φυσικά πιθανώς και όχι της Σόνι, αλλά άλλης 'καλής' εταιρείας...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Χρησιμοποιούσα τον Firefox 1.0.x και είχα ρυθμίσει τα cookies έτσι ωστε να γίνεται ερώτηση για την αποδοχή ή όχι κάθε cookie.
Εγκατέστησα τον 1.5 και βλέπω οτι στις Επιλογές --> Απόρρητο υπάρχει μόνο μια επιλογή 'Να επιτρέπεται στις σελίδες να θέτουν Cookies' χωρίς να υπαρχει η δυνατότητα της ρύθμισης με 'ερώτηση'. Καμιά βοήθεια; έστω και με κάποια επέκταση;Έχω τον 1.0.7 στα αγγλικά.
Πήγα Tools, Options..., Privacy, Cookies, Allow sites to set Cookies
Στην παρακάτω φόρμα έβαλα στο πεδίο Keep Cookies: Ask me every time.
Κάθε φορά που πρόκειται μία σελίδα να βάλει Cookie με ρωτάει.
Σίγουρο, γιατί έχω και το Norton που τα μπλοκάρει, και μόλις αφήσω ένα από το Νορτον με ρωτάει το Firefox. Μπορώ να πω αν θα το επιτρέψω μία φορά, ή για πάντα, ή αν θα το μπλοκάρω μία φορά ή για πάντα...Οπότε μάλλον αυτό θες, έτσι;
Πάντως υπάρχουν φορές που το Νορτον ΔΕ με ρώτησε, αλλά με ρώτησε το Firefox, οπότε του ξέφυγε του Νορτον, ενώ άλλες φορές το αφήνω από το Νορτον εγώ, αλλά δεν με ρωτάει το Firefox, οπότε μάλλον το χάνει εκείνο...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Επειδή η LG 1980Q παραείναι ακριβή, αυτή εδώ η AOC LM-928 πώς σας φαίνεται? Από χαρακτηριστικά φαίνεται καλή και έχει DVI και ρυθμίζεται καθ'ύψος και τιμή αρκετά προσιτή. Στο μόνο που υστερεί είναι οι γωνίες θέασης, 140/130Οι AOC είναι οι τελευταίες που θα κοίταζα. Το Πλαίσιο τις εισάγει αποκλεισιτκά και τις προορίζει για έτοιμα συστήματα. Η γωνία θέασης είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να κοιτάζεις στις TFT. Σε ορισμένες λίγο να ανασηκωθείς από την καρέκλα, χάνεις μεγάλο ποσοστό φωτεινότητας (όπως στα κινητά που έχουν μέτριες έγχρωμες οθόνες).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη το AVRep.dll που μου αναβαθμίζει τι ακριβώς είναι; (Αntivir)Δεν έχω ιδέα (το αναβαθμίζει αρκετά συχνά όμως).
Το συνήθισες τελικά το Antivir;
-
Έπεσε στα χέρια μου ένα μουσικό αλμπουμ, μέσα στου οποίου τον φάκελο υπήρχε ένα μίκρο αρχείο .cue κι ένα μεγάλο .ape. Έχει κάποιος καμιά ιδέα στο τι να τα κάνω, και πως να ακούσω το αλμπουμ;
-
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Χρησιμοποιούσα τον Firefox 1.0.x και είχα ρυθμίσει τα cookies έτσι ωστε να γίνεται ερώτηση για την αποδοχή ή όχι κάθε cookie.
Εγκατέστησα τον 1.5 και βλέπω οτι στις Επιλογές --> Απόρρητο υπάρχει μόνο μια επιλογή 'Να επιτρέπεται στις σελίδες να θέτουν Cookies' χωρίς να υπαρχει η δυνατότητα της ρύθμισης με 'ερώτηση'. Καμιά βοήθεια; έστω και με κάποια επέκταση;Έχω τον 1.0.7 στα αγγλικά.
Σίγουρο, γιατί έχω και το Norton που τα μπλοκάρει, και μόλις αφήσω ένα από το Νορτον με ρωτάει το Firefox. Μπορώ να πω αν θα το επιτρέψω μία φορά, ή για πάντα, ή αν θα το μπλοκάρω μία φορά ή για πάντα...Οπότε μάλλον αυτό θες, έτσι;
Πάντως υπάρχουν φορές που το Νορτον ΔΕ με ρώτησε, αλλά με ρώτησε το Firefox, οπότε του ξέφυγε του Νορτον, ενώ άλλες φορές το αφήνω από το Νορτον εγώ, αλλά δεν με ρωτάει το Firefox, οπότε μάλλον το χάνει εκείνο...
Σωστοοοοος!
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν έχω ιδέα (το αναβαθμίζει αρκετά συχνά όμως).
Ναι εύκολο είναι. Μου αρέσει το γρήγορο scan, με το Κaspersky ήθελα 1,5 με 2 ώρες για ένα full scan.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι εύκολο είναι. Μου αρέσει το γρήγορο scan, με το Κaspersky ήθελα 1,5 με 2 ώρες για ένα full scan.
Στο φουλ-σκαν πάντως δεν είναι ελαφρύ το Antivir (καταναλώνει πολλούς πόρους την ώρα που σκανάρει).
Σου έτυχε να σου πιάσει trojans, dialers, κλπ την ώρα που πας να ανοίξιες καμιά πονηρή σελίδα (π.χ. την asta-killer.com)?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Στο φουλ-σκαν πάντως δεν είναι ελαφρύ το Antivir (καταναλώνει πολλούς πόρους την ώρα που σκανάρει).
Σου έτυχε να σου πιάσει trojans, dialers, κλπ την ώρα που πας να ανοίξιες καμιά πονηρή σελίδα (π.χ. την asta-killer.com)?
Δεν συχνάζω σε αυτά τα μέρη... ...αλλά και πάλι έχω φραγή στα διεθνή.
-
μια και η ψηφιακη τηλεοραση αρχισε (απο την ΕΡΤ) ξερει κανεις τι γινεται με το DAB (Digital Audio Broadcasting) στην ελλαδα????
νομιζω οτι απο 2010 θα πρεπει να σταματισει η αναλογικη μεταδοση
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πώς κάνεις full scan; Εγώ κάνω αυτό που έχει default.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Στον Firefox 1.5 ελληνικο που χρησιμοποιω εχει ακριβως τις ιδιες επιλογες που λεει ο GeorgeTabs οποτε μου φαινεται παραξενο να μην τις εχει ο Αγγλικος
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Στον Firefox 1.5 ελληνικο που χρησιμοποιω εχει ακριβως τις ιδιες επιλογες που λεει ο GeorgeTabs οποτε μου φαινεται παραξενο να μην τις εχει ο Αγγλικος
Εκ των υστέρων συνειδητοποίησα οτι απλώς υπέστην σύγχισιν εκ της μετάβασης από αγγλική σε ελληνική έκδοση.
Τουτέστιν: κουλαμάρα! -
Ευτυχής κάτοχος ενός Acer Αspire 1690
ΠΕΤΑΕΙ το μηχάνημα
έχει περασμένα ελληνικα ΧΡ ωστόσο -
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ευτυχής κάτοχος ενός Acer Αspire 1690ΠΕΤΑΕΙ το μηχάνημα
έχει περασμένα ελληνικα ΧΡ ωστόσοΜε γειές, με γειές!!
ΥΓ. Άντε, εκτός από καφτήρι απέκτησες πλέον και SP2 Καιρός να δοκιμάσεις το... Kerio
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ευτυχής κάτοχος ενός Acer Αspire 1690
ΠΕΤΑΕΙ το μηχάνημα
έχει περασμένα ελληνικα ΧΡ ωστόσοΜε γειές, με γειές!!
ΥΓ. Άντε, εκτός από καφτήρι απέκτησες πλέον και SP2 Καιρός να δοκιμάσεις το... Kerio
Το SP2 μπήκε και στο desktop μου, αμέσως μόλις απέκτησα DSL
Kerio, NFW!!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ευτυχής κάτοχος ενός Acer Αspire 1690ΠΕΤΑΕΙ το μηχάνημα
έχει περασμένα ελληνικα ΧΡ ωστόσοMεγιές Σπύρο και μακρυά από το σέρβις γιατί θα κλαις με μαύρο δάκρυ...
Xάρη το είδα μετά, ευχαριστώ πάντως.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]