-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Καλά ρε σεις πως καταφέρνετε και σας πιάνουν οι μπάτσοι; Όταν η φλόγα είναι κάτω από 4 δεν σε πιάνουν με τίποτα.Εμένα με έχουν πιάσει και με έχουν παραπιάσει Το να μαθαίνεις να οδηγείς με gamepad (πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα) δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα
Στο 4 δυσκολεύει λόγω των καρφιών.
Τι, σου ρίχνουν και καρφιά;;;;;;; Α, τους ζαβολιάρηδες!!!! Ακόμα δεν έχω φτάσει σε heat 4... μέχρι 3 είμαι μέχρι στιγμής.
[snip]
Ρε mig σου κατέσχεσαν το αμάξι . Και το έσωσες;Αμέ, ας είναι καλά το save και load
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παίδες, μήπως θέλει κανένας ενα ωραιότατο, σε άριστη κατάσταση Zalman 7000Cu CPU Cooler? Κάνει για όλα τα socket, ακόμα και για Socket A, τόσο Intel όσο και AMD. Το δίνω 20-25 ευρώ (καινούριο κάνει 50 περίπου).Προς το παρόν μια κάρτα γραφικών θέλουμε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ξύπνησα σήμερα και τα είδα όλα μπλε, δυστυχώς όμως δεν εννοώ τα leds αλλά την οθόνη blue screen για όσους δεν κατάλαβαν, με error KERNEL_INPAGE_FAULT. Κάνω restart τπτ, κολλούσε σε κάτι αρχεία, κάνω recovery του ρίχνω ένα chkdsk /p εντάξει ξεκίνησε αν και σε PIO mode, αλλά το φτιαξα κι αυτό μετά.Πάω στο event viewer και βλέπω 5 errors:
The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period.
ένα άλλο error παραπάνω
The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort0.Μετά warnings
An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation.
The driver has detected that device \Device\Ide\IdePort0 has old or out-of-date firmware. Reduced performance may result.
ρε γμτ στον προηγούμενο σκληρό (seagate 200gb sata) έκανε τα ίδια κόλλαγε ανά διαστήματα και τον έστειλα αυτό και τον άλλαξα μ'ένα WD 250GB sata και ήταν μια χαρά απ'τον Σεπτέμβρη που τον έβαλα μέχρι τώρα. Τι σκ@τ@ να φταίει
Μήπως τα έχουν παίξει τα IDE καλώδιά σου; Για δοκίμασε να τα αλλάξεις.
-
Μήπως το πήδηξε η Sony το μηχανάκι σου;
http://www.sysinternals.com/blog/2005/1 ... aking.htmlSony rootkit μερικές φορές = blue screen. Δεν μπορείς να το ξεφορτωθείς, δεν μπορείς να το ανιχνεύσεις - είμαι παθών (έχω ripαρει εκατοντάδες CD στο μηχάνημά μου).
-
Σκέφτομαι να πάρω ένα ΧΒΟΧ απλό να το μετατρέψω σε Media Center.
Τι δυνατότητες θα μου δώσει ένα τέτοιο εγχείρημα;Κάποιος που να το έχει κάνει; Νομίζω Μάνο εσύ το έχεις κάνει.
-
Ναι, αλλά όχι μόνος, είχα βοήθεια από φίλο. Για την ακρίβεια όλη τη δουλειά την έκανε εκείνος, εγώ δεν χρειάστηκε να το ψάξω.
Μετά την αγορά του XBOX με τηλεκοντρόλ, αγοράστηκε από το εξωτερικό το τσιπάκι executer, το οποίο τοποθετείται (εσωκλείονται οδηγίες) με ένα κολλητήρι (αν κι άκουσα ότι η πιο τελευταία έκδοση δεν θέλει καν κολλητήρι). Κατόπιν πέρασε μέσω δικτύου άλλο λειτουργικό σύστημα με ενσωματωμένο πλήρη media player, που παίζει τα πάντα από βίντεο και ήχο.
Όσον αφορά τα παιχνίδια. αυτά επίσης παίζουν από κόπιες (αν ενδιαφέρουν κάποιον). Το σύστημα συνδέεται σε δίκτυο για μεταφορά αρχείων και στο internet. Επειδή έχει τσιπάκι, μπορεί να του βάλει κάποιος μεγάλο σκληρό IDE και να του χωρέσει ό,τι θέλει, από παιχνίδια ως ταινίες και μουσική. Αυτά εν ολίγοις. -
Έγραψα ένα CD σε φόρματ VCD και ενώ παίζει κανονικά σε όλα τα DVD players στη τηλεόραση, δεν παίζει στο XBOX φίλου. Ο Μάνος θα μας πει τι αναγνωρίζει και τι όχι το XBOX.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο Μάνος θα μας πει τι αναγνωρίζει και τι όχι το XBOX.Μανο ξερεις να πεις ολα αυτα τα φορματ απ'εξω;;; Μπραβο μνημη!!!
-
Τα πάντα παίζει παιδιά κι αν δεν παίζει κάτι, με μια αναβάθμιση θα το παίξει κι αυτό. Είναι στην ουσία ένα μικρό PC - τί κάνουμε στο PC όταν δεν παίζει κάποιο φορμάτ; Του εγκαθιστούμε το codec. Έτσι κι εδώ.
Δοκιμάστε να το παίξετε ως δισκάκι, όχι ως μεμονωμένο αρχείο (που δεν υπάρχει τέτοιο, τα SVCD είναι σύνολο αρχείων, όπως και τα DVD άλλωστε με τα VOB κλπ). Αυτό νομίζω ότι γίνεται ενεργοποιώντας τη ρύθμιση να παίζουν τα δισκάκια αυτόματα με την εισαγωγή τους, δεν το έχω ψάξει περισσότερο. Δοκιμάστε επίσης να ξεκινήσετε το XBOX με το κανονικό του λειτουργικό (πιέζοντας το κουμπί έναρξης για πάνω από 1'') και βάλτε το δισκάκι. -
άσε που να μπλέκω...Μάνο!
Καλά κάθομαι ...
-
Αυτό έλεγα κι εγώ, αλλά τώρα το κλασσικό DVD-Player έχει πάρει δρόμο και το σύστημα με βόλεψε αφάνταστα. Ένα τυπικό media PC (πχ αυτοί οι κύβοι που πουλάει το Πλαίσιο) κοστίζει κανένα 1000ρικο και η ποιότητα εικόνας είναι επιπέδου TV-OUT, δηλαδή μέτρια προς καλούτσικη. Το XBOX έχει ποιότητα DVD με συνολικό κόστος κάπου 300 ευρώ.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ξύπνησα σήμερα και τα είδα όλα μπλε, δυστυχώς όμως δεν εννοώ τα leds αλλά την οθόνη blue screen για όσους δεν κατάλαβαν, με error KERNEL_INPAGE_FAULT. Κάνω restart τπτ, κολλούσε σε κάτι αρχεία, κάνω recovery του ρίχνω ένα chkdsk /p εντάξει ξεκίνησε αν και σε PIO mode, αλλά το φτιαξα κι αυτό μετά.
Πάω στο event viewer και βλέπω 5 errors:
The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period.
ένα άλλο error παραπάνω
The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort0.Μετά warnings
An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation.
The driver has detected that device \Device\Ide\IdePort0 has old or out-of-date firmware. Reduced performance may result.
ρε γμτ στον προηγούμενο σκληρό (seagate 200gb sata) έκανε τα ίδια κόλλαγε ανά διαστήματα και τον έστειλα αυτό και τον άλλαξα μ'ένα WD 250GB **sata **και ήταν μια χαρά απ'τον Σεπτέμβρη που τον έβαλα μέχρι τώρα. Τι σκ@τ@ να φταίει
Μήπως τα έχουν παίξει τα IDE καλώδιά σου; Για δοκίμασε να τα αλλάξεις.
sata είναι
αν έφταιγαν τα καλώδια το πρόβλημα θα ήταν συνεχόμενο. Μπας και φταίει κανας controller/motherboard αλλά περίεργο μου φαίνεταιΛεωνίδα, προσπαθώ να προσέχω τι τρέχει στο μηχάνημά μου πάντως από sony δεν υπάρχει κάτι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα πάντα παίζει παιδιά κι αν δεν παίζει κάτι, με μια αναβάθμιση θα το παίξει κι αυτό. Είναι στην ουσία ένα μικρό PC - τί κάνουμε στο PC όταν δεν παίζει κάποιο φορμάτ; Του εγκαθιστούμε το codec. Έτσι κι εδώ.
Δοκιμάστε να το παίξετε ως δισκάκι, όχι ως μεμονωμένο αρχείο (που δεν υπάρχει τέτοιο, τα SVCD είναι σύνολο αρχείων, όπως και τα DVD άλλωστε με τα VOB κλπ). Αυτό νομίζω ότι γίνεται ενεργοποιώντας τη ρύθμιση να παίζουν τα δισκάκια αυτόματα με την εισαγωγή τους, δεν το έχω ψάξει περισσότερο. Δοκιμάστε επίσης να ξεκινήσετε το XBOX με το κανονικό του λειτουργικό (πιέζοντας το κουμπί έναρξης για πάνω από 1'') και βάλτε το δισκάκι.ποιο τσιπ ειναι αυτο? που το βρηκες και ποσο κανει? εχω ενα αχρηστο xbox και δε ξερω τι να το κανω...
-
Exexuter 3 (google). Δες πρώτα τις οδηγίες στο Quick help - Installation για να δεις αν θες να το κάνεις (δεν είναι δύσκολο, θέλει μόνο λίγη προσοχή).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Exexuter 3 (google). Δες πρώτα τις οδηγίες στο Quick help - Installation για να δεις αν θες να το κάνεις (δεν είναι δύσκολο, θέλει μόνο λίγη προσοχή).θα το τσεκαρω..
-
Παιδιά, έχω μπει στην πρίζα για κάρτα γραφικών AGP (να υποθέσω πως δεν υπάρχει converter από PCIe σε AGP, ούτε κάρτες που να υποστηρίζουν ταυτόχρονα και τα 2 προτόκολλα, ε; ).
Επειδή όμως έχω μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις και δεν θέλω να την πατήσω, χρειαζομαι λίγη βοήθεια. Τι να προσέξω (ταχύτητες, μνήμες, pipelines, vertex, shader, κλπ, κλπ);
Έριξα ένα γρήγορο googling και βρήκα π.χ. αυτή και αυτή. Λένε τίποτα;
Σε nVidia υπάρχει περίπτωση να βρω πουθενά την 6800 Ultra για AGP 4χ; αυτή π.χ. δεν είναι Ultra, έτσι δεν είναι;Διαβάζω επίσης πολύ καλά λόγια για αυτή την κάρτα. Υπάρχει διαθέσιμη στην Ελλάδα;
ΥΓ. Ακόμα κι αν λένε πως οι κάρτες είναι AGP 8x, μπορώ σίγουρα να τις βάλω σε AGP 4x; Θα χρειαστώ και νέο τροφοδοτικό;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδιά, έχω μπει στην πρίζα για κάρτα γραφικών AGP (να υποθέσω πως δεν υπάρχει converter από PCIe σε AGP, ούτε κάρτες που να υποστηρίζουν ταυτόχρονα και τα 2 προτόκολλα, ε; ).Επειδή όμως έχω μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις και δεν θέλω να την πατήσω, χρειαζομαι λίγη βοήθεια. Τι να προσέξω (ταχύτητες, μνήμες, pipelines, vertex, shader, κλπ, κλπ);
Έριξα ένα γρήγορο googling και βρήκα π.χ. αυτή και αυτή. Λένε τίποτα;
Σε nVidia υπάρχει περίπτωση να βρω πουθενά την 6800 Ultra για AGP 4χ; αυτή π.χ. δεν είναι Ultra, έτσι δεν είναι;Διαβάζω επίσης πολύ καλά λόγια για αυτή την κάρτα. Υπάρχει διαθέσιμη στην Ελλάδα;
ΥΓ. Ακόμα κι αν λένε πως οι κάρτες είναι AGP 8x, μπορώ σίγουρα να τις βάλω σε AGP 4x; Θα χρειαστώ και νέο τροφοδοτικό;
Εχεις διαλεξει πολυ κακες συγκυριες για την αλλαγη καρτας γραφικων. Συμβουλη μου ειναι να καθισεις οπως εισαι για την ωρα.
Πρωτα απο ολα ζητας να παρεις AGP... κατι το οποιο εχει τελειωσει ως ζητημα. Το AGP πεθανε... Μην επενδυεις λεφτα σε κατι που θα αλλαξεις σχετικα γρηγορα.
Ξεπερνωντας το παραπανω ζητημα, σε μερικους μηνες θα ερθουν DirectX 10 compatible καρτες οι οποιες θα ειναι fully Vista compatible σε αντιθεση με ολες τις τωρινες.Εαν σωνει και καλα πρεπει να την αλλαξεις, μην ξοδεψεις πανω απο 100-120 ευρω... δες και μεταχειρα τι υπαρχει.
Προσωπικες εκτιμησεις καποιου που προσεχει πολυ τι και ποτε πρεπει να αναβαθμισει, για να πιασουν τοπο τα φραγκα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εχεις διαλεξει πολυ κακες συγκυριες για την αλλαγη καρτας γραφικων. Συμβουλη μου ειναι να καθισεις οπως εισαι για την ωρα.
Πρωτα απο ολα ζητας να παρεις AGP... κατι το οποιο εχει τελειωσει ως ζητημα. Το AGP πεθανε... Μην επενδυεις λεφτα σε κατι που θα αλλαξεις σχετικα γρηγορα.
Ξεπερνωντας το παραπανω ζητημα, σε μερικους μηνες θα ερθουν DirectX 10 compatible καρτες οι οποιες θα ειναι fully Vista compatible σε αντιθεση με ολες τις τωρινες.Εαν σωνει και καλα πρεπει να την αλλαξεις, μην ξοδεψεις πανω απο 100-120 ευρω... δες και μεταχειρα τι υπαρχει.
Προσωπικες εκτιμησεις καποιου που προσεχει πολυ τι και ποτε πρεπει να αναβαθμισει, για να πιασουν τοπο τα φραγκα.
Υπάρχουν ελληνικά sites με αγγελιές μεταχειρισμένου hardware; Που βρίσκω μεταχειρισμένο hardware;
Σε ότι αφορά το AGP, το γνωρίζω πως έχει πεθάνει. Αλλά είμαι αποφασισμένος να ΜΗΝ αλλάξω επεξεργαστή, μητρική και μνήμες για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα (αν είναι θα τα κάνω αναβάθμιση όλα μαζί μια και καλή, πηδώντας σε 64Bit τεχνολογία).
Οπότε, μια καλή καρτούλα γραφικών για το 'πεθαμένο' AGP δεν θα με χάλαγε μέχρι τότε
Για πες, βρίσκω 6800 Ultra AGP κάτω από €300;
-
Α, σε περίπτωση που βoηθάει:
Μητρική: ASUS P4PE, chipset Intel 845PE, AGP 4x
CPU: (Northwood) P4@3.04 HT, FSB 533
RAM: 1Gb, DDR333 (Kingston) -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Υπάρχουν ελληνικά sites με αγγελιές μεταχειρισμένου hardware; Που βρίσκω μεταχειρισμένο hardware;Υπάρχουν, αλλά ένα μόνο αξίζει. Αυτή τη στιγμή είναι πεσμένο απ' ό,τι βλέπω, αλλά λειτουργεί κανονικά.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]