-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εχει κανεις καμια προσλκληση για gmail???
επισης απο το gmail μπορεις τα mail σου να τα βλεπεις απευθειας στο thunderbird???- Ναι. Δώσε e-mail να στείλω.
- Λογικά ναι. Το Gmail μπορείς να το δεις και μέσω pop.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
εχει κανεις καμια προσλκληση για gmail???
επισης απο το gmail μπορεις τα mail σου να τα βλεπεις απευθειας στο thunderbird???- Ναι. Δώσε e-mail να στείλω.
- Λογικά ναι. Το Gmail μπορείς να το δεις και μέσω pop.
ευχαριστω
μου εστειλαν μια
-
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
επισης απο το gmail μπορεις τα mail σου να τα βλεπεις απευθειας στο thunderbird???
- Λογικά ναι. Το Gmail μπορείς να το δεις και μέσω pop.[/quote]
Όχι λογικά, σίγουρα μπορείς να το δείς μέσω tunderbird.
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
σήμερα υλοποίησα το project blue everything με πετυχημένα αποτελέσματα. `Αλλαξα τα leds του πληκτρολογίου σε μπλε, καθώς και το led του χειριστιριου των ηχείων που ήταν πράσινο σε μπλε κι αυτό
άλλαξα και το led του dvdrom σε μπλε
πάρε και το Golf 4 να δέσεις με τον μπλε φωτισμό...
-
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ανάπτορας από παλιά θύρα joystick (αυτές που είχαν πάνω τους οι κάρτες ήχου) σε USB?
Αν όχι, έχει κανείς να προτείνει κανένα USB gamepad που να παίρνει και δεύτερο gamepad πάνω του (όπως ήταν τα παλιά MIcrosoft Sidewinder gamepads);
-
Πω-πω μια gamepad-άρα !!!!!!!!!
Μόνο που από ότι βλέπω είναι μόνο για playstationΤο αντίστοιχο για PC είναι αυτό (χοντρό και άσχημο )
ΥΓ. Από καμιά άλλη μάρκα έχετε καμιά πρόταση;
-
Επίσης, ο αντάπτορας που ψάχνω είναι αυτός, αλλά σαν πολύ ακριβός δεν είναι; (παίρνω καινούριο/α gamepad/s με αυτά τα λεφτά).
-
Μετά από πολλές μέρες αγανάκτησης λόγω των απείρων κολλημάτων, αποφάσισα να πάρω τον ΟΤΕ να παραπονεθώ για το modem 520i. (in retrospect, κακώς δεν τους πήρα νωρίτερα…).
Εγώ: «Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα με το μόντεμ της ADSL»
ΟΤΕ: «Ποιο είναι το πρόβλημα;»
Εγώ: «Κολλάει συνεχώς και επανέρχεται μόνο με reset.»
ΟΤΕ: «Μάλιστα. Από πότε άρχισε να το κάνει αυτό;»
Εγώ: «Από την αναβάθμιση στο νέο λογισμικό της Intracom.»
ΟΤΕ: «Κακώς το αναβαθμίσατε. Η εγκατάσταση του καινούργιου λογισμικού καταστρέφει το modem»
Εγώ: (αγανακτισμένος) «Εσείς με προτρέψατε. Με e-mail, αλλά και όταν επικοινώνησα μαζί σας τηλεφωνικώς»
ΟΤΕ: «Ναι, το γνωρίζουμε. Θα έρθουμε να σας το αλλάξουμε» -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πω-πω μια gamepad-άρα !!!!!!!!!
Μόνο που από ότι βλέπω είναι μόνο για playstationΤο αντίστοιχο για PC είναι αυτό (χοντρό και άσχημο )
ΥΓ. Από καμιά άλλη μάρκα έχετε καμιά πρόταση;
Χάρη αν ψάχνεις gamepad για PC και PS2 υπάρχει της Thrustmaster (έχω εγώ τέτοιο)
Εγώ ψάχνω bluetooth gamepad
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μετά από πολλές μέρες αγανάκτησης λόγω των απείρων κολλημάτων, αποφάσισα να πάρω τον ΟΤΕ να παραπονεθώ για το modem 520i. (in retrospect, κακώς δεν τους πήρα νωρίτερα…).Εγώ: «Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα με το μόντεμ της ADSL»
ΟΤΕ: «Κακώς το αναβαθμίσατε. Η εγκατάσταση του καινούργιου λογισμικού καταστρέφει το modem»
Εγώ: (αγανακτισμένος) «Εσείς με προτρέψατε. Με e-mail, αλλά και όταν επικοινώνησα μαζί σας τηλεφωνικώς»
ΟΤΕ: «Ναι, το γνωρίζουμε. Θα έρθουμε να σας το αλλάξουμε»Βαρεθήκατε το modem σας? Θέλετε να το αλλάξετε?Έχουμε την λύση για σας....
Νέο λογισμικό TerminatorΗ εταιρεία δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που αποφασίσετε οτι δεν θέλατε να αλλάξετε modem τα αποτελέσματα είναι μονιμα
-
Μετά από πολλές μέρες αγανάκτησης λόγω των απείρων κολλημάτων, αποφάσισα να πάρω τον ΟΤΕ να παραπονεθώ για το modem 520i. (in retrospect, κακώς δεν τους πήρα νωρίτερα…).Εγώ: «Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα με το μόντεμ της ADSL»
ΟΤΕ: «Ναι, το γνωρίζουμε. Θα έρθουμε να σας το αλλάξουμε»Έβαλες το τελευταίο firmware από το site της Intracom; Δεν μου δημιούργησε πρόβλημα και (επιτέλους) προστέθηκε λειτουργία για σώσιμο των ρυθμίσεων σε αρχείο. Θέλει μόνο προσοχή στην επιλογή της έκδοσης (έκδοση με το λογότυπο του ΟΤΕ ή της INTRACOM) και διάβασμα των οδηγιών στο pdf ('αναλυτικές οδηγίες αναβάθμισης').
http://www.intracom.gr/helpdesks/jetspe ... are_gr.htm
-
Ναι, και πίστεψε με, το έκανα By the book. Ούτως, ή άλλως, επειδή δεν είχα εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου, κάναμε την αναβάθμιση βήμα βήμα με την τηλεφωνική υποστήριξη του ΟΤΕ.
Από εκείνη την μέρα, κάθε 3 + λίγο το modem κολλούσε . Από ότι μου είπαν και οι τεχνικοί που ήρθαν σπίτι για να μου το αλλάξουν, η αναβάθμιση με το συγκεκριμένο firmware έχει ως αποτέλεσμα ανεπανόρθωτη βλάβη στο 520ι και έχουν ενημερώσει για αυτό την intracom.
-
μπρρρ....
Το έβαλα πριν 8 μέρες και δεν έχω κανένα πρόβλημα (ευτυχώς). -
Χάρη αν ψάχνεις gamepad για PC και PS2 υπάρχει της Thrustmaster (έχω εγώ τέτοιο)
Αν και στις τιμονιέρες η Thrustmaster ήταν και παραμένει από τις κορυφαίες του είδους, τα gamepads της δεν μου άρεσαν ποτέ (αισθητικά εννοώ, εργονομικά δεν έχω ιδέα).
Άρχισα να ψήνομαι για αυτό (ασύρματο) ή για αυτό.
Tο κακό με τα ασύρματα είναι πως θέλουν μπαταρίες και δεν ξέρεις πότε θα σε... κερμάσουν. Το παραπάνω έχει επαναφορτιζόμενες με ένδειξη lcd, με τον φορτιστή να παίζει και ρόλο rest-base για όταν δεν χρησιμοποιείται το gamepad... στοιχίζει όμως πάνω από €50,0.
Συγκριτικά με το ασύρματο της Logitech (έδωσα link σε προηγούμενο post) το Saitek είναι στα 900MHz (έναντι των 2,4GHz της Logitech), αλλά φαίνεται πιο εργονομικό και έχει και τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.Εγώ ψάχνω bluetooth gamepad
Αν βρεις στείλε κανά link.
-
Τελικά πήρα αυτό για €28,00.
-
Ναι, και πίστεψε με, το έκανα By the book. Ούτως, ή άλλως, επειδή δεν είχα εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου, κάναμε την αναβάθμιση βήμα βήμα με την τηλεφωνική υποστήριξη του ΟΤΕ.Από εκείνη την μέρα, κάθε 3 + λίγο το modem κολλούσε . Από ότι μου είπαν και οι τεχνικοί που ήρθαν σπίτι για να μου το αλλάξουν, η αναβάθμιση με το συγκεκριμένο firmware έχει ως αποτέλεσμα ανεπανόρθωτη βλάβη στο 520ι και έχουν ενημερώσει για αυτό την intracom.
Παιδια δυστυχώς τα Modem που δινουν οι εταιρειες με τα πακέτα τους (συνηθως) ειναι μετρια. Εμενα μου ειχαν δωσει ενα Crypto F200 το οποιο (παροτι πληρως πατσαρισμενο με τους τελευταιους drivers) κολλουσε συνεχεια.
Το αλλαξα με ενα US-Robotics 9107 router και βρήκα την υγεια μου.
Αψογο, ταχυτατο και ADSL2+ ready (αν και οποτε ερθει στην Ελλάδα..) -
`Οντως, άψογο το 9107
Δεν καταλαβαίνω μερικούς γιατί παίρνουν WiFi modem router απ'τη στιγμή που θα συνδεθεί μόνο με ένα υπολογιστή ασύρματα, τα καλώδια δε γλυτώνουν δλδ για τους υπόλοιπους υπολογιστές. Για μη χρήση καλωδίων εντελώς τότε χρειάζεται το modem/router να είναι και access point, αλλιώς μόνο ad hoc συνδέσεις μπορούν να γίνουν, once a time
-
`Οντως, άψογο το 9107Δεν καταλαβαίνω μερικούς γιατί παίρνουν WiFi modem router απ'τη στιγμή που θα συνδεθεί μόνο με ένα υπολογιστή ασύρματα, τα καλώδια δε γλυτώνουν δλδ για τους υπόλοιπους υπολογιστές. Για μη χρήση καλωδίων εντελώς τότε χρειάζεται το modem/router να είναι και access point, αλλιώς μόνο ad hoc συνδέσεις μπορούν να γίνουν, once a time
Γιατι θελουμε να εχουμε internet στον κηπο, στο σαλονι, στην κουζινα... κλπ κλπ κλπ!
Επισης αμα ερθει κανας ακομα φιλος με PC ειναι αναγκη να μπλεκουμε με καλωδια και ιστοριες γι αγριους?
Αληθεια... ποιο wireless ρουτερ υποστηριζει μονο once a time????
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]