-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Όντως δεν γίνεται;
Όντως
-
πως μπορω να ηχογραφησω (με σκοπο να το γραψω σε cd) μουσικη μεσω ιντερνετ?
ειναι streaming και παιζει σε itunes & media player
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πως μπορω να ηχογραφησω (με σκοπο να το γραψω σε cd) μουσικη μεσω ιντερνετ?ειναι streaming και παιζει σε itunes & media player
Η streaming μουσική είναι πολύ κακής ποιότητας, δε νομίζω να μπορεί να γραφτεί σε cd.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πως μπορω να ηχογραφησω (με σκοπο να το γραψω σε cd) μουσικη μεσω ιντερνετ?
ειναι streaming και παιζει σε itunes & media player
Η streaming μουσική είναι πολύ κακής ποιότητας, δε νομίζω να μπορεί να γραφτεί σε cd.
παιζει στα 128, οποτε δεν ειναι ασχημη!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τι έγινε ...ήρθε πελάτης κι έχασες την μιλιά σου;
Παιδιά, υπάρχει τρόπος να αντιγράψω και να παίξω παιχνίδι του PS2 (Playstation 2) χωρίς να είναι τσιπαρισμένο το μηχάνημα; Αν ναι, θα εκτιμούσα links με οδηγές και απαιτούμενο software!
Φανταζομαι πως δεν γινεται ,αλλιως δεν θα ειχε νοημα το τσιπαρισμα.
Και πως θα πάρουμε τώρα... backup;
ΥΓ. Όντως δεν γίνεται;
Xάρη δεν γίνεται. Δεν έχει και λογική έτσι όπως το θέτεις.
Εγώ τα σκάω και παίρνω platinum και αν μου αρέσει κάποιο πολύ σκάω και το 50ευρο.
Που να δεις στο ΧΒΟΧ 360 που έχουν 75-80 ευρώ.Αλλά τι να κάνω που είμαι κατα του τσιπαρίσματος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι έγινε ...ήρθε πελάτης κι έχασες την μιλιά σου;
Παιδιά, υπάρχει τρόπος να αντιγράψω και να παίξω παιχνίδι του PS2 (Playstation 2) χωρίς να είναι τσιπαρισμένο το μηχάνημα; Αν ναι, θα εκτιμούσα links με οδηγές και απαιτούμενο software!
Φανταζομαι πως δεν γινεται ,αλλιως δεν θα ειχε νοημα το τσιπαρισμα.
Και πως θα πάρουμε τώρα... backup;
ΥΓ. Όντως δεν γίνεται;
Xάρη δεν γίνεται. Δεν έχει και λογική έτσι όπως το θέτεις.
Εγώ τα σκάω και παίρνω platinum και αν μου αρέσει κάποιο πολύ σκάω και το 50ευρο.
Που να δεις στο ΧΒΟΧ 360 που έχουν 75-80 ευρώ.Αλλά τι να κάνω που είμαι κατα του τσιπαρίσματος...
Απο οτι εχω καταλαβει η προστασια ειναι σε επιπεδο hardware.
-
για ps2 το μαξιμουμ ειναι τσιπ με λιγες κολλησεις που βγηκε πριν κανα μηνα...δυστυχως ειναι μονοδρομος!
αν δε προσεξει αυτος που βαζει το τσιπ και αν δε παιζεις χαλαρα, οχι πανω απο 2 ωρες, τοτε το μηχανημα μαθηματικα διαλυεται...η σονυ εχει φτιαξει ενα απο τα χειροτερα μηχανηματα σε οτι αφορα την αντοχη...φυσικα το πρωτο ηταν πολυ χειροτερο!
-
Κι όμως ρε παιδιά, εγώ κάτι διαβάζω για boot-disks και κάτι swap magic και κάτι ανοίγματα του καπακιού του drive, το οποία ΔΕΝ χρειάζονται τσιπάρισμα. Επειδή όμως εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με PS2 δεν πολυκαταλαβαίνω τι ακριβώς συμβαίνει.
Υγ. Την ερώτηση την έκανα εκ μέρους φίλου με PS2.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Κι όμως ρε παιδιά, εγώ κάτι διαβάζω για boot-disks και κάτι swap magic και κάτι ανοίγματα του καπακιού του drive, το οποία ΔΕΝ χρειάζονται τσιπάρισμα. Επειδή όμως εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με PS2 δεν πολυκαταλαβαίνω τι ακριβώς συμβαίνει.Υγ. Την ερώτηση την έκανα εκ μέρους φίλου με PS2.
Εχουν χαμηλή συμβατότητα με τα παιχνίδια κοινώς όποτε θέλει δουλεύει και με όποιο game γουστάρει. [swap magic]
Απόφυγε το...πεταμένα λεφτά!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι όμως ρε παιδιά, εγώ κάτι διαβάζω για boot-disks και κάτι swap magic και κάτι ανοίγματα του καπακιού του drive, το οποία ΔΕΝ χρειάζονται τσιπάρισμα. Επειδή όμως εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με PS2 δεν πολυκαταλαβαίνω τι ακριβώς συμβαίνει.
Εχουν χαμηλή συμβατότητα με τα παιχνίδια κοινώς όποτε θέλει δουλεύει και με όποιο game γουστάρει. [swap magic]
Μωρέ PC και πάλι PC
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μωρέ PC και πάλι PC
Και αυτό τάισμα θέλει...δεν υπάρχει τελειότητα!
Εγώ γενικά είμαι φαν της κονσόλας. Με το PS2 έβγαλα πολλά χρόνια χωρίς αναβάθμιση. Είμαι και φαν του Gran Turismo [4].
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και αυτό τάισμα θέλει...δεν υπάρχει τελειότητα!
Εννοείται! Αλλά τουλάχιστον έχουμε περισσότερο... έλεγχο στα χέρια μας (και στο πορτοφόλι μας)
-
χωρις τσιπακι δε προκειται να παιξει τα παιχνιδια...τα πρωτα τσιπακια που βγηκαν απαιτουσαν τη παρουσια του action replay2 , του γνωστου σπαστηριου για κωδικους κτλ κτλ...τα επομενα οπως το messiah δε το χρειαζοταν και απλως τωρα τελευταια εχουν μειωθει πολυ οι κολλησεις που πρεπει να γινουν...αν εχει ορεξη ο φιλος σου μπορει να ψαξει στο δικτυο να βρει τι χρειαζεται να μπει σε ενα κοινο τσιπακι και να βγαλει την εσωτερικη δομη του ps2 σε μια φωτοτυπια, να παει σε εναν ηλεκτρονικο και να του το βαλει με μηδεν κοστος σε σχεση με αυτα που ζητανε οι λησταρχοι! το messiah για παραδειγμα εχει αντιγραφει κατ'εξακολουθηση απο τους ηλεκτρονικους των εδω καταστηματων και κοστιζει μετα βιας 5 ευρω! αντιθετα αυτοι σου ζητανε 100 τουλαχιστον για δουλεια 5 λεπτων...βγαλε κομπιουτερακι και κανε τους πολλαπλασιασμους!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χωρις τσιπακι δε προκειται να παιξει τα παιχνιδια...τα πρωτα τσιπακια που βγηκαν απαιτουσαν τη παρουσια του action replay2 , του γνωστου σπαστηριου για κωδικους κτλ κτλ...τα επομενα οπως το messiah δε το χρειαζοταν και απλως τωρα τελευταια εχουν μειωθει πολυ οι κολλησεις που πρεπει να γινουν...αν εχει ορεξη ο φιλος σου μπορει να ψαξει στο δικτυο να βρει τι χρειαζεται να μπει σε ενα κοινο τσιπακι και να βγαλει την εσωτερικη δομη του ps2 σε μια φωτοτυπια, να παει σε εναν ηλεκτρονικο και να του το βαλει με μηδεν κοστος σε σχεση με αυτα που ζητανε οι λησταρχοι! το messiah για παραδειγμα εχει αντιγραφει κατ'εξακολουθηση απο τους ηλεκτρονικους των εδω καταστηματων και κοστιζει μετα βιας 5 ευρω! αντιθετα αυτοι σου ζητανε 100 τουλαχιστον για δουλεια 5 λεπτων...βγαλε κομπιουτερακι και κανε τους πολλαπλασιασμους!Thanks για την λεπτομερή απάντηση!!!
ΥΓ. Δεν νομίζω τελικά να ασχοληθεί ο φίλος μου με τόση βαβούρα.
-
Ποιον messenger μου προτείνετε; Υahoo or Microsoft;
θέλω τον δημοφιλέστερο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιον messenger μου προτείνετε; Υahoo or Microsoft;θέλω τον δημοφιλέστερο...
Εγώ παρατηρώ ότι οι περισσότεροι γνωστοί μου που είχαν και τους δύο πλέον σιγά σιγά ξεφορτώνονται τον Yahoo...
-
Θα βάλω και τα δύο και βλέπουμε...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Περίεργος άνθρωπος ε? Τι να σου πώ ίσως να φταίει και το κινητό από φίλους που το έχουν κανένας δεν το κράτησε λιγότερο από 3 χρόνια εγώ βέβαια είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών
[snip]Όχι και περίεργος. Κι εγώ ακόμα με Siemens ME45 είμαι, και δεν προβλέπεται κιόλας να αλλάζω σύντομα
Βρε περιέργος σου λέω, σκέψου πόσα κινητά έχουν αλλάξει φίλοι, συγγενείς και γνωστοί σου...Βέβαια τα S/ME45i είναι, ακόμα και σήμερα κατα την ταπεινή μου γνώμη, πολύ καλά κινητά. Το δικό μου πάντως θα παραμείνει ως backup δεν πάει πουθενά...άλλωστε είναι ακόμα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση παρόλο που έχει υποστεί αρκετά βασανιστήρια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το δικό μου πάντως θα παραμείνει ως backup δεν πάει πουθενά...άλλωστε είναι ακόμα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση παρόλο που έχει υποστεί αρκετά βασανιστήριαΠου να πάει ρε Θανάση...; Ούτε 10Ε δεν στοιχίζει πλέον...
Το ΜS Messenger πολύ καλό...εύκολο και αμέσως συνδέθηκε. Το Yahoo ακόμα να συνδεθεί...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το δικό μου πάντως θα παραμείνει ως backup δεν πάει πουθενά...άλλωστε είναι ακόμα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση παρόλο που έχει υποστεί αρκετά βασανιστήρια
Που να πάει ρε Θανάση...; Ούτε 10Ε δεν στοιχίζει πλέον...
Το ΜS Messenger πολύ καλό...εύκολο και αμέσως συνδέθηκε. Το Yahoo ακόμα να συνδεθεί...
Σιγά μην το πουλούσα και 800 ευρώ να έκανε
Αύριο θα πάω βολτούλα να δώ τιμούλες...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]