-
Αγγούρια στιγμιαία. Μου τη σταματάει τελείως σύμφωνα με την κονσόλα ελέγχου του προγράμματος (τα 2 services τρέχουν πάντως). Χρειάζεται χειροκίνητο τερματισμό των services av-κάτι (alt-ctrl-del) και τρέξιμο του πρόγράμματος ξανά. Ομπρελίτσα δεν βγάζει, αλλά η κονσόλα ελέγχου λέει ότι η προστασία είναι ενεργή.
Σε λίγο θα το βαρεθώ και θα γυρίσω στο NOD32 μου φαίνεται. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μετά το σημερινό update του Antivir, μου βγάζει virus warnings στις σελίδες του φόρουμ (το ίδιο και για το φόρουμ του pctech).
Συμβαίνει και σε άλλους;
Το εβαλα χθες αλλα δεν βγαζει καποιο μυνημα για ιό.
Οταν κανει update κλεινει ,εστω και στιγμιαία ,την προστασια;Ναι, την κλείνει την προστασία, αντιγράφει τα ενημερωμένα αρχεία και την ξανανοίγει.
Για κάνε και σήμερα update και πες μου αν σου βγάζει warnings στο φόρουμ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αγγούρια στιγμιαία. Μου τη σταματάει τελείως σύμφωνα με την κονσόλα ελέγχου του προγράμματος (τα 2 services τρέχουν πάντως). Χρειάζεται χειροκίνητο τερματισμό των services av-κάτι (alt-ctrl-del) και τρέξιμο του πρόγράμματος ξανά. Ομπρελίτσα δεν βγάζει, αλλά η κονσόλα ελέγχου λέει ότι η προστασία είναι ενεργή.
Σε λίγο θα το βαρεθώ και θα γυρίσω στο NOD32 μου φαίνεται.Μάνο, μάλλον τρέχεις Kerio για firewall κι έχεις SP2, σωστά; Τα ίδια μου κάνει και μένα στο λάπτοπ (όχι όμως στο ΠιΣι που έχω SP1).
Η λύση είναι να απενεργοποιείς προσωρινά το Κέριο, να ενημερώνεις το Αντιβίρ και κατόπιν να ενεργοποιείς πάλι το Κέριο.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μετά το σημερινό update του Antivir, μου βγάζει virus warnings στις σελίδες του φόρουμ (το ίδιο και για το φόρουμ του pctech).
Συμβαίνει και σε άλλους;
Το εβαλα χθες αλλα δεν βγαζει καποιο μυνημα για ιό.
Οταν κανει update κλεινει ,εστω και στιγμιαία ,την προστασια;Ναι, την κλείνει την προστασία, αντιγράφει τα ενημερωμένα αρχεία και την ξανανοίγει.
Για κάνε και σήμερα update και πες μου αν σου βγάζει warnings στο φόρουμ.Εκανα update και σημερα αλλα δεν μου βγαζει τιποτα .
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Η λύση είναι να απενεργοποιείς προσωρινά το Κέριο, να ενημερώνεις το Αντιβίρ και κατόπιν να ενεργοποιείς πάλι το Κέριο. -
..και μια ελαφρώς αόριστη ερώτηση..
Η αδερφή μου, που φέτος είναι στην 5η δημοτικού, έχει αρχίσει να σερφάρει αρκετά πλέον. Τα popups τα έχει αποκλείσει ο Mozilla. Πως, όμως μπορούμε να την προστατεύσομε και από οτιδήποτε άλλο 'πονηρό' κυκλοφορεί στο διαδίκτυο;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
..και μια ελαφρώς αόριστη ερώτηση..Η αδερφή μου, που φέτος είναι στην 5η δημοτικού, έχει αρχίσει να σερφάρει αρκετά πλέον. Τα popups τα έχει αποκλείσει ο Mozilla. Πως, όμως μπορούμε να την προστατεύσομε και από οτιδήποτε άλλο 'πονηρό' κυκλοφορεί στο διαδίκτυο;
από τόσο μικρή στα βάσανα την έβαλες την καημένη? Τόσα πράγματα υπάρχουν ν'ασχοληθεί..Θα βρωμίσει η ψυχή της εκεί μέσα, ειδικά τώρα που είναι σε φάση διαμόρφωσης χαρακτήρα!
btw, με την ερώτηση που έκανα στην προηγούμενη σελίδα ξέρει κανείς κάτι?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
..και μια ελαφρώς αόριστη ερώτηση..
Η αδερφή μου, που φέτος είναι στην 5η δημοτικού, έχει αρχίσει να σερφάρει αρκετά πλέον. Τα popups τα έχει αποκλείσει ο Mozilla. Πως, όμως μπορούμε να την προστατεύσομε και από οτιδήποτε άλλο 'πονηρό' κυκλοφορεί στο διαδίκτυο;
από τόσο μικρή στα βάσανα την έβαλες την καημένη? Τόσα πράγματα υπάρχουν ν'ασχοληθεί..Θα βρωμίσει η ψυχή της εκεί μέσα, ειδικά τώρα που είναι σε φάση διαμόρφωσης χαρακτήρα!
Ναι, μπορεί και να έχεις δίκιο.
Εγώ τότε δεν είχα ιδέα από όλα αυτά, έπαιζα ακόμα στον δρόμο όπως όλα τα παιδάκια.
Δυστυχώς, (για διάφορους λόγους) οι νεότερες γενιές μένουν τις περισσότερες ώρες στο σπίτι. Οι περισσότερες φίλες της έχουν εμπειρία σε υπολογιστή.
Έτσι κι η αδερφή μου μπάινει σε κάποια site των ενδιαφερόντων της (μουσικά και βιβλία) αλλά επειδή είναι σε μια φάση με εγγενή περιέργεια θέλω να την προστατεύσω από τυχόν κακοτοπιές.
Μάλλον είναι φαινόμενο της εποχής. -
Για αρχή απόκλεισε όλες τις σελίδες, πλην εκείνων που επιτρέπεται να βλέπει. Αν χρησιμοποιεί το google, ενεργοποίησε το φίλτρο στις εικόνες.
Πολλά antivirus και firewall έχουν λειτουργία parent control. Ενεργοποίησέ τη. Ψάξε σχετικές πληροφορίες στο google για parent control κλπ. -
νομιζω μια σοβαρη συζητηση μαζι της ωστε να της δωσεις να καταλαβει τι κινδυνους εχει το ιντερνετ και να μην πιστευει οτι βλεπει και διαβαζει και γενικα για την ποιοτητα των περισσοτερων σελιδων θα λειτουργησει καλυτερα απο οποιοδηποτε φιλτρο ή parent control.
-
Για εμένα δεν βρήκε κανείς πρόγραμμα????
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Για εμένα δεν βρήκε κανείς πρόγραμμα????δε γνωρίζω αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα, πάντως θεωρητικά μπορεί να φτιαχτεί. Ρίχνεις το focus στο παράθυρο που θες και στη συνέχεια στο πλαίσιο κειμένου, αρκεί να ξέρεις το class id του, το οποίο μπορείς να το βρεις με κάποιο debugger ή dissasembler και του στέλνεις μια εντολή WM_COMMAND για το κουμπί που λειτουργεί πατώντας enter (Win32 C++ όλα αυτά)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μετά το σημερινό update του Antivir, μου βγάζει virus warnings στις σελίδες του φόρουμ (το ίδιο και για το φόρουμ του pctech).Συμβαίνει και σε άλλους;
Oxι εμένα δεν έβγαλε τίποτα.
-
Εχω το Τοshiba του πατέρα μου του οποίου θέλει να αλλάξει το combo DVD ROM/CD-R και να βάλει ένα DVD-R να κάνει την δουλειά του. Εχει ένα αναβαθμισμένο στα σημεία Satellite 1400-503 με Celeron Mobile 1,33MHz , 512mb RAM, 80 GB Ηdd.
Με usb εξωτερικό αξίζει?
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.330560
http://www.eshop.gr/search_per.phtml?of ... 20RECORDERΤι λέτε μπορεί να γίνει;
Δώστε μου τα φώτα σας και τα link σας...
-
Με τα Αντιβίρ δεν ξέρω τι γίνεται. Στο ΠιΣι είναι όλα οκ και με την τελευταία ενημέρωση, στο λάπτοπ μου βγαζει τα warnings. Θα κάνω σκαν για ιούς μήπως έχω κολλήσει τίποτα.
Κάτι άλλο τώρα. Ένας φίλος με απλή 56άρα μιλούσε με Γερμανία μέσω SkyPe και MSN μια χαρά. ΑΠό τότε που έβαλε dsl (otenet), η δική του φωνή πάει μια χαρά, αλλά από Γερμανία του έρχεται με τρομερή καθυστέρηση.Μηπως χρειαζεται καπια ρυθμιση Το laptop `eivai acer(9601)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω το Τοshiba του πατέρα μου του οποίου θέλει να αλλάξει το combo DVD ROM/CD-R και να βάλει ένα DVD-R να κάνει την δουλειά του. Εχει ένα αναβαθμισμένο στα σημεία Satellite 1400-503 με Celeron Mobile 1,33MHz , 512mb RAM, 80 GB Ηdd.Με usb εξωτερικό αξίζει?
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.330560
http://www.eshop.gr/search_per.phtml?of ... 20RECORDERΤι λέτε μπορεί να γίνει;
Δώστε μου τα φώτα σας και τα link σας...
Aυτό θα κάνει...; βοήθεια ρεεεε
-
Βρήκα και ένα LG...θα ρωτήσω συμβατότητα, link...
-
εχω ακουσει οτι ο ΟΤΕ εχει πειραξει τις 384/128 και εχουν αδικαιολογητο delay σε τετοιες εφαρμογες
πρεπει να παει σε 512 για να δει βελτιωση
-
Παιδες κανενα προγραμμα που να μετατρεπει αρχεια PDF σε Word (κατα προτιμηση freeware);;
Thanks a lot -
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Παιδες κανενα προγραμμα που να μετατρεπει αρχεια PDF σε Word (κατα προτιμηση freeware);;
Thanks a lotΧμ... γίνεται και χωρίς πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω αν θα διατηρηθεί το φορμάτ του αρχείου:
στην γραμμή εργαλείων του Acrobat, πάτα το κουμπί 'select tool' και διάλεξε όλο το κείμενο. Κάνε copy και μετά paste στο word. Σώστο σαν .doc και καθάρισες.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]