-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ρίχνεις το focus στο παράθυρο που θες και στη συνέχεια στο πλαίσιο κειμένου, αρκεί να ξέρεις το class id του, το οποίο μπορείς να το βρεις με κάποιο debugger ή dissasembler και του στέλνεις μια εντολή WM_COMMAND για το κουμπί που λειτουργεί πατώντας enter (Win32 C++ όλα αυτά)καλύτερο emoticon δεν θα μπορούσα να βρω!!!
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Παιδες κανενα προγραμμα που να μετατρεπει αρχεια PDF σε Word (κατα προτιμηση freeware);;
Thanks a lotή print as από το acrobat
-
το βρήκα!!
HOTKEY MASTER
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παιδες κανενα προγραμμα που να μετατρεπει αρχεια PDF σε Word (κατα προτιμηση freeware);;
Thanks a lotΧμ... γίνεται και χωρίς πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω αν θα διατηρηθεί το φορμάτ του αρχείου:
στην γραμμή εργαλείων του Acrobat, πάτα το κουμπί 'select tool' και διάλεξε όλο το κείμενο. Κάνε copy και μετά paste στο word. Σώστο σαν .doc και καθάρισες.
Προσπαθησα αλλα τα Ελληνικα μετατρεπονται σε ακαταλαβιστικα
ή print as από το acrobat
Δεν το καταλαβα
Αναζητηση στο Yahoo εβγαλε πολλα αλλα ολα Shareware
-
Μόλις κατέβασα μια ακόμα ενημέρωση του Αντιβίρ (μόλις 34 Κb, αν πρόλαβα να δω καλά) και σταμάτησε να μου βγάζει warnings!
Doing
ΥΓ. Μου έβρισκε Exp/Html.Codeba.3.A, ότι κι αν σημαίνει αυτό
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω το Τοshiba του πατέρα μου του οποίου θέλει να αλλάξει το combo DVD ROM/CD-R και να βάλει ένα DVD-R να κάνει την δουλειά του. Εχει ένα αναβαθμισμένο στα σημεία Satellite 1400-503 με Celeron Mobile 1,33MHz , 512mb RAM, 80 GB Ηdd.
Με usb εξωτερικό αξίζει?
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.330560
http://www.eshop.gr/search_per.phtml?of ... 20RECORDERΤι λέτε μπορεί να γίνει;
Δώστε μου τα φώτα σας και τα link σας...
Aυτό θα κάνει...; βοήθεια ρεεεε
σιγά ρε παιδιά όχι όλοι μαζί...θα κάψουμε τις λάμπες...
-
Εγώ Σάββα δεν ξέρω για να σε βοηθήσω. Δεν είχα ποτέ usb εξωτερικό drive.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ Σάββα δεν ξέρω για να σε βοηθήσω. Δεν είχα ποτέ usb εξωτερικό drive.Χάρη μιλάω για εσωτερικό...
-
Εγώ δεν είχα ποτέ μου laptop.
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Thanks a lotΧμ... γίνεται και χωρίς πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω αν θα διατηρηθεί το φορμάτ του αρχείου:
στην γραμμή εργαλείων του Acrobat, πάτα το κουμπί 'select tool' και διάλεξε όλο το κείμενο. Κάνε copy και μετά paste στο word. Σώστο σαν .doc και καθάρισες.
Προσπαθησα αλλα τα Ελληνικα μετατρεπονται σε ακαταλαβιστικα
ή print as από το acrobat
Δεν το καταλαβα
Αναζητηση στο Yahoo εβγαλε πολλα αλλα ολα Shareware
σε ένα άλλο pc το είδα δοκιμάσει ανοίγοντας το pdf με το acrobat και έκανα print αλλά όχι στον εκτυπωτή αλλά στο Word
-
ποιο προγραμματακι να κατεβασω για τορεντ?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
σε ένα άλλο pc το είδα δοκιμάσει ανοίγοντας το pdf με το acrobat και έκανα print αλλά όχι στον εκτυπωτή αλλά στο WordΑυτό γίνεται αν έχεις το Acrobat Professional που ΔΕΝ είναι δωρεάν. Με το Acrobat Reader Που βρίσκουμε δωρεάν, δεν γίνεται αυτό που λες.
Βέβαια, το Professional υπάρχει 'δωρεάν' στα κατεβαστήρια
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
σε ένα άλλο pc το είδα δοκιμάσει ανοίγοντας το pdf με το acrobat και έκανα print αλλά όχι στον εκτυπωτή αλλά στο Word
Αυτό γίνεται αν έχεις το Acrobat Professional που ΔΕΝ είναι δωρεάν. Με το Acrobat Reader Που βρίσκουμε δωρεάν, δεν γίνεται αυτό που λες.
Βέβαια, το Professional υπάρχει 'δωρεάν' στα κατεβαστήρια
ναι μπορεί έτσι να ήταν
δεν το θυμάμαι -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποιο προγραμματακι να κατεβασω για τορεντ?- uTorrent
- Azureus (συν την τελευταία έκδοση java)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη μιλάω για εσωτερικό...
USB όμως, έτσι δεν είναι;
Δεν είχα ποτέ usb drive, ούτε εσωτερικό ούτε εξωτερικό. Αν μιλάμε για IDE, δεν νομίζω να αντιετωπίσει κανένα πρόβλημα. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Χάρη μιλάω για εσωτερικό...
USB όμως, έτσι δεν είναι;
Δεν είχα ποτέ usb drive, ούτε εσωτερικό ούτε εξωτερικό. Αν μιλάμε για IDE, δεν νομίζω να αντιετωπίσει κανένα πρόβλημα.OxΙ ρε συ ΔΕΝ είναι usb. Αυτό αντικαθιστά το ήδη υπάρχον σου στο laptop.
Atapi γράφει στην σύνδεση. -
Έχω καταμπερδευτεί ρε Σάββα. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
-
Ηαrry
θέλω να αλλάξω το εσωτερικό μου cdr/dvdrom με ένα dvd-r. Βρήκα αυτό το LG το οποίο μου είπαν ότι λογικά κάνει. Είναι και αυτό εσωτερικό και θα αντικαταστήσει το παλιό μου.
Εγώ απλά ρωτώ εάν έχει πράξει κάποιος κάτι αντίστοιχο...
Και κάτι άλλο, μου έχει φαγωθεί μία βίδα του laptop και δεν ξεβιδώνει με τίποτα. Πώς μπορώ να την βγάλω;
-
Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα: έχω ένα pc με xp pro, με δύο σκληρούς: έναν εσωτερικό, και έναν εξωτερικό, με θήκη εξωτερική που συνδέεται με usb. Έπίσης έχω έναν φορητο, με win98 se. Ο φορητός δεν βλέπει τον σκληρό, ένω έχω εγκαταστήσει τους drivers. Στην διαχείρηση συσκευών τον βγάζει, αλλά δεν εμφανίζεται στον 'υπολογιστή μου'. Τι προτείνετε;
-
Τα Win98 δεν έχουν ενσωματωμένους δικούς τους οδηγούς για εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης. Πρέπει να εγκαταστήσεις οδηγούς, που κανονικά θα συνοδεύουν τη συσκευή σε CD ή δισκέτα. Ίσως δεν τους εγκατέστησες σωστά. Κάνε μια επανεγκατάσταση των οδηγών, λέγοντας εσύ στα Windows σε ποιο σημείο να ψάξουν.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]