-
kouk
Πέταμα!
Αυτού του είδους οι εκτυπωτές ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τα μελανάκια. Αναλώσιμα!
Πριν από 2 χρόνια αγόρασα έναν c64 και δεν έβαλα ούτε ένα ιμιτασιόν μελάνι επάνω του. Σ'αυτόν τον εκτυπωτή εκτυπωνω καμια 60ριά σελίδες το μήνα. Στον χρόνο επάνω άρχισε να μου κάνει νερά στις εκτυπώσεις (γραμμές, κενά, λάθη στην ευθυγράμμιση) και το clean up έκανε λίγα πράγματα. Εδώ και λίγο καιρό άρχισε να κολάει στα μισά της εκτύπωσης και να βγάζει ένα 'Τζένεραλ έρορ'. Θέλω να εκτυπώσω δύο σελίδες και χαλάω τρείς. Για επισκευή δεν ρωτάω καν. Μόνο για να το στείλω στον Πουλιάδη και να τον πάρω πίσω θα μου κοστίσει όσο μισός καινούργιος...
Ομως οι μέρες του είναι μετρημένες -
Πλέον ένας φθηνός canon τυπώνει καλά και τα αναλώσιμά του κοστίζουν σχετικά λίγο.
Τις προάλλες πέταξα έναν λειτουργικό lexmark 6 ετών γιατί το μελάνι του θα κόστιζε όσο δύο σαν αυτόν.Όσον αφορά τον epson σας κ. koyk, διαγράψτε τον εντελώς και ξαναεγκαταστήστε τον. Ίσως κάτι έχει πειραχτεί στους οδηγούς του.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όσον αφορά τον epson σας** κ. koyk,** διαγράψτε τον εντελώς και ξαναεγκαταστήστε τον. Ίσως κάτι έχει πειραχτεί στους οδηγούς του.
Ντροπή σου και αίσχος σου ρε Μάνο ντροπή σου.
-
Παω για άλλον!!!
Προτάσεις?
-
Αν μιλάμε για έγχρωμο μελάνης, είπαμε: canon. Και οι φθηνοί βγάζουν καλές εκτυπώσεις (αν και κάπως αργοί).
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.407199 (δεν ξέρω αν περιλαμβάνει καλώδιο USB).
Πριν αγοράσεις ο,τιδήποτε, ρώτα πόσο κοστίζουν τα μελάνια. Το πιο σημαντικό θέμα κόστους για inkjet.Άλλο: αγόρασα αυτό για δώρο:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662852
1 GB διαθέσιμο για μουσική αλλά και για μεταφορά αρχείων μόνο 50 ευρώ. Φορτίζει από τη θύρα USB, ο ήχος είναι καλός, το μέγεθος πολύ μικρό. -
Αυτόν που λέει ο Μάνος Νίκο! Τον πήρα στον πατέρα μου, πετάει. Νομίζω 90 ευρώ τον είχα πάρει από Mediamarkt +
-
Θυμάται μήπως κανείς πού έχουμε αναφέρει πως σώζουμε βίντεο από τον γούγλη;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άλλο: αγόρασα αυτό για δώρο:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662852
1 GB διαθέσιμο για μουσική αλλά και για μεταφορά αρχείων μόνο 50 ευρώ. Φορτίζει από τη θύρα USB, ο ήχος είναι καλός, το μέγεθος πολύ μικρό.Ωραίο, Μάνο! Οθονούλα έχει;
-
hrdoukas
δεν υπάρχει πλέον Πουλιάδης και Συνεργάτες. Finito!
-
Ποιά είναι η τελευταία 'δωρεάν' έκδοση του nod32?
-
2.51.26
tazz
Όχι, άνευ οθονούλας. Αλλά με τόσο χαμηλή τιμή μπορούμε να το προσπεράσουμε νομίζω, ειδικά έχοντας ως δεδομένο ότι μια απλή USB μνήμη του 1GB κοστίζει τουλάχιστον 30-35 ευρώ. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
hrdoukasδεν υπάρχει πλέον Πουλιάδης και Συνεργάτες. Finito!
Υπάρχει αλλα δεν δουλεύει....
-
Δηλαδή οι 'εκπληκτικοί' Plato δεν πωλούνται πλέον;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
hrdoukasδεν υπάρχει πλέον Πουλιάδης και Συνεργάτες. Finito!
-
[quote='Krusenstern']Αυτόν που λέει ο Μάνος Νίκο! Τον πήρα στον πατέρα μου, πετάει. Νομίζω 90 ευρώ τον είχα πάρει από Mediamarkt +
-
Eγώ έχω τον φωτογραφικό HP Photosmart 7260.
Τον έχω ένα χρόνο. Ούτε ένα πρόβλημα, άψογες φωτογραφίες και εκτυπώσεις. Εχει και ενσωματωμένο card-reader.Πριν είχα Lexmark και Canon. Στην δική μου περίπτωση με ταλαιπώρησαν πολύ με τα προβλήματά τους.
HP και ξερό ψωμί από μένα.
mano ευχαριστώ για την βοήθεια. Πολύ καλό φαίνεται το nod32. Μένει και δοκιμάζεται.
-
Ημουν στη Vodafone το πρωί.
6230i ----> έλλειψη
6280 ----> έλλειψη
6680 ----> έλλειψη.'Δεν υπάρχει πρόβλημα, θα τα φέρουμε, αρκεί να μη χρειάζεστε συσκευή σύντομα.'
Ηταν και νοστιμούλα και δεν μπορούσα να της φωνάξω ρε γμτ (όχι ότι θα της φώναζα διαφορετικά αλλά λέμε...)
-
n_olympios
πρόσεξε μην πάρεις Vodafone live customized συσκευή.
-
Και να πάρω, ξέρουμε το κόλπο πλέον...
Ο,τι μου δώσουν, Σάββα... Αφού αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τις επιδοτήσεις της Vodafone, μπορώ να κάνω αλλιώς? Θα το πω βέβαια, αλλά...
-
Νίκο με το 'κόλπο' χάνεις την εγγύηση...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]