-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αν θελήσεις να το απεγκαταστήσεις Νίκο, φωναξε τον...κύριο .ΥΓ. Πες μας εντυπώσεις!
Θα φωνάξω εσένα!!!
Το άλλο μου άρεσε πιο πολύ! Εβγαζε και μυνήματα για τα scan και απ' όλα (όχι πίτα)... αυτό μόνο την ομπρελίτσα βγάζει!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν θελήσεις να το απεγκαταστήσεις Νίκο, φωναξε τον...κύριο .
ΥΓ. Πες μας εντυπώσεις!
Θα φωνάξω εσένα!!!
Το άλλο μου άρεσε πιο πολύ! Εβγαζε και μυνήματα για τα scan και απ' όλα (όχι πίτα)... αυτό μόνο την ομπρελίτσα βγάζει!!!
πολύ κλο κλο και ουσία τίποτα όμως!
μην κρίνεις ένα πρόγραμμα από τα φρου φρου αλλά από την αποτελεσματικότητά του. Και το Antivir είναι ΣΑΦΩΣ ανώτερο του Avast. -
Πλάκα κάνω ρε Σάββα!
Αλλά οτι θα σας φωνάξω ετσι και κάνει κιχ, θα σας φωνάξω!
-
έκανα αναβάθμιση στο πι σι και μου είχαν βάλει το Avast.
μόλις το πέταξα και κατέβασα την ομπρελίτσα, την έχω συνηθίσει
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
έκανα αναβάθμιση στο πι σι και μου είχαν βάλει το Avast.μόλις το πέταξα και κατέβασα την ομπρελίτσα, την έχω συνηθίσει
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Πλάκα κάνω ρε Σάββα!
είπες κάτιιιιιι? δεν σε ακούωωωωωωωω....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:lol:
Πλάκα κάνω ρε Σάββα!
είπες κάτιιιιιι? δεν σε ακούωωωωωωωω....
-
-
Μολις μου έκανε disconnect!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:
Μολις μου έκανε disconnect!!!από το ιντερνετ ?
-
Οχι, χάνω την επαφή με το router.........
-
Είναι άσχετο ρε συ Νίκο με τον αντιικό αυτό το θέμα πιστεύω!
-
Μετά τις αλλαγές όμως είδα επιτέλους βελτίωση Χάρη! Πριν κάθε 10 λεπτά έχανα την επαφή με το router!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μετά τις αλλαγές όμως είδα επιτέλους βελτίωση Χάρη! Πριν κάθε 10 λεπτά έχανα την επαφή με το router!Ποιες αλλαγές εννοείς;
-
Οτι δεν εχω αποσυνδέσεις Χάρη.
Με το προηγούμενο ήμουν 5 ώρες on line και με το Antivir σε 2 ώρες είχα μόνο μια αποσύνδεση.
Δεν ξέρω τι αλλο μπορεί να είναι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οτι δεν εχω αποσυνδέσεις Χάρη.Με το προηγούμενο ήμουν 5 ώρες on line και με το Antivir σε 2 ώρες είχα μόνο μια αποσύνδεση.
Δεν ξέρω τι αλλο μπορεί να είναι!
Τι να σου πω ρε συ Νίκο, δεν ξέρω!
-
Κι εμένα μου επιφύλαξε μια έκπληξη ο ΟΤΕ (για 6η-7η φορά σ'ένα χρόνο).
Έπεσε από την Παρασκευή το πρωί η γραμμή και Κυριακή μεσημέρι ακόμα να φτιαχτεί - ίσως λέει Δευτέρα/Τρίτη. Στο συμβόλαιο, λέει, που υπέγραψα (σύμβαση προσχώρησης ονομάζεται όπως γνωρίζω, δηλαδή άμα δεν γουστάρεις σε γράφουν κανονικά, αλλά στα δικαστήρια θα μπορούσα να τους τρέξω αφού δεν υπάρχει ουσιαστικά άλλος παροχέας ή υφίσταται ουσιαστικά μονοπώλιο ή στενότατο ολιγοπώλιο και τέτοιες συμβάσεις λειτουργούν καταχρηστικά) υπάρχει όρος ότι πρέπει εντός 2 εργάσιμων ημερών να μου το φτιάξουν.
Εγώ, τους απαντώ με τη σειρά μου, λέω να πάω στη Vivodi και να γλιτώσω τα κερατιάτικα του ΟΤΕδούλη. Θα το ψάξω γιατί τους σιχάθηκα.
Τώρα μπήκα με tellas-free (μη χ@@ω). -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ, λέω με τη σειρά μου, λέω να πάω στη Vivodi και να γλιτώσω τα κερατιάτικα του ΟΤΕδούλη. Θα το ψάξω γιατί τους σιχάθηκα.
Τώρα μπήκα με tellas-free (μη χ@@ω).Σε περιμενουμε!!
-
Υπάρχει κάποιος να μας εξηγήσει ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των διαφόρων τεχνολογιών πάνελ LCD (πχ ΤΝ, MVA και IPS) και γιατί?
Edit:
Βρήκα αυτή τη σελίδα (CLICK ) αλλά θα ήθελα κι άλλες πληροφορίες (ναι, είμαι πλεονέκτης).
-
Παιδιά δε ξέρω αν αυτό που θα γράψω έχει ξαναγραφτεί αλλά το ρίχνω στο γιαλό..
Με δεδομένο πως το εν λόγω Thread είναι ιδιαιτέρως δημοφιλές (και κατά συνέπεια ογκώδες) και περιλαμβάνει πάρα πολλά θέματα τεχνολογίας τόσο Hardware (H/Y περιφερειακά, κινητά, Gadgets κλπ) όσο και software (προγράμματα, συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων software κλπ), μήπως θα ήταν σκόπιμο να διασπαστεί σε 2 (ή και 3 ενδεχομένως) threads; Πχ ένα για οτιδήποτε αφορά τους Η/Υ (hardware + software ή και χωριστά το ένα από το άλλο) κι ένα που να αφορά κινητά τηλέφωνα, mp3 players, παιχνιδομηχανές και λοιπά gadgets. Τι λένε οι Mods?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]