-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το δοκίμασα το Antivir (αυτό με την ομπρέλλα!! ) και δεν το ξαναβάζω ρε σεις!!!Δεν έκανε απεγκατάσταση με τίποτα και ηταν πάρα πολύ βαρύ (για τον προηγούμενο υπολογιστή βέβαια..)
Όχι δεν έκανε απεγκατάσταση το Antivir, εσύ δεν μπορούσες να το απεγκαταστήσεις... έχει διαφορά Νίκο
Βαρύ το AntiVir????????
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το δοκίμασα το Antivir (αυτό με την ομπρέλλα!! ) και δεν το ξαναβάζω ρε σεις!!!Δεν έκανε απεγκατάσταση με τίποτα και ηταν πάρα πολύ βαρύ (για τον προηγούμενο υπολογιστή βέβαια..)
Καλό είναι και το Avast...τι έχει? Προειδοποισεις βγάζει...ήδη έπιασε και 2 email...μια χαρά!!
πλάκα μας κάνεις ε?
όλα τα έχω ακούσει αλλά βαρύ...
είναι σαφώς πιο αποτελεσματικό από το άθλιο avast. Trust me ...!
-
Καλά μη βαράτε ρε! Ισως ήταν οτι το PC ήταν PIII/600...!!!!
Το θέμα είναι οτι τα disconnects...τέλος (απ' οτι φαίνεται) γιατι να γυρίσω στο Antivir....τι παραπάνω έχει ρε σεις?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λοιπόν.Είχα πρόβλημα με disconnects στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού.
Μετά από ανάκριση του εγκάθετου Κρούζερμπλαστερ ( ) έμαθα οτι το Kaspersky μπορεί να ειναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.Κατέβασα (μόνος μου το βρήκα... ) το Avast!, το εγκατέστησα... ) και είμαι εδω και 2 ώρες χωρίς disconnect!!!
Γίνεται πολύς ντόρος στο adsl.gr για αυτό το πρόβλημα....**να τους το πω? **:hmmm:
Οχι μην τους το πεις ακόμα..μιας και απέκτησες τα προσόντα για Τεχνική Υποστηριξη αστους να σε παρουν τηλέφωνο...
Υγ1:Πλακα κανουμε....
Υγ2:Πως παει το ΑΕ ΙΙ;Σε σκίζει ο γιός; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:vava:Καλά μη βαράτε ρε! Ισως ήταν οτι το PC ήταν PIII/600...!!!!
Το θέμα είναι οτι τα disconnects...τέλος (απ' οτι φαίνεται) γιατι να γυρίσω στο Antivir....τι παραπάνω έχει ρε σεις?!
Όταν θα μας ξανακάνεις την ίδια ερώτηση επειδή θα έχει κολλήσει ιο, δεν θα σου απαντάμε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
......
Υγ2:Πως παει το ΑΕ ΙΙ;Σε σκίζει ο γιός;Εεεε....χμμμμ...λίγο! Μου έδωσε και συμβουλή... ...'οταν παίζεις μόνος σου για εξάσκηση, μην χρησιμοποιείς cheats γιατι δεν θα μάθεις ποτέ!'....ο τσόγλανος!!!...Γιατι να μην πιάνουν τα cheats και σε multiplayer mode Θεέ μου?!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
:vava:
Όταν θα μας ξανακάνεις την ίδια ερώτηση επειδή θα έχει κολλήσει ιο, δεν θα σου απαντάμε
άστον Χάρη είναι 'μικρός' θα μάθει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για το κοπλιμάν...αντε...θα το αλλάξω!
Αλλά...ετσι καημένε Χάρη...και θέλω να το βγάλω και δεν βγαίνει...μαύρο φίδι που σας έφαγε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για το κοπλιμάν...αντε...θα το αλλάξω!
Αλλά...ετσι καημένε Χάρη...και θέλω να το βγάλω και δεν βγαίνει...μαύρο φίδι που σας έφαγε!!!
δεν φταίνε ποτε οι μηχανές...αλλά οι χειριστές τους.
-
Ναι καλά!
Λοιπόν...το έβαλα!
Αν κάνει disconnect...την βάψατε!!
Γιατι μου λέει οτι η licence είναι μέχρι τις 30/11/2006???!!!
Το AVIRA ANTIVIR PERSONALEdition Classic κατέβασα!
-
Aυτο το αβαστ ποου το κατεβαζουμε δωρεάν;;;;;;;
Μη μου πειτε τορρεντ δεν με αφηνουν να κατεβασω...
-
Αν θελήσεις να το απεγκαταστήσεις Νίκο, φωναξε τον...κύριο .
ΥΓ. Πες μας εντυπώσεις!
-
Από το site της εταιρείας
Ομοίως για το antivir -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Aυτο το αβαστ ποου το κατεβαζουμε δωρεάν;;;;;;;Μη μου πειτε τορρεντ δεν με αφηνουν να κατεβασω...
Ποιος το ^&%$ το Avast
-
Για ενα παλιο λαπτοπ μιας βλαμμενης που προσπαθω να συνεφερω, ποιο απο ολα αυτα που αναφερετε να βάλω;;;;
-
Για ενα παλιο λαπτοπ μιας βλαμμενης που προσπαθω να συνεφερω, ποιο απο ολα αυτα που αναφερετε να βάλω;;;;Πόσο παλιό;
(το FProt )
-
Για ενα παλιο λαπτοπ μιας βλαμμενης που προσπαθω να συνεφερω, ποιο απο ολα αυτα που αναφερετε να βάλω;;;;Άμα είναι βλαμένη τι ασχολείσαι
Και τα 2 ελαφριά είναι πάντως. Πέτα της και ένα Kerio personal firewall ( και αυτό free ) και θα είναι OK -
dell celeron 30 GB HDD....Μονο αυτα ξερω
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι καλά!Λοιπόν...το έβαλα!
Αν κάνει disconnect...την βάψατε!!
Γιατι μου λέει οτι η licence είναι μέχρι τις 30/11/2006???!!!
Το AVIRA ANTIVIR PERSONALEdition Classic κατέβασα!
ανανεώνεται από μόνο του κάθε 3μηνο με τα updates, dont worry!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]