-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
...ή ακόμα καλύτερα, εκείνο το πρωινό, όπου ο μπροστινός μας μιλούσε στο κινητό και δεν ξεκινούσε ενώ είχε ανάψει πράσινο και ο πατέρας μου βαρούσε με λύσσα το τιμόνι και η κόρνα ΔΕΝ ακουγόταν φυσικά, μια που ήταν στο διακόπτη των φλας!!!
'...Σιγά, ρε μπαμπά, έτσι που το χτυπάς, θα ανοίξει κάνας αερόσακος!!!'
Παρόμοια φάση με τον δικό μου πατέρα. Βαράει το τιμόνι και ταυτόχρονα: 'Που σκ@#$%^ την έχουν την κόρνα αυτά τα κωλογαλλικά'
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
...ή ακόμα καλύτερα, εκείνο το πρωινό, όπου ο μπροστινός μας μιλούσε στο κινητό και δεν ξεκινούσε ενώ είχε ανάψει πράσινο και ο πατέρας μου βαρούσε με λύσσα το τιμόνι και η κόρνα ΔΕΝ ακουγόταν φυσικά, μια που ήταν στο διακόπτη των φλας!!!
'...Σιγά, ρε μπαμπά, έτσι που το χτυπάς, θα ανοίξει κάνας αερόσακος!!!'
Παρόμοια φάση με τον δικό μου πατέρα. Βαράει το τιμόνι και ταυτόχρονα: 'Που σκ@#$%^ την έχουν την κόρνα αυτά τα κωλογαλλικά'
Μία από τα ίδια...αν και στο C4 την βρίσκει. Οταν είχα το Saxo VTS και έπρεπε να κορνάρει σε κατάσταση πανικού πάταγε τον μοχλό και άναβε το φλας...
Τι γέλιο έχω ρίξει...από το βλέμμα του...
-
Γαλλικο ειναι να θες 2 μερες και να χρειαζεται να λυσεις το μισο αμαξι για να αλλαξεις δισκο-πλατο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αμ το Pluriel άλλη αυθεντική γαλλική υλοποίηση. Ξέρετε γίνεται cabrio αλλά να άμα βρέξει δεν κλείνει γιατί οι κολώνες είναι σπίτι. Φυσικά υπάρχει και after market 'κρεμάστρα' μόνο μια 500αρα ευρώ αν δεν με απατά η μνήμη μουΣπορ συμπεριφορά είναι αυτό που άμα τολμήσεις να σηκώσεις ένα χιλιοστό το πόδι σου από το γκάζι στη στροφή (ενίοτε και χωρίς να το σηκώσεις), βλέπεις σε dt τον κώλο σου να σε προσπερνάει συντροφιά με έναν μαυροφορεμένο τύπο που τον λένε Χάρη (τι, Χάρο;;; ααα...)
Πέτρο και Θανάση RESPECT.-
έχω ρίξει τρελό γέλιο!
spiros
ε είπαμε να θάψουμε αλλά όχι κ έτσι... (σαφώς δεν ανταποκρίνεται στα σύγχρονα μοντέλα)
-
Γαλλικό είναι να έχεις δείκτη λαδιού στη γη των Χθονίων, ήτοι ακριβώς κάτω από την εξαγωγή, πάλι στο αγαπημένο μου Clio II!
Χωρίς κεραμικά γάντια, δεν μπορείς να ελέγξεις λάδια!
Σ.Σ. Στο προηγούμενο μοντέλο, με τους 8βάλβιδους κινητήρες, ο δείκτης λαδιού είναι σε μια χαρά θέση! Στο facelift όμως είπαν να το κάνουν λίγο πιο Camel Trophy το θέμα 'δείκτης λαδιών'!
-
Γαλλικό είναι να το αγοράζεις κόκκινο και να το πουλάς ροζ.
-
Για τον lkar:Γαλλικό σημαίνει να παίρνεις αυτοκίνητο πόλης (C3) και το τιμόνι να κόβει τόσο ώστε να καταφέρνεις να στρίψεις στις ευθείες της Λάρισας!!!
Ειχα νοικιασει ενα C3 για λιγες μερες και οταν εκανα αναστροφη ή παρκαρα αισθανομουν λες και οδηγαω νταλικα...
'Μα τι διαολο δεν κοβει καθολου' μου λεγανε...
Φιλος μου με 318i που ηταν μαζι ηταν πιο ευκινητος...Καλα τι διαμετρο στροφης εχει το ατιμο..??
ΥΓ: Τουλαχιστον δεν εβαζαν τιμονι απο Clio II που με την οριζοντια κλιση που εχει μοιαζει σαν φορτηγο, να εστριβε πιο ευκολα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γαλλικό είναι να το αγοράζεις κόκκινο και να το πουλάς ροζ.Αυτό είναι ιταλικό!
Παλιοκλέφτες Γάλλοι!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γαλλικό είναι να το αγοράζεις κόκκινο και να το πουλάς ροζ. -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ποιο είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο (μετά το 'αλβανός τουρίστας');'Γαλλικό τιμόνι'
κρυβε λογια............ ..............
θα βαλουν κανα θεμα θαψτε τη μαζντα και να δω που θα κρυφτουμε μετα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ποιο είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο (μετά το 'αλβανός τουρίστας');
'Γαλλικό τιμόνι'
who cares?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'Γαλλικό τιμόνι'
who cares?
εγκαθετε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'Γαλλικό τιμόνι'
who cares?
Κι όμως!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
χαρακτηριστικη ειναι και η θεση οδηγησης, η οποια φτιαχτηκε για γαλλους... οι οποιοι μαλλον αρεσκονται στο να παιζουν το πουλι τους αντι να κρατανε το τιμονι. ετσι, η ρενο αποφασισε οτι οι γαλλοι μπορουν να οδηγουν και με τα γονατα. εξ'αλλου, τα πενταλ δε χρειαζεται να ειναι στην ευθεια, γιατι τα ποδια των γαλλων ειναι στραβα (γι'αυτο και εχασαν το μουντιαλ. κανεις δεν ειπε οτι ξερουν ποδοσφαιρο).
ΚΟΡΥΦΑΙΟ...
-
κάθε φορά δίνω 10 ευρώ σε Πακιστανό να βρεί την μπαταρία σε Γαλλική κούρσα
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
ΥΓ: Τουλαχιστον δεν εβαζαν τιμονι απο Clio II που με την οριζοντια κλιση που εχει μοιαζει σαν φορτηγο, να εστριβε πιο ευκολα...Ρε συ, λες να του φορέσω τεμπέλη; Πόρτα-πάντα με το ένα χέρι να κρατάει το τιμόνι από τον τεμπέλη και το άλλο με φραπέ (ή πορτοκαλάδα, σαν τον Undercover Brother, για όσους ξέρουν);
Να επιτελέσει και η κλίση του τιμονιού την αποστολή της, βρε αδερφέ!
-
ΥΓ: Τουλαχιστον δεν εβαζαν τιμονι απο Clio II που με την οριζοντια κλιση που εχει μοιαζει σαν φορτηγο, να εστριβε πιο ευκολα...
Ρε συ, λες να του φορέσω τεμπέλη; Πόρτα-πάντα με το ένα χέρι να κρατάει το τιμόνι από τον τεμπέλη και το άλλο με φραπέ (ή πορτοκαλάδα, σαν τον Undercover Brother, για όσους ξέρουν);
Undercover Brother: Θεός! Solid! Blackness confirmed και έτσι!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε συ, λες να του φορέσω τεμπέλη; Πόρτα-πάντα με το ένα χέρι να κρατάει το τιμόνι από τον τεμπέλη και το άλλο με φραπέ (ή πορτοκαλάδα, σαν τον Undercover Brother, για όσους ξέρουν);
Undercover Brother: Θεός! Solid! Blackness confirmed και έτσι!
-
ποιοι μ@λακες υβριζουν τα γαλλικα?
μονο τα κιτρα θα βριζετε..
-
Ενα θα σας πω.....ο Πρόεδρος τους οδήγησε Mondeo και σκέφτεται να αλλάξει αυτοκίνητο και ο Αντιπρόεδρος τους ( ) οδηγεί Πεζώ και επισκευάζει Mercedes!!!!
Θάψτε αλύπητα τους "Γάλλους" (μη ζμπρώχνεστε)