-
επισης θυμαμαι κορυφαια ΤΖΟΒΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ! νομιζω εκτος απο κατι σηριαλ που επαιζε με Γιωργο Κωνσταντίνου & ΣΙΑ, ειχε και μια εκπομπη τα Σαββατιατικα μεσημερια που λεγοταν 'Κανε μια ευχή' ή κατι τέτοιο τέλος πάντων. Εκεί λοιπόν έστελνες γράμμα και ζητούσες να γνωρίσεις την Αλέξια και να σου δώσει αυτόγραφο, να βαρέσεις πέναλντι στον Νίκο Σαργκάνη και άλλα πολλά
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
επισης θυμαμαι κορυφαια ΤΖΟΒΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ! νομιζω εκτος απο κατι σηριαλ που επαιζε με Γιωργο Κωνσταντίνου & ΣΙΑ, ειχε και μια εκπομπη τα Σαββατιατικα μεσημερια που λεγοταν 'Κανε μια ευχή' ή κατι τέτοιο τέλος πάντων. Εκεί λοιπόν έστελνες γράμμα και ζητούσες να γνωρίσεις την Αλέξια και να σου δώσει αυτόγραφο, να βαρέσεις πέναλντι στον Νίκο Σαργκάνη και άλλα πολλά
'Πεστο και θα γίνει'
-
1987
Πρωτοεμφανιζόμενη τότε η Αλέξια...
http://clubs.pathfinder.gr/getphoto.php?album=71857&pic_id=1
'Άθπρο μάυρο πάιδω θτο πίανο...'
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
'Πεστο και θα γίνει'Εις' ωραίοςςςς.....
Που το θυμάσαι βρε θηρίο? Είχες πάει? Μην μου πεις ότι πήρες αυτόγραφο από τη Τέτα Ντούζου?
-
'Πεστο και θα γίνει'
Εις' ωραίοςςςς.....
Που το θυμάσαι βρε θηρίο? Είχες πάει? Μην μου πεις ότι πήρες αυτόγραφο από τη Τέτα Ντούζου?
Όχι. Από την Καίτη Φίνου
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
2)διαστημοπλοιο αργω με το φοβερο οπλο κυματιστης κινησης (αυτο ηταν τρομερο)
Το τρομερό Yamato του Leiji Matsumoto... Απίστευτο. Βασικά των '70s ήταν, σ'εμάς ήρθε όμως αργότερα.
-
Η ΟΜΑΔΑ G λεγόταν και πουλιά του διαστήματος, ή ηταν άλλη αυτή η σειρά?
Δείτε εδώ το κλιπάκι από την ομάδαG
-
'Πεστο και θα γίνει'
Εις' ωραίοςςςς.....
Από τον Μπίλια
-
-
-
Για να τεσταρω λοιπόν τη μνήμη σας, με κάτι όχι και τόσο δύσκολο...
Σε ποια σειρά εμφανιζόταν ο 'Αρχηγός Κουίμπι'?
-
dr Who?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
dr Who?nop...
ήταν στον 'Αστυνόμο Σαϊνη' ο Αρχηγός Κουίμπι που που έδινε πάντα τις αποστολές στο Σαϊνη... Και μάλιστα ο Σαϊνης του πετούσε πάλι πίσω το μήνυμα 'που θα αυτοκαταστραφεί'
-
Το Best Ever των 80's ήταν η σειρά της ΕΤ3 'The History of the Western Civilization' του Eugene Neal.
Μια σειρά 52 επεισοδίων που ανέλυε τους λόγους για όλες τις εφευρέσεις, αλλαγές, συγκρούσεις και επιλογές των πολιτισμών της Δύσης, αρχίζοντας από τους Σουμέριους!!
Το βρήκα και στο UCLA (εκει είναι Καθηγητής) αλλά για $800!!!!
Μακαρι να το ξαναδείχνανε να το έγραφα!!
-
dr Who?
nop...
ήταν στον 'Αστυνόμο Σαϊνη' ο Αρχηγός Κουίμπι που που έδινε πάντα τις αποστολές στο Σαϊνη... Και μάλιστα ο Σαϊνης του πετούσε πάλι πίσω το μήνυμα 'που θα αυτοκαταστραφεί'
H ερωτηση ηταν ρητορικη,αλλωστε δεν ειχα δει την δικια σου ερωτηση.Απλα δεν θυμαμαι αν ο Dr WHO παιζοταν την εποχη που λεμε.
-
Διαστημα 1999 με τους αετους και τη Μαγια που αλλαζε εμφανιση.....
-
DR WHO, νομίζω οτι ήταν πιο παλιά...
αλλά την ξαναέπαιξε την δεκαετία του 80...
πολύ cult ο τύπος με μακρύ χρωματιστό του κασκόλ... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
DR WHO, νομίζω οτι ήταν πιο παλιά...
αλλά την ξαναέπαιξε την δεκαετία του 80...
πολύ cult ο τύπος με μακρύ χρωματιστό του κασκόλ...ναι έχω το τραγούδι
πολύ psycho! -
Tωρα διαβασα το θεμα.....
Τι παιδια ειστε εσεις!!!!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Tωρα διαβασα το θεμα.....Τι παιδια ειστε εσεις!!!!!
μικρα, πηγε κιολας 1991?
80s - all time fashion