-
Γεια σε ολο το Forum
Απο σποντα εβαλα τα Wanli s1088 σε 205/55/16 σε Golf V 1.6 ενω πριν φορουσα 195/65/15 Bridgestone 390.
Μου φαινεται οτι κανουν πολυ θορυβο και προκαλουν ενα συνεχες ψιλοτρανταγμα στο αμαξι(ειδικα σε ταχυτητες μεχρι 50).
Εχει κανεις εμπειρια απτα συγκεκριμενα λαστιχα?
Εχετε να προτεινετε καποιο καλο ελαστικο?Τα θελω για 'κανονικη' οδηγηση οχι 'ραλλισια'(δεν τα λιωνω)!Ελπιζω να με πιανετε!! Κυριως με ενδιαφερει η ανεση,να μην κοπανανε,να ειναι αθορυβα,να κρατανε καλα στο δρομο...να ειναι 'σοβαρα' λαστιχα(λιγα ζηταω???!!!!) -
Γεια σε ολο το Forum
Απο σποντα εβαλα τα Wanli s1088 σε 205/55/16 σε Golf V 1.6 ενω πριν φορουσα 195/65/15 Bridgestone 390.
Μου φαινεται οτι κανουν πολυ θορυβο και προκαλουν ενα συνεχες ψιλοτρανταγμα στο αμαξι(ειδικα σε ταχυτητες μεχρι 50).
Εχετε να προτεινετε καποιο καλο ελαστικο?Τα θελω για 'κανονικη' οδηγηση οχι 'ραλλισια'(δεν τα λιωνω)!Ελπιζω να με πιανετε!! Κυριως με ενδιαφερει η ανεση,να μην κοπανανε,να ειναι αθορυβα,να κρατανε καλα στο δρομο...να ειναι 'σοβαρα' λαστιχα(λιγα ζηταω???!!!!) -
Γεια σε ολο το Forum
Κινέζικα λάστιχα;
Ανέβηκες κιόλας σε διάσταση, άρα λογικό να χτυπάνε περισσότερο απ' ό,τι είχες συνηθίσει.Το ερώτημά σου έχει συζητηθεί εκτενώς εδώ:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13600 -
Για τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που ζηταω εχετε να μου προτεινετε καποια?
-
Από Michelin τα Exalto και τα Primacy με τα Exalto να θεωρούνται σπόρ ενώ τα Primacy άνετα και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μεταξύ των 2 θα προτιμούσα τα Exalto τα οποία αν και φθείρονται πιο γρήγορα προσφέρουν πολύ καλό κράτημα χωρίς να χάνουν τόσο σε άνεση
Από Continental τα PremiumContact2 τα οποία και καλό κράτημα προσφέρουν και καλή άνεση -
test
-
Καλημέρα.
Θέλω να βάλω τα TOYO T1R σε Toyota Carina του 91. Απ'τη μάνα του φορούσε 185/70/13 (διάμετρος 589,2mm). Τώρα του έχω 15άρες ζάντες με 195/55/15 (διάμετρος 595,5mm). Αλλά απ'ότι έχω δει η διαφορά στο κόστος ανάμεσα στα T1R 195/55/15 και 195/50/15 είναι αρκετά μεγάλη, γύρω στο 25%, και σκέφτομαι να του βάλω τα τελευταία. Αυτά έχουν όμως διάμετρο 576mm, δηλαδή διαφορά περίπου -2,3% από τη μάνα του. Ξέρει κανείς πόση είναι η επιτρεπόμενη διαφορά? Δε νομίζω πάντως να υπάρχει πρόβλημα, έτσι? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από Michelin τα Exalto και τα Primacy με τα Exalto να θεωρούνται σπόρ ενώ τα Primacy άνετα και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μεταξύ των 2 θα προτιμούσα τα Exalto τα οποία αν και φθείρονται πιο γρήγορα προσφέρουν πολύ καλό κράτημα χωρίς να χάνουν τόσο σε άνεση
Από Continental τα PremiumContact2 τα οποία και καλό κράτημα προσφέρουν και καλή άνεσηΔηλαδη τα primacy δεν προσφερονται για γρηγορη οδηγηση; Εχω δει πολυ καλες βαθμολογιες παντως... Αναμεσα σε primacy και PremiumContact2 προτεινεις το 2ο;
-
Τα παρεξηγημένα michelin energy, εγώ τα κράτησα 60.000 χλμ και τα
επόμενα (πάλι energy) άλλα 65.000 χλμ.Ξέρω τι θα πείτε, ότι πρέπει να είμουν δημόσιος κίνδυνος, αλλά δεν
ισχύει - πηγαίναν άψογα και (σύμπτωση φυσικά) ήταν και τυχερά
δεν έκανα ούτε ένα κλατάρισμα.Αν ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ καρόδρομους (γιατί φθείρονται εύκολα)
ΟΥΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ πεζοδρόμια είναι must ειδικά
για τους μη-ραλίστες-οδηγούς-πόληςήσυχα, δεν κοπανάνε (μαλακή γόμα), κρατάνε ικανοποιητικά, όχι ράλλυ.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ καρόδρομους, βουνά και λαγκάδια. -
Και τσιρίζουν απίστευτα σε γρήγορο στροφιλίκι Πάντως οτι αντέχουν αντέχουν και για μέσα στην πόλη και για ταξίδια είναι καλά.
Τώρα για τα Primacy τα θεωρώ μέτρια με βάση εμπειρίες μου από Xsara 1.6 16v που τα φορούσε. Προσωπικά από τα 3 θα έβαζα τα Exalto και μετά τα Conti -
Έχουν πολύ γέλιο τα άτιμα, τα έχουμε στο 406, και τώρα που το πήρα για λίγο καιρό, σε στροφές 30-40 χλμ τρσιρίζουν λες και μπαίνω με 80, και όλοι τρομάζουν και με κοιτάνε όλοι
Πάντως και σε καρόδρομους αντέχουν, να μην πω και καλύτερα από κάτι goodyear gt2 που είχε πάνω το αμάξι.
Επιλογη ελαστικων? Τα Wanli τα ξερετε?