-
Ακόμα να το βγάλουν τεστ ντράιβ γμτ!!!
Πήγα σήμερα να δω, και με γείωσαν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακόμα να το βγάλουν τεστ ντράιβ γμτ!!!Πήγα σήμερα να δω, και με γείωσαν.
εχουν.... αυτά για τα περιοδικά που τα βρίσκουν?
-
Θεσσαλονίκη είμαι, και στην λάιον που πήγα μου είπε ο φίλος μου ότι δεν το βγάλανε εδώ ακόμα, και θα με ειδοποιήσει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θεσσαλονίκη είμαι, και στην λάιον που πήγα μου είπε ο φίλος μου ότι δεν το βγάλανε εδώ ακόμα, και θα με ειδοποιήσει.βίσμα για να οδηγήσεις....?
-
Να το περάσω ένα χεράκι, ναι...
-
εμένα πάντως μου εκανε εντυπωση ποσο πολυτελη ειναι τα μικρα σήμερα!!!
-
Σήμερα που μπήκα στο εκθεσιακό, είχα τον χρόνο να το μελετήσω λιγάκι το εσωτερικό, και όντως... Αυτό που μου άρεσε είναι η επένδυση ανθρακονήματος (faux ) στην κονσόλα.
-
σωστα αυτό πρεπει να είναι μόνο στο gt και στις φωτογραφεις δε φαινεται καλά.
-
Ναι, μόνο στο gt είναι... Στα άλλα έχουν απομίμηση αλουμινίου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, μόνο στο gt είναι... Στα άλλα έχουν απομίμηση αλουμινίου...Απομίμηση και στα μούτρα σου! Ακου εκεί απομίμηση! Ντουραλουμήνιο είναι λέμε!
Europa Α Α Α ποιότητος! Άκου εκεί απομίμηση!
Το χτυπάς και κάνει ντόινκ! -
Η μπίλια στο λεβιέ πάντως, είναι ορίτζιναλ αλουμίνιο
-
Γιες... σκεφτόμουν να βάλω μια τέτοια στο δικό μου, και να πουλήσω το δερμάτινο που έχω, αλλά άλλαξα γνώμη όταν το καλοκαίρι μπηκα σε ένα 206 με τον αλουμινένιο... Λίγο ακόμα και στην παλάμη μου θα είχα αποτύπωμα των ταχυτήτων!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιες... σκεφτόμουν να βάλω μια τέτοια στο δικό μου, και να πουλήσω το δερμάτινο που έχω, αλλά άλλαξα γνώμη όταν το καλοκαίρι μπηκα σε ένα 206 με τον αλουμινένιο... Λίγο ακόμα και στην παλάμη μου θα είχα αποτύπωμα των ταχυτήτων!... και το χειμώνα το αντίστροφο, δεν σου κάνει καρδιά να τον πιάσεις (το λεβιέ )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γιες... σκεφτόμουν να βάλω μια τέτοια στο δικό μου, και να πουλήσω το δερμάτινο που έχω, αλλά άλλαξα γνώμη όταν το καλοκαίρι μπηκα σε ένα 206 με τον αλουμινένιο... Λίγο ακόμα και στην παλάμη μου θα είχα αποτύπωμα των ταχυτήτων!
... και το χειμώνα το αντίστροφο, δεν σου κάνει καρδιά να τον πιάσεις (το λεβιέ )
είναι και πολύ χοντρός, ενώ στο ταπερ είναι ωραιος
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
... και το χειμώνα το αντίστροφο, δεν σου κάνει καρδιά να τον πιάσεις (το λεβιέ )
Εχουν τα τάπερ λεβιέδες?
Εγώ μόνο καπάκια ήξερα ότι υπάρχουν. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχουν τα τάπερ λεβιέδες?
Εγώ μόνο καπάκια ήξερα ότι υπάρχουν.εχουν για να κρατιέσαι στις στροφές να μην σκιστεί το καλτσόν!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εχουν τα τάπερ λεβιέδες?
Εγώ μόνο καπάκια ήξερα ότι υπάρχουν.εχουν για να κρατιέσαι στις στροφές να μην σκιστεί το καλτσόν!!!
να μην σκιστεί το καλσόν....ή να μην αναποδογυρίσουν οι κιοφτέδες?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν έχετε ιδέα τι πάει να πεί κάψιμο και πάγομα απο λεβιέ.
Έχω μεταλλικό λεβιεδάκι (αναγκαστικά δεν έμπαινε στον πυργολεβιέ το μαμα) είναι και πιο πάνω λόγω πύργου, το καλοκαίρι δεν τολμάς να ακουμπήσεις και τον χειμώνα πάς ή με μία πάνω ή με μία κάτω....βάζεις μια τρίτη....και πάς!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν έχετε ιδέα τι πάει να πεί κάψιμο και πάγομα απο λεβιέ.
Έχω μεταλλικό λεβιεδάκι (αναγκαστικά δεν έμπαινε στον πυργολεβιέ το μαμα) είναι και πιο πάνω λόγω πύργου, το καλοκαίρι δεν τολμάς να ακουμπήσεις και τον χειμώνα πάς ή με μία πάνω ή με μία κάτω....βάζεις μια τρίτη....και πάς!
γι αυτό φοράμε τα φλωρικα τα γάντια στην Αράχωβα!!!!!
-
(Και) εδώ φαίνεται η μαγκιά της Xsara. Μεταλλικός μεν, όχι μασίφ δε. Εχει επίστρωση αλουμινίου στην πάνω πλευρά αλλά από κάτω είναι πλαστικό και δέρμα, οπότε ούτε πυρώνει το καλοκαίρι ούτε παγώνει (πολύ) το χειμώνα.
Peugeot 207 1.6T GT