-
Ωχ...είναι και η Φουνις μέσα...
-
Είναι κανείς εδώ;;;;;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι ρε, και θυμάμαι νομίζεις..**. Είμαστε και κάποιας ηλικίας... **
Είπα κάποιας ηλικίας, όχι της τρίτης.
-
Σας αφήνω και πάω για μπάνιο (αφού περάσω λίγο για δουλειά από το μαγαζί)...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σας αφήνω και πάω για μπάνιο (αφού περάσω λίγο για δουλειά από το μαγαζί)...Μπά αποφάσισες να πλυθείς. Θα βγεί έκτακτο δελτίο ειδήσεων ή θα γίνει χωρίς κάμερες το ετήσιο γεγονός;
-
να σαι παναθηναϊκός και οπαδός του Κιμι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
να σαι παναθηναϊκός και οπαδός του Κιμι -
Τελικά μετά το μπάνιο (στη θάλασσα αχρείε) έκανα και την καλή μου πράξη για σήμερα. Ακολουθούσα επί 4 χλμ (με πολύ χαμηλή ταχύτητα λόγω κίνησης) ένα Golf V 1.4 ασημί με εντελώς σκασμένο το πίσω δεξί ελαστικό. Κόρναρα, άναβα φώτα, έβγαζα χέρια από παντού, χαμπάρι.
Τελικά κάποια στιγμή καταφέρνω να πάω δίπλα τους και ανακαλύπτω ότι είναι 3 κυριούλες (είμαι πολύ ευγενικός) που δεν έχουν καταλάβει τίποτα.
Τους έβαλα τη ρεζέρβα (έκοψα και το πόδι μου σε κάτι τριανταφυλλιές ) και τους έδωσα οδηγίες για το κοντινότερο βουλκανιζατέρ για αύριο. Ασχετα που είναι της περιοχής (απ'ό,τι μου είπαν) και δεν ήξεραν καν πού έχει βουλκανιζατέρ.
Βέβαια ούτε πού ήταν η ρεζέρβα ήξεραν. 'Η αν είχαν καν ρεζέρβαΚαι μετά μου λέτε για Golf...
-
Μου θύμισες το εξής, το καλοκαίρι, στην Κεφαλονιά:
Φτάνω στην παραλία και βλέπω 5-6 άτομα (γυναίκες και άντρες, γύρω στα 40) έξω από μια bmw να κοιτάζουν με δέος το εμπρός σκασμένο λάστιχο και τον γρύλο της bmw...
-Ξέρετε, ο γρύλος στις Bmw μπαίνει στο πλάι, αφού βγάλετε εκείνη την τάπα. Δεν μπαίνει από κάτω.
-Ειδατε που σας τα λεγα εγώ! (ο μηχανικός της παρέας, προς τους υπόλοιπους )
-Manual δεν έχετε;
-Χμμμμ! Ναι, μέσα στο ντουλαπάκι...
-Βγάλτε το και ανοίξτε το στο κεφάλαιο 'Αλλαγή ελαστικού'. Εκεί τα γράφει όλα, έχει και εικονίτσες! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μου θύμισες το εξής, το καλοκαίρι, στην Κεφαλονιά:Φτάνω στην παραλία και βλέπω 5-6 άτομα (γυναίκες και άντρες, γύρω στα 40) έξω από μια bmw να κοιτάζουν με δέος το εμπρός σκασμένο λάστιχο και τον γρύλο της bmw...
-Ξέρετε, ο γρύλος στις Bmw μπαίνει στο πλάι, αφού βγάλετε εκείνη την τάπα. Δεν μπαίνει από κάτω.
-Ειδατε που σας τα λεγα εγώ! (ο μηχανικός της παρέας, προς τους υπόλοιπους )
-Manual δεν έχετε;
-Χμμμμ! Ναι, μέσα στο ντουλαπάκι...
-Βγάλτε το και ανοίξτε το στο κεφάλαιο 'Αλλαγή ελαστικού'. Εκεί τα γράφει όλα, έχει και εικονίτσες!απιστευτοι!
θελω κι εγω! -
κάποιοι τέτοιοι παραπονιόντουσαν στη BMW και το γύρισε στα run flat
-
ρε γαμωτο εχει χαθει το πουλακι (roadrunner_gr) και εχω αρχισει να ανησυχω..
τερμα το γελιο;
απιθανος ειναι
-
που τον θυμηθηκες..
-
διαβαζα κατι θεματα στους ελληνικους αγωνες και επεσα πανω του..
εντωμεταξυ περιττο να πω οτι οποιος μιλησει για παρακμη στον αντιλογο,
μαλλον δεν εχει περασει ΠΟΤΕ απ'τους ελληνικους αγωνες
-
πεφτουν κανονιες εκει ε?
-
αυτό δεν είναι παρακμη, κατάντια είναι
-
Κι όσο δε τους κλειδώνουν (όλη την ενότητα Ελ. Αγώνες εννοώ) ή δε τιμωρούν τους διπλοτριπλογραμμένους (πότε θα αρχίσουν να 'δίνουν' τα πολαπλά user name για να δούμε αντιδράσεις) το χάλι θα συνεχίζεται.
-
μοντς δεν ασχολουνται κει?
-
Ασχολούνται αλλά μάλλον υπάρχουν 'οδηγίες' να μην ενοχλούν και πολύ τους 'κυρίους' που γράφουν εκεί.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ασχολούνται αλλά μάλλον υπάρχουν 'οδηγίες' να μην ενοχλούν και πολύ τους 'κυρίους' που γράφουν εκεί.γιατι;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]