-
Δεν ξέρω ρε συ, πραγματικά! Ίσως το θεώρησε τραβηγμένο, τι να πω...
Καλό βράδυ ρε συ και καλό κουράγιο για αύριο!!!!
-
καλημερα
-
Από αυτό το ποστ (χρονικά, χθες το απόγευμα κατά τις επτά και κάτι δηλαδή)
Ο χρήστης mirage έγραψε:
O Hunter το πουλάει ακόμα εκείνο το όπλο?και για τις επόμενες 24 ώρες, ακούστε (διαβάστε) τι συνέβη στη ζωή μου.
- Χωρισμός με πολιτισμένη συζήτηση.
- Ελαφρύ γεύμα αποτελούμενο από μπισκοτάκια Petit-Beurre σοκολάτας.
- Υπνος στο δωμάτιο ξενοδοχείου με το μέχρι πριν από 2 ώρες έτερο ήμισυ (ύπνος όντως).
- Πρωινό ξύπνημα στις 06:30, σήκωμα από το κρεβάτι 2 ώρες αργότερα.
- Μικρό αλλά όχι ασήμαντο γεγονός (νέες πληροφορίες) που με έκανε να αρπάξω τα κλειδιά του αυτοκινήτου και να κάνω 2 φορές πάνω κάτω τη διαδρομή Χόρτο - Αργαλαστή - Λαύκος - Χόρτο (Πήλιο, γι'αυτούς που δεν ξέρουν).
- Επιστροφή στο ξενοδοχείο
- Ελαφρύ πρωινό γιατί δεν πήγαινε τίποτα κάτω.
Ξεκίνημα επιστροφής προς Αθήνα με σχετικά χαλαρό πνεύμα. - Συζήτηση όχι και τόσο πολιτισμένη που τερματίστηκε με καθόλου χαλαρό πνεύμα (περιττό να σας περιγράψω πώς έγινε η κατάβαση από Χόρτο προς Βόλο)
- 2,5 ώρες μούγγας καθώς από την Αγχίαλο μέχρι και την Αθήνα δεν ανταλλάχθηκε κουβέντα
και διάφορα άλλα ελάσσωνος σημασίας.
Περιμένω να τριτώσει σύντομα.
-
συμπερασμα...
ο mirage ειναι γκαντεμης...
υγ. τι επαθες ρε συ?στις διακοπες?
-
Ω ναι, στις διακοπές. Αν δε γινόταν εκεί, θα γινόταν αργότερα. Δεν είναι αυτό που με πειράζει τόσο. Αυτό που με πειράζει είναι οι μετέπειτα εξελίξεις (τις οποίες για διάφορους λόγους δεν μπορώ να κοινοποιήσω) και οι οποίες σημαίνουν ότι σταματάει κάθε είδους επαφή με την περί ης ο λόγος. Και είναι κρίμα να γίνεται αυτό.
Δε φταίει ο Θανάσης...
-
Ωραίες διακοπές ρε συ!
-
να μας λειπουν τετοιες διακοπες...
τελικα, προβλεπεται να πας διακοπες και να χωρισεις?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να μας λειπουν τετοιες διακοπες...τελικα, προβλεπεται να πας διακοπες και να χωρισεις?
Ω ναι, προβλέπεται
-
και πριν πας χωρίζεις
έχω χωρίσει και μία βδομάδα μετά
μου μένει να χωρίσω κατά τη διάρκεια
-
κατα τη διαρκεια δε θυμαμαι να χω ξανακουσει..
αρα ο n_olympios ειναι υποψηφιος για βραβειο πρωτοτυπιας φορουμ 2006...
υγ. ελπιζω να βρεθει κατι καλυτερο συντομα..
-
Νίκο μεγάλη μαλακία....και από τα λίγα που γράφεις δεν είναι κρίμα που σταματάει κάθε επαφή με την περι ης ο λόγος...
Όσο για τις διακοπές και χωρισμούς παίζει πάντα αυτό το ενδεχόμενο...το χειρότερο είναι να χωρίσεις κανα 2-3ωρο αφού ξεκινήσουν οι διακοπές και να πρέπει να τις συνεχίσεις για 4 μέρες...been there done that.
Σωστό πάντως και το αν δεν γινόταν εκεί θα γινόταν αλλού απλά οι διακοπές σε τέτοιες περιπτώσεις δρούνε ως καταλύτης...
Πάμε γι αλλά Νικόλα
Όσο για τον πυροβολημένο Alonsικό....τσού ρε που θα με πείς και γκαντέμη...
Την Πέμπτη να έρθεις....θα πώ στον Αντρέου να φέρει και το οπλέου
Μπορεί να σου χαρίσω και την ζωή τελικά για να πάνε οι Αμερικάνοι στην Μάνη και να μην στείλουν την NSA να πιάσει τον Koykο και τα άλλα παιδιά ως επικίνδυνους τρομοκράτες ( που είναι αλλά μόνο τα γουρούνια της περιοχής θα τρομοκρατηθούν από την άφιξη τους εκεί αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ) -
Φταίω εγώ που λεω μετά ότι, 'όλες οι γυναίκες......' !
Νίκο, χωρίς να ξέρω τι έχει γίνει - γιατί έχω μια διαίσθηση ότι η περι ης ο λόγος είναι υπεύθυνη γι αυτο; -
ε για να ξεκινα να πηγαινει διακοπες και να χωριζει...
μονο εγω δε θα το κανα αυτο???????
-
Παιδιά μακάρι να μπορούσα να σας τα πω με το ν και με το σ. Δυστυχώς δε γίνεται. Πάντως δεν φταίει μόνο ένας όταν μια σχέση χαλάει*. Ούτε όταν φτιάχνει.
- το έλεγα πάντα, προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου πως σίγουρα κάτι θα έχω κάνει λάθος έστω κι όταν φαινομενικά δεν είναι έτσι... Ισως να μην είναι έτσι, δεν ξέρω...
-
Α, επίσης είναι η δεύτερη φορά που χωρίζω μέσα στο 2006 (καλά, η προηγούμενη ήταν σαφώς πιο επεισοδιακή). Για να δούμε, πάω για (αρνητικό) ρεκόρ?
-
και βραβειο συνεχομενων χωρισμων...
-
ενα μελος του φορουμ δε φταιει ποτε!!! θεσφατον!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ενα μελος του φορουμ δε φταιει ποτε!!! θεσφατον!!!Mερα τη μερα πειθομαι οτι έκανα πολυ καλα που γραφτηκα σ'αυτό το φόρουμ!!
-
Δύσκολη ερώτηση:
Αν μαλώνουν 2 φορουμάδες ποιός έχει δίκιο;
Ο πιο παλιός; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δύσκολη ερώτηση:
Αν μαλώνουν 2 φορουμάδες ποιός έχει δίκιο;
Ο πιο παλιός;Οχι απαραιτητα!! Η σειρα προτεραιοτητας πάει ως εξης:
- Εγω εχω δικιο Αν η διαφωνια δεν ειναι με μενα τοτε:
- Ναι ο πιο παλιός Αν οι ημερομηνίες εγγραφης είναι κοντινες:
- Αυτός που είναι McLaren
- Μετα πάμε σε ψηφοφορία. Ας αποφασίσει η κοινη γνωμη!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]