-
Και τυχαίνει το χρώμα αυτό να είναι ένα light blue, έλεος, τι γκαντέμηδες είστε εδώ μέσα; Ο πάσχος κάτι με ψυγεία, εσύ τώρα...φαίνεται μου το κρατάς εξαιτίας της ζέβρας! Νια-νια-νια-νια-νια, εμείς την είδαμε!
-
Δε φταίω εγώ ρε που γεννήθηκα τη σωτήριον ημέρα Σάββατο 28/6/19**...
Λεπτομέρειες για το μωρό αυτό δεν έχετε βγάλει προς τα έξω καλόπαιδα ε;Για ρίχτε τίποτα...
-
Ρε εγώ που ήμουν εκεί δεν το είδα!
Μάλλον την είχα πλάτη ε; Για να την δει ο εγκάθετος ντι-αρ-ντάινο και ο εγκάθετος άδης4γρ...
Light blue + Θερμαϊκός = Love
-
Πάλι μόνος.... Άντε καληνύχτα....!!!
-
Πρωινά κοκτέηλ για την παραλία σερβίρετε?
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κάποιος να επιπλήξει τον λουκετατζή του forum, πάλι δεν έβαλε link του προηγούμενου θέματος στην αρχή, για να μπορούμε να το βρίσκουμε όταν καταβαραθρωθεί!ΟΚ
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πρωινά κοκτέηλ για την παραλία σερβίρετε?Ομελέτα,καί άμα γουστάρεις
-
Τελικά η χτεσινοβραδυνή βόλτα δεν με ήθελε. Μια ανέλπιστη βλάβη για τρίτη φορα μέσα σε μία εβδομάδα με άφησε στα κρύα του λουτρού. Λόγο σκληρής σκάστρας μου πέταξε πάλι την βίδα του ρελαντί (σιγά, σιγα ξεβιδονοτανε σε κάθε άσε), αλλα αυτή τη φόρα δεν είμουν τυχερος όπως τις άλλες δύο (που είχε κάτσει ανάμεσα στο ψευτοκάπακο και την εισαγωγή). Το αποτέλεσμα ήταν οτι παραλίγο να μείνω καθώς μπερδευε το AFM, επειδη έχανε αέρα. Ωραία φέτα....
Τελικά το βράδυ βγήκε μπροστά στο δευτερο PC να κάνω εγκασταση Win2003, SQL, Exchange, και Sharepoint Portal Server με παρέα 2 Corones και 2 πίτα απ'ολα . Δε μπορώ να πώ, καλά ήταν και έτσι...
-
Τα πράματά μου μαζεύω κι έφυγα....
Με περιμένει το Ναύπλιο το Άργος η Ναε Κιος και φυσικά η Καραθώνα...
Ω ρε όσο σκέφτομαι τι έχω να φάω...
Μη μου το γρουσουζέψει κανένας εγκάθετος πάλι... -
Νάε Κίος? Που είναι αυτή? Κοντά στην Νέα Κίο?
Καλού κακού πάντως, μην πας με το bravo, μπορεί να μείνει.. (τι μπορεί δηλαδή, σίγουρα θα μείνει)..
-
Το βρήκες ρε θηρίο... Με το Punto λέμε να πάμε... Πήξαμε στα ιταλικά ε;
Αμα θες πάντως δώσε μου μια λίστα με πράματα που θες να σου φέρω και...θα σε γράψω στα @@ μου...
Παλιοεγκάθετε...
-
Ναι, από σένα περιμένα να μου φέρεις πράγματα από το Ναύπλιο..
Που θα μείνεις? Σε ξενοδοχείο?
-
Ου ρε....πήξαμε από εγκάθετους..
Λεω...αν θες κάτι ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς πάνω μου...Όχι αγόρι μου...δε θα μείνω σε ξενοδοχείο...σε σπίτι θα μείνω στο άργος...και θα κόβω βόλτες εκεί γύρω...Σ άρεσε αυτό;;
Κάτσε εδώ εσύ στην Αθήνα να λιώσεις... Και να σου στέλνει μηνύματα η...έτσι και να στα πρήζει... -
Ξένο σπίτι ε? Φιλοξενούμενος δηλαδή...?
Πρόσεξε μην πάθεις τίποτα από τις πολλές γυναίκες που θα βρεις στο Ναύπλιο μόνο..
-
Ε τι να κάνουμε...Αν και όχι ακριβώς φιλοξενούμενος...
δεν ξέρω αν θα βρω πολλές στο Ναύπλιο...παίζει όμως να με ακολουθήσει εκεί γυναίκα από εδώ.... Θα ρθει να με βρει δηλαδή...
Ε τι τραβάμε κι εμείς οι σταρ...Μα που είναι αυτός ο θείος tazio να τον χαιρετήσω;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μα που είναι αυτός ο θείος tazio να τον χαιρετήσω;;;
Για λίγες ώρες ακόμα στη πόλη σας μετά .....
Πασχάλη ο Χρήστος έφτασε και παρκάρισε(Τον άφησε η πλατφόρμα δηλαδή) . Άρα για λίγες μέρες δε θα τη χρειαστεί.
Τηλεφώνησέ του για να σου στείλει τη πλατφόρμα να σε πάει στο Ναύπλιο.Μια κι έχει θάλλασα εκεί ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
-
Πασκουάλε, Θείο καλές διακοπές!
Θα αδειάσει το μαγαζί ρεεεε!
Άντε καλά να περάσετε και αφήστε μας εδώ μόνους!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μα που είναι αυτός ο θείος tazio να τον χαιρετήσω;;;
Για λίγες ώρες ακόμα στη πόλη σας μετά .....
Πασχάλη ο Χρήστος έφτασε και παρκάρισε(Τον άφησε η πλατφόρμα δηλαδή) . Άρα για λίγες μέρες δε θα τη χρειαστεί.
Τηλεφώνησέ του για να σου στείλει τη πλατφόρμα να σε πάει στο Ναύπλιο.Μια κι έχει θάλλασα εκεί ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
Επειδή είμαι λάρτζ άτομο (κυριολεκτικά) δεν σου ανταποδίδω την χολή.
Σου εύχομαι καλά να περάσεις μπαρμπαΤάζιο.
Κι εσύ Πασκουάλε -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρε εγώ που ήμουν εκεί δεν το είδα!Μάλλον την είχα πλάτη ε; Για να την δει ο εγκάθετος ντι-αρ-ντάινο και ο εγκάθετος άδης4γρ...
Light blue + Θερμαϊκός = Love
Ναι, καλά! Εγώ σου είπα περίμενε λίγο και γύρνα σε 1 λεπτό, μην μας πάρουν χαμοπάρι. Τι χαμπάρι δλδ, 8 άντρες που γυρνούσαν όλοι μαζί κά8ε φορά που περνούσε κάποιο μωράκι .....
Ναι, την είχες πλάτη, ήταν στην υποδοχή του μαγαζιού ρε συ... [/b]
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, καλά! Εγώ σου είπα περίμενε λίγο και γύρνα σε 1 λεπτό, μην μας πάρουν χαμοπάρι. Τι χαμπάρι δλδ, 8 άντρες που γυρνούσαν όλοι μαζί κά8ε φορά που περνούσε κάποιο μωράκι .....
Ναι, την είχες πλάτη, ήταν στην υποδοχή του μαγαζιού ρε συ... [/b]
Μου θύμισες το :
-Ανδρέα, Ανδρέα γύρνα!
-...(γυρνάει)
-Πώς γυρνάς έτσι ρεεεεεεε!Τέλος πάντων! Εγώ εκεί που καθόμουν έβλεπα τις σερβιτόρες του απέναντι μαγαζιού...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]