-
καραμπολα στη περιφερειακη πριν απο λιγο και φρακαρε η μιση πολη...μαλλον χωρις θυματα!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τώρα θα γίνω lkarlkar δεν γίνεσαι -είσαι και θείος- γεννιέσαι
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:ysterical:
Εσύ τι γελάς? Είσαι χειρότερος από τον πάσχο, πήρες γερμανική αξιοπιστία και 9/10 φορές είσαι με το σιτροένι..
(πολύ εγκάθετος είμαι σήμερα.. )
σήμερα ε;
Την προηγούμενη... 1000ετία -ξέρετε jurassic park- ΟΤΑΝ πήγαινα 3η λυκείου, έτυχε και μπήκα την ώρα των... θρησκευτικών
Και καλά για να μου την πει η καθηγήτρια, ανοίγει κατάλογο...
για πες μας lkar τι είχαμε για μάθημα -εντελώς τυχαία -
Α, ΣΗΜΕΡΑ δεν έχω διαβάσει -κι τάξη νεκρή απ' τα γέλια-
-
Ότι θυμάται χαίρετε ο παππούς..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καραμπολα στη περιφερειακη πριν απο λιγο και φρακαρε η μιση πολη...μαλλον χωρις θυματα!!Kι άλλη μα καλά ληγμένα πέρνουμε εμείς τα καρντάσια
Τι σκατά γίνεται βγαίνεις και λές θα φτάσω δεν θα φτάσω και αν φτάσω θα φτάσω με το αμάξι μου ή πάνω στην οδική
Barman πιάσε μια Warsteiner....( ελπίζω να έχεις γιατί μέχρι να πάς στην κάβα με το Μarea ) -
Εχω κι απ αυτήν αν και ξεπερασμένη..Δεν πάω με το bravo στην κάβα ρε..πάω με φορτηγό.. Γαλλικό κατά προτίμηση ή γερμανικό.. Να σου φέρω και φιστίκια μαζί;
-
(άσχετο)
Τώρα τελευταία ο kouk είναι σε φόρμα, ρίχνει λουκέτα σε κλάσματα δευτερολέπτου(3 περιπτώσεις μέτρησα ήδη)...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
(άσχετο)Τώρα τελευταία ο kouk είναι σε φόρμα, ρίχνει λουκέτα σε κλάσματα δευτερολέπτου(3 περιπτώσεις μέτρησα ήδη)...
Εσύ ξεροσφύρι θα τη βγάλεις ρε; Να σε κεράσουμε κάτι;Τί θέλεις;
-
(άσχετο)Τώρα τελευταία ο kouk είναι σε φόρμα, ρίχνει λουκέτα σε κλάσματα δευτερολέπτου(3 περιπτώσεις μέτρησα ήδη)...
Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό! Οσα περισσότερα λουκέττα τόσο περισσότερα προβλήματα!
-
Γρήγορος όχι μόνο στα λουκέτα.. Τι στο καλό;Κουδουνάκι έχει βάλει;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γρήγορος όχι μόνο στα λουκέτα.. Τι στο καλό;Κουδουνάκι έχει βάλει;ADSL...
-
Πωωωωωωωωωωωωωωμε εντυπωσιάζεις..
-
-
Πασχο, κοκα-κολιτσα σαν τον Κινταρο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γρήγορος όχι μόνο στα λουκέτα.. Τι στο καλό;Κουδουνάκι έχει βάλει;
ADSL...
Κόντρες προβλέπω κρούζενμπλάστερ εναντιόν κου-κου!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πωωωωωωωωωωωωωωμε εντυπωσιάζεις..Τώρα το πρόσεξες πάσχερν?!!! 4,5 χρόνια στον ίδιο ρυθμό, κάπου κούρασε βεβαια...
-
Να πάς για service ξέρω ένα καλό κλειδαρά....
-
-
:lol:Πασχο, κοκα-κολιτσα σαν τον Κινταρο.
Μας τέλειωσε.. Την ήπιε όλη το παλιόπαιδο.. Κάτι άλλο;
Πωωωωωωωωωωωωωωμε εντυπωσιάζεις..
Τώρα το πρόσεξες πάσχερν?!!! 4,5 χρόνια στον ίδιο ρυθμό, κάπου κούρασε βεβαια...
Σου εχω εναν αντικαταστάτη άξιο αν θες πάντως..Φραγκίσκος λέγεται και δε θα αφήσει όρθιο τίποτα στο φόρουμ.. Όλα κλειδωμένα θα ναι..
-
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]