-
Πάσχο για κάνε λογαριασμό ρε τι χρωστάω.
-
Alert alert! Ο πάσκος είναι σαν εκείνα τα 20χρονα που παίρνουν το πρώτο χρέπι, του βάζουν μια αεροτομή και 1 μπάκετ και νομίζουν ότι είναι γρήγοροι..
-
εβαλε και μαυρο στην υπογραφη για να μη καταλαβουμε οτι ειναι καδος...
-
Κερασμένα από τον n_olympios....
Έχει γενέθλια έμαθα και κερνάει σήμερα
Πάσχο αστακό σερβιρεται? -
Λογαριασμό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
edit
Τι έχει γεννέθλια ο αχαρακτήριστος; Αποφράδα ημέρα η σημερινή.Χρόνια σου πολλά ρε αλήτη κι ότι επιθυμείς να το έχεις.
-
άσχετο, αλλά χρόνια πολλά για σήμερα
-
Είπα εγώ μια μ@λ@κι@ και ψαρωσε ο θείος ( κι ο εγάθετος )...
Λέμε οτι έχει γενεθλια...για να του φάμε κανα φράγκο... -
Χρόνια Πολλά Αναπληρωτή Εγκάθετε.... Και σου εύχομαι να σου κάνουν δώρο το καλύτερο hi fi αυτοκινήτου για....Corolla!!!
-
Κι άλλος?
Να ρίξω παραγάδι να βγάλω το αυριανό γεύμα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είπα εγώ μια μ@λ@κι@ και ψαρωσε ο θείος ( κι ο εγάθετος )...
Λέμε οτι έχει γενεθλια...για να του φάμε κανα φράγκο...Ώστε πλακίτσα ε;
Πασχάλη εγώ πάντως δε πληρώνω. Βρες τα με τον mirage.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι άλλος?
Να ρίξω παραγάδι να βγάλω το αυριανό γεύμα...και τι νομίζεις οτι θα βγάλεις?...Αντε κανένα λούτσο!!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι άλλος?
Να ρίξω παραγάδι να βγάλω το αυριανό γεύμαKoyk για εσένα το λέει.
Χωρίς να θέλω να σας βάλω να τσακωθέιτε εγώ στη θέση σου θα τον έκανα ban για κανένα μήνα. -
Ε δεν έχω πρόβλημα,ως γνωστό εγώ miragω λεφτά
-
εγώ γι'άλλο λόγο έγραψα ευχές, αλλά δεν είστε αρκετά εγκάθετοι
-
Μπροστά σου είμαστε όλοι μαθητούδια.
(Προτείνω το emoticon να πάρει την ονομασία lkar)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εγώ γι'άλλο λόγο έγραψα ευχές, αλλά δεν είστε αρκετά εγκάθετοιΚανείς δεν μπορεί να τα έχει ολα φίλε
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πάσχο για κάνε λογαριασμό ρε τι χρωστάω.Κερασμένα από την κοπελιά απέναντι...τωρα τι σου βρηκε...αλλη κουβέντα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Alert alert! Ο πάσκος είναι σαν εκείνα τα 20χρονα που παίρνουν το πρώτο χρέπι, του βάζουν μια αεροτομή και 1 μπάκετ και νομίζουν ότι είναι γρήγοροι..Δεν το χεις δει οπότε δεν ξερεις και τι εχει...υποθετω ότι πρώτος θα το δει ο γειτονας chrmes οπότε και θα έχει τις πρώτες εντυπωσεις σε μια γρήγορη κοντρίτσα που ετοιμάζουμε στην Πάρνηθα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εβαλε και μαυρο στην υπογραφη για να μη καταλαβουμε οτι ειναι καδος...Ωπα ρε....αυτό είναι αλλου επιπέδου..είπαμε εχουμε bravo...subaru δεν έχουμε ακόμα..
-
mirage
Και αστακό έχουμε..Σορρυ αλλα έπαιρνα παραγγελία από την ΜΑρία Σολωμού..και πιάσαμε συζήτηση..αυτή μου την έπιασε δηλαδη..
Τί δηλαδή ψαρεύεις;; Μιας και εχεις σχεση με το επάγγελμα θέλω να μου πεις καμια γνώμη για βυθόμετρο... Εχω σκοπό να ρίξω βάρκα και θέλω τα καλύτερα..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]