-
παντως,γιατι πιστευω οτι ολοι ψηφιζουν το GT,οχι επειδη θεωρουν οτι ειναι το καλυτερο,αλλα επειδη ειναι το πιο hot μοντελο της εποχης,οπως διαβασαν αλλωστε στα περιοδικα,διαβασαν στα fora συζητησαν με την παρεα κτλ?
ειμαστε λιγο fashion victims,or what?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι κατανάλωση δίνουν για το ΤSi 140?Σε ενδιαφέρει τι δίνουν ή πόσο καίει?
(για να μην παρεξηγηθώ, διαφορά στα νούμερα έχουν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα)
-
Omikrone3
κοίτα δεν βγαίνει καθημερινά 1400άρι με 170 άλογα συνοδευόμενο από άνεση και ποιότητα και ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά...
πόσο μάλλον όταν το 140άρι βάζει τα γυαλιά και στο κόστος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Omikrone3κοίτα δεν βγαίνει καθημερινά 1400άρι με 170 άλογα συνοδευόμενο από άνεση και ποιότητα και ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά...
Δεν τα βάζει και τόσο Σάββα. Για 17.900 μιλάμε, με τάσια και βασικές ελλείψεις.
-
Krusegathete
πόσο καίει ρε αδερφέ?
-
Τελικά αυτές οι τουρμπίνες αν οδηγείς με τον ίδιο τρόπο που οδηγείς ένα ατμοσφαιρικό χαλάνε ή όχι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Krusegatheteπόσο καίει ρε αδερφέ?
Δεν ξέρω (ειλικρινά). Να μην καίει ένα δεκαρικάκι όμως?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Omikrone3
κοίτα δεν βγαίνει καθημερινά 1400άρι με 170 άλογα συνοδευόμενο από άνεση και ποιότητα και ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά...
με 19900 που έχει η πλούσια τι παίρνεις?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Omikrone3
Astra 1.8
Δεν έχεις πολύ άδικο, αλλά προτιμώ να χώσω άλλα 2-3 χιλιάρικα για την διλιτρούμπα ατμόσφαιρα του Leon + για το στήσιμο + για τον εξοπλισμό του + θέση οδήγησης + χώροι +... +... -
Omikrone3
Astra 1.8
Δεν έχεις πολύ άδικο, αλλά προτιμώ να χώσω άλλα 2-3 χιλιάρικα για την διλιτρούμπα ατμόσφαιρα του Leon + για το στήσιμο + για τον εξοπλισμό του + θέση οδήγησης + χώροι +... +...Δεν βλέπεται ρε φίλε ιδίως από πίσω...
Κάθε φορά που το πετυχαίνω στον δρόμο αηδιάζω με αυτά τα πίσω φώτα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Omikrone3
Astra 1.8
Δεν έχεις πολύ άδικο, αλλά προτιμώ να χώσω άλλα 2-3 χιλιάρικα για την διλιτρούμπα ατμόσφαιρα του Leon + για το στήσιμο + για τον εξοπλισμό του + θέση οδήγησης + χώροι +... +...Δεν βλέπεται ρε φίλε ιδίως από πίσω...
'Γούστα', είπε κι ο πίθηκας κι έφαγε το σαπούνι
Εγώ το έχω συνηθίσει μάλλον και μου ψιλοαρέσει. Αν το οδηγήσεις παίζει ν'αλλάξεις κι εσύ γνώμη
Έτσι κι αλλιώς, από μέσα δεν φαίνονται τα πίσω φώτα -
Astra 1.8
Δεν έχεις πολύ άδικο, αλλά προτιμώ να χώσω άλλα 2-3 χιλιάρικα για την διλιτρούμπα ατμόσφαιρα του Leon, ΚΑΙ για το στήσιμο, ΚΑΙ για τον εξοπλισμό του.ναι,αυτο ειναι βασικα το ερωτημα:
Αυτος που θα ισχυριστει οτι θελει σε καθημερινη βαση την ισχυ και τη ροπη του Gt γιατι να μην προσανατολιστει σε εναν 2λιτρο κινητηρα(ασχετα αν ειναι της Mazda,Seat,Ford κτλ) σε παραπλησιο κοστος κτησης και συντηρησης και χωρις την αγωνια του τι θα γινει σε 3-4 χρονια εντονης χρησης.
Σιγουρα στα χαρτια η λυση του Gt φαινεται πιο συμφερουσα (οικονομικα),και ακομα πιο συμφερουσα θα ειναι η εκδοση tsi με τα 140 αλογα απο καποιον αλλο λιγοτερο premium κατασκευαστη του group(seat,skoda) αλλα.... -
Omikrone3
Astra 1.8
'Γούστα', είπε κι ο πίθηκας κι έφαγε το σαπούνι
Εγώ το έχω συνηθίσει μάλλον και μου ψιλοαρέσει. Αν το οδηγήσεις παίζει ν'αλλάξεις κι εσύ γνώμη
Έτσι κι αλλιώς, από μέσα δεν φαίνονται τα πίσω φώταbold...
σίγουρα...γούστα είναι.
-
Astra 1.8
Δεν έχεις πολύ άδικο, αλλά προτιμώ να χώσω άλλα 2-3 χιλιάρικα για την διλιτρούμπα ατμόσφαιρα του Leon + για το στήσιμο + για τον εξοπλισμό του + θέση οδήγησης + χώροι +... +...θα χώσεις άλλα 2-3, αλλά μελλοντικά μάλλον περισσότερα.
Χώρους δεν νομίζω να χουν διαφορές, ούτε επιβατών ούτε αποσκευών. Στήσιμο του TSI δεν ξέρω, υποθέτω 1.6 ή 2.0 Sportline.
Αν είναι να πας για δίλιτρο Leon πας κατευθείαν για FR, δεν αξίζει νομίζω σαν ΑΓΟΡΑ το ατμοσφαιρικό -όχι σαν αυτοκίνητο, έχει διαφορά.
Από μέσα Krus κανένα αυτοκίνητο δεν φαίνεται πως είναι, αλλά κάποιοι προτιμούν τα υποκειμενικά 'ωραία'
-
sorry κιολας,αλλα τα ιδια φωτα στην 147(που κατα γενικη ομολογια ειναι η...πηγη εμπνευσης του Da Sylva) σε αηδιαζαν αντιστοιχα?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Astra 1.8
Δεν έχεις πολύ άδικο, αλλά προτιμώ να χώσω άλλα 2-3 χιλιάρικα για την διλιτρούμπα ατμόσφαιρα του Leon + για το στήσιμο + για τον εξοπλισμό του + θέση οδήγησης + χώροι +... +...θα χώσεις άλλα 2-3, αλλά μελλοντικά μάλλον περισσότερα.
Χώρους δεν νομίζω να χουν διαφορές, ούτε επιβατών ούτε αποσκευών. Στήσιμο του TSI δεν ξέρω, υποθέτω 1.6 ή 2.0 Sportline.
Αν είναι να πας για δίλιτρο Leon πας κατευθείαν για FR, δεν αξίζει νομίζω σαν ΑΓΟΡΑ το ατμοσφαιρικό -όχι σαν αυτοκίνητο, έχει διαφορά.
Από μέσα Krus κανένα αυτοκίνητο δεν φαίνεται πως είναι, αλλά κάποιοι προτιμούν τα υποκειμενικά 'ωραία'
Χώρους έχουν διαφορά, μικρή, αλλά υπέρ του Λεόν πάντως. Στο στήσιμο, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι κακό το TSi, αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχουν την καταπληκτική ισορροπία του Leon. Οδηγώντας το, σου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ό,τι κι αν ζητήσεις (το δίλιτρο. Τα τούρμπο θέλουν το δέοντα σεβασμό). Δεν μπορώ να σκεφτώ πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα για τα οποία να μπορώ να πω το ίδιο. Το GT ας πούμε δε μου την έδωσε αυτή την αίσθηση, παρότι είναι άριστο πέρα από κάθε αμφιβολία...
Τα έχουμε ξαναπεί για την αγορά του, δεν διαφωνώ μαζί σου. Πύραυλος το FR παντού και πάντα, αλλά ΑΛΛΟ να ανέβεις 2 χιλιάρικα από το TSi για να πάρεις Leon FSi, και ΑΛΛΟ να ανέβεις 8 για να πάρεις FR.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
sorry κιολας,αλλα τα ιδια φωτα στην 147(που κατα γενικη ομολογια ειναι η...πηγη εμπνευσης του Da Sylva) σε αηδιαζαν αντιστοιχα?
Eάν σου αρέσουν πάω πάσο. Εμένα δεν μου αρέσουν. Σαφώς καμία σχέση η υλοποίηση της 147 από του Leon.
-
Τα έχουμε ξαναπεί για την αγορά του, δεν διαφωνώ μαζί σου. Πύραυλος το FR παντού και πάντα, αλλά ΑΛΛΟ να ανέβεις 2 χιλιάρικα από το TSi για να πάρεις Leon FSi, και ΑΛΛΟ να ανέβεις 8 για να πάρεις FR.
Σωστα τα λες αλλα ο κοσμος δε σκεφτεται ετσι.Γι'αυτο και γεμισαμε με Leon I cupra.Και γι'αυτο θα γεμισουμε και με golf gt(αν δε γεμισαμε ηδη)
Eάν σου αρέσουν πάω πάσο. Εμένα δεν μου αρέσουν. **Σαφώς καμία σχέση η υλοποίηση της 147 από του Leon. **
Εδω συμφωνουμε.
Στο αισθητικο κομματι ουε κρυο ουτε ζεστη μου κανουν.Π.χ με απογητευσαν πολυ περισσοτερο τα πισω φωτα της Bmw e92.Οποτε μαλλον εχει να κανει περισοοτερο με το κυρος καθε εταιρειας και με τι μπορεις να της 'συγχωρησεις' -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
ðáíôùò,ãéáôé ðéóôåõù ïôé ïëïé øçöéæïõí ôï GT,ï÷é åðåéäç èåùñïõí ïôé åéíáé ôï êáëõôåñï,áëëá åðåéäç åéíáé ôï ðéï hot ìïíôåëï ôçò åðï÷çò,ïðùò äéáâáóáí áëëùóôå óôá ðåñéïäéêá,äéáâáóáí óôá fora óõæçôçóáí ìå ôçí ðáñåá êôë?åéìáóôå ëéãï fashion victims,or what?
Ðëçñþíåéò ôÝëç ãéá 1400 áêá 93€ íïìßæù êáé Ý÷åéò áðüäïóç äßëéôñïõ ðïõ óçìáßíåé üôé ôïõëÜ÷éóôïí èá êÜíåéò Ýíá áîéïðñåðÝò ôáîéäÜêé ìå 1-2 Üôïìá áêüìá êáé áðïóêåõÝò êáé äåí èá ÷ñåéÜæåôáé íá êÜíåéò ãõìíáóôéêÝò áóêÞóåéò äåîéïý ÷åñéïý êáé åðéëïãÝá .
Áíåêôïß ÷þñïé ,ðëçèþñá áíôáëëáêôéêþí (ôá êáëÜ ôïõ 'ìðáóôáñäÝìáôïò ' áðï ôïí êï Ðé÷ )
ÌÜëëïí Üëëá åßíáé ôá öÜóéïí âßêôéìòÊáôá ôá Üëëá èá ìðïñïýóå íá åßíáé åðéëïãÞ ìïõ áí Ýøá÷íá ôþñá ãéá áõôïêßíçôï ....Áëëùóôå êáé ç ôùñéíÞ ìïõ åðéëïãÞ âÜóç êüóôïõò áðüäïóçò /÷ñÞóçò /ðñáêôéêüôçôáò Ýãéíå ...............áíôå ãéáôß åßíáé êáé êïõâÜò
-
gskarmou
όχι ...93 ευρώ είναι μέχρι 1357cc εάν θυμάμαι καλά.
Golf GT140 vs Focus-Leon-Mazda3-Astra-Civic: μάχη ;;;