-
Στο τέλος του 2008 έρχεται το GOLF R36 3600 κυβικά 6κυλινδρο με τετρακίνηση
με 300 αλογάκια με καινούρια ανάρτηση θα έχει βάση το πάτωμα από το PQ35 θα ζυγίζει 1510κιλά ο χρόνος για τα 100 θα είναι κάτω από 6 και η τελική του θα είναι στα 250
Είδα και φωτογραφίες από το νέο GOLF R36
Μπορώ να πω ότι είναι πολύ άγριο πολύ sport αυτοκίνητο δεν νομίζω να υπάρχει κανεις που να μην γυρίσει να το κοιτάξει όταν θα κυκλοφορεί -
με 300 αλογάκια με καινούρια ανάρτηση θα έχει βάση το πάτωμα από το PQ35 θα ζυγίζει 1510κιλά ο χρόνος για τα 100 θα είναι κάτω από 6 και η τελική του θα είναι στα 250
Μπορώ να πω ότι είναι πολύ άγριο πολύ sport αυτοκίνητο δεν νομίζω να υπάρχει κανεις που να μην γυρίσει να το κοιτάξει όταν θα κυκλοφορεί -
Ωχ... μη μου πεις ότι θέλεις (κι εσύ) αλλαγή nickname!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ωχ... μη μου πεις ότι θέλεις (κι εσύ) αλλαγή nickname!Σου χαρίζω το nick μαζί και το σηματάκι από την μάσκα που θα βγάλω μόλις το παραλάβω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ωχ... μη μου πεις ότι θέλεις (κι εσύ) αλλαγή nickname! -
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
Μπορώ να πω ότι είναι πολύ άγριο πολύ sport αυτοκίνητο δεν νομίζω να υπάρχει κανεις που να μην γυρίσει να το κοιτάξει όταν θα κυκλοφορείλιγότερο από το R32?
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
Ωχ... μη μου πεις ότι θέλεις (κι εσύ) αλλαγή nickname!
Σου χαρίζω το nick μαζί και το σηματάκι από την μάσκα που θα βγάλω μόλις το παραλάβω
Αμάν βρε παιδιά, οι περισσότεροι έτοιμοι για φασαρία είστε.
-
μα στα τελη του 2008 δεν θα βγει το VI ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα στα τελη του 2008 δεν θα βγει το VI ?Αρχές
-
-
Ευτυχώς είναι photoshop!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:yikes:Ευτυχώς είναι photoshop!
Και από τα πιο άσκημα που έχω δει ποτέ! Θα θελα να ξερα αυτά τα περιοδικά με τι κριτήρια επιλέγουν τους προμηθευτές τους για τέτοιες photos.
-
Ανατριχιαστικό ... Σας θυμίζουν κάτι τα φώτα του; Λίγο sedici ή sx4;
-
http://www.edmunds.com/media/seo/500/2006.audi.a3.jpg
Lew gw twra...
-
είναι πανέμορφο μακάρι να βγεί έτσι όπως είναι παραπάνω
GOLF R36