-
Ο χρήστης welcome1 έγραψε:
Οι moderators απουσιάζουν! Αφήστε μήνυμα μετά τον χαρακτηριστικό ήχο!
Δε με λε....Βγαίνεις σε πολλές εκδόσεις; Δηλαδή θα έχουμε και welcome1.4, welcome2, welcome3beta κλπ;
Πάντως να φτάσω την δικιά σου έκδοση κομματάκι δύσκολο....
Αξίζει πάντως να προσπαθήσεις να φτάσεις 3 εκδόσεις μετά απ' την δική μου!
Με τη μνήμη που εχεις δεν θα σου είναι και πολύ δύσκολο...
-
Θεέ μου.... Έχω λιώσει!!!!!
-
πω πω.. η κατασταση εδω μεσα τεινει να γινει πιο τραγικη και απ'τον αντιλογο..
προβλεπω στο μελλον, να επικρατουν στο φορουμ οι παρακατω τυποι χρηστη:
-
ο ιστοριοδιφης -τα-ξερω-ΟΛΑ Αλφα ρομεο φαν, ιταλικη αυτοκινηση.. φυσικα θα τον συναντησεις μονο σε ακριβα καφε και ριστοραντε, οδηγαει απο fiat tipo μεχρι 156 στην καλυτερη, φοραει μονο αρμανι και πραντα και αγαπημενο του θεμα, τα συνεργεια.. τυπικη συζητηση: 'καλα δεν ξερεις τον ματερατσι; τι μαλακας εισαι! ο ματερατσι ειναι αυτος που εδωσε την ιστορικη κεφαλια στις 9/7/06 κ ωρα 23:32:21 .. αλλα ολοι αστοιχειωτοι εδω μεσα.. που να ξερετε για ιταλικα αυτοκινητα, εδω δεν ξερετε το ματερατσι καλα καλα.. τι να πας πουνε και οι αλλοι, οταν στις 17 αυγουστου του 1932 και ωρα 14:12 οι ιταλοι σχεδιασανε την πανα βρακακι.. βλακες.. εχετε κ αποψη για τη brera και το (εμμετος) ΤΤ
-
ο χρηστης 'ειμαι συνετος και φαινομαι'
ψαχνει για θεματα που γινεται χαμος, με σκοπο να μην παρει καθολου θεση ουτε να πει κατι χρησιμο, απλα να πει τη μαλακια του ( παιδια, παρακαλω ηρεμια.. μην τσακωνεστε κλπ)
πολλες φορες αρχιζει να αναλυει το που εχουμε φτασει σαν ανθρωποι και την καταντια μας να τσακωνομαστε σ'ενα φορουμ.. αγαπημενη ατακα: σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας νικο τσιαμτσικα;
οι χρηστες αυτοι, συχνα θελουν να γινουν mods. σπανια το καταφερνουν. -
ο χρηστης 'εχω 25 account. τα μισα ειναι banned και τα αλλα μισα εχω ξεχασει τον κωδικο που εβαλα'
θα τον αναγνωρισεις, γιατι μπαινει παντα σε θεματα επικαιροτητας του forum μετα απο συρμα στα διαφορα club/forums. πιθανοτατα θα ειναι εμπρηστικος απο την πρωτη κιολας δημοσιευση. μολις σταματησει η 'καταιγιδα' και ξεχαστει το θεμα, σταματαει να γραφει *αν δεν εχει φαει ban. -
ο χρηστης 'μα που ειναι οι moderators (χωρις ΟΕΟ );
θα τον αναγνωρισεις απο αυτη την ερωτηση, η οποια ειναι τυρι στο ψωμι του.
επισης, μπορει συχνα να τον δεις σε καναλια να διαμαρτυρεται: μα που ειναι ο κρατικος μηχανισμος; (οεο) τι κανει η κυβερνηση; (ξανα οεο) που ειναι ο σαβιολα; (επισης οεο) -
ο χρηστης egkathetos.
θα το συναντησεις σε θεματα οπως και αυτο.
αγαπημενο του σπορ ειναι να κραζει τα ωραια αυτοκινητα γιατι ως γνωστον τα ωραια αυτοκινητα δε σημαινει οτι στριβουνε κιολας, και αυτο πρεπει να το καταλαβουν οι ωραιοπαθεις, λαγνοι φιλοι μας. επισης, συχνα πυκνα θα δωσει εγκαθετα specs, στατιστικα, μετρησεις κλπ, μονο και μονο για να εκνευρισει τους ιδιαιτερα ευεξαπτους νεανιες που αργα ή γρηγορα θα τον αρχισουν στα μπινελικια και στα ειρωνικα μηνυματα, γιατι ασχετα αν τα ξερουν ολα και διακατεχονται απο σοφια, εχουν και το ιταλ.. ε, λατινικο ταμπεραμεντο και οσο να'ναι, καλος - καλος αλλα μην τα παρω! -
ο χρηστης 'περναω την ωρα μου'
συμμετεχει σ'αυτες τις συζητησεις, οχι επειδη τον ενδιαφερουν, ξερει ετσι και αλλιως τι προκειται να γραφτει απο ενα σημειο και μετα (ειρωνικα μηνυματα κλπ, χαβαλες να γινεται), αλλα μονο και μονο επειδη βγαζουν γελιο. αγαπημενες ατακες, δεν εχει.. θα τον αναγνωρισεις απο τα emoticons (ή σλλιως αυτα τα γελαστα ανθρωπακια που τα βαζουμε παντου) -
ο mod.
θα τον αναγνωρισεις απο το χρωμα της γραμματοσειρας και απο το γεγονος οτι γραφει τ'ονομα του μεσα σε παρενθεση... τωρα γιατι το κανει αυτο, θα σας γελασω.. καποιος λογος θα υπαρχει παντως
αγαπημενες ατακες
παρακαλω να σταματησουν οι προσωπικες επιθεσεις[mod]
(σε ποστ αλλου χρηστη) edit[mod]
(τι αλλο)lock[egkathetern] (sorry Σπυρο )
8. λοιποι χρηστες.γραφουν την αποψη τους στην αρχη του θεματος και μετα εξαφανιζονται γιατι δε θεωρουν διασκεδαστικο να διαβαζουν για τον jiovanni mucco που το 1264 efhvre την αγκυρα και ως ανιστορητοι δεν καταλαβαινουν τι σχεση εχει αυτο με τη μπρερα.
με διαθεση χιουμοριστικη παντα, , ,
καλη σας μερα!!
skye -
-
Ο χρήστης welcome1 έγραψε:
Ý÷åé 'ó÷åäéÜóåé' êáé ôá ìç÷áíéêÜ ìÝñç;
¼÷é öõóéêÜ.
Ôá ìç÷áíéêÜ ìÝñç óôá éôáëéêÜ ôïõëÜ÷éóôïí ó÷åäéÜæïíôáí/-íôå áðü ôïõò êáëýôåñïõò ðïõ õðÜñ÷ïõí.
Óôïõò 4Ô áõôïý ôïõ ìÞíá ëÝåé êÜôé ãéá ôïí Lampredi.
Ôïí Üíèñùðï ôïõ ïðïßïõ ïé êéíçôÞñåò äçìéïýñãçóáí ôïí èñýëï ôçò Ferrari áëëÜ êáé ìáò åäßíå ôçí ÷áñÜ íá ôïõò ïäçãïýìå êáé óôá FIAT ìáò ìÝ÷ñé ðñüóöáôá...
ÁëëÜ óéãÜ ìçí îÝñåé êáíåßò óå áõôü ôï forum ôïí Lampredi.
Áíôßèåôá ôá ÌÝãáñá , ôïí ÐïðÜõ , ôïí ÌÜãï , ôïí ÂëÜ÷ï , ôïí ÔÜêç ôïí ×åñÜ êáé ôïí Êþóôá ôïí ÓïõãéÜ (Üêïõ ïíüìáôá ÈåÝ ìïõ!!! ) ôïõò îÝñïõí üëïé!!!
Ðüóï ÷áìçëü åßíáé ôï áõôïêéíçôéóôéêü ôïõò åðßðåäï...óôñßâïõí êáëýôåñá ôá 'ùñáßá' ó÷Ýäéá ìÞðùò; :
Óïõ áðÜíôçóá ðáñáðÜíù...
ï Bertone Ý÷åé ó÷åäéÜóåé... skoda favorit êé ï pininfarina -ìåôáîý Üëëùí- ôï... Ôñáì
ÌéëÜìå ãéá ôïõò êïñõöáßïõò ó÷åäéáóôÝò ðáãêïóìßùò.
Ãéá íá ôá ó÷åäßáóáí Ýôóé ,äåäïìÝíïõ ôùí ðåñéïñéóìþí ðïõ ôïõò Ýèåóáí ïé êáôáóêåõáóôÝò(ïéêïíïìéêïýò,ìç÷áíéêïýò êëð.),ïé ðåëÜôåò Þ ßäéá ç öýóç ôïõ õðü ó÷åäéÜóç áíôéêåéìÝíïõ ôüôå óßãïõñá Ýêáíáí ôï êáëýôåñï äýíáôï!Ìçí âÜæåéò êáé óôïß÷çìá
ÁëëÜ ìÞðùò áíôß íá ôïí îÝñïõí ïé åãêÜèåôïé êáé ëïéðïß íá ìÜèáéíáí êáé ëßãï ôï Ýñãï ôïõ êáé ìåñéêïß äéåõèõíôÜäåò/ìáñêåôÜäåò ??
Êáé íá ìçí 'óêïôþíïõí' ôçí ìÜñêá ðïõ ìå Ýíáí êéíçôÞñá ôïõ Ýöôéáîå ìéá éóôïñßá ðïõ îåêßíçóå áðï 'ä' êáé ôåëåßùóå 10 ðáãê.ôßôëïõò ìåôÜ ?? -
skye
'.................' -
skye
-
skye
......έγραψες!!
-
skye!
Jim
Διάσπαση από το θέμα TT 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS