-
Πραγματικά ωραίος αγώνας. Καμιά φορά οι λίγες αλλά καλές συμμετοχές κάνουν τη διαφορά. Παρότι με σπασμένο χέρι κατάφερα χθες κ βρέθηκα στην εκκίνηση, και σήμερα στο service park και πραγματικά ήταν ωραία οργανωμένα ο αγώνας. Στα θετικά της διοργάνωσης φετος πάντως θέλω να τονίσω ότι το ενημερωτικό φυλλάδιο του αγώνα το έδινε η ελπα δωρεάν, ενώ πέρυσι ήθελε να πληρώσεις, και ήταν πραγματικά ενημερωτικοτατο. Δυστυχώς τα punto έλαμψαν δια της απουσίας τους. Καλή συνέχεια.
-
Ο χρήστης bellos έγραψε:
Στα θετικά της διοργάνωσης φετος πάντως θέλω να τονίσω ότι το ενημερωτικό φυλλάδιο του αγώνα το έδινε η ελπα δωρεάν, ενώ πέρυσι ήθελε να πληρώσεις, και ήταν πραγματικά ενημερωτικοτατο.Εδώ παραλίγο να πληρώσουν και τις συμμετοχές στο φυλλάδιο θα κόλαγαν.
-
Με παράνομες δοκιμές ή όχι, το σημερινό θέαμα ήταν από τα καλύτερα που έχω δει από ελληνικά πληρώματα. Κρίμα για τις εγκαταλείψεις, συγχαρητήρια σε αυτούς που στρίβουν και δεν κοροϊδεύουν.
(το αν κάνανε καλό ή όχι που συμμετέχουν, υπερ-αναλύεται αλλού)
-
ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΡΟΜΠΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΩΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΟ ΜΕΒΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΥΠΕΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ YUGO ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ , ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ (ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΠΕΤΑ .
ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ .....ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΖΧ Ν3 , ΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΛΑΣΕΩΣ , ΑΝ ΔΕ , ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΒΙΛΙΟΛΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΝΤΣΙΑ ΔΕΛΤΑ ΨΕΥΤΟ ΓΚΡΟΥΠ Α , ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ...............
ΤΟ 2006 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ , ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ , ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΩΝ ΖΗΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ , ΣΤΟΥΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ .......ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Υ.Γ. μαυτο το γεροντακι τον πολυπρωταθλητη δεν ξερω τι θα κανει , οταν του αρχισει τα ...... μα εγω .. παροτι με πολεματε ...σας βγαζω ασπροπροσωπους ...και δεν εχω και μεγαλους σπονσορες ........
-
Απίστευτη μάχη! Donchev και Ιliev μπαίνουν στην τελευταία ειδική με 0,55 δεύτερα διαφορά!!!
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Απίστευτη μάχη! Donchev και Ιliev μπαίνουν στην τελευταία ειδική με 0,55 δεύτερα διαφορά!!!ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ .... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΜΩΣ , ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΧΕΣΜΕΝΟ .
ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ...............
ΟΞΟ ΡΕ ΒΑΘΜΟΚΥΝΗΓΟΙ , ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ....!!!!!!!!!!!!!
-
Aντε,σιγα σιγα να σηκωνομαστε....
Τι εγινε ,κερδισαμε?....
*ολα τα ποστ του ΑΠΡ ειναι χαρακτηριστικα.
Μαλιστα ισως κακως που τα εγραψε,μιας που παραπανω αξια εχουν οι αληθειες που λεει,παρα ο αγωνας ο συγκεκριμενος (κατ επεκταση, οπως μεχρι στιγμης προεκυψε ,αλλα θα φανει και στο τελος, και ολο το φετινο πρωταθλημα-κυπελλα) -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Απίστευτη μάχη! Donchev και Ιliev μπαίνουν στην τελευταία ειδική με 0,55 δεύτερα διαφορά!!!
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ .... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΜΩΣ , ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΧΕΣΜΕΝΟ .
ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ...............
ΟΞΟ ΡΕ ΒΑΘΜΟΚΥΝΗΓΟΙ , ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ
Ειχες δεν ειχες με εκανες να θυμηθω το λαντα με τη χειρολαβη στο ρολλμπαρ και τη κομμενη αποκολληση στο λαστιχο (επειδη δεν ειχε αλλο ο φουκαρας λαστιχο να αλλαξει),και εμεις ψαχναμε που ηταν μαιμου,και εχωνε 30 δ σε καθε ειδικη σε καλο Α πρωην αλλου πολυπρωταθλητη ελλαδος, .Και τελικα το βρηκαμε,ηταν στα π@π@ρια του βουλγαρου που ηταν μεγαλα και μαλλον ετρεχε να τελειωσει τον αγωνα γιατι τον ενοχλουσε η φορμα.
υσ.Φυσικα σε ΑΓΩΝΑ εκτος ελλαδος,γιατι στην ελλαδα δεν εχουν βρει ακομα τους ΑΓΩΝΕΣ
-
Για τον αγώνα ένα έχω να πώ.....Φοβερά εκπαιδευμένοι κριτές!!!!
(Λεπτομέρειες κατ' ιδίαν... )
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Για τον αγώνα ένα έχω να πώ.....Φοβερά εκπαιδευμένοι κριτές!!!!(Λεπτομέρειες κατ' ιδίαν... )
Συμφωνω....
Ειδικα μεσα στους Πετσακους μια κοπελιτσα 'κριτης' ειχε ανεβει πανω στα βραχια σε υψος πανω απο 50 μ και καθοτανε!
Ετσι και γινοταν κανενα σκηνικο,μυρωδια δε θα 'παιρνε! -
στο stop του Φενεου οι κριτες ειχανε τν απορια γιατι ερχεται το 39 πρωτο.........................
-
Κρουμ Ντόντσεφ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας μου. Είχαμε εκπληκτική μάχη και ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος. Όλα πήγανε καταπληκτικά. **Οι Έλληνες είναι πολύ γρήγοροι οδηγοί και θα ήθελα να τους προσκαλέσω στην Βουλγαρία για να συμμετάσχουν και σε δικούς μας αγώνες.» **
ΜΑΣ ΚΑΛΟΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ , ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Κρουμ Ντόντσεφ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας μου. Είχαμε εκπληκτική μάχη και ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος. Όλα πήγανε καταπληκτικά. **Οι Έλληνες είναι πολύ γρήγοροι οδηγοί και θα ήθελα να τους προσκαλέσω στην Βουλγαρία για να συμμετάσχουν και σε δικούς μας αγώνες.» **
ΜΑΣ ΚΑΛΟΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ , ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -
21 διελεύσεις είχαμε στην ειδική Σελινούντα 2 χτες...
Τρομερός αριθμός για ευρωπαικό αγώνα δεν βρίσκεται -
για να μαζεψουν κοσμο ειχαν πολλα κοριτσια κριτεs..
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΩ ΠΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ MAΣ, ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΙΕΛΑ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ , ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ .... ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ...... , Ε ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΑΣ ( ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ) ΕΙΝΑΙ sik .....
ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΙΛΙΕΒ , ΝΤΟΤΣΕΒ ..........
ΑΓΑΠΗΤΕ APR,
ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ,ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΟΜΠΕΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ 'ΜΟΥΓΚΑ' ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΩ ΠΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ MAΣ, ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΙ
**ΕΛΑ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ , ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ .... **ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ...... , Ε ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΑΣ ( ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ) ΕΙΝΑΙ sik .....
ΑΓΑΠΗΤΕ APR,
ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ,ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΟΜΠΕΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ 'ΜΟΥΓΚΑ' ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
αλωστε ρομπες εχουν γινει για πολυ κοσμο , και μονον που ετρεξαν ορισμενοι
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΩ ΠΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ MAΣ, ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΙ
**ΕΛΑ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ , ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ .... **ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ...... , Ε ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΑΣ ( ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ) ΕΙΝΑΙ sik .....
ΑΓΑΠΗΤΕ APR,
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
αλωστε ρομπες εχουν γινει για πολυ κοσμο , και μονον που ετρεξαν ορισμενοι
+1!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΛΑ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ , ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ .... ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ...... , Ε ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΑΣ ( ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ) ΕΙΝΑΙ sik .....
ΑΓΑΠΗΤΕ APR,
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ(Η ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ)ΠΗΓΑΤΕ ΕΥΘΕΙΑ,ΕΝΩ ΑΝ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
32 ELPA RALLY 2006